Ja kāds saka: COVIDs nav, tad iespļauj tādam purnā !

https://www.tvnet.lv/7345036/savu-mazuli-redzeja-tikai-fotografijas-kapec-cinu-ar-covid-19-zaudeja-19-gadus-veca-mamina

Latviet, ja kāds tev saka, ka COVIDs nav, tad iespļauj tādam purnā ! Jā, tu nepārklausījies, jo seja ir tikai cilvēkiem… . Noklausieties šeit ievietoto video un, domāju, ka tad sapratīsiet kas ir COVIDs un kas ir aktīvie ANTIVAKSERI.

Vai tev, latviet, pat nav no cepures iespiestā rieva smadzenēs, ja neredzi viņu sludinātā pilnīgu loģikas trūkumu. Apskaties raksta beigās tos purnus un paskaties tad spogulī uz sevi ! Kurā no tiem purniem tu redzi kaut mazāko intelekta pazīmi ?

Un, uz kuru DEBESS PUSI ir vērsti šo parazītu skatieni ? Skat’, ko viens no antivakseriem(Sandris Točs) raksta Feisbukā: “Vladimirs Putins 20 gados Krieviju no vājas valsts ir pacēlis par stipru un attīstītu valsti, ar ko jārēķinās visā Pasaulē…!”

Protams, ka “stipra” ! Ja mērkaķim iedos granātu, vai būs kāds, kurš nebaidīsies ? Tikai kāpēc šai “stipriniecei” nav tiesības olimpiādēs uzstāties ar savu karogu ? Interesanti tikai, ka šajā “attīstītajā valsti” visi sazinās ar ārzemju telefoniem, skatās ārzemju televizorus, brauc ar ārzemju mašīnām… . Vai tu, latviet, vēlies dzīvot Toča slavinātajā “attīstības pasaulē” ? Vai nesaproti, ka viņi šo pasaules sērgu- COVID, izmanto politiskos nolūkos, lai iznīcinātu mūsu Dzimteni ?

Jā, šodien mūsu Tēvzemē pie teikšanas ir noziedznieki, bet mēs tomēr esam DE JURE Latvija ! Pienāks diena, kad šie noziedznieki “sēdēs vai karāsies” un mēs atkal varēsim baudīt savu Brīvību  !  Uzspļauj šiem deģenerātiem, domā par savu veselību un valsti, jo savādāk mūs var Eiropa nobloķēt, ka paliksim bez rūpniecības un visa pārējā. Tas ir šo putinisko antivakseru mērķis, bet vai tas ir arī tavs ?

Главный специалист по COVID Голубовская. Как спастись от коронавируса, «Дельта». В гостях у Гордона

23.09.21

You may also like...

8 komentāru

  1. antivakcerrrrsss :D:D:D saka:

    Tu , izvakserētais opi , pat neapjēdz ,ka visas vakserējamās valstis ir zem viena spēka . Paskaties spogulī un iespļauj tajā! :D

  2. AG saka:

    Tu pats jau izslimoji kovidu? :)))

  3. Ejellēkovidkropli saka:

    Tribunālkropli ej ellē ar savu kovidafēru un indes šprici

  4. no malas saka:

    Hi, izlasot šos trīs bezspecīga naida spiedzienus no kangareļu, kremlinu un idiotu kopas puses ir jāsecina – nav labākas uzslavas LRTT autoram par šo! Jo tik kviecīgi un naidpilni smilkst tikai lūzeri, kas nav spējuši neko savā dzīvē un neko nespēj nodarīt Grantiņa kungam, kā tikai vārīties smieklīgā komentu žultī!
    .
    .
    .
    Admins
    To, ka man šie cilvēces padibenes nav spējušas neko nodarīt, ir aplami sacīts.
    Viņi man ir nodarījuši prātam neaptveramas mocības.
    Arī pašlaik es atrodos viņu darbības rezultātā uz Šīs un Tās DIMENSIJAS robežas.
    15. oktobrī uzzināšu vai palikšu šajā, vai pārcelšos uz Turieni, kur visiem mums ātrāk vai vēlāk ceļš beidzas.
    Bet kas attiecas uz nodarīšanu, tad varētu to savādāk sacīt: viņiem līdz šim nav izdevies mani piebeigt… .

  5. latviete saka:

    https://tv.gab.com/channel/realalexjones/view/doctor-exposes-covid-vaccine-attacking-blood-6155ff91153e0a6ab9e5ef93

    Covid 19 protams ka ir, taču tas neko daudz neatšķiras no iepriekšējiem Covid, tāpēc imūnsistēma to viegli atpazīst un iznīcina.
    Taču ģēnu modificējošā vakcīna ir pavisam cita lieta, tā ir bīstama un eksperimentējoša vakcīna. Īsumā, vakcīna rada tādu stāvokli, ka cilvēka organisms sāk iznīcināt pats sevi. Leikocīti domā ka asinsvadu šūnas, kurās ir spike proteīns, ir slikta baktērija, un sāk iznīcināt asinsvadu šūnas,- vienkārši apēd tās. Notiek tas, ka kā leikocīti, tà limfocīti iznīcina organismu kurā tie atrodas. Nekas tāds nav pieredzēts agrāk, tāpēc gala iznākums nesola neko patīkamu.

    Noskatieties, noklausieties video, kur profesors paskaidro visu sīkāk, un viss kļūs skaidrs. Profesora stāstītais balstās uz 3 amerikāņu zinātnieku grupu pētījumiem, un pētījumu rezultāti ir pieejami sabiedrībai. Tas pats attiecas uz sliktajām ziņām attiecībā uz vakcīnām.
    Komunistu & globālistu armija visiem spēkiem cenšas apklusināt patieso zinātni, jo visa šī plandēmija tiek izmantoa vienam un vienīgam mērķim,- radīt jaunu pasaules kārtību, kur cilvēka brīvība vienkārši neeksistēs, kur vienkāršajam cilvēkam tiks atņemts viss, taču viņš būs laimīgs.

    Un visbeidzot, tādas antivakcīnu grupas nemaz neeksistē, JO!, to ko tagad ievada cilvēkos ir grūti nosaukt par vakcīnu, tāpēc ka tā neaizsargā no jaunas inficēšanās, simptomiem un vīrusa izplatīšanas tālāk. Tā ir pilna ar grafēna oksīdu, visādām toksiskām vielām, spike proteīnu, tā ir ģēnus modificējoša.
    Kas tiešām nogalina inficētos, ir tie protokoli un medikamenti, kuri tiek izmantoti hospitāļos.

  6. latviete saka:

    https://hugotalks.com/2021/10/02/young-hearts-part-v-more-shocking-injuries-from-the-jab/

    Šajā video ir jauni nāves un saslimšanas no vakcīnām gadījumi.
    Taču ir vēl Hugo Talks 4 video, kur var redzēt ievainoto vai nonāvēto fotogrāfijas un informāciju.
    Jauni cilvēki- sportisti, atlēti, mirst no šīs indes, taču masu zińu līdzekłi to visu slēpj no cilvēkiem, tūkstošiem patiesi godīgu mediku un profesoru tiek cenzēti un atbrīvoti no amatiem.
    Pazińojumi par to, ka covid 19 “vakcīnas” ir nekaitīgas un 100% drošas ir noziegums pret cilvēci.
    .
    .
    .
    Admins
    Vēl, Inese, pietrūka PLAKANĀ ZEME un BALTĀS SVĪTRAS DEBESĪS !
    Laiks pamosties, Inese !
    https://jauns.lv/raksts/zinas/465170-latvija-atklati-vel-1033-covid-19-gadijumi-sanemtas-zinas-par-10-mirusajiem

  7. Svētbirzs Skolnieciņš saka:

    Nemanot ir iestājies ilgi gaidītais rudens. Rudens ir ražas laiks, kad cilvēki novāc pavasarī sēto un vasarā kopto ražu, un gatavo krājumus ziemai. Šajā laikā mēs apjūsmojam visu to, ko Dabas Māte mums ir dāvājusi. Mēs izbaudām Dabas Mātes svētību. Diemžēl šo svētīgo ražas laiku aizēno kroņvīrusa pandēmija. Nelūgtais Covid-19 (kovid-19) vīruss ilgstoši mums neļauj pilnvērtīgi dzīvot. Lai atgrieztos pie ierastās dzīves, iesaku ikvienam Latvijas iedzīvotājam vakcinēties! Pašlaik vakcinācija pret Covid-19 (kovid-19) vīrusu ir vienīgā iespēja atgriezties pie ierastās dzīves. Nezaudēsim ticību Dabas Mātes varenībai, vakcinēsimies un dzīvosim drošībā! Iedegsim gaiši zaļu svecīti uz galda par godu Dabas Mātei. Uzvilksim kaklā pīlādžogu krelles un lūgsim visvareno Dabas Māti, lai Dabas Māte uzveic Covid-19 (kovid-19) vīrusu! Lūgsim Dabas Māti ar visu savu sirdi un dvēseli. Dabas Māte mūs nepametīs vienus nelaimē. Dabas Māte mums palīdzēs, jo mēs esam Dabas Mātes bērni.
    Svētīgi, Skolnieciņš no svētbirzs
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    #vakcinācija #vakcinācijaPretCovid-19 #veselība #drošība #imunitāte #LatvjuDievuSvētība #pagāni #rituāli #lūgšanas #buršanās #LatvjuDievi #Pērkons #Pērkoņtēvs #DievsPērkons #Pērkons–DebesuTēvs #Māra #DievieteMāra #DzīvībasDieviete #NāvesDieviete #Māra–VeļuMāte # Māra–ZemesMāte #Laima #DievieteLaima #LikteņaDieviete #Skolnieciņš #svētbirzs

  8. Mezinieks saka:

    Tu , viltvārdi , aicini uz DNS izkropļošanu?Tev tika darīts zināms Māras teiktais , ka neesi pilnvarots runāt Dievu vārdā ,kā arī maldinat cilvēkus ar citu pasūtītajām dezinformācijām!
    .
    .
    .
    Admins
    Visu pirms noskaidro, kas ir DNS un tikai tad muti paver… .

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *