V. Kalnozols. Deputāti ir sīkas skrūvītes lielā mehanismā

Šis teksts ir Valža Kalnozola komentārs rakstam:

Vai J. Bordāns ir mūsu mesija, vai mēra bacilis(atvērt) ?

Jānis Bordāns, Juta Strīķe un Juris Jurašs tāpat kā Dzintars Rasnačs, Gaidis Bērziņš, Solvita Āboltiņa, Egils Levits, Aivars Borovkovs, Ivars Redisons, Rihards Bunka, Jānis Maizītis, Andris Guļāns, Ēriks Kalnmeiers, Ivars Bickovičs ir vislielākie meļi un parazīti uz latviešu rēķina. BET IZLSASIET VISU PĀRĒJO ! 70% Latvijas iedzīvotāju neuzticas Saeimas deputātiem, uzskatot mūs par visu nelaimju cēloni. 3% iedzīvotāju gatavi nolinčot deputātus.
Arī man pēc visām netaisnībām, beztiesiskuma, vienaldzības, ko piedzīvoju saskarsmē ar policiju, prokuratūru, tiesu, tiesu izpildītājiem, bāriņtiesu, un citām valsts un pašvaldības institūcijām, kad loģisku secinājuma virkne liecina, ka mani bērni prettiesiski ir aizvesti ar specdienestu ziņu, būtu vēlēšanās linčotu deputātus, ja nezinātu, ka mēs, deputāti, paši esam sīkas skrūvītes lielā mehānismā.
Mūsu valstī neievēro valsts labas pārvaldes principus – mēs neesam labi saimnieki savā zemē.
Esmu ievērojis, ka pat godājami deputāti, kuros daudzi ieklausās, neizprot, kas ir labas valsts pārvaldes principi – kā organizēt, vadīt, plānot, kontrolēt darbus, lai valsts virzītos uz priekšu un sasniegtu nospraustos mērķus.
Mēs saprotam – lai uzkāptu Everestā un izdzīvotu, ir nepieciešama rūpīga maršruta un cilvēkresursu plānošana, savlaicīga ekipējuma iegāde, iepazīšanās ar vietējiem apstākļiem un vēsturisko informāciju. Jāveic pienākumu sadale un jāizstrādā rīcības plāns. Bet diemžēl valstī mēs aizmirstam nospraust mērķus, kurp dosimies, izveidot stratēģiju un rīcības programmu ar atbildīgajām personām, izmaksām, termiņiem, kā sasniegt mērķus.
Ikviens labi saprot, ka uzņēmuma darbiniekam jādod skaidru uzdevumu un motivāciju paveikt darbu.
Bet nesaprotam, ka valsts aparāta atalgojumam arī ir jābūt tieši saistītam ar sasniegtajiem uzdevumiem.
Un tagad !

 Kāpēc ?!

Ar vēsu prātu izvērtējot Atmodas notikumus, redzam, ka par Latvijas neatkarību tolaik nobalsoja 36 oficiāli čekas aģentu, nerunājot par ziņotāju skaitu. Latvijā realizētais atmodas scenārijs ir “copy paste” – tāds pats kā
citās bijušās PSRS republikās.
Pirmais iekšlietu ministrs Godmaņa valdībā bija paredzēts Johansona kungs – tā laika VDK priekšsēdētājs.
1993. gada 16. janvārī tika panākta vienošanās, kura liecina par sadarbību starp CIP un VDK.
Mūsu valsts pārvaldes aparāta pamatu ir būvējuši specdienesti tā ir manipulējama un nav motivēta sasniegt kopīgus valstiskus mērķus, kas uzlabotu iedzīvotāju labklājību.
Mūsu Saeima ir, veidota līdzīgi kā LPSR Augstākā Padome, kas it kā bija LPSR augstākā vara!

Bet vai Augstākās Padomes deputāts bija tas, kas noteica procesus LPSR vai tā drīzāk bija VDK ?
Tas izskaidro – kāpēc daudzi politiķi, piemēram, Repše, Zatlers, Šķēle u.c. nāca ar labām iecerēm celt saulaino Latvijas nākotni tā arī neko nepaveica.

Valsts pārvaldē Latvijā noris aizkulišu spēlēs.

Tā rezultātā tiek būvēti “zelta tilti” – atsevišķu ļaužu labklājība aug, bet valsts un iedzīvotāju dzīves līmenis paliek tāds, kāds tas ir. To, ka mūsu valsts pārvaldi joprojām regulē specdienesti, var apliecināt arī, piemēram, Naudiņa kungs.
Arī ASV jaunais prezidents Tramps norāda, ka ar valsts varu manipulē specdienesti. Piemēram, dodot nepatiesu informāciju, ka Huseina rokās ir masu iznīcināšanas ieroči, izprovocēja karu Irākā. “Daesh” un imigrantu plūsma būtībā ir šīs informācijas sekas.
Panākam, ka valsts aparāts, ir motivēts celt valsts un tās iedzīvotāju labklājību, aizstāvēt viņu tiesības.

Pārtraucam veidot manipulējamu tiesu varu!
Parūpējamies par savu dzīvību – veicam darbu tā, lai iedzīvotāji mūs godātu un cienītu ne mazāk kā Singapūras vadītāju Li Kuan Ju, kurš mazo un nabadzīgo Singapūru spēja pārvērst plaukstošā un ietekmīgā valstī, nevis vēlētos nolinčot!

MES TICAM, MUMS IZDOSIES !
ESAM LABI SAIMNIEKI SAVĀ ZEMĒ.


Grasījos šo tekstu apstiprināt komentāru vietnē, jo nekas jau tāds nav pateikts, kas nebūtu tautastribunals.eu rakstīts, bet kaut kur apziņā bija kas aizķēries, kas spieda man tekstu vēlreiz pārlasīt.

Un, patiešām, lūk šī svešā frāze: “ja nezinātu, ka mēs, deputāti, paši esam sīkas skrūvītes lielā mehānismā.”

Ja to būtu sacījis kāds parastais lasītājs, tad tas uz apziņu iedarbotos mazsvarīgi, jo trūkst konkrētums, bet, ja to pasaka pats DEPUTĀTS, tad tas darbojas kā pierādījums, ka visa Saeima ir nekas vairāk kā parazītisks bars, proti, marionete “skrūvgrieža” rokās.

-Tas ir smags krimināls- genocīdu apstiprinošs pierādījums.

-Tas nozīmē,  ka visi deputāti veic genocīdu(ļauj svešiem lemt mūsu tautas likteni) un par to vēl saņem bagātīgu atalgojumu.

-LRTT, protams, tas sen zināms(bet tagad tas ir apstiprināts augstākajā līmenī).

-LRTT arī šo “skrūvīšu” regulators(pats skrūvgriezis) nav svešs.

Ja Kalnozola kungs pasacīja A, tad godavīra pienākums ir sacīt B.C.u.t.t., personificēt pašus “skrūvgriežus”…. .

Viens ir pilnīgi skaidrs, visi deputāti tiks sodīti ar NS, bet viņu radinieki līdz desmitajai radniecības pakāpei, tiks ieslodzīti darba nometnēs un tūkstoškārtīgi atstrādās šo garīgo kretīnu pastrādātos noziegumus.

Ar šiem izdzimteņiem mēs tiksim galā. Šodienas Ķīna rāda labu piemēru, kas jādara ar korumpantiem un tautas materiālo labumu izsaimniekotājiem.

LRTT,V. Kalnozola kungs, cer sagaidīt arī paplašinātas atziņas par šo tēmu, jo savādāk soda dienā būsiet starp viņiem(skrūvītēm) !

03.01.18            L. Grantiņš

 

You may also like...

8 komentāru

  1. Janis saka:

    Pārtraucam veidot manipulējamu tiesu varu!
    Parūpējamies par savu dzīvību – veicam darbu tā, lai iedzīvotāji mūs godātu un cienītu ne mazāk kā Singapūras vadītāju Li Kuan Ju, kurš mazo un nabadzīgo Singapūru spēja pārvērst plaukstošā un ietekmīgā valstī, nevis vēlētos nolinčot!
    Skaisti,bet naivi (nezinoši).
    Tikai karš. Tikai kara rezultātā (pozitīvā mums=latviešu tautai),iespējams šāds iznākums. Cita ceļa jeb B plāna nav.
    Bet šodien tas ir tik fantastisks scenārijs..
    Latviešu tauta ir atbruņota.
    ZS Zemessardze ir likvidēta. ZS vietā ir izveidota šī kroplā “nezinīšu” viltus zs. Krievija caur FSB savu,likvidēja zs 1998 gada maija mēnesī-izņemot (izsviežot) to laukā no -Valsts Drošības Iestādes likuma. Saeima par nobalsoja.
    Tā kā tas nav reāli. Šinī laikā.
    Ak jā,tie cilvēki,kas strādāja zs līdz likvidācijas brīdim,Latvijā tiek represēti. It īpaši izlūkdaļas/informācijas G2. Tas tā,zināšanai…

  2. Janis saka:

    Principā Latvijā notikās ar ZS kaut kas līdzīgs kā Lietuvā.
     В 1992 году Демократическая партия труда Литвы, бывшая Коммунистическая партия Литвы, получила большинство в первых демократических выборах в стране и сформировала правительство. В то время вооружённые силы Литвы были очень слабы, и российские войска всё ещё находились в стране, несмотря на окончание советских связей. Добровольцы были замечены в нелояльности по отношению к новому, ранее коммунистическом правительству, таким образом, были планы распустить СКАТ. Финансирование сократилось, существовала нехватка оружия и обмундирования, случилось несколько инцидентов между СКАТом и полицией, группировка изображалась как преступники.

  3. Janis saka:

    ZS Latvijā,bija tas pats,kas Lietuvā SKAT
    Открыть главное меню

    Найти

    ПравитьНаблюдать за этой страницей

    Читать на другом языкеПереворот добровольцевВопросы по странице

    Переворот добровольцев — противостояние, произошедшее в Литве в 1993 году недалеко от Каунаса.

    Переворот добровольцев

    ПредпосылкиПравить

    Группировка, которая тогда называлась СКАТ[en] (лит. Savanoriškoji krasto apsaugos tarnyba — Добровольные территориальные охранные силы), была создана, когда Литва пыталась вернуть свою независимость от Советского Союза в 1990 году. Группировка была сформирована, когда группа молодых добровольцев согласилась служить без заработной платы, и, когда члены группировки принимали присягу, Советская армия всё ещё имела полный контроль над Литвой. 11 марта 1990 года Литва объявила о своей независимости. Советский Союз ответил путём наложения экономической блокады, а затем и с помощью военной силы в ходе событий января 1991 года. Добровольцы, а также безоружные гражданские лица, сыграли свою роль в защите литовских государственных учреждений. В 1992 году Демократическая партия труда Литвы, бывшая Коммунистическая партия Литвы, получила большинство в первых демократических выборах в стране и сформировала правительство. В то время вооружённые силы Литвы были очень слабы, и российские войска всё ещё находились в стране, несмотря на окончание советских связей. Добровольцы были замечены в нелояльности по отношению к новому, ранее коммунистическом правительству, таким образом, были планы распустить СКАТ. Финансирование сократилось, существовала нехватка оружия и обмундирования, случилось несколько инцидентов между СКАТом и полицией, группировка изображалась как преступники.

    ПереворотПравить

    В 1993 году СКАТ отказался подчиняться правительству и спрятался в лесах недалеко от Каунаса, где к ним присоединились дополнительные силы. Лидеры LDDP организовали нападение на мятежников. Государство было на грани гражданской войны. Руководители других воинских формирований отказались атаковать повстанцев, а некоторые даже заявили о поддержке повстанцев. Правительству пришлось искать мирное решение, которое в конечном итоге было найдено к концу 1993 года. Мнение о перевороте остаётся спорным. Есть мнение, что это помогло обеспечить независимость Литвы — что если СКАТ был бы распущен в 1993 году, Литва осталась бы без военной защиты. Есть и другое мнение, что переворот не сделал ничего хорошего для Литвы и был просто борьбой за влияние в недавно возродившемся государстве. В перевороте обвиняют также разные силы: Демократическую партию труда, российские спецслужбы, некоторых лидеров добровольцев.

    Источники

    Последняя правка сделана 1 месяц назад участником InternetArchiveBot

    Содержание доступно по лицензии CC BY-SA 3.0 (если не указано иное).

    КонфиденциальностьСтационарный

  4. par čekas maisiem un Arnoldu Babri saka:

    Bijušais SAB darbinieks: Pūlim atklāt VDK kartotēku saturu nedrīkst
    Ar bijušo Satversmes aizsardzības biroja (SAB) vadošo darbinieku Arnoldu Babri sarunājas Romāns Meļņiks.

    https://www.diena.lv/raksts/viedokli/latvija/bijusais-sab-darbinieks-pulim-atklat-vdk-kartoteku-saturu-nedrikst-14187939

    ===================================

    Ja tauta Arnoldam Babrim ir pūlis, tad tautai Arnolds Babris ir dzīvnieks … Babri, atdod priHvatizēto tautai, paņem striķi un pakaries!

  5. Janis saka:

    SAB Iestādes-Valsts Drošības Latvijas amatpersona,Babris. Valsts Drošības Iestādes darbinieks bijušais.
    Vienlaicīgi pats aģents ietekmes gan SAB,gan Drošības policijas un iespējams Militārās policijas. Ideoloģiski ar 100% prokrievisku domāšanu…un darbību!
    Piepelnīšanās nolūkā,kad Latvijas Valsts pati radīja un uzturēja mākslīgo noziedzību-bandītus “autoritātes” deviņdesmitajos (šinī brīdī arī to dara LR),savervēja par aģentu Ivanovu Igoru “biznesmeni” Arēnas Rīga bijušo īpašnieku…,veikala Mols vienīgo dzīvu palikušo īpašnieku bijušo (atlikušos nošāva vai uzspridzināja Krievijas FSB specgrupa). Nodarbojas ar tādu kā “sīkbiznesu” piepalīdzot bandītam krievu diversantam būtībā ,uzdzīvot. “Atmāzējot” Ivanovu Igoru no smagās dzīves par piemēru cietumā…
    Tāds izpalīdzīgs puisis ir Babris. Ja kādam ko vajag,griezieties,par naudu izpalīdzēs,bet jābūt prokrieviski noskaņotam “klientam!

  6. Ernests saka:

    Kolēģis par čekista Rokpeļņa atzīšanos.
    http://www.la.lv/stukaci-un-isti-veci/

  7. Uldis saka:

    Apbrīnojami, ka Dzintars Rasnačs un Gaidis Bērziņš iekabina pat tādiem galējiem čekas iznireļiem, kā Freiberga, Zatlers, Godmanis, Dombrovskis un Pabriks! Kas to būtu domājis? Tas, ka čekas un Krievijas organizētās noziedzības rokaspuisis Zatlers nāca ar labām iecerēm celt saulaino Latvijas nākotni, vēl lielāks brīnums, tāpat arī vienošanās par sadarbību starp CIP un VDK..
    Ja pareizi saprotu, visi maitas un Mossad aģenti un nevienam nevar ticēt?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *