Vai Šlesera varza “izgāzās” ?

Izlasīsim, ko raksta A. Leiškalne, būs interesanti. Caur smiekliem un asarām, iespējams, ka daļai no plakanZEMJIEM / gobZEMJIEM atvērsies acis un iztecēs “liekais ūdens” no galvas. Beigās būs arī pāris komentāru, arī LRTT.

Anda Leiškalne No Delfi reportāžas: ” klātesošos uzrunāja jaundibinātā politiskā spēka “Latvija pirmajā vietā” līderis Ainars Šlesers. Viņš pamācīja klātesošos, kā formāli ievērot piketa nosacījumus. Pēc viņa ar uzrunu uzstājās Diāna Ulme, bijušā politiķa Arvīda Ulmes sieva. Viņu atbalstīja un viņas roku turēja “Memory water” (“atmiņas ūdens”) dibinātājs un lapas “Mainampasauli.news” veidotājs Jānis Pļaviņš.Kā nākamā uz trepēm teikt runu kāpa “Latvija pirmajā vietā” pārstāve, bijusī parlamentāriete Linda Liepiņa. Viņa klātesošos iepazīstināja ar izvirzīto ultimātu Valsts prezidentam Egilam Levitam.”Tribīnē” kāpa arī Pļaviņš. Viņš uzmundrināja klātesošos ar saukļiem: “Mēs esam vara!” un “Brīvību!”. Pēc viņa ar pavisam īsu uzrunu klātesošos sveica bijušais politiķis Vilis Krištopāns, kurš ir arī “Latvija pirmajā vietā” viens no līderiem. Krištopāns pieteica nākamo runātāju – Šleseru.Šlesers veltīja skarbus vārdus Valsts prezidentam Levitam un esošajai varai un pateicās klātesošajiem par atnākšanu. Lai gan pasākuma pirmajās rindās bija tieši “Latvija pirmajā vietā” pārstāvji, viņš uzsvēra, ka “šis pasākums nav politisks”.Viņš informēja, ka, ja Levits neizpildīs viņu izvirzīto ultimātu – tautas prasību, pēc divām nedēļām – 2. oktobrī – tiks rīkota nākamā protesta akcija.Pēc tam tribīnē kāpa arī citi, tostarp bijusī Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas ārsta palīdze Marina Kornatovska un uzņēmējs Valentīns Jeremejevs, kurus abus iepriekš Valsts policija aizturēja saistībā ar viltus ziņu par Covid-19 izplatīšanu, kā arī dziedātāja Jolanta Gulbe-Paškeviča, bijušais politiķis Arvīds Ulme, svarcelšanas treneris Viktors Ščerbatihs, dziesminieka Kaspara Dimitera sieva Līga Dimitere. Kā novēroja portāls “Delfi”, pasākumu apmeklēja arī parlamentāriete Jūlija Stepaņenko, mūziķis Deniss Paškevičs, Latvijas Blogeru un Influenceru asociācijas dibinātāja Maija Armaņeva, “Kristus pasaulei” līderis Mārcis Jencītis , AS “Brīvais vilnis” valdes priekšsēdētājs Arnolds Babris, “Gaismas tīmekļa” pārstāvis Andris Ciekurs, uzņēmēja un influencere Elīna Didrihsone, bijušais Rīgas mērs Gundars Bojārs un citi.

Aija Zariņa-IesalnieceAnda Leiškalne

Šis pasākums ir izgāzies.Citādi jau arī nevarēja būt.No nosauktajiem nav neviena cienījama cilvēka.Izbrīna tikai Brīvais Vilnis.Viņiem laba produkcija,īpašnieks laikam gan tāds dullāks🤔.

LRTT piebilde:

Linard GrantinsAija Zariņa-Iesalniece(Anda Leiškalne)

Nē, šis pasākums “neizgāzās”, jo bija organizēts(no valdošo puses) tieši šādam iznākumam: uz šo idiotu fona Levits izskatījās gandrīz vai kā eņģelis. Tas ir klasisks TRIKS. Piem: Iepriekšējās vēlēšanās Vācijā bija paredzēts, ka tauta aptaurēto Merkeli padzīs ar negodu ! Kas notika ? Pretī CDU Merkelei nostādīja EK prezidentu, totālu ākstu, SPD Šulcu un jautājums bija atrisināts… !

19.09.21

You may also like...

7 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Granita dzīves galvenais uzdevums karpities mēslos un visādi izcelt sevi, kas visu labāk atpazīst cienījamos no necienitiem. Vai tak tu pats esi tas, ko var cienīt par Labo veci? Vai tak tu neesi no tiem, kas zinātnes vārda ir gatavs iespricet meitenei ar krāsainiem zīmuļiem rokā? Neviena cienījama cilvēka!? Es tev esmu vaicājis, kur ir tie cienījamie ļaudis? Tu parādi un izcel tos ap kuriem ir vērts nostāties? Patukšas muldēšanas ir viņiem un arī tev! Tu esi jel ko saimniecisku dzīvē pats pacēlis? Tu ikdienā ar tiem letishiem strādā? Tu dzirdi viņu ikdienas runas? Sēdi Vācijā pie kompja un vien klikšķini meklējot foto bildēs, kam būtu jānostājas uz tava tribunāla. Tev iedodot varas rīksti rokās nekas labāks par viņiem nesanāks un vienīgās tavas spējas ir sēdēt vecumdienas pie kompja rakstīt. Rakstītu vismaz pasakas meitenēm ar krāsainiem zīmuļiem! Ko labu ieliktu tajās, bet tā jau saka, ka sūdu 6 mušu velk pie sūdiem!

  2. Alita saka:

    Un kas tad ir Anda Leiškalne? Rīgas Viļņu redaktore? Ai, ai, ai, inteliģents cilvēks skaitās, bet ieņirdz par tiem, kam cita reliģija, cita ticība. Varbūt nevajadzēja tos praidus tā popularizēt, tad reliģiozie cilvēki tā nesatrauktos.
    Šī kompānija varbūt nebūtu piemērota Dimiteriem… Laikam jau katrs grib kādu atbalstu, un kur lai tos labos draugus ņem? Kur ir tie citi kultūras cilvēki, kam rūp tautas nākotne, kas nav viendienīši, vieglprātīši un nedzīvo tikai sava ego labā?

  3. Anonīms saka:

    Bijušo nemēdz būt.

  4. Normunds Vīrs saka:

    Kamēr te viens uz otru lej samazgas virsū tikmēr kāds gaišs 50 gadīgs, ar Džonsonu novakcinējies vīrietis jau 7 dienu Gaiļezera reanimācijā, cīnās par izdzīvošanu. Protams ar īsto mediķu palīdzību. Ne to politmediķu, kuri viņam apgalvoja ar putām uz lūpām, ka vakcinētie pārslimojot kovidu daudz vieglāk…!?

  5. :))) saka:

    Nekas nepaliks apslēpts, kas netiks atklāts… ;)

  6. Alita saka:

    Televīzijā ļaudis stāsta, ka vakcinējas, lai varētu apmeklēt kultūras pasākumus. Un domā, ka tad vairs nebūs jāpiesargājas. Bet šis vīruss, tāpat kā gripas vīruss, pārveidojas, un neviens nevar zināt, kad saslims un apdraudēs citus, kaut arī vakcinējies. Prātīgi būtu mainīt dzīves veidu, nemaz nebija slikta tā ideja par 7 hektāru piešķiršanu katram…
    Bet pārspīlētie strīdi – vakcinēties vai nevakcinēties – nav jēdzīgi, katram pašam jāizdomā, ko darīt, varbūt daudzi to nevar atļauties alerģiju dēļ.
    Es vēl neesmu vakcinējusies, jo domāju, ka jau pārslimoju pašā sākumā, tad jau organisms to ķēmu tā kā pazīst. Un man šķiet, ka man ir zāles – eikalipta tinktūra pret vīrusiem. Bet tā ir jūsu darīšana, ticēt tam vai ne. No ģimenes viens vakcinējas, tad viņam būs jāiet uz veikalu, ja citiem neļaus.

  7. Anonīms saka:

    Marazm kr…
    .
    .
    .
    Admins
    Nu jau pietiks…

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *