Vienreiz nodevējs, tad arī uz mūžu nodevējs(V. Atāls)

Viņi, šie melnie jūdasi ir kā gļotas, kā smirdīgas puvekļainas gļotas “satecējušas” MŪSU Dzimtenes Latvijas “visās iespējamās spraugās”. Viņi ir tie īstie un tie bīstamākie COVIDa vīrusi !

L. Grantiņš: Jau esmu rakstījis, ka nodevēji mums ir tik tuvu, ka pat Dvēselē ir spējīgi iespļaut. Tāds arī ir šis dižais disidents Valdis Atāls, kurš reiz kādā VIDEO stāstīja, kā viņu čekisti apmeklēja ieslodzījumā. Aģitēja uz sadarbību un pat segvārdu IT KĀ pašam ļāva izvēlēties. Kā pats sacīja, esot palicis pie NOMINATIVS ! Cik varēja noprast, tad nevienu neesot “nostučījis”, bet pret “čekas maisu” atvēršanu gan nadzīgi uzstājas.

Dzejnieks, dziesminieks, viens no padomju laika disidentiem Valdis Atāls intervijā laikrakstam «NRA» paziņojis, ka ir piedevis visiem «stukačiem» un «čekas maisi» būtu jāatstāj vēsturnieku kompetencē. «Es negribu šīs muļķu tiesas. Iznāk tā, ka mēs tiesājam suņa asti, nevis galvu,» viņš saka.

Kāpēc ???

Un, kas notiek tagad ? Mūsu dižais PATRIOTS uzstājas pagrabā kopā ar Ļeģajeva atbalstīto varzu(Latvju Dainu dedzinātājiem)- ANTIVAKSERIEKM(Brīvības studija, Brīvvalsts TV, Latvijas tautas varas fronte) !

Nosoda Latvijas iestāšanos ES un NATO !!!

Nu nav, latviet, bijušie komunisti, čekisti vai stukači ! Ja reiz tāds esi bijis, tad tāds paliec uz visu mūžu ! Padomājiet tikai, kas ar mums būtu noticis, ja nebūtu Latvija NATO dalībvalsts ?

Dievs, atpestī mūs no šiem PATRIOTIEM, ar ienaidniekiem paši tiksim galā !

27.11.21

Brīvības studija #1 Valdis Atāls, Natālija Magazeina, Jānis Dreimanis

L. Grantiņa komentārs pie VIDEO Jetube: Laikam jau, Valdi, tomēr esi “nominatīvs” vārda tā vistiešākajā nozīmē… .Domāju, ka esi kaut kādā apsēstības MURGĀ iegrimis, ja jau piemini Geitu(to, ko viņš nekad nav sacījis). Tev ir tomēr jāpamožas… .Un, pats galvenais, Valdi, ka Latvijas pievienošanās NATO(kā Tu saki), esot bijusi liela kļūda, tikai apliecina Tavu NOMINATĪVISMU- kalpošanu mūsu tautas bendēm ! Ja mēs šodien nebūtu NATO, tad būam kaut kas līdzīgs Doņeckas Republikai, bez neviena latvieša… .

Antivakseru himna pēc V.A. vārdiem un mūzikas !

You may also like...

9 komentāru

  1. -Eduards Lunis saka:

    —Jā ,Linard, Tavs teiktais par Lapsu ,ir izrādījies par drausmīgu Patiesību!
    Kad uzrakstīju viņam komentāru ,lai aicinātu Tautu uz Latvijas glābšanas sapulci un to ierakstīt katrā grāmatā, viņš bloķēja to un man uzrakstīja -nu gan pietiek!?

  2. AG saka:

    Garīgi slims tas atālinš, tāpat kā tu, grantiņ !!! :)))

  3. Gaily siteeji saka:

    A vot mees arii domaajam,ka tas trekno glotu receklis AG nenomierinaasies, kameer viny nenomierinaas, specom nemekleesim,bet ja traapiisies tas pedaalis, tad vinam buus iemesls padomaat par savu gniididisko zaunu virinaashany

  4. Te arī citi par AG lopu: saka:

    Lasītāji un klausītāji
     2021. gada 22. novembris 19.50       –  https://tautastribunals.eu/?p=61227
    Euu sprukstin ag, saki kapec tu liekuli tik riebigi nekad nelamajies “kruustpunktos”, bet tur pat maki civilizeti izteikties? Vai nesaproti, ka esot tik divdabigs, padari ari politiski labus tekstus apsaubamus un aizdomigus? Varb. tomēr vari ieverot politisko diskusiju kulturu?

    rīdzinieki
     2021. gada 22. novembris 22.40
    Mēs arī domājam.ka AG ir vai nu čekas izperēts.jeb patiesi slims šiziķis.jo paskatot arhīvu tā jādomā! Jo tik riebīgas preteklības var tik slims pederasts gadiem triept publiskā portālā. Un citur atkal līst cēli patriotiskus saukļus mētāt.Laikam – gan slims,gan krievu ‘kuļtyras’ sasūcies urliski rupjš ir šis lops.
    .
    .
    .
    Admins
    Protams, ka AG “kādam” kalpo. Viņš ir kopā ar citu AG(komunists Aivars Garda). Un Aivars Garda ir vistiešākais Maskavas čekas darbinieks- izraēlietis.

  5. kamene saka:

    Eduardam.
    Labāk nemaz neejiet uz to Pietiek. Kā raksta kāds Olivers, Lapsa nemaz nav lapsa, bet gan zirneklis, Krievijas aģents, kurš noaudis varenu tīklu, kurrā var noķert mazākus kukaiņus.
    .
    .
    .
    Admins
    L. Lapsa ir visaktīvākais un melnākais latviešu tautas bende. Piedevām totāls vēstures viltotājs. Visas viņa grāmatas ir dezinformatīvas, kuras satur patiesību ar pilnīgiem izdomājumiem… .

  6. kamene saka:

    Nu tie Indriķa sacerējumi – Vara, Bailes, Nāve ir izdomājumi, to jau autori paši raksta, tur arī laikam Lapsa savu roku pielicis. Bet tie agrākie romāni par Kampēju, Šofera dēlu un citiem gan drīzāk ir kā vēsturiski sacerējumi, varbūt mazliet garlaicīgi, jo pārāk sīki un smalki apcerētas varoņu darbības. Tomēr šie agrāko grāmatu varoņi Lapsu tiesā nav sūdzējuši par apmelošanu.

  7. Smaržo pēc ruma saka:

    Latviešu svētais Jānis Pommers, kuru čekisti zvērīgi nogalināja par to, ka viņš atteicās Latvijas Pareizticīgo baznīcu pievienot Krievijas Pareizticīgo baznīcai, bet gan palika uzticīgs Grieķu un visas Eiropas Pareizticīgo kopienai. Šeit viņa runa 18.novembrī.
    https://telos.lv/svetruna-1923/

    Diez šī brīža Pareizticīgo vadītājs saka svētku uzrunu 18.novembrī, vai tomēr 9.maijā? Un vai vispār prot valsts valodu? Viņu taču atrada čekas maisos. Bet tas netraucē katedrālē pielūgt Pommera pīšļus un saukt viņu par Ivanu Pommeru. Čekisti paši Pommeru novāca un tagad sauc par savējo svēto.

  8. Adminam zināšanai saka:

    Pašlaik lasu “Ādamsona failus”. Tur daudz ziņu par kriminālistu saistību ar valsts varu. Ir kāda ziņa par Rebenoka slepkavību. Viņš esot meklējis un atradis I.Maliginas Olainfarm akciju pircēju – bijušo Krievijas domes deputātu, kurš dzīvo Jūrmalā. Saņēmis no viņa naudu, it kā ap 1 miljonu. Bet nav solīto pildījis, piedāvājis akcijas citām personām, no kurām arī saņēmis avansu.
    Pirmais pircējs ir organizētās noziedzības pārstāvis, ir uzskats, ka viņš varēja noorganizēt slepkavību. Sitēji bijuši rūdīti noziedznieki.
    .
    .
    .
    Admins
    Sitēji bija Valsts Drošības darbinieki, kuri pilnībā pakļaujas Ciānas Gudrajiem !

  9. tie saka:

    Sitēji esot ievērojuši cietumnieku kodeksu, ka nedrīkst ar pliku roku pieskarties “netradicionāļiem”, kā arī nedrīkst pieskarties ar nazi. Tāpēc situši ar dēļiem. Bet tas Ādamsona pieņēmums.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *