Un atkal okupantu pēcteči un kolaboracionisti tiesās L. Grantiņu !

Kas ir tie, kuri jau kuro reizi tiesā aktīvās Atmodas aizsācēju ? Jā, latviet, tie visi ir manas tautas slepkavas, okupanti un viņu pēcteči, kolaboracionisti un viņu pēcteči ! Viņi visi ignorēja Ženevas 1949. g. KONVENCIJU, kas attiecas uz okupāciju un deokupāciju ! Par to pienākas ASM ! Tie ir civilizācijas padibenes, kuru laiks ir tik pat kā IZTECĒJIS. Vai mani ir kāds kultūras darbinieks vai deputāts aizstāvējis ? Nav, bet vai atceramies, kādas aizstāvības viņi rakstīja, lai atbrīvotu reketieri- slepkavu un laupītāju ? Visi šie komunistiskie gļotas- peteri, zālītes, ziedoņi, hanbergi… un nac- varoņi, dzintari, parādnieki, iesalnieki…viņi taču visi sēž pie urbanoviča & lemberga & ušakova “dzīru galda”… ! Viņi visi ir laupītāji un slepkavas !

Es kā vienmēr uz Tiesu aizsūtu viņiem pa e- pastu informāciju, kāpēc nevaru ierasties. Interesanti, ka šoreiz mans sūtījums netiek akceptēts, jo nevarot, lūk, identificēt sūtītāju un nesaturot elektronisko parakstu ! Uzrodas interesants jautājums: ja nevar identificēt sūtītāju, tad kāpēc šim NEIDENTIFICĒTAJAM SŪTĪTĀJAM tiek sūtīta atbilde ? Domādams neizdomāsi ! Laikam jau ir jābeidz kādi spec- kursi, kuros šo LOĢIKU apmāca ? Droši vien, ka nepatika papildus informācija, kas atradās uz ārsta izziņu(skatīt nobeigumā) ! Ko tik visu mūsu tautas slepkavas neizgudro, lai paildzinātu savu atrašanos pie teikšanas.

Kristīne Barisa <Kristine.Barisa@tiesas.lv>Mo, 11.10.2021 11:09 Labdien!
Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesā 2021.gada 5.oktobrī saņemts Jūsu e-pasta sūtījums, kurā pievienots Jūsu iesniegums krimināllietā Nr.11840002212 (lietvedības Nr.K30-0086-21/1) Linarda Grantiņa apsūdzībā pēc Krimināllikuma  78.panta otrās daļas, 81.panta.Pārbaudot Jūsu elektroniski saņemto vēstuli, konstatējams, ka tā nesatur elektronisko parakstu atbilstoši Elektronisko dokumentu likumam, līdz ar to atzīstams, ka saņemtais dokuments nav parakstīts, nav iespējams identificēt tā sūtītāju, līdz ar to tas ir atsakāms pieņemt, netiek pievienots lietas materiāliem un, ievērojot, ka saziņa notiek elektroniski, uzskatāms par atgrieztu. Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesas Tiesas sēžu sekretāre K.Barisa. E-pasts: kristine.barisa@tiesas.lv Tālr. Nr: 67077427

Linard Grantins Mo, 11.10.2021 14:50 An: Kristine Barisa

Nu kā tad tā, Barisas kundze: “nav iespējams identificēt tā sūtītāju…”, tad, kāpēc sūtat šo ZIŅU “neidentificētam sūtītājam” ? Vai tas neizklausās idiotiski ? Es jūs vienkārši informēju un tas arī ir viss. 

Šeit redzamā TROIKA ir šodienas “jumts” manai tiesai !

A. Babānes LIECĪBAS būs beigu sākums R. Bunkas & J. Stukāna slepkavu bandai ! Par to, ka viņiem visiem tiks izpildīts ASM starptautiskā arēnā, šaubu nav ! Ne velti Stukāna & Kangera vadīto ČEKAS MAISU komisijas darbu Indulis Zālīte nosauca par PAVIRŠU ! Pārtulkojot sadzīves valodā tas skanētu tā: Šie parazīti par neko nedarīšanu, praktisku naida sēšanu, aprija miljonu no tautas maksātiem nodokļiem ! Vai ir kāds loģiski domājošais, kurš šos daļēja cilvēka izskata izkārnījumus uzskata par CILVĒKIEM ?

12.10.21

You may also like...

1 Response

  1. rāmais saka:

    Tādi laiki. Samazgas uzpeld,un vairojas no jauna un jauna. Skaties un smejies.
    Kaut ,nu, nepienāktu laiki,kad samazgām pietrūktu vietas kur nosēsties.Tās būtu klaunu ēras Latvijā beigas,un traģēdijai skanētu fanfāras.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *