V. Eihmanis. Vēlētāji raksta…

LRTT pasts

Vēlētāji raksta

Nu ko – ir apturēta kremļa naudas atmazgātāju un teroristu naudas kanāla ABLV bankas darbība. To izdarīja ne mūsu varas un valsts drošības iestādes, bet Eiropas Centrālā Banka.
Izskatās, ka FKTK meli Finanšu ministrei un valstij ir bijuši velti. Tāpat kā meli par 300 milj. NODOKĻU MAKSĀTĀJU NAUDAS, kurus steigā ar FKTK lēmumu pārskaitīja uz ABLV.

Banku klerki un daži politiskie demagogi mēģina iestāstīt, ka LB nauda neesot nodokļu maksātāju nauda. Un arī to, ka Finanšu ministrijai nav tiesību kontrolēt FKTK darbu ! Tie ir klaji un apzināti meli !
Tur jau tā lieta, ka REALITĀTĒ ir pavisam cita aina…
Kāpēc atradās 300 milj. nodokļu maksātāju naudas, lai glābtu nesistemātisku banku ?
Kas PATIESĪBĀ NOSAKA MŪSU VALSTĪ FINANSU POLITIKU ??? – Finanšu ministre un kāds grupējums, FKTK un cits grupējums ? Kas “stāv” aiz finanšu ministres ? Vai nav kāds krāsains papagailis ar burvīgo smaidu no vienas puses ?

Nu asinsnaudas bizness ir ciet !

Tātad arī ZZS, Saskaņas, NA partiju naudas viena no “barotnēm” ir slēgta…

Ko nu ?

Ko vēl viņi sāks darīt, lai pirms sava politiskā sabrukuma paspētu ielīst Saeimā nākošajā sasaukumā.. ?

VALDĪBAI IR JĀATKĀPJAS !
JĀSAUC PIE KRIMINĀLATBILDĪBAS VISI TIE, KAS VEIDOJA UN VADĪJA ŠOS NOZIEDZĪGOS GRUPĒJUMUS mūsu valstī !

LIKUMS UN KĀRTĪBA !





LRTT piebilde:

ECB(Eiropas Centrālā  Banka) to darījā tikai tāpēc, ka to pavēlēja ASV !

Agrāk vai vēlāk, bet visa šī sarkano čekistu banda tiks aizvilkta uz karātavām !!!

To nosaka KARMAS LIKUMS !

Par to runāja arī Eižens Finks… .

24.02.18     L. Grantiņš

 

You may also like...

9 komentāru

  1. O.Migla saka:

    Noskatos,kā šobrīd tiek saplosīti (ar krievu FSB=DP Latvijas šī brīža) nacionālie uzņēmēji latviešu tautības!
    Sen atpakaļ,padsmit gadus nu jau,Tranzīta Banka piederēja cilvēkam latvietim,un vispār cilvēkam.
    Krievi gribēja skaitīt un apmaksāt procentos,nu ļoti lielas summas…
    Bet,DP iesaistījās lietā… . Rezultātā jau noskatos,ka Tranzīta Banka iet ūtrupē un,pat nezinu kā nosaukt tos “bērnībā abižotos sprūdžus “”dubultiekavās parādu piedzinējus “”,vispār baigie “puikas” plikušies DP un SAB paspārnē.
    Bankas Tranzīta cilvēka,kam piederēja teikšana,sākās represijas,i kokaīnu atrod pie viņa,i cietumā tādu “bandītu” ieliek…
    Rezumē-Rietumu Banka veiksmīgi izdarīja un visticamākais ka dara šīs operācijas naudas. Manas sirdsdraudzenes prokurores Jeļenas Kušakovas vīra gādībā,Andreja,kurš darbojās par Drošības daļas priekšnieku Rietumu Banka. Bet iepriekš ar Andruhas “gādību”,liecībām operatīvā ceļā dotām un ne tikai SAB un DP (ja varētu i Romas pāvestam “labu izdarītu”) iesēdināts tika cietumā M.Belkins,kurš uz to brīdi strādāja Organizētās Apkarošanas Birojā par priekšnieku (apakšpulkvedis,nodaļas priekšnieks). Iesēdināts par izspiešanu . Cik zinu Belkins neatzinās…Tā Kušakovu odiozā ģimene,taisīja “ceļu” karjeras. Labi zinot,ka DP tā pati KGB vien ir,jeb moderni kā saka FSB.
    Nodot saplosīšanai uz viltus mantkārīgos nolūkos,… Aptrakuši jūs esiet bandīti manā Latvijā.
    Vispārēji zināms arī,kam pieder Rietumu Banka.
    Man vairs nav ko zaudēt,Latvijas Valsts man visu ir atņēmusi un liegusi,vien Mamma palikusies turpat 80 gadi.
    Ko var teikt,karā kā jau karā,vai nu uzvara vai neko…
    Baigo nolaidību jūs mēsli izdarījāt,ka neizkontrolējāt manu slepkavību. Tagad paši bailēs pārvietojaties ārpus teroristiskās un okupētās Latvijas…

  2. O.Migla saka:

    300 miljoni. Normāla nauda…
    Fuktuks pats neuzdrošinātos (priekšnieks+vietnieks) uz savu galvu pārskaitīt 300 ļimonus,zinot pat idiotam-ka tā nauda aiziet “pabalstam,balastam un korupcijas caļā daļa atgriežas atpakaļ tanī pašā Fuktukā” bez drošības policijas opera,šito joku izdarīt.

  3. O.Migla saka:

    Andrejs Kušakovs bija ONAB priekšnieka (M.Belkina,kuru patiešām no retajiem var saukt par ebreju) vietnieks.
    Likvidējot (iesēdinot Belkinu) Kušakovs cerēja kļūt par ONAB daļas par banditismu priekšnieku,bet pet laikam SAB pabaidījās šo Mosad provakatoru un trīškārtējo aģentu likt par ONAB priekšnieku…

  4. Viloram saka:

    Paldies par rakstu, Vilor! Gribu minēt, ka KNAB mājaslapā var papētīt ziedojumus no savstarpēji saistītājiem cilvēkiem un padomes locekļiem. Tur atradīsi partiju nosaukumus, kas vēlāk konsolidējās Vienotībā, kā arī ZZS un Saskaņu.

    Cienu Tavus darbus, tāpēc lūdzu cieni objektivitāti – NA tur nav iesaistīta, un apgalvojot pretējo Tu neapzināti šķel latviešu vēlētāju, kas noteikti nav Tavs mērķis.

  5. ~ saka:

    NA tur nav iesaistīta – varbūt, tikai kultūras ministre ir no NA. Daudziem savs labums atlēcis, lai var lepoties savā vidē un nicināt tautu. Ielu teātri ar akcijām pret sev neērtiem cilvēkiem, pozitīvisma kampaņas, laikmetīgā māksla… Mazi bērni var radīt vēl labāku laikmetīgo mākslu, kaut vai podiņā :)

  6. O.Migla saka:

    Žīds ar žīdu gudri cilvēki un vispār civēki,neielaižas nekādos darījumos!
    Tiesiska Valsts Lietuva par piemēru. Snoras banka žīdam Antonovam (krievžīdam),viņa noziedzīgā prāta,motīvu,apzināti viņš (gan jau ka samācījies no Latvijas piemēra “glābšanas” Parex) piesavinājās sev (laupīšana) lietuviešu naudu,paziņojot-ka viņš arī esot jāglābj.
    Cik jābūt nekaunīgam,lietuviešu tauta jau tā ļāva viņam pelnīt,bet žīda mērs ir bezizmēra…
    Šis tagad ir aizmucis uz Krieviju. Uz visu terorisru Citadeli. Krievija protams Tiesāšanai,izmeklēšanai un soda izciešanai,neizdod viņu Lietuvai.

  7. O.Migla saka:

    Lietuva šogad pazemināja elektroenerģijas cenu,jo gāze kļuvusi lētāka,pašizmaksa saražošanas.
    Latvija ar paziņoja,ka elektroražošanas cena esot sarukusi. Un paaugstināja pēc jaungada elektrības cenu!
    Bezīns vidēji leišiem maksā par 20 centiem lētāk,nekā Latvijā!
    Un tas ir visās jomās,salīdzinoši ar LT ar LV!
    Kapēc? Ļoti vienkārši-Lietuvā dzīvo lietuvieši. Bet Latvijā vairākums krievžīdi okupanti,kurus vada tikai-mantas nolaupīšana. Un no kā ta laupīsi dzīvojot Latvijā. No Latvijas protams. Krievžīdu taču nesaista pie Latvijas kaut kādas jūtas mīlestības,patriotisma. Ir tikai iedzīvošanās nolūks…kā jebkuram laupītājam okupantam…

  8. info saka:

    Rimševics bija starpnieks starp Krievijas FSB un SAB un DP, un Kontroles dienestu graujošā darbībā, kopdarbībā ar SAB, DP, Kontroles dienestu pret Latvijas finanšu sistēmu un ES ECB. Par to liecina nevajadzīgi skaļā aizturēšana, pēkšņa Guseļņikova atklātība, Kamčatkas fotogrāfija. Vai tik neizskatās, ka atraduši peramo zēnu Rimševiču, pret kuru sakūda tautu, kuram draud ar nošaušanu, aizver muti ar drodības naudu 100 000 apmērā, apzog viņa māju. Lai SAB, DP, Kontroles dienests un Krievijas FSB var uzelpot. Vainīgais visā, arī Zkorejas darījumā notverts!
    .
    .
    .
    Admins
    Rimšēvičs ir noziedznieks ar lielo burtu.
    Tiks no paša brandžas novākts, kā jau tas ar nodevējiem daudzkārt noticis.
    Protams, ka aiz visas šīs jezgas ir ieperināts kaut kas daudz nopietnāks… .
    Atkārtoju: Viäņš ir izdzimtemtenis līdz kaulu smadzenēm… .

  9. ~ saka:

    Būtu labi, ja NA apzinātos savas kļūdas un padomātu, kā vairāk palīdzēt tai nabaga tautai, jo nevienlīdzība ir milzīga. Tikai, vai to var gaidīt no partijas, kas sevi nosaukusi par labēju (kungus aizstāvošu). Žēl, ka nav nevienas kreisas nacionālas partijas, kas abalstītu Satversmē teikto, ka vara pieder tautai.
    .
    .
    .
    Admins
    Jau rakstīju, ka tādas partijas vairs neeksistē, bet eksistē “SAEIMA”- antikonstitucionāls bandītisks veidojums.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *