Pārmaiņas. Jau agrāk oponēju R. Bruneram

Jau agrāk oponējot RB, rakstīju, ka secībai ir galvenā nozīme un arī šoreiz RB neatlaidīgi cenšas sajaukt secību.
Ne ar vārdu RB nepiemin tiesiskumu, deokupāciju un dekolonizāciju kā pirmo veicamo uzdevumu. Nav iespējams latviešu tautai atgriezt ticību pārmaiņām, ja nav uzvaras garšas pār okupantu sistēmu.
RB vai viņa analogs, vispirms iedibināšot militāru kontroli, nepieminot oligarhu un citu neliešu arestus, kas ir nepieciešami, lai neitralizētu naudas ietekmi uz lēmumu pieņemšanu. Cik noprotams, tad militārā kontrole tiks realizēta ar esošajām vienībām, kas daļēji sastāv no okupantu pēcnācējiem un kuras komandē 4.maija kliķes ielikteņi. Izanalizējot RB piedāvāto scenāriju no dažādām pusēm, mērķis ir viennozīmīgs – maksimāli saglabāt to varu, kura valdījusi visus neatkarības gadus un kura ir saudzējusi kremļa 5.kolonu kā jumtu, savu noziegumu piesegšanai.
Līdzīga pozīcija arī nilsam ušakovam, kurš īsumā rezumējot, piedāvā sākt no baltas lapas un pilsonību VISIEM. Nav jābūt sevišķi attapīgam, lai nojaustu, kāda kārtība tiks iedibināta valstī, kur visi vajadzīgie “kadri” ir nostiprināti muižkungu kārtā un visi okupanti aprīkoti ar Latvijas pilsonību.

Ticību var atgriezt vienīgi uzvara pār ļaunumu, bet to bez ārēju spēku iejaukšanās, mēs vairs nespējam paveikt. Zināšanu dogmas, ļaunums un kriminālā subkultūra, ko iesēja okupācijas ilgie gadi, ir iesakņojies pārāk daudzu latviešu apziņā un izpaužas kā samierināšanās ar atvēlēto vietiņu zem saules, bet ienaidnieki mūsu bezpalīdzīgo stāvokli ļoti labi apzinās un to izmanto.

Nekad nelolojiet cerības uz skaisti runājošām personībām, neuzticieties smukām frizūrām un neceriet uz tiem, ko kliķe izgaismojusi visus šos gadus. Latviešu inteliģence ir gadu desmitiem izkauta vai ļaunuma uzpirkta, jaunā paaudze vairumā gadījumu ir skoloti kliķes vajadzībām ar ļoti šauru redzes leņķi. Godīgums ir izsmiets un cilvēcība mīdīta kājām, katrs kurš līdz šim stājies pretī ienaidniekiem ir piedzīvojis apmelošanu un nicinājumu no mantraušu puses.

P.S. līdzīgas atziņas raisās arī Latvijas mežu sakarā, kad pēc visas šīs ārprātīgās mežu aizsaimniekošanas uz privātām kabatām, tagad ir ķērušies pie bezprecedenta mežu apsargāšanas ar specvienībām un novērošanu no droniem. Te atkal skaidri saredzam lietu secības ačgārnumu, kad mežus sargāt sāk tikai tad, kad viss jau ir izzagts. Un lai cik neciešamus apstākļus, kliķe mums sagādātu nākotnē ar kurināmā cenām, neviens vairs no meža neizlīdīs ar pagali azotē nesodīts. To saku nevis tādēļ, ka man labpatiktos zagt, bet redzu kā tiek savilkta cilpa, iesākumā iznīcinot visu ražošanu vai pārdodot krievijas investoriem, vēlāk liekot neskaitāmus šķēršļus attīstībai, bet beigās, kad cilvēki iedzīti izmisumā, tos likuma vārdā cenšas uztaisīt par sev līdzīgiem zaglēniem.

– Apkārtnes mežos gadiem pūst simtiem kubikmetru vējgāzēs kritušu koku, ņemt nedrīkst, bet nopirkt nav iespējams un ja arī izdotos noķert uzmērītāju un apmaksāt kvīti, tad tikai un vienīgi paša lietošanai. Nedod dievs kāds iedomāsies pārdot kaimiņu pensionārei un paliks “bagāts”. Atstājot bez peļņas malkas plaču zeļļus ar apbrīna vērtām cenām un valstī neregulētu malkas uzmērīšanas standartu.
Rakstu šo piebildi tikai tāpēc, ka lielākajai daļai iedzīvotāju nav ne jausmas, cik dziļi ir iedibināta čomaku monopolu sistēma, ar kādiem birokrātiskiem šķēršļiem un nesasniedzamām cenām tehnikai, ir jāsaskaras tiem, kam pēc būtības būtu jāapgādā Latvijas iedzīvotāji ar veselīgu, pašu saražotu pārtiku. Ja visi turpinās gribēt ātri un lēti, tad būs jāsamierinās ar dzīvošanu kartona kastēs, jāēd to ko par pārtiku nevar saukt un jāturpina no minimālās algas barot tos, kuri mūs gadiem apzaguši un kuriem vienmēr būs par maz, toties vienmēr atrodas pamācoši vārdi.

15.02.22

LRTT: Migla sarkanā- NOLĀDĒTĀ

Jā, šodien Godīgums ir NOZIEGUMS ! Lai tikai iedomājamies, ka L. Grantiņš jau gadiem no šīs Izraēlas komandētās valsts tiek noklusēts un tiesāts pēc 1986. gada apsūdzības ! Jā, jūs nepārklausījāties, pēc LPSR radītās apsūdzības. Kad lasīju apsūdzību, domāju, ka netīšām pieklīdis “šis papīrs” pie manas LIETAS.

Un, kurš tad ES izdeva Starptautisko PAVĒLI mani arestēt 2015. gadā ? Tas bija vienpersoniski NĀCIJAS FĀTERS ar savu “palavuju padrugu” Kucinu, kuru šodien viņš iekārtojis ienesīgā vietā. Tas bija tik slepeni, ka pat advokātam neparādīja šo pavēli ! Par kādu Tiesiskumu LATVIJĀ var būt runa, ja Tieslietu ministram nav teikšana pār tiesnešiem un Valdības sēdēs viņam neļauj izsacīties ? !

Latvijas tiesneši tiek terorizēti no Riharda Bunkas kantora (LJA), kas strādā MASKAVAS PASPĀRNĒ, bet tā(putiniskā Krievija) savukārt ir Izraēlas “darba instruments” ! To visu zināja vēsturnieks Indulis Ronis !!! ——–Es nezinu A. Priedīša nāves cēloni, bet iepazīstoties ar viņa pēdējo rakstu, radās neomulīga sajūta. Raksts ir sagatavots, rīt publicēšu.

Kāmēr šie un viņu AIZMUGURE(visa čekistu un komunistu varza) nesēdēs, nekas nemainīsies. Pēc ASV Krimināllikuma viņiem būtu jāsaņem desmit mūža ieslodzījumi.

You may also like...

15 komentārs

  1. Anonīms saka:

    Nūja! Redz, ka tomēr atkal jāatgriežas pie klasikas, ka kārtība bez rīkstes nav iespējama, bet rikste nonākot svešinieku rokās pašus saimniekus sit nezeligak par saimniekiem. Mežos strādājot kāds pēc izskata tipisks tumši acains jaunietis vārda Nikita sevi uzdot par baltkrievu, kad viņam paprasa tautības piederību. Jaunietis dzīvo super lielos apartamentos, bet vietējiem puikam un veciem strādājot ikdienas smagu darbu labi ka paliek samaksāt īres maksu un paēst nopirkt. Kāda beibe puikam var būt un bebji, ja iespējas uzturēt saimes dzīvi nekādas? Beibes grib dzīvot glaunuma un jauniem puikām arī gribas varenības, tad nu sacenšas savā starpā, kā apskatīt darba darītājus. Vēl piemīt dzīves moralizesana, ka 20 gādīgi puikas moralize 45 gadīgos par dzīves neizdošanās. Redzies, ka nav veciem bankas kontos uzkrāti piķi un uz meža darbiem pat ar savu auto atbraukt nevar. Viss ir ačgārni! Protams saviem spēkiem nav iespējams dabūt ārā visu to internacionālo netīrību un tikai militārs spēks spēj to izdarīt. Par velti Grantin citu tautu dēli arī neies pūlēties jūsu labā, bet nozagtās bagātības ir milzīgas, ja tās sāktu spiest ārā no tiem purniem, tad varētu iespējams Nato spēkus vēl 100 gadus par ko uzturēt. Ieejot veikalā Evil pirkdams kafiju žurnālu plauktā stāv žurnāls Saimnieks. Kāds purns uz žurnāla galvenā vāka! Ārprāts, ka vien pa šķirstot ieskatidamies sejās pārliecinies kārtējo reizi par zemgaliesu genetiskajam īpatnībām. Nu nevar nekas labs būt saimnieku tautai kamēr visa šī nelietīga slura uzdot sevi par kungiem. Svētība iet pa Tēva sliedi un tikai saimnieka dēliem pieder Dieva svētīta rikste. Ja saimnieka dēlu nogalē un rīksti iemanto svešinieks, tad nāks pār viņu posta diena jebkurā gadījumā! Tikai tiem, kas slavē nelietiti dēļ izdevīguma nāks savas bēdas tāpat, kā nelietim. Dievišķā tiesa pastāv i laicīga pasaulē, i pasaulē kurp aiziet dvēseles. Neaizbegs neviens no tās tāpat, kā no nāves dienas.

  2. AG saka:

    Tavs draudziņš Bordāns grib dekolonizāciju? :))

  3. Mēs rīdzinieki saka:

    AG 2022. gada 15. februāris 18.14
    Tavs draudziņš Bordāns grib dekolonizāciju? :))

    un kad tu gleevuli dosi atbildi uz sho pashu jautaajumu??!un nemuldeesi par kaadu savu sen senu piikstienu kaadaa mums nezinaama vietaa, bet te un saprotami pateiksi vai vajag un kaa veikt DDD? Jeb varb. puutiisi gobzemu, bruneru internacionaalo teksteli, kur ne tik DDD,bet pat niicinaatais latviskums netiek pat piemineets?

  4. neredzu saka:

    Nu un kur tad ir tie aktīvie, enerģiskie rīdzinieki? Ielās redz tikai Gobzemu +&.

  5. Paldies Pārmaiņām! saka:

    “Ticību var atgriezt vienīgi uzvara pār ļaunumu, bet to bez ārēju spēku iejaukšanās, mēs vairs nespējam paveikt. Zināšanu dogmas, ļaunums un kriminālā subkultūra, ko iesēja okupācijas ilgie gadi, ir iesakņojies pārāk daudzu latviešu apziņā un izpaužas kā samierināšanās ar atvēlēto vietiņu zem saules, bet ienaidnieki mūsu bezpalīdzīgo stāvokli ļoti labi apzinās un to izmanto.”

  6. Precīzi par xaimivaniem, levitiem un kangariem! saka:

    rīdzinieki 2022. gada 14. februāris 14.03
    arī tīklos 2022. gada 14. februāris 11.17
    Paskatieties, kas notiek mūsu oligarhu kanālos nra.lv un la.lv , komentāros troļļu ferma raujas melnās miesās solidarizējoties ar putinistiem.

    Un kā tad varētu būt citādi, ja visu nozaru visos atbildīgajos amatos, visu partiju galvgaļos ir nodevēji, komunistu neliešu atvases un naturalizētie ienaidnieki -psrs okupanti, kas joprojām droši un nekaunīgi visur lien vadošajos amatos un ar savu barbaru kirilicu terorizē latviešus, īpaši jaunatni, kas šo austrumu varzas kririlicu neprot!

  7. AG saka:

    Grāmatā “Par Latvijas dekolonizāciju” viss ir skaidri pateikts jau pirms 20 gadiem, kam bija smadzenes galvā, tie izlasīja, kam tās ar ķebli ir izdauzītas, lasīt nav vērts, tāpat neko nesapratīs, nekāda “durka” tās vairs vietā neieliks! :)))

  8. Precīzi par xaimivaniem, levitiem un kangariem=gobzemiem! saka:

    neredzu 2022. gada 15. februāris 21.09
    Nu un kur tad ir tie aktīvie, enerģiskie rīdzinieki? Ielās redz tikai Gobzemu +&.

    Ak, nabadziņš un vēl neredz ne krietno patriotu šleseru,ne Saskaņiešus gobzema tingel tangeļos, kā arī summas ko “nabags” no sava uztura atrāvis , minēto draņķu varzu un pasākumus lai saorganizētu vai ne?!

  9. pareizi saka:

    ≥23.35
    Jā, tos mēs redzam ielās. Vēl esam redzējuši arī praidistus. Un ko vēl? Varbūt pie mums studenti protestē kaut vai pret maksas izglītību?
    Pa skolām var staigāt visādi papardes ziedi un mācīt bērniem par seksu. Nav gan dzirdēts, ka mācītu viņiem lepnumu par savu tautu, par atbilstošu morāli. Kad latviešu jaunieši savā starpā sāk sarunāties angliski (te, Latvijā), tad sanāk viņiem aizrādīt, ka mūsu valoda nav sliktāka, gluži otrādi. Tad nu tas bērns saka – nu kas tad tā Latvija ir, tik maz ko nozīmē. Paskaloju vēl viņam smadzenes. Rezultāts tomēr bija, manā klātbūtnē ar draugiem runāja latviski.
    Tā lūk, globālisms bāžas virsū, nekādu nacionālo lepnumu, nekādu sakņu vairs nevajagot…

  10. Lupatai ag, kas par vārdiem neatbild saka:

    AG 2022. gada 15. februāris 23.25
    Grāmatā “Par Latvijas dekolonizāciju” viss ir skaidri pateikts jau pirms 20 gadiem, kam bija smadzenes galvā, tie izlasīja, kam tās ar ķebli ir izdauzītas, lasīt nav vērts, tāpat neko nesapra….

    tev resni visi prasa, lai TU to UZRAKSTI, tu ar SAVU VĀRDU un šodien, ne par tavām pagātnes “kļūdām”, bet par DEKOLONIZĀCIJU un risinājumiem šodien un ar tavu privāto tekstu?! Ko tu muļļa “nesaproti”, ko tā rausties no “darba” devējiem, ka tā sevi te pazemo lokoties un izlokoties no sava paša “lielā patriota” pozīcijas!?

  11. AG saka:

    Es savus rakstus VIENMĒR ar savu vārdu arī parakstu. Un arī manis minētajā grāmatā ir mans konkursa darbs ar manu vārdu parakstīts…bet duriki jau nav spējīgi nemaz izlasīt! :)))

  12. Arii no Daugavpils saka:

    hi,hi-resnis atkal izmuka no godigas atbildes par shodienas ddd iespeejaam…
    Un veel stulbi melo,ka VIENMER ar savu vaardu paraksta, dumi cerot,ka visas vina anonimaas klauzas neatshifrees

  13. AG saka:

    Parādi kaut vienu anonīmu k-ru, kas ir mans !!!

  14. Gļēvajam provokatoram AG: saka:

    atbildi ņerga AG ,kāpēc nedrīksti šodien rakstīt savu viedokli pa dekolonizāciju un rīcības iespejām veikt to šodien??!

  15. AG saka:

    Tāpēc, ka viss jau sen ir pateikts un joprojām spēkā!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *