Interesanti, vai tā ir patiesība(gadsimta nodevība- ABRENE) ?

Vai kāds ir lasījis Latvijas ziņu mēdijos to, ka Ārlietu ministrija šā gada februārī ir Krievijai pieprasījusi atdot Abreni ? Video 13. min. 43. sek.

Ja tā ir PATIESĪBA, tad pašlaik Latvijas čekistu pārvaldītajos “gaiteņos” valda apjukums un PAMPERI tiek mainīti dienā ne vienu reizi vien ! Ja tā ir patiesība, kas tiek sacīta VIDEO un tā droši vien ir patiesība, tad uztraukumam un masu mēdiju klusēšanai ir iemesls- jo briest incidents, kura sekas var būt NIRNBERGA-2. Visi, kuri saistīti ar nelikumīgo Abrenes atdošanu okupācijas veicējai Krievijai, var tikt sodīti par: LATVIJAS VALSTS NODEVĪBU ! Kā dzirdam VIDEO runasvīra sacītajam, tad pieprasījums bijis no Latvijas Ārlietu Ministrijas un to vada visu nopeltais E. Rinkēvičs. Ja tā patiešam ir patiesība, tad bezgalīgās nepatikšanās ir iekūlušies vairāki simti 4. maija kliķes “partijoti” ar NĀCIJAS MĀTI VVF priekšgalā !

Vai atceraties, šie ir tie, kuri par “kaltētām ēzeļa ausīm” no Putina iemainīja mūsu Abreni !

1. Agešins Valērijs, SC 2. Aizbalts Vitālijs, LPP/LC 3. Augulis Uldis, ZZS 4. Ābiķis Dzintars, TP 5. Ārbergs Māris, TP 6. Barča Aija, TP 7. Bērziņš Andris, LPP/LC 8. Bērziņš Andris, ZZS 9. Blumbergs Guntis, ZZS 10. Bresis Vilnis, ZZS 11. Briedis Uldis, TP 12. Brigmanis Augusts, ZZS 13. Buhvalovs Valērijs, PCTVL 14. BuzajevsVladimirs, PCTVL 15. Cilevičs Boriss, SC 16. Dalbiņš Juris, TP 17. Daudze Gundars, ZZS 18. Deņisovs Oļegs, SC 19. Dolgopolovs Sergejs, SC 20. Dukšinskis Jānis, LPP/LC 21. Eglītis Jānis, TP 22. Emsis Indulis, ZZS 23. Feldmane Inta, LPP/LC 24. Fjodorovs Sergejs, SC 25. Golubovs Aleksandrs, SC 26. Ģīlis Valdis, TP 27. Hanka Pēteris, ZZS 28. Jaundžeikars Dzintars, LPP/LC 29. Kabanovs Nikolajs, PCTVL 30. Kāposts Andis, ZZS 31. Klementjevs Andrejs, SC 32. Klementjevs Ivans, SC 33. Krastiņš Māris, TP 34. Krauklis Vents, TP 35. Kučinskis Māris, TP 36. Lagzdiņš Jānis, TP 37. Leiškalns Kārlis, TP 38. Līdaka Ingmārs, ZZS 39. Līdums Leons, TP 40. Mirskis Aleksandrs, SC 41. Mirskis Sergejs, SC 42. Mitrofanovs Miroslavs, PCTVL 43. Muižniece Vineta, TP 44. Orlovs Vitālijs, SC 45. Paegle Vaira, TP 46. Pauls Raimonds, TP 47. Pliners Jakovs, PCTVL 48. Porietis Jānis, TP 49. Putniņš Pauls, ZZS 50. Ribakovs Ivans, SC 51. Rubezis Ziedonis, TP 52. Rubiks Artūrs, SC 53. Rugāte Anta, TP 54. Segliņš Mareks, TP 55. Silaraupa Ligita, ZZS 56. Sokolovskis Juris, PCTVL 57. Stepaņenko Vjačeslavs, LPP/LC 58. Strazdiņš Jānis, ZZS 59. Ščerbatihs Viktors, ZZS 60. Šķesters Staņislavs, ZZS 61. Šmits Jānis, LPP/LC 62. Turlais Dainis, LPP/LC 63. Tutins Jānis, SC 64. Upenieks Gunārs, ZZS 65. Urbanovičs Jānis, SC 66. Ušakovs Nils, SC 67. Valers Imants, TP 68. Vidavskis Aleksejs, SC 69. Zommere Ērika, TP

23.02.22

You may also like...

5 komentāru

  1. Tā mēdijos par uzbrukumu Ukrainai saka:

    Precizē gan 23:02, 21. februāris 2022 jo tā arī būs un visi “zaļie cilvēciņi” un sarkanie un citi kremlini tiks tiesāti un sodīti ar nāves sodu! Tā būs 100% un krievu okupanti droši var gatavot zārkus! Ukraiņu tauta, ukraiņu karavīri nepiedos kremļa okupantiem ne goldomoru, ne spīdzinātos, nogalinātos Luhanskā, Donbasā un “Labējā sektora” veterāni ir gatavi taisnīga soda ekspedīcijai! ——————————————————-Kremlis melo 23:56, 21. februāris 2022 dermantīns 23:42, 20. februāris 2022 Vai kāds iedomājas, cik traki dzīvo tie krievu karavīri, ziemas apstākļos, vairākus mēnešus pie Ukrainas robežas – teltenēs, netīri, nosaluši, ne īsti paēduši, toties nereti alkohola un narkotiku dvingā. Viņiem noņemti mobilie telefoni, lai nav informācijas noplūde un ar iebaidīšanu, sodiem, represijām tik tiešam ir panākts, ka par visām tām nebūšanām ir zināms klusums, bet tas nebūs mūžīgi… Tur plosās covids, gripa, drēbju utis, veneriskās slimības, skraida žurkas, smird pēc urīna un fekālijām. Un par noziedzību – zādzībām, laupīšanām, savstarpējiem kautiņiem un kautiņiem ar civiliedzīvotājiem nemaz nav ko runāt, tas ir pats par sevi, kā valsts noslēpums.Ja tik ilgi tur zaldāti marinēti, kā saglabājot seju, tagad Kremlis viņus var sākt vākt prom? — ———– —Tas ir fakt, musu rada no Lyxansa to pa6y mumsim sacit un vinju kaiminji ar to pa6y ———————————————————————————————————————————Tikai Fakti 22:33, 23. februāris 2022 nu tas labi un kā reiz krieveļu “super”panfilovieši tika iznicināti no jusu 19.divīzijas leģiona,tā sūda bandjugas vāgnerieši tāpat izzudis un sameslos musu ukrainu stepes Musu tautas varonja S.Banderas sekotaji frontē labi palīdzes krievu okupantim saprast dzīvi mirkli pirms naves

  2. Tā mēdijos par kremliniem saka:

    tiešām īpaši stulbs 22:44, 23. februāris 2022
    un kā jau visi jūsu kremlinu barbari! Jūsu vatņiku varzu sen laiks sūtīt uz roģinu pie mazā liliputina un tur jūs ietērps uniformās un varēsiet sargāt no “bīstamās” Ukrainas sava “svētā” kremļa robežas! Vismaz būs no jūsu smirdoņas kāds labums krievu zemei, kad jūs vates to lielā skaitā samēslosiet jau pirmajos uzbrukumos!

    ko gan no citu 22:49, 23. februāris 2022
    var no agresoru, zagļu un primātu kremļa bandas vēl sagaidīt?! Kā viņi lamā savu māti, cik vēl tiem ir pretīgi lamu vārdi un ikdienā, kā lopiska norma, tad kas viņiem br’;alu tauta, ja var to apzagt, pirms tam apkaut-ru divkāju lopi ir un paliek lopi!

    xo, vinmer gatav 22:54, 23. februāris 2022
    ko melot urlik, tavam ru bomžam kāju sen nava, visas ar krutku nodzerti un jusu merkaķis bari maskačka un bolderaj ir vienigs mesls pika un vienig smirdels kremlin vergs, kas pie sienas bus,ja kars bus

  3. Pārmaiņas saka:

    5:00 pēc Putina pavēles sākas Ukrainas bombardēšana ap Harkovu un Kijevu cik pašlaik zināms. Pēc tam Ukrainā paredzēta nacionāli noskaņoto tīrīšana pēc sarakstiem. Pieļauju, ka tas pats parēdzēts arī Latvijā un citur. Vārdu sakot, kremlis centīsies atbrīvosies no visiem, kas traucē kremļa krievžīdiem zagt.

  4. vecie grēki saka:

    Tieši laikā publicēts Abrenes nodevēju saraksts. Bet – visu laiku Latvijas sorosiskie mediji ir slavinājuši gan VVF, gan Paulu, kura dzimšanas dienas ar lielu pompu ir atzīmētas. Un “atpalikušiem” nacionāli noskaņotiem cilvēkiem mācījuši internacionālismu. Ir pat īpašs sabiedrības integrācijas fonds, ko tagad vada Pūces sieva.
    Un Rinkēvičs nāk no Zatlera partijas, viņš, Pavļuts, Vj.Dombrovskis un citi. Ja atceramies, tad ZRP gribēja iet kopā ar Saskaņu, viņiem patraucēja Olšteina grupa, kas izstājās no ZRP.
    Tagad nu redz, cik labvēlīgs ir tas lielais lācis, nu daudzi sāk spodrināt savas spalviņas, uzmetas par Ukrainas aizstāvjiem, bet citi sēž klusu (Saskaņa) un aicina netrakot.
    Diemžēl Latvija ir izveidota par vājāko posmu starp Baltijas valstīm. Varbūt pat karu nevajadzētu.
    Ukraiņu patrioti, karavīri nebaidās stāties pretī ienaidnieka pārspēkam.

  5. Anonīms saka:

    Nu ja! Tā tēma apzināti tiek celta augšā laikā, kad ir saasinajumu Ukraina vajag sakudit tautas pie Baltijas jūras cilājot vēstures netīrības. Protams anglosakšu judasu6pasaulitei vajag iesaistīt tautas karā līdzīgi zhidu revolūcijai. Sen vajadzeja noslaucīt līdz ar zemi Baltijas teritorijas visu, lai tā kļūtu par jūru un jūras krasts apskalotu sarkano kremli, ja es būtu Putins, tad tieši tā arī darītu, lai anglosakšu judini nespētu izsesties uz sauszemes.
    .
    .
    .
    Admins
    Šeit jAu tu parādi savu putinisko krievžīda naidu. Nesaprotu, kāpēc tu stundām sēdi pie palagu rakstīšanas, zinot, ka tie netiks apstiprināti… ?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *