“Žurnaļista” M. Zandera neslēptais naids uz latviešiem

Žurnālists Māris Zanders. (Foto: LETA)

“Infantila sabiedrība, infantila nācija” publicists Zanders skarbi par to, kas notiek Latvijā 23

Sabiedrība Šodien 12:43   Jauns.lv Attieksme pret vakcināciju parādīja, ka latviešu sabiedrība ir nenobriedusi un ka daudzi netic valdībai pat tad, kad tā saka saprātīgas lietas, Latvijas Radio 4 raidījumā “Atvērtais jautājums” sacīja publicists Māris Zanders.

https://jauns.lv/raksts/zinas/469915-infantila-sabiedriba-infantila-nacija-publicists-zanders-skarbi-par-to-kas-notiek-latvija

LRTT komentārs M. Zandera anti- latviskai žļurgai

Nav noslēpums, ka 4. maija KLIĶE presei ir devusi norādījumus nelietot terminus- LATVIEŠU TAUTA, bet gan- LATVIJAS TAUTA !

Daudzām pus-idiotiskām lietām, kas vērojamas presē, es cenšos lielu vērību nepiegriezt, bet ir LIETAS , kuras lasot rodas fiziska sajūta, ka TEV tiek iespļautas pretīgas krēpas tieši acīs.

M. Zanders jau sen ir nonācis LRTT uzmanības lokā ar izteiktu anti- latviskumu, jo pilnīgi neadekvātos gadījumos latvieši tiek vainoti antisemītismā.

Vai tev, latviet, izlasot šeit minēto rakstu, nekas NEIEKRITA ACĪS ? M. Sanders nosauc latviešu sabiedrību par INFANTĪLU ! Ja jau būtu sacījis, kā tas rekomendēts- LATVIJAS SABIEDRĪBA, tad jau nekas traks nebūtu, bet viņa tekstā ir izteikta TAUTĪBU SELEKCIONĒŠANA. Viņš apstiprina, ka tikai latvieši ir infantili, bet ar pārējiem viss esot kārtībā ! Ja tiek oficiāli Latvijas televīzijā paziņots, ka no pieciem Covid slimniekiem četri ir krievvalodīgie, tad Zandera secinājums uzvedina uz domām, ka viņš ANTIVAKSERIS ! Bet iepazīstoties ar visu viņa RUNU, ir jāsecina, ka viņš ir patoloģisks latviešu nīdējs. Tikai nedomā, latviet, ka tā bija kāda nejauša “pārrakstīšanās” kļūda. Tā ir apzināta latvieša pazemošana,- mazvērtības problēmas iedzīšana viņa(latvieša) zemapziņā.

Paskaties šeit redzamajā foto-viņa skatienā un tu ieraudzīsi trulu- pretīgu ļaunumu šajā nekoptajā- ar bārdas rugājiem noaugušajā sejā ! Piedevām vēl nakts krekls un pinkainie mati… . Jau tikai āriene vien runā nepārprotamu valodu par viņa GARĪGO PASAULI- šarikovismu !

Viņa raksts ir POLITISKS PASŪTĪJUMS ! Kas ir pasūtītājs, nav vajadzīgs minēt… .

01.11.21

You may also like...

6 komentāru

  1. S. saka:

    Tas skribents nopirktais ir vakceris ,tāpēc , ka tas ir izdevīgi un ,protams , idiots , jo materiāli par covidžļurgu ir plaši pieejami. Tas nozīmē , ka ,viņš ir veicis izvēli infernāļu kārtības virzienā . Starp citu , Grantiņš arī turpat , neraugoties uz viņa brēkuļosanu nac. jomā.

  2. Anonīms saka:

    Jau daudzus gadus m.zanders citigi un iztapīgi kalpo kliķei, drukājot verbāļus pārgudrību plūdus un par jebko,tikai ne par patiesi notiekošo ar latviešu tautu! Ne zilbes par latviešu postu, degradačiju, demoralizāci’ju un latviskuma īznīcību,veicot nelietīgo okupantu naturalizāciju.
    Un visa šodienas prese, radio un televIzija ir tādi paši nodevēji, kliķes draņķu slavētāji un latviskuma noliedzēji un pat nīdēji!

  3. Haralds saka:

    Latvietis latvietim latvietis,- ņe drug, ņe brat, ņe tovarišķ. Kas tev,- mazais, labais un pareizai domājošais (kam?) cilvēciņ, IETEICA ko tādu paust! Un ,kas attiecas uz nekopto – bārdas rugājiem apaugušo seju – paskaties uz valdības sejām – noskūtās sejas vēl cer uz paaugstinājumu, bet tie , kuri jau ir savās vietās – VISI ir ar bārdas rugājiem apauguši. Cilvēkam ir savs viedoklis un tas ir svarīgi. Tu vari pieņemt , nepieņemt, bet demons kratijs, to visu akceptē, arī šajā Dieva aizmirstajā Eiropas nomale.

  4. Ērika saka:

    Paskatījos guglē – “kas jauns” sirsnīgi sveic laimīgo ģimeni Māri Zanderu un Aļonu Aleksejevu (2010.g.). Internacionālisms un jauktās laulības vēl arvien ir cieņā, tikai tā latvieši arī mūsdienās var gūt panākumus. Tad nav brīnums, ka nacionālisti ir jāvajā. Turklāt, no Eiropas arī māca iecietību pret visādām minoritātēm.

  5. Eduds saka:

    Zanders pseidonacionālists. Tāpat kā pseidoncionala ir partija NA. Nosaukumā ir vārs nacionāla un viss …

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *