Kā tas gadās, ka viņi(izredzētie) ir vienmēr pie “siles”?

Turpinājums “diskusijai”: https://tautastribunals.eu/?p=44603

Kāpēc viņi, “dievizredzētie”, vienmēr ir pie varas grožiem ?

Kādreiz nevarēju saprast.

Neatceros vairs, kura rakstnieka grāmatā es iepazinos ar šo viņu “taktiku”: kā mūžīgi atrasties jebkuras valdības avangardā.

Paskaidroju tiem jaunās paaudzes lasītājiem, kuriem tas(tāpat kā man kādreiz) nav saprotams: Viņi vienmēr ir tie, kuri pirmie veido opozīciju un cīnās pret esošo valdību, jo viemmēr būs tā, ka kādam nepatiks pastāvošā iekārta un jebkurai valdībai ir ik pa reizēm jāpieņem nepopulāri lēmumi.

Tātad,- viņi jau savlaicīgi ir ieņēmuši visu politisko novirzienu “nišas”. Ja notiek varas maiņa, viņi atkal “aukšgalā”!  Tas arī jau kopš Atmodas sākuma, stingrā cionistu uzraudzībā un ar viņu nesavtīgu palīdzību, tiek darīts Latvijā.

Latviešu izcelsmes patrioti tiek diskreditēti vai fiziski likvidēti.

Latvijā visi “disidenti” ir sātanistu sektas pārstāvji. Pilnīgi visi šeit pieminētie ir krievžīdi, bet ar vairāk vai mazāk latviski skanošiem uzvārdiem.

Šīs “izredzēto” sektas pārstāvjus var bez lielām grūtībām identificēt. Viņi vienmēr uzsver žīdu visur esamību un viņu nežēlastību. Tas netiek darīts, lai viņus nomelnotu, bet, lai iebaidītu latviešus, lai viņi pat domās neiedomātos nostāties pret viņiem. To pārpārēm ar putām uz lūpām veic Juris Lapinskis, kurš ir bijušais VDK ziņotājs. Padomju laikā “nostučījis” tūkstošiem latviešu. KGB viņam atļāva spekulēt ar ārzemju mūzikas ierakstiem. Ar šo čekas sagādāto nodarbi viņš vienmēr atradās starp daudz cilvēkiem…, kuri vēlāk, ja pasacīja ko kaitīgu pret komunistiem, Lapinska ziņojumu rezultātā kļuva par čekas upuriem ! Kurus, savukārt, čeka par to šantažēja un piespieda uz netīro sadarbi ar viņiem. Īsts “sātanisma burvju aplis”, kura rezultātā tiek sadabūti jauni un jauni “ziņotāji”.  Šis “apburtais loks”, kā tāds, nav iznīcināms. Tas var tikt iznīcināts tikai kopā ar Lapinski un visu šo sātanžīdu sistēmu- cionismu. Lūk, tāpēc uz Lapinski var sacīt: nav Latvijā melnāka jūdasa par viņu.

Vēl šos mēslus var atšķirt no latviešiem pēc viņu “pielietotās” leksikas,- pretīgajām jēlībām.

Piem. kāda Inese Kalniņa saka R. Petersonam: “Jums par Linardu Grantiņu poh… ?!?!” 

Šī vārda pilns skanējums ir: PO HUJU ! Netulkošu, jo tas būs pārāk pretīgi. Kurš saprot, ir labi, bet, kurš nesaprot, vēl labāk. Un ar to pašu muti, no kuras izskanējis šis pretīgums…viņa arī ēd… ?!

A.Garda nediskutē ar Petersonu, kā viņš pats saka, bet vistiešākā veidā un uzbāzīgi cenšas uzspiest Petersonam savu “viedokli”, ka Grantiņš un Buls ir idioti un plānprātiņi !!!

Bet, “nelietis” Petersons nu nekādīgi nav pārliecināms…nepiekrīt un nepiekrīt Gardas viedoklim.

Tā pati I. Kalniņa saka uz Grantiņu:Un interesanti, kuri būs tie “gudrie” vēlētāji, kas tevi un tev līdzīgos ievēlēs tādā kvantumā?”

Visa šī žīdiskā melu gūzma domāta jaunajai paaudzei, kura nepiedzīvoja Atmodas laikus.

Atgādināšu šai, ar pretīgo viepļa muti apveltītajai hazāržīdenei Kalniņai: Aiz manis Atmodas laikā nāca minimums 95% latviešu un viņi arī šodien balsotu par manu PROGRAMMU, ja netiktu bloķēts visaugstākā līmenī, lai beidzot tiktu vaļā no šis smirdošās žid- komunistu bandas, kurai Tu, Kalniņa, un komunists A. Garda, kalpojat ar putām uz lūpām… .

18.05.18           L. Grantiņš



Būs ļoti grūti, jo pret latviešu tautu ir nostājies vispasaules žīdisms(latviešu nacionālpatriotu “formastērpos”), bet mēs vienalga tos sātaniskos izdzimumus uzvarēsim un iemetīsim Elles zaņķi, kā rakstīts Grāmatā !

Agrāk vai vēlāk, bet tas notiks un katrs no jums, biedr Garda & Co, saņems pelnīto:

A. Gardas un viņa līdzskrējēju  alga būs karātavas !



Mazs vēsturisks atgādinājums

-Gardas un Lapinska meli: https://tautastribunals.eu/?p=20053

-Lienes Apines izveidotais viltus PROFILS, lai identificētu latviešu patriotus…. . Ar kādu nolūku, domāju, ka paskaidrot nevajag… . https://tautastribunals.eu/?p=22622

-Inkins paziņo, ka ar šo rakstu es esot viņu nosūdzējis Izraēlas vēstniecei: https://tautastribunals.eu/?p=9125 Ar šeit pieminēto rakstu es centos Inkinu aizstāvēt, pieprasot Izraēlas vēstniecei paskaidrot šo žīdu murgu no «Padomju Savienības žīdu katķisma» (Izdots Telavivā 1958. gadā»

Reiz šis “politdarbonis” bija ieradies Ventspilī, lai tiktos ar klausītājiem savu grāmatu reprezentācijas laikā. Uz šo tikšanos bija aizgājis arī LRTT piesēdētājs Jānis Zīverts. Jānis Zīverts vēlējās uzzināt, kādas attiecības viņam ir ar Grantiņu, un, ka viņš ir LRTT biedrs… . Negaidot jautājuma beigas, Inkins paziņoja, ka viņš Zīvertam piedodot to, ka viņš sastāvot LRTT. Tūlīt arī paziņoja, ka Grantiņš esot ziņojis Izraēlas vēstniecei par viņu…. .

-Roberts Kļimovičs: Nebrīnīsimies par šo Inkina paziņojumu, jo, kā jau rakstīju, radioraidījums „Tēvijas Laikmets“ bija provokatīvs pēc savas būtības. Tas tika radīts, lai radītu negatīvu iespaidu par latviešiem, kā nacistiem un pēc tam ar troksni slēgtu to. Izraēlas vēstniece šeit spēlēja nulles lomu. Spēlmaņi bija žīds Borovkovs(slepkava) ar otru žīdu Godmani. To arī parāda vēlākie notikumi, ka Roberts Kļimovičs ir vienā bandā ar Borovkovu. Tātad, Inkins ar Kļimoviču ir visīstākie provokatori.

https://tautastribunals.eu/?p=20402

-Gedroics, kurš vēdera saturu iekrāmēja biksēs https://tautastribunals.eu/?p=29089

-Juris Lapinskis https://tautastribunals.eu/?p=30025  ir tik melns provokators, cik melns vien var būt viens cilvēkveidīgs rāpulis: Arī radio MERKURS raidījuma “Gaismas pils” veidotājs žīds Juris Lapinskis, ar saviem “kolēģiem” Aivaru Andersonu un jau pieminēto Valdi Šteinu, veic aktīvu latviešu tautas un manis nomelnošanu. Visi šī žīda raidījumi tiek veidoti tā, lai klausītājam rastos iespaids, ka “izredzētie” ir visu vareni un neuzvarami. Jura Lapinska un Aivara Andersona zemiskā leksika norāda uz viņu kalpību cionistu noziedzniekiem un pašu, kā cilvēku, zemisko būtību.





Ja kāds vēlas, tad šeit ar šo “diskusiju” var iepazīties, bet arī vairs ne pilnībā, jo dižie taisnības paudēji savus “garadarbus” izdzēsuši: https://www.facebook.com/alfreds.buls.90/posts/196421894498857?comment_id=201493763991670&notif_id=1525192243311990&notif_t=comment_mention&ref=notif

Lasot šos komentārus jūs redzēsiet, kā žīdi manipulē ar cilvēka apziņu. Vislabāk šos viņu melus sajutīs tie, kuri zina Atmodas vēsturi.



VDK cionistu radītie disidenti:

Juris Rubenis(atvērt), Lidija Lasmane- Doroņina(atvērt), Aivars Garda, Jānis Rožkalns(atvērt), Māris Ludviks, Leo Hiršsons, Juris Lapinskis, Leonards Inkins,…un arī troļļ- veidīgie sīksūdi grapmaņi, apines, muzikantes, freibergas, kalniņas… .

Par šiem ciānas mēsliem ir jārunā un viņi jāatmasko, jo aiz viņiem ir cilvēku ciešanas, nāve un asinis.


Inese Kalniņa Rolands Petersons Jums par Linardu Grantiņu poh…?!?!? Ar tādu nostāju Jūs nešaubīgi izpelnīsities momentānu iemešanu jūrā :) vai kādu citu augstāko soda mēru. Grantiņam droši vien ir jūra ar dažādiem soda mēriem, tādēļ jācer, ka Jums tiks tāds humānāks.

Inese Kalniņa

…koroče. Kārtīgs iekodiens!

Aivars Garda Rolands Petersons Par to muļķi, kas ir pelnījis tautas apsmieklu, Jūs esat trāpījis desmitniekā. No pirksta izzīšana ir tribunāla darbības pamats. Klausieties, ko saka Inese Kalniņa. Linards, nevis Jūs pats, noteiks kas Jūs esat un kas Jums ir jādara.

Aivars Garda Rolands Petersons Nevis uzraks, jo tā nav Grantiņa metode, bet gan izzīdīs no pirksta. Jums būs ļoti uzjautrinoši? Mums arī ir uzjautrinoši lasīt par sevi izzīstos izdomājumus. Diemžēl Linards ir tik truls, un raksta izdomājumus. Vai pašam tribunāla šefam nav kaut kāds āķītis? Jūs nepadomājāt, kāpēc viņu un Jāni Rožkalnu izlaida uz rietumiem tad, kad citus nelaida ne par kādu naudu? Piekrītu, ka no pirmā acu uzmetiena Grantiņš neizskatās pēc kremlina. Tāpat kā Buls.

Aivars Garda Rolands Petersons Šīs ārsta zīmes vērtās dīvainības Jūs šajos sprukstiņos vēl neesat saskatījis, kau gan tās spiestin spiežas laukā. Jūs neesat pirmais. Arī vienam gudram radiožurnālistam bija vajadzīgs krietns laiks, lai to pamanītu, kaut gan es viņu brīdināju tiešāk nekā Jūs. Izlasiet šī dīvaiņa vēstuli Andrim Rubinam. Vai cilvēks, kas draudzējas ar veselo saprātu, rakstītu kaut ko tādu, turklāt vēl atklātā vēstulē?

Aivars Garda Rolands Petersons Pievērsiet uzmanību Grantiņa un Bula nediskutēšanas stilam. Kaut vai Bula pēdējam komentāram. Mēs par kaut ko diskutējam, labi vai slikti, bet diskutējam. Ja Bulam vai Grantiņam kaut kas patīk vai nepatīk, normāls cilvēks to pasaka. Petersons pasaka pareizi, jo… Garda kļūdās, jo… Taču Buls sāk ķengāties pavisam ne par tēmu. Pat ja Garda tiešām būtu tāds, kādu Buls ir viņu no “pirksta izzīdis”, arī tad Buls, ja šaurā pierīte vien to ļautu, kritizētu pēc būtības, ja būtu ko teikt. Tāpat Grantiņš nevis kritizēja Gardas vēstuli NA ierindas biedriem pēc būtības, bet bija spējīgs vien izliet uz viņu savas no “pirksta izzīstās” samazgas. Tā arī neviens Gardas vēstuli NA ierindas biedriem nav “apgāzis” pēc būtības. Tātad iznāk tā – Garda var darīt pareizi – viņš ir čekists. Dara nepareizi – arī čekists. Bet, kas ir pareizi, kas nepareizi – tas nav svarīgi. Grantiņa tribunālā spriedums būtu: viņš ir zaglis, jo ir čekists. Ir vai nav nozadzis, nav svarīgi.

Martins Grapmanis Tu nu gan esi prāta paliekas izkūkojis vecs gailis, Linard Grantiņ! Jums ar Bulu nevajadzētu pīpēt vienu un to pašu zālīti. Vismaz nepīpē tad, kad kaut ko raksti savā stulbību tribunālā! Neesmu spļāvis nevienam Tavam radiniekam ne sejā, ne kaut kur citur. Tās ir tavas metodes – spļaudīties ar tukšiem, nepamatotiem apvainojumiem. Šodien aiznesīšu cienastu bijušajiem kolēģiem uz Kr. Barona ielu par to, ka Tevi padauzīja pret ceļa apmali.

Inese Kalniņa Linard Grantins. Klau, Grantiņ, ko Tu Alfreds Buls nepieprasi partiju – viņam taču dikti feina ir. Izskatās, ka esat arī domubiedri. Vai arī Tev patīk cilvēkus šantažēt, lietojot ierastās čekistu metodes? Un interesanti, kuri būs tie “gudrie” vēlētāji, kas tevi un tev līdzīgos ievēlēs tādā kvantumā?

Aivars Garda Inese Kalniņa Gribējāt gan sagaidīt no šī rupjā sprukstiņa kaut kādu saprātīgu spriedumu?! Šie abi drauģeļi vispār nespēj nevienu nopietnu jautājumu skatīt pēc būtības. Jēlības vien prātā. Ja Jūs palasītu linardiņa vēstuli Andrim Rubinam, tad ilgi smietos vēderu turēdama. Jums ir taisnība – par līdzīgu nodevību sprukstiņš liek vainīgajam izdzert jūru, bet drauģeli saudzē. Protams, es smejos, jo kurš gan nopietni uztver viņa tribunālu!

You may also like...

1 Response

  1. :) saka:

    gardīnes…

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *