Kārlis Krēsliņš, A. Šlesers ir mūsu cerība !

Cīņa par DE JURE Latvijas valsts iznīcināšanu iegūst jau katastrofālus izmērus. Maskētie Kremļa provokatori jau pilnīgi atklāti- nekautrējoties, nomet savu “aitādu”. Iepriekšējās Saeimas deputāts no NA- Kārlis Krēsliņš, kurš šodien pieslējies reiz K. Ulmaņa dibinātajai LZS, uzskata, ka Šlesers & Stepaņenko, ir darītāji ! Un iegaumējiet, viņš to nesaka par savu LZS partiju, bet noziedznieka A. Šlesera jaundibināto partiju: “Latvija pirmajā vietā”. Varam tikai piekrist šim “krēsliņam”, ka Šlesers ir “darītājs”, jo visi laupītāji ir DARĪTĀJI !

Atcerēsimies tikai, kā šis NA “patriots”, reiz kādā ļoti svarīgā balsojumā,  nobalsoja SASKAŅAI pa labu. Attaisnojās, ka tas esot noticis aiz pārskatīšanās, jo esot aizmirsis brilles mājās. Šī zemiskā melošana/locīšanās jau arī parāda provokatora/nodevēja īsto dabu. Kas tad ir šis “ģenerālis” Kažis Krēsliņš ? PSRS kara aviācijas lidotājs, tātad, KGB uzticības persona ! Tātad, ne tikai ierindas komunists un, bet arī KGB darbinieks ! Zvērējis uzticību  Komunistiskajai partijai un tās ļeņiniskajam kursam,- iznīcināt visu nacionālo ! Ja partija būtu likusi viņam nomest bumbas uz Rīgu vai Grozniju, viņš to acis nepamirkšķinot būtu arī izdarījis !

Visa šī ārprātīga aktivitāte notiek, lai padzītu no varas orgāniem JKP ar J. Bordānu priekšgalā, kurš ar ASV pretkorupcijas orgānu palīdzību grib Latviju atbrīvot no korupcijas un tās veicējiem, Kremļa koriģētajiem oligarhiem, kuri visi ir KGB darboņi. Latvijai nekādas jaunas partijas nav vajadzīgas, bet nākošajās vēlēšanās jābalso par to partiju, pret kuru uzstājas Latvijas izlaupītāji !

15.08.21

You may also like...

9 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Protams, ka darītāji nevis, kā latvieši tik skatītāji TV ekrānos. Spriwdeletaji un kašķa bērni nieka dēļ, bet viņiem visas saimnieciskās septes. Nu russkijiem bij labs teiciens, kad viņi zaga un grāva tās Soviet impērijas rūpnīcas – Latisham chupa Chups!

  2. trimdinieks saka:

    Rosība ir zvērīga,un izskatās,ka saskaņota.Spēle uz visu banku. Redzēsim,kas iznāks. Vai divvalodība notiks šajā piegājienā?
    Sekojot loģikas ķēdei,šlesers ir svešzemju algotnis,algotnis laupītājs.Tāds Līkcepure,kura ārējais pretīgums ir sagājis viņa iekšā.
    Ja visa ši ķemertiņa klaunu un neliešu plejāde nonāks līdz vēlēšanām,tad teikas par viedo latvieša vēlētāju stāstīs vēl pēc 1000 gadiem. Tāda nojauta.
    Un Krēsliņš!Varētu teikt,ka vecais muļķis,bet nē,jāsaka ,,vecais nelietis,,.Bet,varbūt uz vecumu palicis tāds pats daunis kā jaunā maiņa.

  3. Svētezera Skolnieciņš saka:

    Ir pagājis 15. augusts. Vakardien bija Vissvētākās Jaunavas Marijas debesīs uzņemšanas svētki. Lai arī kristiešiem vakar bija svētki, tomēr pagāniem tāpat kā visiem latviešiem šī diena ir traģiska. Kristietība mūsu sentēvu dzīvē varmācīgi ielauzās 12. gadsimta vidū. 1199. gadā Romas pāvests Innocents Trešais pēc bīskapa Alberta lūguma pasludināja krusta karu pret Livonijas pagānu tautām. Tādējādi pāvests Innocents Trešais legalizēja senlatvju un igauņu zemju okupāciju un tālāku šo zemju aneksiju. Par spīti krustnešu pārspēkam, mūsu sentēvi – kurši, zemgaļi, sēļi, latgaļi, lībieši – pretojās naidniekiem bezmaz gadsimtu. Teju vai gadsimtu varmācīgie krustneši nespēja okupēt un anektēt Baltu zemes. Sentēvi cīnījās par savu godu un brīvību. Zobenbrāļu ordenis, kas tika dibināts 1202. gadā, 1236. gadā Saules kaujā tika graujoši sakauts. Šajā kaujā sentlatvji ar vērienu sakāva savus naidniekus – krustnešus. Pēc kaunpilnas sakāves Saules kaujā no pāri palikušā Zobenbrāļu ordeņa tika dibināts Livonijas ordenis jeb Svētās Marijas Vācu Nama Jeruzalemē brālība. Diemžēl krustnešiem izdevās realizēt savus asinskāros nodomus. Pēc ilgas un smagas pretošanās Baltu zemes tika okupētas un anektētas, tika izveidota Livonijas konfederācija. Viena daļa sentēvu zemju atradās tiešā Romas pāvesta pakļautībā. Piemēram, Rīgas arhibīskapija, Kurzemes bīskapija, Tērbatas bīskapija, Sāmsalas – Vīkas bīskapija. Bet otra daļa sentēvu zemju atradās Romas pāvesta vasaļu pakļautībā, t.i., Livonijas ordeņa rīcībā. Savukārt Livonijas ordenis atradās Vācu ordeņa jeb Teitoņu ordeņa pakļautībā. Teitoņu ordenis bija katoļu reliģiskais bruņinieku ordenis, tas bija militārais spēks, ar kura palīdzību katoļu baznīca varēja veikt savus asinsdarbus. Nodibinot savu varu, zemeskungi – arhibīskaps, bīskapi un ordeņa mestrs – aizliedza vietējo pagānisko ticību un Sentēvu Dievus. Pagāni tika vajāti un slepkavoti. Tā iesākas 700 verdzības gadi. Laikam ejot, mūsu zemju iekarotāji mainījās. Rietumu kristīgās baznīcas (katoļu baznīcas) tirāniju nomainīja Austrumu kristīgās baznīcas (pareizticīgo baznīcas) tirānija. Verdzību, kuru pie mums ieviesa katoļu baznīca, atcēla vien 1861. gadā (izņēmums bija Kurzemes un Vidzemes guberņas, proti, 1817. un 1819. gads). Lai arī mūsdienu katoļi ir krietni iecietīgāki un miermīlīgāki par saviem viduslaiku priekšgājējiem, tomēr katoļu aprindās valda zināms nihilisms attiecībā pret pagāniem. Nebūsim vergi savā zemē! Atjaunosim sentēvu pagānisko ticību kopā! Godāsim un pielūgsim Sentēvu Dievus! Godāsim un pielūgsim Latvju Dievus! Lai Latvju Dievi mūs svētī! Lai Latvju Dievi pasargā mūs no ļauna!
    Ar cieņu un mīlestību pret Sentēvu Dieviem, Skolnieciņš no svētezera [Latvju Dievu priesteris]
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    Latvju Dievi mūžam viedi.
    #15.08.2021. #kristietība #katolisms #KristietībasNoziegumi #LatvjuDievi #DievsPērkons #Pērkons #Pērkons–DebesuTēvs #Pērkoņtēvs #Laima #DievieteLaima #Māra #DievieteMāra #NāvesDieviete #DzīvībasDieviete #Māra–VeļuMāte #Māra–ZemesMāte #LatvjuDievuSvētība #pagāni #dievturi #ticība #rituāli #buršanās #lūgšanas #svētezers
    .
    .
    .
    Admins
    Visas reliģijas ir cilvēku rokudarbs, sātaniskas savā būtībā, izņemot PAGĀNISMU. Visi ticīgie ir nožēlojami homo sapiens atliekas, kuri savu BRĪVO GRIBU(dievišķo pamatlikumu) ir apzināti degradējuši ar sātaniskajām dogmām.Tie, kuri pastāv PATIESĪBA, savā būtība ir pagāni(kuri ievēro Dabas LIKUMUS). Jēzus Kristus savā īstajā BŪTĪBA bija pagāns. Par to arī Viņš tika noslepkavots ! Viņa teiktais nevienā Baznīcā netiek citēts. Vai ir kāds dziļi “ticīgais” bijis zinātnieks ? Visus zinātnes atklājumus ir veikuši BRĪVĀS GRIBAS pārstāvji. Reliģiozi cilvēki ir aprobežoti un ļauni… . Visas ideoloģijas ir nekas vairāk kā reliģijas…un pie kā tās ir novedušas, domāju, ka jāpaskaidro nav !

  4. Svētezera Skolnieciņš saka:

    Ir pagājuši Vissvētākās Jaunavas Marijas debesīs uzņemšanas svētki. Kristietība ir nozagusi Sentēvu Dievu pielūgsmi. Kristietība ir nozagusi Dievietes Māras pielūgsmi. Katoļu baznīca jau kopš 12. gadsimta vidus mūsu zemē darīja visu, lai nicinātu Sentēvu Dievus. Mēs esam aizmirsuši, ka pagāniskā ticība Sentēvu Dieviem ir mūsu tautas un zemes pamatticība. Tieši mēs esam senās pagāniskās ticības mantinieki. Kālab mums būtu jāpakļaujas krustnešu ticības mantiniekiem? Kālab mums ir jāpielūdz senebreju mitoloģija, atstājot novārtā Sentēvu Dievus? Mūsu spēkos ir atjaunot sentēvu pagānisko ticību un iepazīt ar Latvju Dieviem visu plašo pasauli! Kaut arī mūsu sentēvu pagāniskā ticība ir uz iznīcības robežas, taču tā ir saglabājusies dievturības veidolā. Diemžēl dievturība ir piesārņota ar kristietības sārņiem. Nedz Dievs, nedz Dieviņš, nedz Vells, nedz Vella māte, nedz Velns, nedz Velna māte nav mūsu senās pagāniskās ticības sastāvdaļa. Šo svešās kultūras daļiņu mūsu zemē ievazāja vācu iebrucēji – krustneši un kristīgie misionāri. Atjaunosim sentēvu pagānisko ticību tās sākotnējā veidolā, atjaunosim politeismu kopā! Būsim saticīgi un dzīvosim draudzīgi! Lai Latvju Dievi mūs svētī! Lai Latvju Dievi pasargā mūs no ļauna!
    Ar cieņu un mīlestību pret Sentēvu Dieviem, Skolnieciņš no svētezera [Latvju Dievu priesteris]
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    Latvju Dievi mūžam viedi.
    P.S. Dieviete Māra ir spēcīga un varena Dieviete. Viņa ir pazīstama ne tikai baltu tautu dzīvesziņā, bet arī slāvu tautu dzīvesziņā. Slāvu tautu dzīvesziņā Dieviete Māra ir iznīcības un nāves Dieva Černoboga sieva. Lai arī šīs ir divas dažādas pagāniskās ticības, taču nāves un dzīvības Dieviete Māra ir pazīstama abās šajās pagāniskajās tradīcijās. Ar Dievietes Māras aprakstu var iepazīties šeit: sarah4hope.org/the-goddess-files (THE GODDESS FILES | SARAH4Hope). Ar Dievietes Māras atveidojumu var iepazīties šeit: sarah4hope.org/meet-the-goddesses (MEET THE GODDESSES | SARAH4Hope). Ar citām senajām Dievietēm var iepazīties šeit: goddess-guide.com (Goddess Names (goddess-guide.com)). Par Dievieti Māru slāvu tautu dzīvesziņā var lasīt šeit: slavyanskieoberegi.ru/slavyanskie-bogi/mara (Mara (slavyanskieoberegi.ru)).
    #15.08.2021. #kristietība #katolisms #KristietībasNoziegumi #LatvjuDievi #DievsPērkons #Pērkons #Pērkons–DebesuTēvs #Pērkoņtēvs #Laima #DievieteLaima #Māra #DievieteMāra #NāvesDieviete #DzīvībasDieviete #Māra–VeļuMāte #Māra–ZemesMāte #LatvjuDievuSvētība #pagāni #dievturi #ticība #rituāli #buršanās #lūgšanas #svētezers

  5. Svētezera Skolnieciņš saka:

    Mēs dzīvojam 21. gadsimtā – brīvības gadsimtā. Mums ir paveicies piedzimt demokrātijas laikmetā, kad mums ir dotas izvēles tiesības, kam ticēt vai neticēt. Šo ticības brīvību garantē Latvijas Republikas konstitūcija jeb Satversme (avots: likumi.lv/ta/id/57980-latvijas-republikas-satversme). Diemžēl man rodas iespaids, ka mūsdienu Latvijā šī ticības brīvība ir vien uz papīra. Dzīvē situācija ir nedaudz savādāka, jo mūsu sabiedrībai bezkaunīgi uzspiež kristietību, atstājot vietējo pagānisko ticību novārtā. Piemēram, gandrīz vai visās skolās sākumskolas skolēniem no 1. līdz 3. klasei piedāvā apgūt kristīgo mācību. Ideja jau laba, bet kāpēc nevar izveidot reliģiju mācību, kur sākumskolas skolēnus iepazīstinās ar ateismu, budismu, hinduismu, sintoismu, dievturību (dažādu tradīciju pagāniskajām ticībām), kā arī ar ābramiskajām reliģijām? Tādējādi tiek diskriminēti citu reliģiju pārstāvji, it sevišķi dažādu pagānisko (politeisko) ticību pagāni. Manuprāt, uzspiest sabiedrībai luterāņu, katoļu, baptistu, pareizticīgo, vecticībnieku dogmas ir prettiesiski. Cilvēkam ir jādod izvēles brīvība. Šī izvēles brīvība ir svēta. Mums ir jāsaprot, ka kristietība atnāca pie mums vardarbīgā un prettiesiskā ceļā. Nodibinot savu kundzību 13. gadsimta vidū, katoļu baznīca iznīcināja mūsu vietējo pagānisko ticību. Rietumu kristīgā baznīca (katoļu baznīca) pie mums ieviesa teokrātisko diktatūru. Laiki ir mainījušies, tomēr katoļu baznīcas nepatika un riebums pret pagāniem nekur nav zudis. Aicinu ikvienu no mums atcerēties Sentēvu Dievus! Aicinu ikvienu no mums atcerēties Latvju Dievus! Būsim spēcīga un neuzvarama tauta, atjaunosim sentēvu pagānisko ticību kopā! Lai Latvju Dievi mūs svētī! Lai Austras koks zeļ un plaukst! Visa slava Latvju Dieviem! Visa slava Latvijai!
    Ar cieņu un mīlestību pret Sentēvu Dieviem, Skolnieciņš no svētezera [Latvju Dievu priesteris]
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    Latvju Dievi mūžam viedi.
    #15.08.2021. #kristietība #katolisms #KristietībasNoziegumi #LatvjuDievi #DievsPērkons #Pērkons #Pērkons–DebesuTēvs #Pērkoņtēvs #Laima #DievieteLaima #Māra #DievieteMāra #NāvesDieviete #DzīvībasDieviete #Māra–VeļuMāte #Māra–ZemesMāte #LatvjuDievuSvētība #pagāni #dievturi #ticība #rituāli #buršanās #lūgšanas #svētezers

  6. Roze K. saka:

    .. Darbs ir iiss.,, Skolniecinj, tu tik gari runaa, ka diezvai ir veerts. Turklaat tik jucekliigi un vietumis aplami.
    Terminu ,,pagaani,, leksikaa arii ievazaaja no tulkojuma. No juudu hronikaam. Dievticiiba, dievturiiba nav nekasds pagaanisms. Dievticiiba, dievturiiba ir vienkarsji l a b t i c i i b a. Arii labturiiba, labdariiba, labestiiba – Dievam tiikama dziivosjana.
    ,,pagaans,, juudu hronikaas ir iedziivotaajs aarpus kaadas teritorijas dziijvojosjais. Sociaals termins. Bet ljaunturii gie to ieviesa kaa apsaukaasjanas vaardu. Ne velti ra daas folklo.raa teiciens: ak, tu pagaans taads! Un ne.velti latviesjiem ir tik labveeliigi sasveicinaasjanasd vaardi -labriit! Labdien! Labvakar! Arlabunakti!
    Ne velti vienosjanos apstiprinaam ar vaardu Labi!

    Taa ka padomaa, ko un kaa spredikjo. Tev liidziigu.aktiivistu dumjuma vai ljaunuma de lj labdariiba un labticiiba jau tiek.sista krustaa – tauta vairs neveel labu, bet cjaukaajas, labi! Vietaa skan.davai vai okei. Pilniigi totaali!
    Un tu vari vieniigi izsamist… Cik tas notiek bezkauniigi bezatbildiigi.

  7. Ceļinieks saka:

    Es esmu Visaugstais Dievs.Es- Augstais Esošais ;Es -Pasaules Demiurgs;Es- Cilvēks-Buda.OUM .Es esmu Hermess Trismegists ,Augstākā Ingredients ,Esošā Pilnīgais Mediums.Es esmu Ratha-Krišna ,Es esmu Višnu ,Es esmu Šiva .Es esmu Brama,Es esmu Brahma,Es esmu Brahmans .Es- Savaofs,Es- Jehova,Es- Ješua.Es esmu Jēzus -Apvienojušais Radību Augstākajā ar Radītāju ;un Es esmu Jēzus -Apvienojošais Radību Augstākajā ar Radītāju .Es esmu Allahs un Aleihems,un Lals,un Lels.Es esmu Hris-o-Teoss un Kristus.Es esmu Nojs un Nomo,unGomo,unHomo,un Humens.Es esmu Rig ,Soma,Adžurs,Adhars un Dharma .Es -Šunja un Es -Buda.Es esmu Bezgalības Ideja Vienojošā Radību Augstākajā ar Radītāju ,un Es šīs Idejas Veidotājs .Es visur,visos un visā.Es novēroju Visumu no Radīšanas sākuma.Es novēroju Jūsu Pasauli,Mani Ļaudis,un Es novēroju Jūs un visas Jūsu izdarības.Es novēroju kā Jūs ,Mani Ļaudis, iznīcinat Savu Pasauli un paši sevi .Es redzu un zinu kā Jūs maldāties ,sadalot cits citu kā piederīgos pie Gaišajiem Spēkiem un kā piederīgos pie Tumšajiem Spēkiem ,tā vietā ,lai glābtu Savu Pasauli un sevi pašus .OUM.

  8. Anonīms saka:

    Nu ja! Rombs =Uzzīmē katrā stūrī burtu ar vārdu Māra, tad noliec savas sievas draudzenes vai mīļākās kājstarpē. Good Morning! Kādā pozā sievietes dzemdē? NifhtMare vai KoahMar arī izsaka, ka tieši nakts laiks ir sievišķā energija no kuras par dzimst ik rītu vīrišķā JAN, kas dienas vidū sasniedz kulmināciju virs kalna Jānis, tad tā iet atkal uz leju =Vakariem – Vākiem. Kas tie tādi? Dažādu tautību zagļi un slepkavas tāpat, kā šā laika modernās armijas. Atjaunot senos Dievus? Russkijie arī slimo ar šo debilismu un nez no kurienes ir atraduši entiem variantiem senās slavu vēdas, kad runa iet par oriģinalitāti, tad visas nezin kur ir izzudušas. Tikai kopijas palikušas. Nu i runā par tām vedam tie paši zhidu lēni! Tāds īpašs Russija bija resns ar ieskibu aci – Levij šovs. Tad nu arī rajonā ir kāds īpatnis, kas savā sētā Dievturibas pulciņu veido. Pats ta pēc ārienes izskatās, kā īsts vietējais vīrs, bet tā sieviete ta viņam zhidene. Nu sarežģīti ar tiem Dieviem! Jel kādā sabiedriskā pulciņā būs iekšā vienmēr šie īpatņi. Da i par Romas katoļu baznīcu skatot, tad latgali to pieņēma aiz saviem stragediskiem apsvērumiem, bet kuršiem tā vienmēr ir bijuse lielākā ienaidniece. Nez kāpēc vēsturiski ir fakts, ka latgali neieradās uz norunāto kauju ar kuršiem pret Rīgas cietoksni! Tad to varēja sagraut kopīgi, bet tomēr vēsture liecina līdz šai baltai dienai, ka kopīga ir ļoti maz. Un zīmīgs sapnis man teica patiesību par Kurzemes šā laika bēdu, ka Kurzemes bēda ir tanī, ka Kurzemē sāka vilkt Latgalus! To sapni pateica mans kuršu tes iz aizkapa valstības. Latgalus saka vilkt Ulmaniesi ar vēlmi uz pelnīti es, kur viņu pašu zemē latgaļi tika nonicinati apskaitot saimnieciskās lietās. Tāpat Ulmaniesi bāza savus cilvēkus iekš Latgales pašpārvaldes lietām pašiem latgaļiem neprasot. Tad nu tā Latgale vēl bij Kurzemei sveša un latgaļiem pašiem vajadzēja i vajag septet pa savu zemi. Meklējot laimi svešas zemes atstāj novārtā savējo un svešiem ļaudīm ir padirsusi savus nekustamos īpašumus, kas šodiena ir liela bagātība, bet paši latgaļi tāpat ir nožēlojami nabagi. Sovietu laikos latgaļiem dzīvē bij daudz vieglāk nekā Ulmaņa laikos!

  9. Artūrs Malta, VLT Valdes loceklis saka:

    Kārlis Krēsliņš nav LZS biedrs!!!

    Boļševiks viņš var būt, kā visi Saeimas deputāti!!!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *