Par antivakseri A. Kadišu, latviešu nīdēju !

LRTT: Ja palasa šo ANTIVAKSERI Kadišu, ar kādu naidu viņš izsakās pret latviešiem, tad zosāda uzmetas. Varbūt varētu par savas tautas piederīgajiem, ko “interesantu” pasacīt, bet nē, šis kurina naidu uz latviešiem !

Tas viss ir Kremļa HIBRĪD-KARA elements, noniecināt latviešus, pataisīt tos par muļķiem vai pēdējiem neliešiem citu tautu acīs. Šis Kremļa deģenerāts nostājas pret vakcināciju, pret to, lai valsts ieietu atkal normālās sliedēs. Un atrodas ar prātu apdalītie, kuri viņam piekrīt, protams, tie, kuriem intelektuālais līmenis ir zemāks par zābaka zoli. Tas izpaužas viņu zemiski rupjajā leksikā.

Tiek melīgi apgalvots, ka tiks ar varu potēti…un aicina jau uz ieroču iegādi. Tā ir šausmu atmosfēras radīšana, kas uz primitīviem elementiem atstāj graujošu iespaidu, tas arī ir putinistu mērķis. Un raksturīgs ir šo provokatoru “informācijas stils”- nenosaukt konkrētus gadījumus, bet pielietots: VIENA TANTE TEICA !  Apbrīnojami, ka Feisbuks šos neliešus, kūdītājus uz varmācību, nebloķē ! Latvijas VDD viņiem atļauj pilnīgu vaļu !

Ainārs Kadišs

14 min.  · Hmm…Vakar bija interesanta saruna ar kādas pilsētas pašvaldības policijas priekšnieku. Es pajautāju, vai viņam ir bērni, un vai viņš tos vakcinēs. – Viņa pati grib! – atbildēja šis cilvēks. Lieki teikt, ka savu viedokli, attiecībā uz pieaugušo un bērnu vakcināciju, neslēpu. Policijas priekšnieks pats, loģiski, bija jau “novakcinējies”. Tagad kārta viņa meitiņai…Mani sen jau izbrīna vakcinēto cilvēku neslēpta vēlme novakcinēt visus pārējos. Bet šodien man kāds tuvs cilvēks saprotami paskaidroja: – Ja latvietim ir slikti, tad viņš grib, lai slikti būtu arī visiem pārējiem. Pirmie novakcinētie tagad, kad ir tik daudz informācijas, saprot, ka “ierīvējušies”. Tādēļ viņi centīsies panākt arī pārējo cilvēku novakcinēšanu. Daži – īpaši nozombētie – gatavi novakcinēt pat savus bērnus…Man atmiņā atausa anekdote par zelta zivtiņu un latvieti..Tātad – latvietis noķer zelta zivtiņu. – Atlaid mani – šī lūdzas, – došu tev visu, ko vēlies. Tikai tavam kaimiņam – divreiz vairāk! – Lai man nosprāgst govs! – letiņš bez garas domāšanas sper vaļā…Šķiet, ka šis ir aktualizējies vakcinēto cilvēku attieksmē pret tiem, kuri “vakcinācijai” pretojas…Atklātās sarunas gaitā paudu savu skaidro pozīciju, ka mani novakcinēt būs iespējams, tikai pielietojot ieročus.- Pietiks ar elektrošokeri! – mans sarunu biedrs – spēka struktūru pārstāvis – iebilda…Tad es sapratu, ka ir pēdējais laiks interesēties par legālām iespējām iegādāties šaujamieroci pašaizsardzībai un savu tuvinieku aizstāvībai.Vai ir citi varianti?..

16.08.21

You may also like...

11 komentārs

  1. Antivakceris saka:

    Emocijas , bet ,principā , piekrītu , ka vakceri kļūst psihiski traumēti.

  2. Anonīms saka:

    Neko lieku viņš nav pateicis! To visu jau sen norādu, ka mēs sausim viens otram virsū. Pirms kādiem gadiem izejot rudens vakarā uzlieku uz rokas atstarotāju, ko man iedeva ceļu policaji. Iedams uz priekšu atrodos autobusa pieturā, bet no pretējās ceļu malas piebrauc civilā auto divi policaji. Tipiski chulji! Nu jautā man, kur ir atstarotājs? To rādu policajam, bet šim neder, jo vajag atstarotāja veste. Savdabīgi, ka es atrodos auto pieturā, kur nu nevienai mašīnai braukt virsa nevajag, tad viņš jautā pēc atstarotāja nevis pēc atstarotāja vestes. Vien raksta sodu neskatoties uz paša dumibu! Šoferim pajautāju, kad būs chips? Nu policajs blenzot nakts tālumā ar stiklainam acīm nosaka, ka laikam jau viņiem pašiem būs jāpieņem pirmajiem! Vai pieņemsiet? Policajs neko neatbildēja vien skatījās savām stiklainajam acīm nakts tālumā. Tā nu lūk, ka viņi nebija ne žīdi un arī krievi, bet tipiski chulji. Un nevar nepiekrist, ka chulja garīgā īpatnība ir priecāties par otra bēdu, tad vēl jis palīdz sarežģīt to dzīvi. Pats nekas īpašs nebūdams, kā nožēlojams policajs viņš braukā apkārt un meklē, kam sarežģīt dzīvi ar sodiem bez pamata. Grantins ir patiešām atpalicis īstenības izjūtā un vakcinejaties dzīve neatgriezīsies normālās slides. Viss iet uz atklātu karu un valsts ir tā, kas kultivē naidu pret cilvēkiem. Latvieši nav nekāda svētā dujinu tauta.
    .
    .
    .
    Admins
    Tieši Tu jau arī esi viens no tiem, kurš kurina naidu. Jebkuri meli ir sākums asinīm un Tu esi īsts melu speciālists.

  3. Eduards saka:

    —Gribu arī es padalīties savā pieredzē!
    Dzīvoju Ķegumā.Domājams, manas vainas dēļ aizdegas saimniecības ēka, kur ir arī garāža. Esmu prom un vietējie policisti Matrosovs un Juhnevičs , redzot,ka slikti deg, noorganizē aizdedzināšanu no ēkas otra gala. Kad kaimiņš Prūsis telefoniski mani brīdina par degšanu, skrienu mājās un redzu degošu ēku un pie tās stāvam,vietējos, policistu formās tērptus -Matrosovu un Juhneviču,kuri mani sagrābj no aizmugures katrs pie savas rokas un aizved metrus 30 prom un sargā,neļaujot ne ko glābt ne dzēst!?
    Pižarnieki atbrauc,kad jau viss ir nogedzis-pēc apmēram stundas…lai gan bija jābūt pēc 15 min.
    -Visu notiekošo redzēja kaimiņš Uldis Bērziņš , kurš man apsolīja par acīmredzamo policistu noziedzīgo rīcību iesniegt liecību ,bet kāds bija man pārsteigums, kad lasīju viņa liecību un tur viņš slavēja policistu un ugunsdzēsēju rīcību, bet par vainīgo nosauca mani!?
    -Un šo tipu esmu vedis uz slimnīcu, kad viņš sprāga nost, jo kodēts bija dzēris!?

  4. Pljaapas! saka:

    Latviesjiem ir speeciigi dziesmoti.bausjlji! Tikumi, likumi – sauciet, kaa gribat. Viens no tiem: ,, visi man labi bija,
    Kad es pate laba biju.
    Visi man naidenieki,
    Kad es naida ceelaajinja.,,

    Gan jau ka lat vja gars to liek lietaa no augsjas, kad redz, ka pelniits. Un notiek kas ,,negaidiits,,. Un kas tad sveepee aaraa muusu tikumus? Iekarotaaji. Inteligjenci izniicina, savas maaciibas aizlidz vai maucas

  5. avots saka:

    Būsim iecietīgi.
    Šī sērga ir kļuvusi par milzīgu politisku problēmu,un nekas nemainīsies.Tā var kļūt arī milzīga veselības problēma.Viss nāk no ārpuses.
    Nenaidosimies dēļ šā.
    Šaušana sāksies ne šeit.Tad sērga,varbūt,sāks norimt.

  6. neretorisks jautājums saka:

    Nē,tomēr retorisks.
    Kad pienāks kārta Latvijas Avganistānai?

  7. Kociņš saka:

    Ja šodien pie varas būtu kliķes iepriekšējā kombinācija,tad nebūtu nekas labāks.Iespējams,sliktāks.

  8. Anonīms saka:

    Nu i Grantins ir nostājies atklātu melu pusē, bet visādi viņš vicinās, ka tiem, kam nav pieņemama latviskā dzīves ziņa ar vakcīnu ir tautas ienaidnieki. Tu esi pats no savas virtuālās giljotinas asinīm apslakatijies tik tālu, ka aicini ikvienu doties vakcinēties, lai glābtu valsti. Piedirst sho judasa valsti un piedirst visu jūsu chulisko būtību! Kad jums norāda jūsu paša sūdus, tad protams Maskavas pakalpiņš. Vai tu nekalpo rietumu degeneratiem? Vien tavi raksti par vakcīnas nepieciešamību parāda tavu īsto būtību! Sūds sajaukts ar saldo krējumu nekļūst par saldo krējumu, bet saldais krējums gan kļūst par sūdu!
    .
    .
    .
    Admins
    Tu esi visīstākais Jahves kalps, mūžīgais žīds, kuram latvieši ir iesprūduši rīklē un nobloķējuši ne tikai rijamo, bet arī gaisa piekļuvi tā jau knapi darbojošām smadzenēm.

  9. Garamgajejs saka:

    Likas, ka Grantins biski gudraks. Bet…Grantinas = Antins. Kapec? Pamatosu:
    1) potes nepasarga no saslimsanas.
    Tragikomiski gaja Izraelai. Pfizeristi smaidigam sejam sedeja kafenes, rija kukas un priecajas, pirmie sapotejas, pionieri. Vel tie Ortidoksi speciali brauca uz Palestiniesu regioniem, lai shiem netiktu. Bet finala…2-3x vairak saslimuso un stacioneto, ka nepoteto. Kads ielicis twitteri bija statisku un jautaja – kas tas pr bezjedzigam potim ?!
    2) Ar sho “farmacijas eliksiru” tik un ta parnesa virusu. Nu dabigi, gripu prnesa un slimo VISI !
    3) Latvija ar Onkologiju un sirds, asinsvadu slimibam mirst padsnit tukstosu, bet neviens pat ausi neklape. Kapec ? Tapec, ka Eiropa tacu nedod naudu…
    4) Nekada “atgriezies normala dzive” nevar, ja reiz potes bezjedzigas un apdraudejums ir smiekligi mazs atskiriba no histerijas saceltas…
    5) Mirst un smagi saboja veselibu shis potis, daudzi gadijumi, kad pec poteshanas cilveks aiziet pa skuju taku. Bet lietu cilat nelauj fakts, ka stulbie auni pashi jau prakstas un piekrit…eksperimentam.
    Imunologiem ir labs video blogs, paskaties, iedzilinies, pirms druka mulkibas. Youtube ir Licisha un Medna video (https://m.youtube.com/watch?v=t8ONGiV35QU)! Noskaties un izglitojies. Citadi taja follija cepurite dzivojot galigi no dzives neko nesaprot.
    6) Jautaju gimenes arstam – pret punkiem potes ir ? Neesot..nu luk, te atbilde.
    7) No kura laika kaut kadam Plutam ar gasterbaiteru Kankarinu rup mana veseliba ???? Lai uzticetos kaut kadiem garigiem kropliem, cik debilam ir jabut ?
    8) izdzimetni turpina iet talak, jo nauda tacu dasni dota shi farsam, tad nu klat keras berniem…
    Vajadzeja 18.aja ierasties Latvija un atnakt lidz prezidenta pilij, aprunaties ar slimnicas darbiniekiem, pedagogiem, kuri potejusies un to nozelo…nevareji? Protams, glevulji vienmer slepjas zem galda un bocina kulakus. Kad jadara…navdushas.
    Var turpinat nejedzibas uzskaitit, tomer vagad follija cepuriti novilkt unaizdomaties…Patik vai nee, bet sulbeminir vairakuma visos slanos. BET – tie, kuri no shi globala covidfasistu eksperimenta pasargat savus bernus…Kremla agents!? Cik truli..
    Stavot Vecriga kopa ar cilvekiem, kuriem ir vel smadzenes savus bernus neizmantot ka laboratorijas pelites, ir liela ticiba cilvekiem. Kada kundze teica, ka tik daudz tauta Vecriga bijusi Atmodas gados..tas pr kaut ko liecina. Jauku vakaru & novelu izglitotiesnun pienemties prata.
    .
    .
    .
    Admins
    Tikai apstiprinās tas, ka antivakseri ir nozombēti bezsmadzeņu radības.
    Tu pat esi tik dumjš, ka nespēj izprast raksta pamatbūtību un par Covidu arī galīgi garām.
    Tava taisnība ir tajā, ka nelietīgi no tādiem Kremļa deģenerātiem, kāds ir Kariņš & Levits & CO, cieš citi slimieki.
    Tavi Gobzemi & Stepaņenkovas & Šleseri ir latviešu tautas slepkavas un kā tādi tiks arī tiesāti.
    Visi HIBRĪD KARA putiniskie mēsli “karāsies”!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *