Vai gaidāms papildinājums Lemberga “palātai” ?

VID uzliek 13 822 552 lielu sodu “Rīgas satiksmei” par fiktīviem darījumiem

                 Izvilkums no augstāk minētā raksta:

“Viņus un arī uzņēmēju Māri Martinsonu KNAB apcietināja 2018.gada nogalē aizdomās par korupciju tramvaja un trolejbusa iepirkumos. VID auditā aprakstītie darījumi ar “Alkom Trans” pievienoti arī šajā KNAB lietā.

Nodokļu shēmās lielākoties figurē “Gods kalpot Rīgai” biedri, vai ar bijušo Rīgas vicemēra Ameriku saistīti cilvēki. Daļa aizdomās turēto izmeklēšanas laikā miruši.

Akcionāra pārstāvis “Rīgas satiksmē” pieļauto pārkāpumu un iespējamo noziegumu laikā bija Rīgas mērs Nils Ušakovs.”

LRTT: Tas viss notiekās pēc Lemberga shēmas. Viņa noziegumu izmeklēšanas laika 14 liecinieki arī pēkšņi iedomājās “nomirt” ! Tas nebija no vieglajiem darbiem, kura rezultātā A. Lembergs ir “iedzīvojies brukā” ! Aivaro Lembronī šodien pilnā rīklē kliegdami aizstāv ZZSisti: BRIGMANisti & DAUDZisti, kuriem miljonu lielie KONTI nevis “mīļotajā” Latvijā, par kuras LAIMI viņi tik dedzīgi cīnās, bet noslēpti ārzemēs. Saprotams, ka būs jāorganizē arī Niļugas Išakova & Andra Amerikosa “brēcēju bars”… Droši vien, ka “vainīgais”, šo divu KRISTĀLTĪRO darboņu nelaimēs, atkal būs J. Bordāns & ASV(pindosi) ! Ne velti šajā rakstā ir pieminēti “MIRUŠIE” ! Tas ir tiešs brīdinājums NĀKOŠAJIEM LIECINIEKIEM, ka: neskatoties uz to, ka dzīvo pirmajā stāvā, ejot uz darbu vari nokrist no piektā, kā tas jau dažu labu reizi ir noticis ! Novēlēsim viņiem veiksmi kādā RCC kamerā pareizi izveidot apkopes sarakstu pie PARAŠAS… .

Ušakovam atņem Eiropas Parlamenta deputāta imunitāti

22.11.21

You may also like...

1 Response

  1. Anonīms saka:

    Usakovs pēc sava skata velk radniecība uz Angelu Merkeli jaunības foto! Kad ir bijis savādāk? Zaga un slepkavoja,zog un slepkavo un zags….

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *