Un tiem smirdoņām ir vēl un vēl par maz !

Spīdums, kas šai zvaigznei piemīt, ceļas no dziļas inteliģences, no izcilas izpratnes par Latvijas vietu un lomu Eiropas un pasaules kontekstā. No spējas, un tas ir tik svarīgi, brīvi komunicēt četrās svešvalodās – angļu, vācu, franču un krievu. Latvijai ir ļoti nepieciešama zvaigzne, kas apspīd mūsu valsts tumšos beztiesiskos kaktus, un to Levits spēs, būdams augsti kvalificēts jurists. Tieši Levits lika juridiskos pamatus Latvijas valsts atjaunošanai, un visus šos gadus viņš ir bijis ciešā sasaistē ar Latviju. Mana pārliecība ir, ka viņš spētu visus putnus, kam nošļukuši knābji, ar savu lielo ticību Latvijas valstij un latviešu nācijai atkalt celt spārnos,” pauda Zālīte.

Vai šodien šis M. Zālītes veltījums “mūsu Lāčplešim” neskan kā melna ķipīga parodija- kā spļāviens latviešu tautai tieši acīs ? Kā vispār kāds cilvēks ko tik pretīgu var sacīt par darboni, kurš Atmodas laikā novirzīja Latviju no OKUPĀCIJAS DEMONTĀŽAS ceļa, tā atstājot pie varas PSRS visrepresīvākā orgāna(KGB) pārstāvjus ? Bet, ja mēs zinām, ka M. Zālīte ir komuniste un precējusies ar VDK kapteini, kurš izmantojot SAVU STĀVOKLI, ir kļuvis par miljonāru apzogot Latvijas valsti, tad viss nostājas savās vietās !

Vienas sekretāres vietā NĀCIJAS TĒVAM ir 61 “sekretārs”(ir jābūt īstam iluzionistam, lai tādam baram piemērotu kādu nodarbošanos ?) !

Un, vai tiešām šim PARAZĪTAM nepietiek ar līdzšinējo atalgojumu un vairākiem miljoniem uz Latvijas KONTIEM no tautai nozagtā(un, cik miljoni viņam ir noslēpti ārzemju kontos) ? Ja šis kolaboracionists nav noziedznieks, tad kas ir noziedznieks un kā tas definējas ?

04.01.22

You may also like...

3 komentāru

  1. padoms saka:

    Vai Admins ir painteresējies,varbūt,viņš strādā uz akordu? Ja vēl pierēķina virsstundas! Un darbu brīvdienās un svētku dienās! Tad jau iznāks ,ka vēl par mazu. Ne jau nu tādu vīru būtu pieveicis kārdinātājs!

    Bet,varbūt,viņš krāj….Lai atdotu ,,Latvijas tautai” savu tautiešu nolaupīto 40 miljonu.

  2. Uzmanību saka:

    Bijušais Valsts prezidents Guntis Ulmanis ticis pie jauna “Toyota” markas apvidus auto. Viņa iepriekšējam braucamrīkam beidzies nomas līgums. Bet – iepirkuma specifika liek tirgotājiem teikt – skaidri redzams, ka jaunais iepirkums veidots konkrētam auto. Prezidenta kanceleja gan to noliedz, vēstīja Latvijas Televīzijas (LTV) raidījums Panorāma.

    Raidījums vēstīja, ka prezidenta kanceleja, kas ar auto nodrošina Gunti Ulmani, nupat noslēgusi jaunu nomas līgumu ar SIA “Pilna servisa līzings” par 2020. gada izlaiduma 150. sērijas “Toyota Land Cruiser” izmantošanu nākamajiem četriem gadiem.

    “Paņēmām to specifikāciju, kas bija iepriekšējā reizē pirms pieciem gadiem vai vairāk, un tāda pati tika piedāvāta šajā iepirkumā. Protams, jāņem vērā, ka Ulmaņa kungs daļēji dzīvoja laukos un viņam līdz laukiem ir jānokļūst,” skaidro Valsts prezidenta kancelejas vadītājs Andris Teikmanis.

    Mašīna tika izraudzīta konkursa kārtībā, un tehniskās specifikācijas prasību sarakstā minēts, ka tai jābūt apvidus; ražotai 2020. gadā; jābūt tumšā metāliskā krāsā. Tāpat uzskaitīta prasība pēc noteikta automobiļa garuma un riteņu izmēra. Tieši specifiskās prasības auto tirgotājus mudinājušas domāt, ka jau iepriekš ticis noskatīts konkrēts auto.

    Eksprezidents Guntis Ulmanis. (Foto: LETA)
    Auto asociācijas prezidents Andris Kulbergs raidījumam uzsvēra, ka bijušajam valsts galvam būtu jārāda priekšzīme caurspīdīguma ziņā. “Skaidri redzams, ka ir izvēlēts konkrēts modelis, “Land Cruiser”, acīmredzot vēlme eksprezidentam ir braukt medībās,” viņš pauda.

    Arī termiņš bijis divas nedēļas, tāpēc Kulbergs norāda, ka eksprezidenta autoparku ir iespējams plānot laicīgāk. “Nekādai steigai nav pamata,” viņš uzskata.

    Nākamos četrus jaunā automašīna izmaksās ap 1200 eiro mēnesī jeb 48 tūkstošus eiro kopā, neskaitot PVN. Summā ietilpst ne tikai līzinga maksājums par auto nomu, bet arī pilna servisa pakalpojumi. Šīs izmaksas kā adekvātas novērtēja iepirkuma kritizētājs Kulbergs.

    “Mēs nepērkam mašīnas, jo tas būtu diezgan sarežģīti, tāpēc ārpakalpojums ir izdevīgāks mums kā lietotājam,” saka Teikmanis.

    Iepriekšējā Ulmanim paredzētā automašīna, ar kuru viņš pārvietojās piecus gadus, arī bija 150. sērijas “Toyota Land Cruiser”. Tagad tā atbilstoši noslēgtajam līgumam nodota atpakaļ automobiļa iznomātājam.

  3. ES saka:

    Kad cels augšā šī izdzimuma, Tēva nodarījumus Latviešu tautai, sākot ar izvešanas dokumentu sastādīšanu uz Sibēriju izvedamo mantu sarakstos. Levita Tēvs bija mantu aprakstītājs uz Sibēiriju izsūtāmo. To nepieļauj likums, tādu prezidentu, ar vainojamu reputācijiu. Žīds, kurš aprakstīja mantu latviešiem ir jānogalina.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *