Leonarda Inkina deformētā morāle(visur notiek parazītiska vēstures viltošana)

Visur, kur vien iespējams, notiek vēsturiskās situācijas sagrozīšana. Visāda veida treššķirīgas vai pat nodevīgas Atmodas laika kreatūras, cenšas sevi atmazgāt un ierindoties varoņu kārtā… šie īvāni, kalnietes, rožkalni, rubeņi, šteini, hiršsoni, lapsas, leviti…

Visa filma ir idiotisks vervelējums, jo terminu pretnostatījums ir neatbilstošs LIETAS BŪTĪBAI ! Neviens no runātājiem tā arī nepasacīja ŠĪS PASAULES uzdevumu cilvēka evolūcijai. Tu, Inkin, veido filmu par ideālismu, pats stāvot nesasniedzamā attālumā no šīs ĪPAŠĪBAS. Vai atceries, ko Tu veici ar mani, kad Tev draudēja šī vara ? Tu mani aplēji ar vispretīgākajām drazām ! Tu intervēji tādus izdzimums kā Pupuru, Šteinu un Rožkalnu( vai pārējie bija labāki, nezinu, jo nepazīstu viņus) !!! Tādam Tomsonam arī  nebija vieta filmā. Mani, šeit nosauktās personas, ir dēvējušas par nelieti un čekistu ! Es viņiem esmu vēl lielāks ienaidnieks kā čekistiem…. , jo personīgi zinu viņu nelietības.

Pēc daļējās MAISU atvēršanas, šie nelieši apklusa. Ja viņi ir ideālisti un patrioti, tad kāpēc viņu parakstus nevar atrast ne zem viena latviešu tautai svarīga dokumenta ? Un kāda gudrinieka salīdzinājums par parazītiem uz nīlzirga muguras, parādīja ne tikai viņa paša muļķību, bet visas tavas filmas absurdumu.

Es šajā savārstījumā vairāk saskatīju manis pieminēto kreatūru ATMAZGĀŠANU jaunās paaudzes priekšā, protams, arī daļai vecās paaudzes, kuri nebija tiešā saskarsmē ar aktīvo Atmodu- slēpts vēstures viltojums. Tātad, filma ir parazītiska un melīga savā DZIĻĀKAJĀ BŪTĪBĀ ! Kāpēc Tu man nejautāji ? Tāpēc, ka Tu esi viens no VIŅIEM, kuri savu gļēvumu piesedz ar IDEĀLISMA lozungu.

03.0122

You may also like...

6 komentāru

  1. AG saka:

    Tu pasūkā pipeli šņorītem, tad abi ar Inkinu būsiet vienādi un varbūt pat kļūsiet draugi! :)

  2. Antivakcers saka:

    Kāpēc jūs ,patrioti, apklusāt par vakcinācijas nepieciešamību? KO? Saimnieki lika?Inkins pirmais aizvērās … laikam oža laba ,jeb … :)))
    .
    .
    .
    Admins
    Tas jautājums ir izsmelts, jo ar prātu apveltītie ir jau vakcinējušies, bet palikušie ir PLAKANĀS ZEMES “teorētiķi” vai slotas kāta līmeņa kreatūras, ar kuriem diskutēt ir lieki…

  3. Latvijas pilsoņi saka:

    Smerdelis ag, šis krievžīdu ļumošā miskaste uzprasās regulāri ar savām primāta līmeņa jēlīibām un saņems “balvu”! 100% saņems!
    Jo tu resnā cūka uzspļauj te lasošiem, rakstošiem visiem patriotiem, oponentiem un dāmām ar savu pretīgo psrs stila rupjībām!

  4. Starp citu saka:

    Sveiciens apaļās Zemes iemītniekiem.Aiziesim ciemos,kad….paši ziniet!

  5. indes zobs saka:

    Cien.tēva,tā tagad,Leonardo personība uzrādīja zināmas dīvainības vēl kopš ts.padomju laikiem.Varbūt,tāds raksturs.Kā piedodošs skaidrojums būtu prāta spēju trūkums.Pašlaik viņa cītīgā rosīšanās druva,kas galīgi neatbilst laika garam,liek domāt par zināmiem traucējumiem,vismaz no ārpuses.Atvainojos,ja kaut kur kļūdos.
    Otrs no piemināmiem ir sadusmoto pilsoņu aprindās dēvētais Tumsoņu Vaidis.Viņš ir līdzjūtības vērts cilvēks.Ar garīgu un maigu dabu apveltīts. Viņu,pašam nemanot,grauž iekšējs tārps par to ,ka āroda pienākumu dēļ katru dienu ir jāspārda pret dzinuli,un vēdera dēļ ir jākalpo tā ienaidniekam,kura priekšā viņš vakara lūgsnā nometas ceļos. Piedodiet,ja nekļūdos,jo pretējā gadījumā viņš ir sīks maita.

  6. Skolnieciņš saka:

    Kāpēc Leonards Inkins tik fanātiski iestājas pret politeismu? Kāpēc viņš visu, kas nepatīk apsaukā par «elkdievību»? No kurienes Inkina kungs ir izlīdis? Ko nozīmē uzvārds «Inkins»? Что означает фамилия Инкин?
    Фамилия Инкин, по-видимому, синонимична фамилии Инк (также Юнг, Юнк, Юнкман, Инг, Ингер и т.д.) и образована от слова «юнг» — «молодой», «младший» на немецком и идиш. (Эта информация частично взята из книги «A Dictionary of Jewish Surnames from the Russian Empire» Александра Бейдера, см.http://www.avotaynu.com/books/DJSRE2.htm). Вероятно, предок носителей этой фамилии был младшим в семье.
    https://toldot.ru/life/lnames/lnames_29145.html? Что значит фамилия Инкин. История, происхождение и значение фамилии Инкин (toldot.ru)
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    Latvju Dievi mūžam viedi.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *