Čekas maisu sargātājs Indulis Zālīte pasaka, kam kalpo Stukāns & Kangeris

Indulis Zālīte: Lielākā daļa “čekas maisu” materiālu tika izmantoti pavirši

https://neatkariga.nra.lv/intervijas/360007-indulis-zalite-lielaka-dala-cekas-maisu-materialu-tika-izmantoti-pavirsi

Latvijas Okupācijas muzeja vēsturniece Inese Dreimane 2018. gadā izteicās, ka VDK ziņotāju kartotēkas “izbēršana internetā” nav zinātnisks izpētes darbs, bet gan haltūra un čekas maisu atvēršanas komisijai vajadzēja izdarīt daudz vairāk.

Jā, izpētes darbu varēja veikt daudz efektīvāk, vēl arī ņemot vērā, ka komisijas darbam tika atvēlēts gandrīz miljons eiro. Bet tagad šis rezultāts ir tāds, kāds tas ir. Ja LPSR VDK zinātniskās izpētes komisijas savu darbu sāk ar deklarēšanu, ka šie maisi ir jāpublisko, tad – kam vairs ir vajadzīga komisija? Protams, bija daži interesanti pētījumi, bet lielākā daļa materiālu tika izmantoti pavirši.

LRTT

Pirms lasi I. Zālites rakstu, padomā, kāpēc tāds šodien tika publicēts ? Mēs taču to visu jau zinājām ! Tuvojas atmaksas laiks un nelieši sāk jau laicīgi ATMAZGĀTIES. I. Zālīte ir no tās pašas čekistu noziedznieku varzas un diez vai šī ATMAZGĀŠANĀS viņu paglābs no RESTĒM…

Nu, lūk, arī Indulis Zālīte nonāk pie secinājuma, ka “čekas maisi” izmantoti pavirši ! Tas ir sacīts ļoti vispārinoši un “mīksti”, bet, ja mēs zinām vēsturi, tad zem šim vārdiem saprotam pavisam ko citu. Varēja jau arī piebilst, ka viens no šiem galvenajiem PAVIRŠNIEKIEM bija “mūsu dižais” ģenerālprokurors Juris Stukāns !!! Kas bija šīs Komisijas vadītājs K. Kangeris, nepārprotami pateica čekistu noslepkavotais vēsturnieks- profesors Indulis Ronis. LRTT i- vietne jau ir rakstījusi, ka “čekas maisu” selekcionēšana ir apzināta kaitniecība- naida kurināšana, vienus izliekot apskatei, bet citus paturot neatklātus ! Tādas darbības var veikt tikai ģenētiski slepkavas ! Ja kāds netic šeit teiktajam, tad atcerēsimies, ko sacīja Raimods Pauls: “Manai KARTEI arī bija jābūt, bet tā tur neatradās…”. “Čekas maisi”, kā sacīja I. Ronis, atrodas Izraēlā, tātad, visi šo MAISU pētnieki strādā cionistu interesēs ! Nepārprotami, ka mūsu nacionālo politiku vada Izraēlas ielikteņi !

Vairāk par šiem nodevības PIRMRINDNIEKIEM šeit:

Izraēlas algotņi Latvijā,- nožēlojama nodevēju kaļēda, kura kā tāda arī tiks tiesāta ! Visa šī varza strādāja pavirši, sacīja I. Zālīte !

11.10.21

You may also like...

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *