Aizstāvēsim savu tautu no apmelotājiem-K. Kangera antilatviskais murgs

Feisbukā uzpeld arī vecāki raksti, kas uzskatāmi par latviešu tautas nomelnošanas PROPAGANDAS paraugiem. Un atkal vienmēr kā saukts klāt ir Latvijas izraēlietis Kārlis Kangeris. Es personīgi biju kaut kā palaidis garām šo absurda vervelējumu. Un, cik noprotam, tad sagrozījumus veicis MŪSU KAŽIS(Kangeris). Kā redzams, tad domātās grāmatas autos miris, pirms paspēja to publicēt, tāpēc jau arī iespējams visu iegrozīt pareizā gultnē ! K. Kangeris ir pieskaitās pie kara noziedzniekiem un kā tāds arī tiesājams. Bet izlasiet paši un sapratīsiet, ka raksts ir pilnīgs murgs ar vienu pretrunu pēc otras.

Šeit mans komentārs šim rakstam Feisbukā: “Īsts murgojums ! Galvenais, ka pats autors jau miris un šis sagrozītais murgojums ticis čekas/mossad darbinieka K. Kangera rokās. Indulis Ronis par šo Izraēlas spiegu un dokumentu viltotāju ir pastāstījis pietiekoši daudz. Pati žīdiete arī neko sliktu par Arāju nesaka ! A. Gūtups dokumentāli pierādīja, ka neviens latvietis nevienu žīdu nenošāva ! Kangeris ir Latvijas Zurovs / Vīzentāls- visīstākais melis. Vai tad Kangeris nevadīja čekas maisu selekciju, kas ir nodevības augstākā pakāpe ! Selekcija nozīmē apzinātu kūdīšanu savā starpā ! Un, iedomājieties tikai šo murgu: —-“bet 5. februārī vēl 2000 žīdu.” Vienā dienā nav iespējams ko tādu paveikt ! Brīnums, ka Kangeris nepieminēja 5000 ebreju sadedzināšanu Sinagogā… .”

https://www.la.lv/viktora-araja-tiesas-pravahamburgas-tiesas-process-zurnalista-karla-stamera-pierakstos

Interesantākais ir tas, ka žīdiete par Arāju izsakās pozitīvi un arī vēl citi, izņemot MŪSU KAŽI !

“Viktors Arājs no latviešu vidus ir tā persona, kas ieņem visredzamāko vietu – kā masu slepkava.” Pēc žurnālista Kārļa Štamera pierakstiem top grāmata par Arāja tiesas prāvu 12

15.12.21

Arāja komandas locekļi pēc atgriešanās no SD (Drošības dienesta – latv.) skolas Firstenbergā (Fürstenberg) Vācijā 1942. gadā. Latvija, 1943. gads. Pirmajā rindā no kreisās trešais – majors Viktors Arājs, ceturtais – Drošības policijas un SD komandieris Latvijā SS-šturmbanfīrers Rūdolfs Lange.
Foto: Latvijas Valsts arhīvs

You may also like...

3 komentāru

  1. Mēs arī tā domājam! saka:

    no malas 4:02, 16. decembris 2021
    Hmm…patiesi laba intervija ar to Tamāru Feseri – Dvorkinu! Ja lasa uzmanīgi rodas pavisam cits iespaids un rodas pavisam citi jautājumi. Un ko varb. raksta veidotāji nepamanīja, jeb…tieši otrādi, jo… kas zina, laiki un domas mainās pat stulbeņiem un kangariem!E.P.

  2. Andris un draugi saka:

    Ja, parlasijam un piekritam no malas teiktajam. Patiesi cita bilde parlasot tas Feseres divaino tekstu. Viss baltiem cionistu diegiem sudinats

  3. Avots. saka:

    Herberts Cukurs un Viktors Arājs ir vieni no zināmiem latviešu svētiem mocekļiem.
    Reti kura latvieša sirdī tas tā nav.
    .
    .
    .
    Admins
    Jā, viņi bija sarkano cionistu upuri, tāpat kā visa mūsu tauta.
    Un arī nogalinātie vienkāršie žīdi, bija šo sātanistu upuri !

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *