Čekas maisu pētnieki un ģen.- pro. Stukāns

Ir apbrīnas vērts, kā viņi paši izsakās: esot gatavi jauniem izaicinājumiem ! LRTT: Viņiem, šī “čekas maisu” selekcionēšana, esot bijis IZAICINĀJUMS ! Bet vai čekistu represētā, slepkavotā un iebaidītā tauta to arī uzskatīs par IZAICINĀJUMA cienīgu darbu ? Noteikti, pat ar 100%tīgu garantiju, šo darbību neuzskatīs par IZAICINĀJUMU, bet par visnetīrāko 21. gadsimta noziegumu pret latviešu tautu un Latvijas valsti. Atverot šo NORĀDI mēs pārliecināmies, ka “mūsu” jaunais ģenerālprokurors tas pats vecais vien ir, jo ir šī drausmīgā nozieguma (manipulācija ar ar čekas maisiem) viens no galvenajiem veicējiem:

116 (Atvērt)Tiesu nolēmumu analīze lietās par sadarbības ar LPSRValsts drošības komiteju fakta konstatēšanuM. iur. Juris StukānsLPSR VDK zinātniskās izpētes komisijas eksperts11

Jā, jūs nepārklausījāties, tas ir noziegums, kura priekšā pat nodevība nobāl. Gadu desmitiem ilgi šie “maisi” kalpoja, lai manipulētu ar tautu un veiktu pret to ārprāta genocīdu. Par to runāja arī šīs manipulatoru bandas noslepkavotais profesors- vēsturnieks Indulis Ronis. Tieši ar šo “maisu” palīdzību tika panākts čekistiem- cionistiem vajadzīgais rezultāts svarīgas lietas risināšanā, kas attiecās uz Latvijas un latviešu tautas nākotni. Maisu pamat-saturs atrodas Izraēlas uzraudzībā un K. Kangeris, kurš skaitās šo maisu “vētnieks”, ir šīs noziedzīgās valsts pilsonis. Būtu muļķīgi iedomāties, ka kāds no foto redzamajiem nebūtu sapratis, kādu noziegumu viņš veic un kas par to draud.

Varu jau iepriekš paredzēt viņu likteni. Pienāks diena, kad tiks slēgti rēķini ar komunistiem un viņu pakalpiņiem. Presē būs rakstīts: “Tika notiesāta kāda noziedznieku banda, kura veikusi tautas masveida iznīcināšanu un centusies degradēt- iznīcināt Latviju kā valsti. Spriedums stājies spēkā tūlīt pēc tā nolasīšanas un stundas laikā tas tika realizēts. Visi nošauti bez apbedīšanas tiesībām !”

Šo tēmu mēs turpināsim apskatīt tuvāk. Ja kādam ir kas sakām par kādu no šeit redzamajiem, tad rakstiet, tiks publicēts.

A. Priedīša pēdējais raksts ir tieši pakārtots šiem sātaniskajiem izdzimumiem- manipulatoriem un tāpēc es to ievietoju(tā sacīt- ārpus kārtas) pirms sāku publicēt šīs bandas noziegumus detalizētāk.

Šie, uz L. Grantiņa Feisbuka titulbildes redzamie dokumentālisti bija vieni no bīstamākajiem cionistu- komunistu bandai un tāpēc bija vieni no pirmajiem upuriem !

06.09.20 Linards Grantiņš

You may also like...

3 komentāru

  1. FAKTS saka:

    LATVIJĀ VARU SAGRĀBUSI ČEKISTI UN VIŅU BĒRNIŅI. BILDĒ REDZAMIE LINARDS MUCIŅŠ, KRISTĪNE JARINOVSKA, JURIS STUKĀNS, INETA ZIEMELE PIEDER PIE ČEKISTU BANDAS AR AIVARU BOROVKOVU, GUNTI INDRIKSONU, ALDI PLAUDI, JURI SAVICKI, IVARU GODMANI, ANDRI ŠĶĒLI, MĀRI GAILI, EGILU LEVITU UTT.

  2. jancis saka:

    Nav jābrīnās,vārna vārnai acī neknābs. Ja vara piederētu tautai,tad visu noskaidrotu arī bez maisiem, kā arī to,cik kas ir vainīgs.
    Tā kā vara pieder okupācijas administrācijai,respektīvi,ieceltai varas piesavinātājai,tad neliešu razošana turpinās,un paliks pavisam maz tādu,kas tādi nebūs. Nezaudēsim cerību.

  3. Armands saka:

    Pajumtes prasītājs stāsta, kā bērnībā viņa tēvu piekāva skolotājs par to, ka viņš negribēja stāties pionieros. Tēvs viņam bij leģionārs un skolotājam sist pretī nedrīkstēja, tad uzreiz būtu lieta piesieta. Skolotājs taču bij latviets tāpat, kā man latviešu valodas skolotāja, kuru nevarēju ciest. Viņa katru stundu iesāka ar politiku slavedama komunismu, bet 88 gadā sākās katra stunda ar nacionālismu. Tad pēkšņi mūsu dzimtenes nodevēji pārvērtās par tautas varoņiem. Nu i jautājot tam pajumtes prasītājam, kurš divas nedēļas ir nodzīvojis uz rapšu eļļas vien, kāpēc tie latvieši steidz dziedāt tās slavas dziesmas svešiniekiem un sit paši savus tautiešus, kad piekluvusi kaut pie nelielas varas? Tā nu viņš apstiprina, ka no visām apkārtējām tautām īpaši latviešiem ir šī īpatnība slavēt svešas varas dziesmas. Vajag jau saprast tos feisus, kuriem šī slimība piemīt. Šamas foto vien jau parādās tie savdabigie krustojumi. Diemžēl Latvijā tādu ir daudz.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *