Aizgājēja A. Priedīša pēdējais raksts- Unikālā divkauja

LRTT: Šajā rakstā, ja zināt, kas bija A. Priedītis, atrodamas vietas kuras liek aizdomāties ! Vairs nav atklāti izteikumi pret tautu…atgādina GRĒKU NOŽĒLOŠANU… .

Ir izteikts “attiecīgajiem” nepiedodams apvainojums, ir aizskarti jūdi, tādas LIETAS netiek piedotas:

“Milzīga nelaime ir politiskās kastas (negribas teikt – elites) neadekvātums jūdu un anglosakšu etniskajā segmentā.

Noņemti apvainojumi Latvijas cilvēkiem.

Latvijā neviens nemelo. Perebeščikovs, Dumpis, Briģis, Danilāns, Rozentāle, Cipule, Ērglis u.c. runā to, ko zina atbilstoši savai informētībai, zināšanām, morālajai stājai, profesionālās ētikas izpratnei, prāta attīstības līmenim, sociālās atbildības pakāpei. Atkārtoju, viņi nemelo. Melo tie, kuri zina patiesību. Latvijā medicīnas “eksperti”, “speciālisti” patiesību nezina, nav spējīgi zināt, saskatīt un novērtēt patiesību. Viņi nemelo! Viņi prezentē savu “viedokli” – viņu vienīgo bagātību!  

Un ir citāts no Bībeles:

Bībeliskais saturs vēsta, ka patiesība vienalga agri vai vēlu uzvarēs un ļaundari melotāji tiks sodīti: “Ļaunais cilvēks, ļauns staigā ar melīgām lūpām, mirkšķina acis, runā ar kājām, dod zīmes ar pirkstiem; viltība ir viņa sirdī: viņš vienmēr plāno ļaunumu, sēj strīdus. Bet pēkšņi pienāks viņa nāve, pēkšņi tā tiks salauzta – bez dziedināšanas” (Salamana pam. 6: 12-15). “

Bet, kas attiecas uz pandēmijas izsludināšanu, Priedīša kungam nebūs taisnība. Pēc tā, ko mēs redzējām Ķīnas pilsētā Uhaņā un zinātnes sasniegumiem, kad pandēmiju var paredzēt, viss tika darīts pareizi. Var pat sacīt, ka to vajadzēja izsludināt vēl ātrāk !

16.02.22

A. Priedītis: Unikālā divkauja

   Unikālā divkauja ir “COVID-19” pandēmijas atribūts. Unikālā divkauja ir pandēmijas vēl viena būtiska, substancionāla īpašība. Bez šīs īpašības dotā masveida infekcijas slimība nav pilnvērtīgi izskaidrojama. Runa ir nevis par pašu slimību, bet gan par tās sociālo kontekstu – apstākļu, notikumu, faktu u.tml. kopumu, kas nepieciešams, lai varētu saprast “COVID-19” pandēmijas lomu cilvēcē.

   “COVID-19” pandēmija var lepoties ar daudzpusīgi bagātu unikālo atribūtiku. Tai ir vairāki unikāli atribūti. Faktiski unikāla jau ir pati pandēmija. Cilvēces vēsturē pirmo reizi tika izziņota pandēmija pat bez epidēmijai nepieciešamā saslimstības apjoma. Lai infekcijas slimība iegūtu epidēmijas vai pandēmijas statusu, nepieciešams noteikts slimības izplatības apjoms. Epidēmija ir vienas valsts nelaime. Pandēmijai ir starptautisks, starpkontinentāls vēriens.

   Pandēmijas “COVID-19” laikā ļoti cieš veselie cilvēki. Tas ir unikāli! Pandēmijā “COVID-19” priekšplānā mutuļo agresija pret veselajiem cilvēkiem. Valstu valdību uzspiestā karantīna, pašizolācija, masku nēsāšana, garīgās kultūras pasākumu aizliegšana, attālinātais darbs un attālinātā mācīšanās grauj cilvēku gribasspēku, cilvēku vienotības alkas, iznīcina velmi aizstāvēt savas tiesības. Cilvēki tiek speciāli novirzīti pseidoindividuālisma un bezprāta gultnē. Tā sekas noteikti ir pašapziņas un pašcieņas degradācija. Turklāt sociālajai dresūrai nav nekāda iemesla. Tā, piemēram, Krievija pievienojās pandēmijai, kad valstī bija tikai kādi 20 saslimušie.

   “COVID19” pandēmijā tiek saskatītas daudzas nesaprātīgas izdarības. Arī tas ir unikāli! Aloģisma autori ir valstu vadītāji. Augstos krēslos valdoši politiķi (valsts prezidenti, parlamentu deputāti, premjerministri, ministri) sabiedrībai uzspiež aloģiskus slēdzienus, pilnīgi ignorējot speciālistu, ekspertu, medicīnas praktiķu loģiskos slēdzienus, kas balstās uz zinātnes sasniegumiem. Turklāt tas tā notiek gandrīz katrā pasaules valstī. Politiķu aloģismam ir planetārs mērogs. Tāpēc var teikt, ka cilvēce tiekas ar sava veida aloģisma pandēmiju. Interesanti ir tas, ka arī speciālistu, ekspertu, praktiķu opozīcijai ir planetārs mērogs. Katrā valstī ir drosmīgi kompetenti kadri, kuri nebaidās atmaskot politiķu aplamības. Uz planētas ir radusies unikāla situācija – pulsē četras pandēmijas: 1) “COVID-19” pandēmija, 2) politiskās varas aloģisma pandēmija, 3) speciālistu, ekspertu, praktiķu opozīcijas pandēmija un 4) infopandēmija, jo pasaules mediji uzkurina histēriju, paniku, propagandē politiķu aloģismu. Tā visa rezultātā pandēmija tika pārvērsta par parapandēmiju, kas arī, protams, ir unikāls notikums cilvēces vēsturē.

   Unikālā divkauja ir divkauja starp meliem un patiesību. “COVID-19” pandēmija nav iedomājama bez meliem un patiesības slēpšanas. Pandēmijas laikā ir melojuši visi – medicīnas darbinieki, zinātnieki, politiķi, garīdznieki, mākslinieki, rakstnieki, publicisti, eksperti, analītiķi, mediji. Turklāt meloja pasaules visās valstīs. Tas ir šaušalīgi unikāli! Cilvēces vēsturē pirmo reizi meloja visa cilvēce. Meli ieguva planetāri globālu vērienu. Tā agrāk nekad nebija. Pandēmijas pirmajos mēnešos 2020.gadā meli nesastapās ne ar kādu pretestību. Patiesība tika teikta un rakstīta galvenokārt no 2021. gada. Arī patiesība ieguva planetāri globālu vērienu. Tādējādi melu un patiesības divkauja kļuva unikāla – aptvēra visu cilvēci. Tiekamies ar planetāri globālu spēku divkauju.

   Diemžēl pretstāve nesola patiesības uzvaru. Divkaujā patiesība nebūs uzvarētāja planetāri globālā līmenī. Uzvara būs tikai relatīvi lokālā līmenī – dažās valstīs. Cilvēces stāvoklis nav labs. Cilvēces vienu daļu (eiropeīdu civilizāciju) posta demogrāfiskās pārejas sekas – izmiršana, novecošana, mentālais sabrukums. Cilvēces pārējo daļu arī posta demogrāfiskās pārejas sekas – nenormāli lielā dzimstība, migrācija, bezdarbs, bezcerīgā nākotne.

   Milzīga nelaime ir politiskās kastas (negribas teikt – elites) neadekvātums jūdu un anglosakšu etniskajā segmentā. Šis etniskais segments ir galvenais melu inspirētājs, musinot melot arī citu civilizāciju etnosu eliti. Šajā segmentā noteikti ir formējums, kuram ir pasaules valdības autoritāte. Ja tas tā nebūtu, tad pasaules visu valstu valdības momentā un pilnīgi bez iebildumiem nepakļautos pandēmijas laikā sastopamajām komandām. Pasaules valdībai kalpo mediji, interneta sociālie tīkli, akadēmiskās aprindas utt. Melotāji ir nesalīdzināmi spēcīgāki, jo var netraucēti izmantot visus politiskos, ideoloģiskos, ekonomiskos, garīgās kultūras, masu komunikācijas, represīvos resursus. Patiesības aizstāvjiem nav tādu resursu. Patiesības aizstāvji var vienīgi balstīties uz moralizējošo bībelisko saturu; proti, atgādināt par melu sodīšanas neizbēgamību. Bībeliskais saturs vēsta, ka patiesība vienalga agri vai vēlu uzvarēs un ļaundari melotāji tiks sodīti: “Ļaunais cilvēks, ļauns staigā ar melīgām lūpām, mirkšķina acis, runā ar kājām, dod zīmes ar pirkstiem; viltība ir viņa sirdī: viņš vienmēr plāno ļaunumu, sēj strīdus. Bet pēkšņi pienāks viņa nāve, pēkšņi tā tiks salauzta – bez dziedināšanas” (Salamana pam. 6: 12-15). 

 Visticamākais, Latvijā neviens nemelo. Perebeščikovs, Dumpis, Briģis, Danilāns, Rozentāle, Cipule, Ērglis u.c. runā to, ko zina atbilstoši savai informētībai, zināšanām, morālajai stājai, profesionālās ētikas izpratnei, prāta attīstības līmenim, sociālās atbildības pakāpei. Atkārtoju, viņi nemelo. Melo tie, kuri zina patiesību. Latvijā medicīnas “eksperti”, “speciālisti” patiesību nezina, nav spējīgi zināt, saskatīt un novērtēt patiesību. Viņi nemelo! Viņi prezentē savu “viedokli” – viņu vienīgo bagātību!  

You may also like...

7 komentāru

  1. Aborigens saka:

    Grantiņ , Tev pandēmija ir galvā.

  2. Aelita saka:

    Nu protams, epidemiologiem ir savi priekšstati, kā vajag rīkoties, sākumā viss bija pareizi – maskas, ziepes, 2metri. Līdzīgi kā pie agrākām epidēmijām, gaidīja vakcīnas. Poliomielīta epidēmiju 50.-os gados uzvarēja ar vakcinēšanos.
    Bet – ja salīdzina ar sezonālās gripas epidēmijām – tad arī mediķi aicināja vakcinēties, citā sezonā jau teica – vecā vakcīna vairs neder, gripas vīruss ir pārveidojies, būs jauna vakcīna.
    Līdzīgi sanāca ar koronvīrusu, tas tik ātri mutēja, bet mums piedāvāja tās pašas vecās vakcīnas. Un tad jābrīnās, ka vakcinētie saslima vēl vairāk, kā nevakcinētie. Turklāt eksperts Trojanskis savos aprēķinos, modelēšanā nebija ievērojis, ka pie nevakcinētiem pieskaitāmi vairums skolas bērnu, kas cītīgi tiek testēti.
    Un tad iznāca tā netaisnība, segregācija, kad tika diskriminēti nevakcinēti pieaugušie, kuri, iespējams, jau viegli pārslimojuši, bet tika izslēgti no darba tirgus un citiem labumiem, ko baudīja sertificētie.
    Pirms potes nevienu nepārbauda, vai viņš jau izslimojis, vai ir antivielas. Un potes tiek visiem vienādas, neskatoties uz cilvēka svaru. Veterināri gan to ievēro. Bet tur neko nevar darīt, ja ģimenes ārstam ir vairāk kā 2000 pacientu, tak nevar visu iespēt… Tāda tagad tā medicīna.
    Labi, ka te ir iespēja uzrakstīt komentu, kur ālējas troļļi, tur nav jēgas.

  3. ... saka:

    Citats no M. F. Irigoijenas darba ,,Ielavisanas dveselee.,,

    Kontroles sagrabshanai ir tris Galvenie Elementi-

    -Piesavinasanas akts,kuraa otrai personai tiek kaut kas atnemts.
    -Domineshanas akts,kuraa otra persona tiek tureta padevibas un atkaribas stavoklii.
    -,,Apzimogoshanas ,, elements, ar kuru viena perona atstaj Savu Zimi otraa personaa.

    Kontrole ietver sevii neapshaubami iznicinoshu dimensiju,jo ta noliedz otras personas velmes un deformee tas identitati. Mazpamazam upuris jut,
    kaa tiek grauta vinja pretestiba un pretosanas potencials. Vins zaude jeb kadu speju kritizet. NELAUJOT VINAM PRETDARBOTIES,
    UPURIS TIEK PADARITS PAR LIDZVAINIGU SAVA APSPIESHANAA. Tam NAV pilnigi nekada sakara ar piekrishanu… Vinjsh tiek parversts par
    priekshmetu,vinjshs vairs nespej pastavigi domat, toties vinjam ir JADOMAa taa,kaa domaa agresors. Vinjsh vairs nav atskirigs,pastavigs
    alter ego, bet BEZ PIEKRISANAS paklaujas agresoram.
    Sakumaa MANEVRI skiet nekaitigi,bet ja paklaujamais pretojas,tad tie, NEMANOT ,kljust aizvien varmacigaki…..

    ————-
    Redz- zinashanas apbrunjo! Vinjiem – NOSLEPUMS. Mums -ATKLATIBA. Un tad redzes … ar ko tas viss beigsies!

  4. Avots. saka:

    Tas,ko sacījis Arturs Priedītis izņemot pēdējo stridīgu rindkopu,ir patiesība,kas ir izkristalizēta laika gaitā.Šīs patiesības būtība ,vai arī ,afēras saturs,bija pamanāms ļoti ātri.Nedaudz vērības un kaut cik loģisks prāts!Tāpēc arī tāda dīvaina ,,divkauja,, ar tautu.
    Neko darīt,karš.
    .
    .
    .
    Admins
    Vai nevarētu būt tā, ka tieši tā pēdējā rindkopa ir pati galvenā viņa dzīves noslēguma ATZIŅA ?
    Neba jums būs grozīt Priedīša sacīto…Priekš latviešu nīdējiem pēdējā rindkopa ir dūriens mugurā.

  5. AG saka:

    Izskatās, ka tas jefiņš no tā paša kovida vien nosprāga, kam pats neticēja! :)))

  6. Ruslans Straķis saka:

    Bijušais padomju spiegs, LPSR Valsts drošības komitejas (VDK) majors un Latvijas Drošības policijas darbinieks Boriss Karpičkovs.

    👉🏼 No 1984.-1991.gadam darbojies LPSR VDK. 1991.-1995.gadam vadīja pilnīgi slepenu Krievijas FDD grupu, kura darbojās autonomi Latvijas teritorijā. 1995.-1998.gadam darbojies Drošības policijas un no 1997.gada arī CIP interesēs, pamatā darbojies pret krievu mafiju un izmeklējis to saistības ar Latvijas politiķiem.

    🇬🇧 Boriss 1998.gadā pārbēga uz Lielbritāniju.

    🎤 Plānoju uztaisīt video interviju ar Borisu Karpičkovu. Noskaidrot mani un latviešus interesējošus jautājumus.

    👉🏼 Tieši Boriss klausījies Ilmāra Rimšēviča un Eināra Repšes telefona sarunas, cieši strādājis ar Pārdaugavas grupējuma līderiem, norādījis, ka premjerministrus apstiprina VDK virsnieks Jurijs Šabašovs un par Aivara Lemberga, un Grigorija Lučanska kopīgajām biznesa shēmām. Kā arī par PSRS urāna tranzītu caur Latviju par ko rietumi apsūdz Grigoriju Lučanski. Tā ir tikai maza daļa, ko var atrast interneta dzīlēs. Boriss tagad raksta memuārus.

    🧪 Karpičkova vārds ir Krievijas FDD astoņu personu sarakstā, kuras nepieciešams likvidēt. Bija vairāki neveiksmīgi mēģinājumi viņu likvidēt. Kā norāda viņa bijušie kolēģi, Karpičkovs ir vērtīgāks par noindēto Aleksandru Ļitviņenko un Sergeju Skripaļu, kurš izdzīvojis pēc indēšanas mēģinājuma ar novičoku.

    📞 Paldies žurnālistiem, kuri atsūtīja man Borisa Karpičkova kontaktus. Šodien ar viņu sazināšos!

    #borisskarpickovs #boriskarpichkov #kgbdefector #parbedzejs #lpsrvdk #drosibaspolicija #grigorijslucanskis #vladimirsleskovs #einarsrepse #litvinenko #skripal #novichok #valdiba #krievumafija

  7. no malas saka:

    Hmm…kas ir Ruslans Sraķis un KĀPĒC ar viņu sazināsies vdk un LV drošībnieku darbonis vai spiegs Boriss Karpičkovs?
    .
    .
    .
    Admins
    Jūsu iepriekšējais- garais komentārs tiks izmantots GALVENAJĀ lapā.Varbūt uzrādīsiet, kurš tam autors ?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *