4. maija LR Saeima ir noziedznieku varza

https://irliepaja.lv/liepajnieki/saeima-ka-pirmajam-nacionalas-pretosanas-kustibas-/

Saeima šodien (9.12.2021) nolēma Leo Hiršsonu atzīt par nacionālās pretošanās kustības dalībnieku, aģentūru LETA informēja parlamenta Preses dienestā, ziņo LETA.

LRTT: Sāksim ar kādu komentāru LRTT vietnē: ““Varonis”, kurš nekad un ne reizi nav manīts NEVIENĀ VALSTS PARTIOTU sanākšanā vismaz pāri 25.gadu garumā! Nekad nav protestējis pret 4.maija bandas noziegumiem(kā visi lielie “disidenti”)! Ne 16.martā, ne 14.jūnijā, ne 1.jūlijā,ne 23.augustā,ne citos tautas sanākšanas reizēs?! Un PAR TO kliķe tādus apbalvo – par netraucētu tautas un valsts apzagšanu.”

L. Grantiņš: Par šo čekas provokatoru jau sen ir rakstīts  www.tautastribunals.eu Kā jau LRTT komentētājs saka, ka nekur nav nedz redzēts un arī ne dzirdēts ! Un, vai ir kāds dokuments zem kura teksta būtu lasāms VIŅA vārds ? Nav ne redzēts, ne dzirdēts un arī ne lasāms !!! Tad, kādi ir tie kritēriji Saeimas deputātiem, kuri balsoja par šī augstā statusa piešķiršanu šim indivīdam ?  Kas tad ir šis Leo Hiršsons ? Nekas vairāk kā VDK radīt “disidents” ! Viņa darbība ir saistīta ar naudas izkrāpšanu no pilsoņiem tirgošanās ar ieročiem Atmodas laikā. Viņa kontrabandas darbības rezultātā tika nošauti divi viņa dēli ! Vairāk par to variet lasīt, ja LRTT i- vietnes meklētājā ierakstīsiet viņa vārdu… . Par to visu viņam pēc aresta pienācās mūža ieslodzījums…un tā viņš VDK vadībā kļuva par “disidentu” !

Viņa uzdevums bija diskreditēt īstos patriotus !

Vai mūsu Saeimas deputāti ir interesējušies par īstajiem patriotiem, kur tie palikuši un, ka miruši pilnīgā nabadzībā ? Nē, viņi kā ērces ir piesūkušies ārprāta izmocītajai latviešu tautai un sūkuši tās dzīvības sulu uz nebēdu !!! Mūžīgie algas paaugstinājumi un parazītiskās, nekam nevajadzīgās, darbavietas… . Vai ir prātam aptverams, ka E. Levitam ir 61 palīgs ? Latvijas valdošā kliķe ir zagļu un laupītāju banda, kurai vieta ir: MŪŽA IESLODZĪJUMS ar mantas atsavināšanu līdz radniecības desmitajai pakāpei ! Un te tad arī ir nākošā dilemma: Ja tādi izdzimumi valda Latvijā, tad 5. kolonnai tiek BRUĢĒTS CEĻS nākošajās Saeimas vēlēšanās, kuras mērķis ir pievienoties mūs vēsturiskajam ienaidniekam- KREMĻA  bandai !

Dievs, TAVA zeme deg !

11.12.21

You may also like...

7 komentāru

  1. no malas saka:

    Nu nav jau 4.maija kliķes stutētājos gandrīz neviens godīgs un tautā cienijams cilvēks! Un personas, kas tiek režīma apbalvotas, lielākoties ir no tautā necienīto personu loka. Kā šis ļova hiršons, kas bija štelmanis un uzpircējs, pēc principa “kupi, prodai” un kas vairāk deva, tam pakalpoja!

  2. AG saka:

    Nu vismaz Bordāna pipeli Hiršons “toCno” nesūkās! :)))

  3. Pacietības mērs beidzies saka:

    tevi resnais lops ag te cilveki vairaakkart bridinaja par tavu lopiski stulbo jelibu, nu tu parkapi robezu! Sodu tu sanemsi un 100%!Ej un atskaties!

  4. Pilsonis saka:

    Labs komentārs LA par lremlina gobzema rīkoto traci pie Rīgas Pils:

    1000% Par! 1:11, 14. decembris 2021
    van Groznij11. decembrī 14:2 Tam gobzemam patīk necienīgi runāt ar tiem, kas viņu neatbalsta vai ar likumsargiem, kuri prasa ievērot likumu, tāpēc, lai klusē, kad es viņu saukšu par politisko kropli vai prostitūtu, kuram nekas nav svēts. Tāpēc šis politiskais kroplis ir Latvijas un latviešu tautas kauna traips, kuram nebūtu jāatrodas ne Saeimā, ne Ministru kabinetā, ne pašvaldību domēs, ne valsts un pašvaldību darbā. To pašu var teikt par Latvijas kauna traipiem, kā šlesers, papule, ušakovs, v.dombrovskis, ZZS valainis, Saskaņas lopi zariņš, urbanovičš, graudiņš, stepaņenko, vladova, mamikins, pankratovs, turlais, aldermane un tml nelieši, kuri Latvijā vēl ir diezgan daudz un vēlās tai nākotni krievijas robežās. Visi sodāmi par nodevību pret Latviju un latviešu tautu!

  5. :))) saka:

    Pisloni , ko īdi kā slima govs? Kur jūs esat ,”patrioti” , tagad , kad Tautu nošpricē? KUR ??? Gudri ,patriotiski diršat !! Man ir vienalga , kurš šo lopu baru pie siles gāž ! Kaut pats Nelabais!

  6. Pilsonis saka:

    Gļēvas žurkas stulbs pīkstiens, tā bērni novērtēja šo manis nolasīto murmuļa pīkstienu! Šī frāze to labi raksturo:

    “Gudri ,patriotiski diršat !! Man ir vienalga..”

  7. Pārdomas un pateicība! saka:

    Par “disidentu” l. xiršony jautājumu nav, citādi 4.maija kliķe to nekad neapbalvotu, tāpat kā pārējos lielos oficiālos pretošanās kustības “varoņus”, kas gļēvi, nodevīgi klusē jau 30.gadus par sistemātisko latviešu iznīdēšanu un visa veida neklusējošo patriotu apklusināšanu un pazemošanu. Bet par to pretīgo AG gan ir nesaprotams viņa izlēcienu mērķis! Jo papētot arhīvu, labi redzams, ka nav jēgas no tā deklasētā cilvēciņa komentiem. Vieni vienīgi uzbraucieni L.Grantiņam, dumas, ļoti zema līmeņa rupjas lamas un tas viss ļoti īsi, pāris vārdos, bet toties visai vienādi regulāri, kā darba dežūras. Kā savu slimību neapzinošam šiziķim, kas nekādi nespēj pretoties vēlmei ieķēpāt kaut ko, vienlga ko, ka tik aizkaroši un rupji. Un nekad nekā konstruktīva, nekā loģiska par tā brīža tēmu tekstiem! Ja nu tiešām šim neveselīgā skata resnim ir garīga rakstura problēmas, kāda maniakāla novirze, nepiepildīta godkāre un slimīga nepieciešamība reklamēties. Un vienlaga kādā formā, vienalga cik zemā līmenī un vislaik savas uzsāktās ķengāšanas kursa robežās. Saprotamas ir te rakstošo cilvēku dusmas par viņa nesakarīgajām, pastulbajām rupjībām. Bet varbūt tās tiešam ir veselības problēmas, varb. personības dubultošanās, jo te jau daži rakstīja, ka radio komentos šis nabags izsakās korekti. Varbūt nevajag viņu fiziski sodīt satiekot, bet gan rāmi parunāt, ieteikt apciemot nervu ārstus, psihologus utt.
    Bet L.Grantiņa kungam var tikai izteikt pateicību par korekto miera saglabāšanu un loģiskajām, pragmātiskajām atbildēm, retajās reizēs reaģēkot uz dažādu naidnieku vai pajoliņu stulbībām un rupjībām! Pie tam novērtējot viņa gadiem ilgo darbu LRTT, kas ir brīvprātīgs, resursu un laikietilpīgs nesavtīgs un veltīts brīvas, latviskas Latvijas nākotnei.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *