Armands Puče un viņa čekas “komanda” !

Runāsim par to, kā tiek iznīcināti vēlēšanu rezultāti.

Armads Puče !?

It kā jau MŪSU cilvēks, it sevišķi jau pēc uzbrukuma čekas “nagumaucējam” Jurim Savickim. Bet, kā rāda pēdējie notikumi ar ČEKAS MAISIEM, tad viss tas Armanda Pučes patriotisms sāk izgaismoties tādā gaismā, ka ir vajadzīgas speciālas brilles, lai visu “to taisnību” varētu saskatīt. Ja mēs MAISOS atradām I. Godmani, bet ne viņa kolēģus, tad ir jāsaprot, ka tiek spēlēta ļoti nopietna spēle.

Lai sasniegtu savus mērķus, žīd- nacisti(cionisti), nekad nav saudzējuši savējos. Tas notiek arī tagad.

Ir taču sacīts: “Un pēdējā laikā VIŅAM(Sātanam) taps dota liela vara…un, pirms tiks iznīcināts, pastrādās lielu ļaunumu !”

ASV cionistiem top “griezta rīkle”(atvērt) !

Viņi kā prusaki, kuru midzenim pielaista uguns, mūk uz visām pasaules pusēm un cenšas visiem spēkiem ārpus ASV nostiprināt savas pozīcijas. Latvijā šī sātaniskā hidra, kā puvušas Jaunā Laikmeta dzemdību gļotas, satecējušas visās iespējamajās vietās… .

Tas pats noticis ar ES.

Vara šajā polit- ekonomiskajā veidojumā ir pilnīgi pārgājusi cionistu rokās.

Rotšīlda “mazdēls” Makrons pat uzstāj, ka ES ir vajadzīga sava armija.

Nu ne jau, lai aizstāvētos pret Krieviju, bet gan pret ASV un savu tautu, Padomju laikā.

Krievija ir Izraēlas projekts un tās “darba instruments” !

Vadoties pēc notikumiem jāsecina, ka šis pats Armads Puče pieder šīm GĻOTĀM. Kaut vai tas, ka viņš pēc “skandāla” ar Savicki, atrodas tik ietekmīgā 4. maija propagandas sistēmā, kas ir Savicka radīta(kur loģika, tādas nav, jo viss tas ir labi iestudēts cionistu teātris !). Pēc pašas primitīvākās loģikas, viņam bija jāatrodas blakus Birutai Lozei, Vilim Vizulim…vai Indulim Ronim ! Tas pats attiecas arī uz Māri Ruku, Lato Lapsu un Jurģi Liepnieku ! Viņu radītie bestselleri var “nākt pie tautas” tikai ar Sātana kantora(Izraēlas) akceptu.

Pirms 25. gadiem vēl bija iespējams ko dabūt cauri “Ciānas režģim”, tad šodien pat sapņos tas nav iespējams

Lai es nebūtu pārāk subjektīvs, tad pievienoju:

Iveta Buiķe(atvērt):Ļaunums nav ar acīm uzreiz pamanāms, bet ar saprātu un sirdi sajūtams un izprotams gan. Viņš var atrasties mums blakus, smaidīt un izlikties esam tāds pats kā mēs visi, bet aiz laipnās maskas slēpjas plēsonis, kurš sava labuma dēļ ir gatavs iznīcināt tautas un valstis – jebkuru, kurš stājās tam ceļā. Tā tas vienmēr ir bijis, pēc ļaunuma darbiem cilvēki ir modelējuši viņa izskatu, jau no seniem laikiem gleznojot, atveidojot to pretīgu briesmoņu izskatā.

Un šeit kāds komentās pie šī raksta: Andris G 20. jūlijs 201723:15 Atbildēt

Man šī situācija nešķiet viennozīmīga. Jo to, ka “Rīgas dinamo” ir projekts ar dziļi kremliskām interesēm, no malas varēja pamanīt jau stipri sen. Armands Puče ar hokeju ir saistīts ļoti ilgi, dumjš viņš nav un nekādi nevarēja nezināt, par “Rīgas dinamo” saistību ar Kremļa interesēm. Tomēr vai viņš tādēļ (līdzīgi Artūram Irbem) atteicās līdzdarboties šajā projektā, kaut arī kā komentētājs? Nebūt nē, droši vien tādēļ, ka nauda nesmird. Tālākais ir tikai likumsakarīgi.
Tas, ko citi varbūt varētu mācīties no šī gadījuma, ir – ja strādā projektā, kurš tiek finansēts no Krievijas puses, par runas brīvību vari aizmirst, citādi būs attiecīgas sekas.

Tātad, ne jau tikai es saskatu, “ka nauda nesmird” !

Itsevišķi labi mēs to saskatīsim, kad noskatīsimies šo A. Pučes vadīto raidījumu:

Pat nav uzmanīgi jāpiedomā, lai saprastu, kas tie par tipiem, kurus savā raidījumā uzaicinājis biedrs Armanda Pučes kungs ! Un, kāds uzdevums ir šai čekas varzai, kura ir pieskaitāma nodevības elitārajai daļai ? Pamatā jau tas domāts tiem, kuri daudz politikā neiedziļinās, bet kuriem ir vēlēšanu tiesības.

Elita Veidemane: Atmodas laika oficiāla Maskavas KGB pilna štata darbiniece.

Alkohola un perversu izvirtību cienītāja- valsts izlaupītāja žīda I. Godmaņa seks- draudzene(matrace), kura ar Maskavas(tātad-Izraēlas) palīdzību ieņem augstu amatu cionistu propagandas mašinērijā(Pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā, tiks tiesāta par genocīdu pret latviešu tautu).

Vai ievērojāt, ar kādu ārprātīgu naidu šī, gan politiskā, gan “sadzīviskā” mauka runāja par ievēlētajām jaun- partijām ?

Pamatā jau viss šis naids bija tēmēts tieši pret JKP un pašu J. Bordānu.

Protams, arī pret KPL.LV, jo šīs partijas dibinātājs A. Kaimiņš ir neprognozējams tips un tāpēc arī nevēlams !

Lato Lapsa: Atmodas laikā bija kopā ar Maskavai uzticīgajiem KGB darboņiem Latvijā. Viņa i- vietne www.pietiek.com  darbojas ar vienu mērķi, sanaidot tautu un katru ar katru. Tiek viss jaukts “vienā katlā”(gan Patiesība, gan meli). Latvijas patiesie patrioti pataisīti par idiotiem un jukušiem ! Lapsas un Jurģa Liepnieka bestsellers VARA- BAILES 2, ir paraugs, kā nicināt un nīdēt Patiesību un etnisko latvieti(atvērt) ! Viņa i- vietnes administratora palīgs sēž DP un kontrolē IP adreses. Visi komentāru rakstītāji tiek atklāti dažu sekunžu laikā, lai arī zem kādām sistēmām viņi šo vietni apmeklētu. Protams, ik pa laikam jau notiek šīs VIETNES “laušana”, lai būtu ticamāks mīts par disidentismu. Latviet, viņa vietne ir cionistu projekts !

Jurģis Liepnieks: Visīstākais provokators- cionistu darbonis līdz kaulu smadzenēm, 4. Maija kliķes ideoloģiskais diversants. Indriķis Latvietis, VARA- BAILES 2 ir 70% tieši Liepnieka darbs, atlikušie 20% pieder L. Lapsam.

Filips Rajevskis: Algots 4. maija kliķes politologs, kurš ir centīgs marionete Ciānas barvežu plāna īstenošanā pret latviešu tautu- tās pilnīgu iznīcināšanu. Viņa runās ir manāma debilitāte- aprobežotība. Ivetas Kažokas klona brālis(atvērt).

LRTT izvērtē Saeimas priekšsēdētājas I. Mūrnieces runu


Tātad:

šīs video- raidījuma uzdevums ir sagatavot vēlētāju ārkārtas vēlēšanām !

Tiek dotas nepārprotamas norādes, ka jābalso par vecajām partijām, jo jaunajās taču neesot neviens vērā ņemams politiķis… , bet:

nu vienkārši idiotu bars !

Tas, protams, ka ir purva akača slīkoņa sauciens pēc palīdzības. Pats saucējs saprot, ka neviens viņu neglābs(pats tiks ievilkts akacī) !

Bet viņš, protams, sauc, jo tas vēl ir vienīgais ko viņš var ! Vai tad šie A. Pučes savāktie cionistu švobraki to nesaprot ? Saprot, bet nekas cits taču neatliek… .

Bailes ir aptumšojušas viņu nodevīgos saprātus… .

Sapratu, kāpēc trīs dienas pirms vēlēšanām man tika nobloķēts Feisbuks, jo LRTT izveidotais VĒLĒŠANU CEĻVEDIS bija priekš viņiem īsta “zārka nagla”.

Es nekādā gadījumā Bordānu negribu slavināt, celt debesīs un taisīt par dievu, bet viņš ir vienīgais Cilvēks visā šajā izdzimteniski lopiskajā barā, kuri rāvās pie “siles” ! Man tikpat kā ar visiem šiem izdzimumiem ir bijusi saskare un tā diena nav tālu, kad viņi tiks “izbērti no maisiem”,ŠEIT MINĒTIE (atvērt) !

Pirms neilga laika mani atkal nobloķēja un nu jau uz septiņām dienām, par kādu foto ar latvisku papildus informāciju. Tātad, pavēle nāca no Borovkova & Godmaņa kantora.

FOTO: Feisbukam nevēlamais foto- latviskā pielikuma dēļ !

Tas arī norāda, ka Feisbuks kalpo Latvijas noziedznieku bandai !

Pirms piecām dienām atkal nobloķēja, bet šoreiz jau uz veselu mēnesi.

No sākuma neapjēdzu par ko(Jo esmu jau iekāpis 69.dzīves gadā. Un kā Lapsa šajā video norādīja uz Lembergu, ka vecums jau darot savu), bet pēc pāris dienām man viss tomēr “pieleca”, jo es taču varu viņiem traucēt sastādīt tieši viņu domāto valdību.

Cik es un manis uzturētais t-tribunāls bīstams, ir paziņojuši viņi paši, sarakstot grāmatas, rakstus un tele- raidījumus, kuros tiek tauta informēta par L. Grantiņa plānprātību !!!

Viss šodienas Latvijā risinās pēc 1940. g. scenārija !

Ja jau tik agresīvi apkaro L. Grantiņu, kurš pirms vēlēšanām visaugstāk novērtēja J. Bordānu, tad ir saprotams, ka šis A. Pučes “televīzijas sasaukums” bija tēmēts TIEŠI uz J. Bordāna politisko iznīcināšanu.

Un ir vietā atkārtot Andra G. komentāru, kas attiecas tieši uz A. Puči: KA NAUDA NESMIRD !

A. Puče nav nekāds patriots, bet gan no tās pašas bandas, kurai pieder intervēto kvartets !

Latvijas noziedznieku banda darīs visu, lai iznīcinātu J. Bordānu !

Video: Šis ir vienīgais(visā šāda veida materiālu lērumā) VIDEO, kurā es pie labākās gribas nevarēju(kaut arī ļoti centos, jo viņš man nekāds draugs nav) saklausīt/saskatīt divkosību- liekulību. Toties Pučes “filma” sastāvēja tikai no melnām nodevības un iztapības runām ! Tas bija netiešs aicinājums veikt genocīdu pret latviešu tautu… .Tāpēc vēlreiz saku, ja nenoskatījāties iepriekš piedāvāto norādi, noskatieties, sapratīsiet, ka neliešu laiks strauji tuvojas karātavām (atver).

Latvijā jau esot salasīti 150 valdošās bandas spermas produkti(piedodiet par leksiku, bet savādāka nav piemērojama, jo neizsacītu būtības sakni), kuri kontrolēšot Feisbuku ! Kā redzams, tad mēs sākam apsteigt pat Putinostanas režīmu. Pie mums drīkstēs pastāvēt tikai žīd- nacista, stukača I. Godmaņa “matraces”- E. Veidemanes VIEDOKLIS !

06.01.19                                   L. Grantiņš

You may also like...

9 komentāru

  1. AGedroics saka:

    Puče būtu labs, ja Grantiņu ciemos pasauktu! :)

  2. ~ saka:

    Neizskatījās, ka Lato būtu iemīlējies Elitā :)
    Aivars G. gan varbūt:). -“-

  3. Tāds saka:

    Grantiņa kungs tomēr varētu informēt, kā kļūt oficiāli par cionistu. Kādi kursi jāiziet, kā?:) Vai Grantiņš pielieto dedukcijas metodes cionistu atrašanai?

  4. ES saka:

    Vairākus gadus Krievija nereaģēja, taču tagad uz tiesiskās palīdzības lūgumu atbilde ir sniegta.

    Vai atsūtītā informācija ir noderīga izmeklēšanai, prokuratūras preses sekretāre neatklāja.

    Šēnberga pastāstīja, ka pēc publikācijām masu medijos par Dana Raviva un Joses Melmana grāmatas „Spiegi pret Armagedonu“ izdošanu, kurā aprakstīts, kāpēc un kā noslepkavots Cukurs 1965.gadā, Ģenerālprokuratūra nosūtīja tiesiskās palīdzības lūgumu Izraēlas kompetentai iestādei, taču šī valsts joprojām nav atbildējusi. Ģenerālprokuratūra gatavojas nosūtīt atgādinājumu par šo tiesiskās palīdzības lūgumu.

  5. zenfiko saka:

    un kam tas viss vajadzigs.sataisa kautkadu majas lapu un raksta mulkibas.borovkovs starpcitu ir loti inteligents cilveks. un daudz tevis pieminetie.nu labi bija padomju savieniba.ka trv mesaprast kaa ta bija sistrma kas bija radita 50 gados un taa tam but.un taa tas bija.pa lielam vajag aoMirst visu pagatni un dzivot uz prieksu.jo katram pasam ir jasak ar sevi un lainums sakno jaunu launumu itt. lai dievs svetii visus un vidpar sadas majas lapas butu jasledz ciet.
    .
    .
    .
    Admins
    Es jau gaidīju, ka beigās nokliegsi: heil Hitler/heil Borovkov !, dižais slēdzēj !

  6. to zenfiko saka:

    nākamreiz niekojies ar zālīti PĒC komentāra rakstīšanas,
    nevis PIRMS !!!
    Sarunāts ?

  7. jautājums `zenfiko` saka:

    To, ka “jāsāk ar sevi“, uzrakstītā saturs rāda, ka neattiecināt uz sevi. Un tā jau ir manipulēšana.

    Šo frāzi un tai līdzīgas:
    “davaiķe, žiķ družno!“, bet palielināt bruņojumu un tiražēt publiskas nievas pret tiem otriem (citu tautību, citu domāšanu, citu dzīvesveidu, citu kultūru lielākajā daļā Latvijā, arī citur, iznākošo un krievu valodā drukāto mēdiju); “dajoš poziķiv!“, “jāmainās pašiem!“, “domāsim tikai labas domiņas!“, pat tad, kad redzi, ka guļošam, slimam, pusmirušam vēl sit – tiesu, medicīnas, izglītības, tā saucamā labklājības, sistēmas un to darboņi)bārsta manipulatori. Jo viņu mērķis ir iecementēt apkārtējiem vainas apziņu, bailes pašiem no sevis. To viņi nenoguruši dara gadu desmitiem, protams, bārstītājiem pašiem ne par miligramu nemainoties.

    Jautājums – kāpēc negrib mainīties tie, kuri visdedzīgāk aicina citus uz mainīšanos???? Kāpēc nemainās dažādo varu pārstāvji? Un – ar ko Jūsu minētais tiesu varas darbonis ir inteliģentāks par Grantiņu? Ar to, ka šeit patur pie sevis daļu lamuvārdu (neapgalvosit taču, ka nelieto attieksmē pret sev nepatīkamajiem, ieskaitot to pašu Grantiņu)? Ar godīgāku attieksmi pret tautu, ar savu godprātību pret sava dienesta stāvokļa pielietojumu?

    Inteliģence nav! izglītības papīri. Un spēlēšana vienos vārtos.Teiksit – Grantiņš arī spēlē vienos – latviešu vārtos? Vai Grantiņam šobrīd ir varianti? Kamēr šeit sabraukušie no pasaules malu malām un viņu pēcnācēji nesapratīs, ka mainīšanās uz labu notiks ar visiem pēc kārtas tikai tad, kad tie ļaus vietējiem dzīvot cilvēcīgu dzīvi un kad dos vietējiem svētu mieru – neknābās, neapspļaudīs, nepielietos visas iespējamās nelietības, visi dajoš poziķiv! saucieni paliks neauglīgi. Veltīgi bārstīties ar frāzēm, ja paši frāžu saturu nepielietojat.

  8. no malas saka:

    Starp 4.maija bastardu-kangaru un kremļa vergu regulārajiem smirdieniem te, tomēr paradās arī jauni sakarīgi un patiesi komentāri, kā šis:

    jautājums `zenfiko` 2019. gada 13. janvāris 13.22

    Bet jāpasbrīnās par tā pārbarotā gedroica regulāro,kā dezuranta mūžam negatīvo ierukšķēšanos pret pašu Grantiņu, nevis tēmu vai par ko savu?!
    Un vienmēr sakrīt ar kremlinu un mentu komentu žargona rupjībam un truli ļauno muldoņu un arī tāpat, kā norma pret Grantiņu personīgi!

  9. Artūrs Malta, VLT Valdes loceklis saka:

    Biedrība ”VARU LATVIJAS TAUTAI”(VLT), kā iniciatīvas grupa, kas reģistrēta CVK parakstu vākšanai par 13. Saeimas atsaukšanu.

    Atbilstoši Latvijas Valsts pamatlikumam Satversmei, valdošā kliķe ignorē un pārkāpj to. Atskaite par izlietoto budžetu no Valdības nav. Kredīti tiek ņemti enerģiski. Nemitīgi mums tiek celti nodokļi un cenas, bet valdošās kliķes ierēdņiem algas! Kredītprocentos aizdevējiem Valsts kase maksā 6 miljonus eiro dienā!
    Nemitīgais cenu un nodokļu kāpums rada draudus Valsts drošībai!
    Šāda Valdības un Latvijas Bankas bezatbildīga rīcību naudas lietās var pielīdzināt ugunsgrēka radīšanai! Kas drīkst kontrolēt Valdību un Latvijas Banku?
    Tā ir Latvijas Saeima, bet tā neveic savus pienākumus!
    Bezatbildībai raksturīgs piemērs ir šā gada 14.oktobra balsojums par Valdības rīkojumu par ārkārtas stāvokli.
    Saeima savā lēmumā paziņo „Saeima atbalsts ierobežojumus ar mērķi apturēt Covid – 19 straujo izplatību“. Kur te ir vārdi par Ārkārtas stāvokļa apstiprināšanu???
    Vienīgais ceļš ir likumīgi nomainīt Saeimas Deputātus pret tiem, kas ir gatavi ievēros Latvijas Satversmi un likumus.
    Lai ievēlētu jaunu Saeimu, mums ir jāatsauc esošā.
    Jaunu Saeimu ievēlēsim atbilstoši Satversmei pēc Īrija parauga, kad Deputātu sarakstus veidosim paši uz vietas atbilstoši Satversmei!

    Nebūsim vienaldzīgi! Atcerēsimies, ka dienā maksājam 6 miljonu eiro kredīta procentos, mēnesī tas kopā sanāk ap 180 miljoni, bet gadā tas ir ap 2 miljardi un 160 miljonus.
    Vai varam atļaut tērēt vairāk, kā divus miljardus, kas rodas no kliķes nelikumīgi ņemtiem kredītiem?

    Parakstīsimies par Saeimas atsaukšanu, lai sakārtotu valsti un atbrīvotos no ārzemju kredītiem un kredītu procentiem!

    Aicinām visus Latvijas iedzīvotājus piedalīties Latvijas glābšanā. Par savu parakstu informējat mūsu biedrību, jo CVK informē, ka izveidotā Parakstu Vākšanas Sistēma (PVS) parakstīšanās fakti nav vienīgie, kas reģistrēti PVS un ir arī atsevišķi parakstīšanās fakti ar statusu “apstrādē”. Ko tas nozīmē „apstrāde“?(A.M.)

    Iniciatīvas grupai jāsecina par parakstu skaitu, lai CVK atbilstoši likumam “Par tautas nobalsošanu, likumu ierosināšanu un Eiropas pilsoņu iniciatīvu” rīkot tautas nobalsošanu par Saeimas atsaukšanu.
    Par Jūsu veiktajiem parakstiem lūdzu informēt biedrību.
    Pārliecināties, ka Jūsu paraksts ir reģistrēts!
    Par pārkāpumiem un naudas izšeptēšanā radot Parakstu Vākšanas Sistēmu (PVS), mēs biedrība VLT iesniedzām iesniegumu Latvijas Valsts policijas priekšniekam. Arī Valsts policija darbības pamats, atbilstoši likumam par Policiju, ir Satversme!

    Apbrīnojuma vērts ir Valdošās kliķes centība noturēties ilgāk pie varas, tā radot lielāku krīzi tautsaimniecībā, kas rada ekonomisko atkarību no naudas aizdevējiem, kas jau radījusi neapmierinātību sabiedrībā.
    Atgādinu, ka mēs saņemam daudz sūdzību no vēlētājiem par to, ka nevar saņemt, tas ir izdrukāt, apliecinājumu par savu parakstu.
    Biedrība VLT kopā ar sadarbības partneriem pieņēma lēmumu, ja Saeima tiks atlaista, tad jaunās Saeimas deputāti no saraksta „Mēs Paši“ Saeimā pieņems lēmumu atbrīvot no kredītu procentu un kredītu atmaksas visus tos, kas varēs uzrādīt, ka ir parakstījušies par Saeimas atsaukšanu! Kas notiks tālāk, paskatīsimies uz Policijas rīcību!
    Valdības radītos parādus, lai maksā tie , kas ņēmušu kredītus un atbalsta valdošās kliķes kredīta politiku.
    Sakarā ar to, ka Saeima nevienu līgumu par kredītiem nav apstiprinājusi, tad tie miljardi, kurus ir ņēmušas Latvijas valdības pārkāpjot Satversmes 68. pantu uz mums Latvijas Valsts pavalstniekiem neattiecas.
    Tāpēc, visus ņemtos kredītus, izvesto naudu vagoniem, Bankas Baltija, Krājbankas izšeptēšanu apmaksās tie, kas to ir veikuši!

    Atcerēsimies, ka Latvijas valsts pamatlikums ir Satversme, kurai 100 gadu jubileju atzīmēsim nākošgad 15.februārī, šodien tiek ignorēta un piesmieta!

    Lasīsim Satversmi, ievērosim to paši un pieprasīsim no Deputātiem un Valdības, kā arī visiem ierēdņiem to ievērot!!!

    Ar cieņu,

    Artūrs Malta
    VLT Valdes loceklis.
    Tālr.:26347783.
    e-pasts: zemnieks@latnet.lv
    .
    .
    .
    Admins
    Biedr’ Malta, ja nav notikusi okupācijas demontāža, Jūsu prasības ir vērtējamas kā provokācija un nodevība !

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *