Latvijas Ebreju kopienas “apetīte” dubultojas ik pa 5. gadiem

Žēl, ka nav starp mums vairs A. Grūtups… !

Noklausies, latviet, šo zombējošo murgu…

Pareizi A. Grūtups pasacīja, ka tādi valstsvīri, kuri tirgojas ar savas tautas vēsturi, ir nožēlojami ! Ja paskatāmies uz M. Bondaru un viņa argumentiem, kuri it kā balstās uz “labo gribu”, bet ne Likuma pamatiem, tad jāsaka, ka A. Grutupa teiktais ir daudz par maigu. M. Bondars ir noziedzīgs elements, kuram cauri spīd “personīgais izdevīgums” ! Tāds pats arī bija uz diskusiju aicinātais Daugavpils LU filozofijas un socioloģijas pētnieks(pilnīgs āksts) Didzis Bērziņš. “Filozofēja” uz nebēdu, kas jau robežojās ar KRIMINĀLATBILDĪBU ! Nu un Latvijas ebreju kopienas priekšnieka vietnieks D. Krupņikovs centās lavierēt, lai nepateiktu kaut ko galīgi aplamu, kas arī visu raidījuma laiku diezgan labi padevās. Bet beigās, kad E. Šnore (šoreiz “šnoris” turējās diezgan labi un pat netieši attaisnojās par reiz LRTT izteikto apvainojumu) uzdeva jautājumu: kāpēc 2015. gadā bija divdesmit miljoni, bet šodien summa dubultojusies, atbildēja pēc vislabākajiem 90to gadu “reketieru” paraugiem… .

Jautājums katram, kurš cenšas savas smadzenes darbināt pēc LOĢIKAS principa: KĀPĒC ŠIS RAIDĪJUMS BIJA VAJADZĪGS ? Nedz Krupņikovs, nedz Bērziņš, nedz Bondars nebalstījās ne uz vienu LIKUMĪBAS PANTU, bet uz kaut kādu “filozofisku morāli”. M. Bondars pat nonāca tik tālu, ka paziņoja: JA NENOKĀRTOSIM ŠO JAUTĀJUMU, TAD LATVIJAI NAV PAREDZAMA NEKADA NĀKOTNE ! Tas bija pretīgs tautas prātu degradējošs raidījums un nekas vairāk. Bet skatieties paši un seciniet ! Vēl varam piebilst: žēl, ka vairs nav Grūtupa… .

17.09.21

You may also like...

12 komentārs

  1. AG saka:

    Un kur tavs drauģelis Bordāns palicis, ko klusē?

  2. Anonīms saka:

    Nu lūk! Tad no kurienes tie Pabiras tajā laikā radās Latvijas teritorijā? Vai ta ne K. Ulmaņa valsts tiem Pabiram deva patversmes? Pašam jau tam Grutupam tāds uzverds ar noslieci uz depresivitati bija. Pats ģenētiski arī bij ar zhidisko elementu. Amerika Grantin ir takšu jūsu labākais sabiedrotais, kā tu vari neticēt viņu norādījumiem? Pieminēsim poļus, ka pirms Kachinska uz laišanas kāda sapni atrados Polija. Lielveikala tirgotava, kur tirgoja sadzīves tehniku. Savdabīga velas mašīna ar nosaukumu – ZALUPINA. Veikalā skan reklam – Stiralnije mashini ZALUPINA atstirevajet istoriceskije pjatno snovoj svezostju. Stirka SVEZOSTJ Z delono v Polsce! Pamostoties tajā dienā dzird, ka uz laidusi gaisā Kachinski ar visu svītu. Vai latvieši ar žīdiem nedzied līdzīgu dziesmu par kompensācijām pret Krieviju? Redz Soviet times viņi daudz cietuši un pienākas segt garīgās sāpes ar miljoniem pārskaitījumu. Tas pats patriots Visvaldis Lācis dziedāja līdzi sāpju dziesmu. Viņiem sāp visu vairāk par visiem, bet latvieši iesaistās viņu tragisma un sāk glaudīt. Grutups bij viens no nedaudzajiem, kas spēja pateikt skaidru domu graudu, bet letishi cenšas man pie smērēt sho naida tēmu. Tipa izsakot vārdu zhids jau esi antisemits. Ne huj bija līst jums tais zhidu pizdas, tad nebūtu i revolūcijas, kā arī iespējams man nevajadzētu dzirdēt visādas netīrības. Viņu bija Ulmaņa laikos vēl vairāk nekā ir šodiena. Elementāri domājot, ja arī vācietis tos zhidos bij apsavis, ko pēc kara parsvieda uz Israelu? No kurienes Latvijā ir liels zhidu skaits šodien? Viņi sevi bieži dēvē par latviešiem! Tā nu pats ieskaties savos garigajos murgos, ko mels un raksti. Tai Latvijas republika arī Latgales zemes atdeva Sovietiem bez viņu piekrišanas, kā tas bij ar Abreni. Ja jūs gudri melsat par Latgali un kakajat virsa, tad vien jums ja iebāž, ka tās nav jūsu tautas zemes. Ne jūs esat viņiem piederīgi, bet sho zhidisko tēmu jūs varēs cilāt līdz pasaules galam. Cik liels daudzums ir apkalpojošā personāla, kas visādi izkalpojas tam rietumu judaiskajam korporācijām? Tas pats Kavacis norādīja, ka vācieši savu karmu bij pelnījuši 2 pasaules karā. Vien tikai ne norādīja, ka tā Jelgava savā enerģētika pelnīja to pašu – Noslaucisanu. Jūdasa sektanti jūs ir veidojuši un nekas jūs neglābs. Stajieties ierindā pēc Ģermāņu vakcīnas. Vācieši ir taču ļoti punktuali un visu ir padomājuši līdz pēdējam knifinam.

  3. dzintra saka:

    Ļoti žēl,ka vairs nav Grūtupa,bet paldies Dievam,ka ir Šnore un Kiršteins.Un Grantiņš.Bondars kā “tautas kalps”nav bijis mājās,kad kaunu dalīja.

  4. Liesma saka:

    Anonīmiņ, nu ko tu bojā savus nervus un nāc šajā portālā? Ir tak citi – satori, delfi, apollo… Arī radio un tv tak tev būtu labvēlīgi? Vai ir vērts cīnīties ar senajiem ļaudīm, kurus vairs nepārmācīsi?
    Ne jau tu tāds viens. Tak jau visādiem slepenajiem ar’ vajag darbu, jāmeklē kam piesieties. Ja man 85gadīga tantīte no Amerikas raksta vēstules, tad ir ko pakratīt! Kas tajos pastos notiek, ka tās vēstules tādas pusplēstas atnāk, ja vispār atnāk? Vēl trakāk – pat no dzīvokļiem vēstules mēdz pazust!
    Vai citiem diez ar’ ir tā, ka zvanot pa telefonu, parādās uzraksts – Nosacījuma zvanu pārsūtīšana ir aktivizēta. Varētu jau neņemt galvā, bet nepatīkami, ja vecā tante no laukiem stāsta par urīna nesaturēšanu, kāds to klausās un ņirdz…
    Anonīmais, Grantiņš ir tālu un pagaidām neko tev nevar nodarīt, labāk pabaidies no tiem, kas tuvumā. Nekad nevar zināt, kurš draugs var tevi nostučīt, bīstamība ir tepat blakus.

  5. Anonīms saka:

    Kam tas Tribunāls izlikts? Ja Grantins runā tautas vārdā, tad saņem arī pretī pats par saviem gara darbiem! Tev Liesmin uztrauc kas? Patriotisms vai tomēr savas nacionālās erotiskās fantāzijas iedvesmoti. Kāda sūda pēc Grantins ir īpaši aizrāvies ar vakcīnas sludināšanu, kas stāv aiz viņa? Patriotisma vārdā shis garīgi nelidzsvarotais patriots ir gatavs vakcinēt ikvienu? Izdari mājas darbu beidzot ieliec video, ka pats esi ieņēmis 2 potes. Ne jūs man esat kas, lai man sprediķotu, ko un kā rakstīt. Arī bez jūsu politiskajām prostitūtām apkārt ir pietiekams daudzums idiotu, kam nekāda sakara ar kgbesnikiem un gatavi par lauzt galvas tik dēļ savas īpašas taisnības. Lai cik jums norādītu uz jūsu pašu vēsturiskajiem sūdiem jums tik un tā tie būs Svētie chulju sūdi. Sarežģīti dzīvot jau ir tiem, kas savas vēsturiskās kakas bāž citiem degunā, lai tik atkratitos no smaguma. Jūs paši sevi izvertejat un savus ceļus izpētat, kā esat nonākuši līdz šodienas bēdām. Tomēr jums ir glauni vācu auto un palmu tauku biezpiens, ka dzīve nemaz jau nav tik slikta, kā Grantins melš par Latviju.

  6. Anonīms saka:

    AG 2021. gada 17. septembris 13.36
    Un kur tavs drauģelis Bordāns palicis, ko klusē?

    Ko tad tu, treknais nekauņa šodien bez savām primāta jēlībām, kas noticis jefiņ, ka verbāli nesmirdi tikpat pretīgi, kā alažiņ?

    Nu, saprotams, liekulīgs divkosis būdams Šnori nedrīksti atbalstīt, jo gānīji nacionāļus jau tad, kad tie vēl kā vienīgie cīnijās par latviskumu un par ļeģionāru godu un piemiņu, bet tāpēc arī varai, naudai pielīdeju un lišķi Bondaru nevari ganīt, nedz otru kangaru-pretekli Bērziņu, par žīdu nekauņu bandas vadoni Krupņikovu i nerunājot! Ja tu neizliktos, bet būtu patriots, tad par šo kampēju un nekauņu bandu būtu rakstījis, bet nē, tevi sesk Bordāns “grauž taukus sprandā” un raksta tēma, par mūsu Latvijas kopmantas izzagšanu tevi draņķi neinteresē.

  7. Arii no malas saka:

    Bet tu “Anonīms” esi izcili pretīgs luzeris, kas savas neveiksmes un savus murgus izgāz te pret Grantiņu un pret latviešu tautau, uz kuras kakla sēdi un barojies un smako, barojies un smako! Nekāds tu neesi latgalis, bet kārtejais pretekļu bastards, jūdu un okupantu ļauns mistrojums-ne šis, ne tas. Un tas tevi lūzeri visvairāk tracina un tapēc lien te tizlus un stulbi rupjus pretlatviskus “palagu palagus” smerēt. Mēs tevi bloķētu cien. adm. vietā!
    .
    .
    .
    Admins
    Es neesmu par bloķēšanām, kaut gan es šeit daudzus, kuri “pa visiem 100%” runā “mātes vārdiem”, aprejot latviešus un Latviju, neapstiprinu. Redzot, ka netiek apstiprināti, viņi arī mazāk uzbāžas… . “Anonīmais” brīžiem izsaka kādu LIETU, kas derētu zināt, lai izraisītu diskusiju…, bet AG, lai mēs neaizmirstu, kas viņš ir un kuriem kalpo. Bet, kas attiecas uz NA, tad stāvoklis ir bēdīgs. Vadošie ir visīstākie tautas padibenes,- parazīti un nodevēji.

  8. Tikai nelej Grantiņ saka:

    Tu šeit nepublicē atmaskojošu informāciju ,kura skar Globālo mafiju un Tavs mazais draudziņš no jkp , ir bijis pie siles no LC laikiem un tagad vēl piekritis Cilvēktiesību likuma bloķēsanai Latvijā un vakcinēšanai! JŪS ESAT NODEVĒJI!
    .
    .
    .
    Admins
    Parādi man to “Globālo mafiju” ? Latviju izzog komunistu- cionistu banda. Bordāns ir vienīgais, kurš cenšas šos noziedzniekus “nolikt pie vietas” un tāpēc viņš tiek šajā i- vietnē aizstāvēts. Un kādas tad cilvēktiesības viņš bloķē ? Vai tikai Tu nedomā, ka ANTIVAKSERI ir tie cilvēktiesību aizstāvji ? To vieta ir vienīgi “aiz gardīnēm”… .

  9. Nu ,nu saka:

    kas otram bedri rok , pats tajā iekrīt …

  10. Adminam ,nezinītim un .... :))) saka:

    citāts: “Parādi man to “Globālo mafiju” ? ”

    https://konkir.ru/articles/mirovoe-pravitelstvo-perebiraetsya-v-rossiyu
    .
    .
    .
    Admins
    “Мировое правительство перебирается в Россию” Viņai nekur nav “jāperebirājās”, jo tā cionistu švaļu banda, kura ar savu INTERNACIONĀLI grib pārņemt visu pasauli, jau tur ir kopš 1917 gada.
    Šie kriev-hazāriskie izdzimumi ir tie, kuri propagandē visas šīs “sazvērestības teorijas”.
    Latvijas ANTIVAKSERU banda ir šo izdzimumu “darba instruments”…
    https://tautastribunals.eu/?p=60819

  11. Adminam saka:

    Tu ar savu nostāju vakcinācijas jautājumā un aizstāvot to pašu cionistu švaļu bandas atvasi JKP un mazo draudziņu ,esi akls instruments viņu rīcībā. Tā višš redzās no Kurzemes mežiem!
    .
    .
    .
    Admins
    Būtu labi,ja kādreiz iznāktu no Kurzemes meža laukā, jo uz vecumdienām grūti atšķirt mušmiri no baravikas.

  12. :) saka:

    Vari par to nesatraukties ,patiesi saku , jo esi jau atšķīris , BET manī Tava uzvedība gan rada pamatotas ….,teiksim, neskaidrības nepatīkamas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *