Vai šie “atkritumi” ir latvieši ? Protams, ka nē !

IMGP0974Šeit jūs redziet kreatūras, kuras latviešu tautai un Latvijas valstij ir nodarījušas neatgriezenisku ļaunumu. Šie nelieši, Satversmes tiesas tiesneši, ir izmantojuši savu juridisko izglītību, lai veiktu atklātu- “tiesisku” genocīdu pret daudz cietušo latviešu tautu. Viņi pret Latvijas valsti ir ļaunprātīgi izmantojuši savu ieņemamo amatu. Šie izdzimteņi “svētīja” Latvijas teritorijas atdošanu varmācīgajam Staļina pēcteču režīmam. Tādā veidā tika legalizēta LR okupācija.

Šis 4. maija kliķes nodevības akts pret Latvijas valsti nepārprotami norāda, ka 18. novembra Latvijas Republika bija nelikumīgi okupējusi Krievijas Federācijas teritoriju- Abreni ! Vai tas nav absurdu absurds ? 

Foto: Latviešu tautas nodevēji. Vai ir vēl kādai pasaules tautai tādi nelieši ? Nē,- atbildēs jebkuras pasaules tautas pārstāvis, tādi ir tikai latviešiem, kuri paši savu radītāju un maizes devēju kā hanibāli aprij !!!

http://tautastribunals.eu/?p=427

Noziedznieks-Latvijas valsts nodevējs, Gunārs Kūtris.Noziedznieks, Uldis ĶinisStarptautiskas nozīmes noziedznieks, komunists Viktors Skudra. Genocīda īstenotājs pret latviešu tautu.Starptautisko konvenciju pākāpēja, Aija BrantaLatviešu tautas pabira, Satversmes tiesas tiesnese, Kristīne KrūmaNoziedzniece, Satversmes tiesas tiesnese, Vineta Muižniece.Noziedznieks pret latviešu tautu un Latvijas valsti, Kaspars Balodis.Tādu pretrunu būtu redzējis arī pat pirmklasnieks, bet šiem koruptajiem- uzpirktajiem noziedzniekiem uz to visu “ir uzspļaut”. Latvieši, paskatieties uz šiem jūdasu purniem un neaizmirstiet tos nekad, nekad… . Viņi tiks tiesāti ar “galēju” soda mēru(ASM). Šie izdzimteņi ir pārkāpuši visas starptautiskās konvencijas, kas attiecas uz okupāciju, kolonizāciju, aneksiju un tiesiskumu !!! Priekš šiem noziedzniekiem vēl Kriminālkodeksā soda mērs nav nosacīts- uzrakstīts, jo līdz šim nevienā tautā neviens indivīds tik lielu noziegumu nav pastrādājis. Tas ir neizmērojams kauns latviešu tautai, ka tieši tāda veida gara kropļi nāk no mūsu vidus.

LRTT saka:
Iegaumējiet, nožēlojamie KANGARI ! 

Šis PORTĀLS priekš jums ir LAMATAS un LĀSTS. Ne jau LRTT jūs soda un nopeļ, bet gan jūsu pašu nelietīgie darbi pret savu TĒVZEMI-DZIMTENI !

LRTT 30.12.2010

You may also like...

23 komentāru

  1. AG saka:

    KĀDA TAUTA, TĀDI TĀS PĀRSTĀVJI! VAIRUMAM TAUTAS DIEMŽĒL PIE PAKAĻAS, KAS NOTIKA AR MŪSU ABRENI!

  2. Ale map saka:

    Nu gan nošauts greizi.Par to balsoja valdība,Saeima un liela daļa tautas,ĪPAŠI jūsu aizstāvāmais SC un krievi.Arī tos kārsiet?

  3. Edgars. saka:

    Ja balsoja krievi nav jābrinās,piektās kolonas atbalstītaji,bet latvieši kuri atbalstīja šo šausmīgo noziegumu pelnījuši bārgāko sodu.Latvijā atbalstot cionistus īstais nozieguma bārgums likvidēts,īpašiem,smagiem noziegumiem pret Latvijas valsti šo soda mēru nepieciešams atjaunot,arī īpaši sadistiskiem un cilvēku prātam neaptveramiem noziegumiem pret cilvēkiem būtu pielietojams.

  4. zonnenbergs saka:

    Jacinas par katru kv.metru.Putinam vajadzeja pateikt ka vins ABRENI
    nedabus,nekad un nemuzam.Drizak zeme parstas griezties.Tas butu
    saprotami.

  5. Seskis saka:

    Ko autoram ir nodarījis Hanibals? Ko aprijis, dienišķo desumaizi:)))

  6. Abrenes nolaupīšana ir starptautisks noziegums kuram nav noilguma,bet Abrenes atdošana ir valsts nodevība, kas sodāma ar augstāko soda mēru.Tauta , mosties!!!

  7. Afgānis saka:

    nu kam tev to abreni?prestižam? sīka sādža un nekas vairāk, nevienam nevajadzīga teritorija, uztraucies labāk lai Latgale nepievienotos Krievijai vai lai nepieprasītu autonomiju, ja Krievija izdalīs latgales krieviem pilsonību tad šeit būs Gruzijas, abhāzijas, osetijas variants

  8. AG saka:

    Nav nozīmes, kāda krieviem būs pilsonība, ja gribēs okupēt, tad vienaga okupēs. 1940.gadā te nebija neviena PSRS pilsoņa.

  9. pamela saka:

    Afgāni un AG ,nu re ka mums kādreiz arī sakrīt domas.Labāk kā jūs nepateiksi!

  10. Uldis saka:

    Neaizmirsīsim, ka Satversmes tiesa atrodas blakus krievijas vēstniecībai un valsts nodevējs, promaskaviskā padla, Kūtris, rīkojumus no saviem saimniekiem saņem tieši pa trubu.

  11. Jurists saka:

    Abrene nav piederējusi Latvijai – unikāls juridisks nonsenss. Ja ar Miera līgumu Latvija Abreni ir saņēmusi un 20 gadus valdījusi, tā nav Latvijas zeme? Atzīta 42 valstīm. Un Punduru stacija arī nav Latvijas zeme?
    Nonsenss – Latviju 700 gadus turēja Vācija, 300 gadus- Krievija, tātad Satvermes tiesai bija jāsecinā, ka Latviju jāpievieno Krievijai, jo tā nekad nav bijusi valsts, bet Krievijas sastāvdaļa, kas arī atbilst Satversmei? Slava prokrieviskajai Latvijas Satversmes tiesai. Nodevēji!

  12. white joker saka:

    jā vot prasts zaldāts vai cits neskolots ministrelis var likumus perfekti nezināt, bet šiem augtas proves juristiem nav nekāda attaisnojuma. a viņi, tā vietā lai tautai izskaidrotu vai vismaz nepiedalītos okupantu pavēļu pildīšanā, to darija un dara, ir visi smagi sodāmi

  13. garāmgājējs-pamelai un citiem saka:

    Un tu tēloji lielo patrioti, bet izrādas ka ar Aufgani un AG esi no vienas kompānijas.Ši mājas lapa tomēr ir vienreizēja jo tiek “sakosti” visi provokatori ar viņu pašu rokām.

  14. 13 saka:

    Viss notikušais esot ”tiesisks un tiesiskā valstī”,kuri ir tie kas tam
    nepiekrīt.

  15. Baiba saka:

    Viņi, šie pērkamie gnīdas ieķepuši Temīdas augstajos amatos tikai tik ilgi jūtas droši zogoši un nesodīti, līdz pirmie no tiem tiks atbilstoši sodīti, pat ja tikai vienam,kā senos laikos roku nocirstu par zagšanu un kur nu vēl par apzinātu un smalki pārdomātu savas tautas un valsts nodevību. Nu neapskaužu es viņus, kas tas sāksies un sāksies noteikti, tas ir kā pārkarsis tvaika katls, kā laika mīna, nezin kad, bet sprāgs.

  16. Ernis Purnis saka:

    Vispār jau viņi nemaz nejūtas tik droši, gudrākie sen gatavo atpakaļgājienus un pat pāriet klusu pretējā pusē, jo tie, kuriem galva vēl no alkatības un alkohola un narkotikām nav galīgi tūtē sagājusi, saprot, kas un kā vienu dienu mainīsies un ļoti strauji, tik strauji, ka izbraukt nepaspēs.

  17. AG saka:

    Mjā, ernītis-purnītis jau nu te visu pamainīs! :))

  18. AMARILLA saka:

    -protams, ka vinji raustas, tapeec jau taa likumus maina,groza un cer izsprukt ar veselu aadu; bet tu dauni AG, jau nejeedz, vai nu buudams viens no vinju atlieku rijeejiem, jeb nodropeejis savu wieniigo rievu!

  19. Grāls saka:

    Neviens neraustās, viss ir sagatavots, viss iesmērēts un viss ir ofšoros un viņu bankās. Mirklis un jau tur būsim, jūs te varēsiet karogus un dūres vicināt aiz bada undusmām,bet mēs – juristi būsim ar visu apgādāti, tālumā un drošībā.

  20. Mx saka:

    Mūsdienu Latvijas tiesu sistēma ir nedalāma noziedznieku saime, kas iznīcina latviešu tautu. Pašreizējais Satversmes tiesas sastāvs dibināts vēl “trekno gadu” laikā pārsvarā ar lielu jaunības dienu pederasta, pedofila un valsts zagļa Andra Šķēles vadītās Tautas partijas piemaisījumu. Kas bija TP visiem latviešiem un ne tikai ir skaidrs un zināms. Rezultāts tāds, ka šī valsts vadība tā sauktā Satversmes tiesa (tās priekšsēdētājs Gunārs Kūtris) ir pagriezusies pret latviešiem ar pēcpusi. Strādā pēc trekno gadu scenārija un morāles amorāliem principiem. Tiesneši tiek pielīdzināti Indijas svētajām govīm, kuras vislabāk un dāsnāk jābaro.

  21. 13 saka:

    Šiem vīriem kabelī dzīslu nav un viņi jau no dzimšanas ir nezvēri.

  22. pareģojums saka:

    Gaišreģis Finks precīzi pareģoja 4. maija Latvijas Republikas nākotni:
    “Latvijā atkal plivinās sarkanbaltsarkano karogu, bet pie varas būs komunisti. Tā tas ilgs vairākus gadus. Komunisti nedarbosies latviešu tautai, bet krievu interesēs. Daudz būs runu par brīvību un neatkarību. Tas būs tukšas muldēšanas laiks. Joprojām būs tas pats viss sliktais pret latviešiem. Komunisti padarīs latviešus plikus un nabagus. Paši viņi savāks lielas vērtības. Tās iegūs krievi un žīdi. Tās nebūs godīgā ceļā iegūtas vērtības.
    Tad – es nevaru pateikt, kā tas iznāks – bet viņi būs spiesti atdot visu atņemto latviešiem atpakaļ.”

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *