A. Gobzems: “Bordāna kungs, jūs varētu aizvērt tās savas žaunas?”

A. Gobzems: “Bordāna kungs, jūs varētu aizvērt tās savas žaunas?”

Pavērtējot šo diskusiju, jebkurš, kaut cik ar uzvedības “normām” apveltīts klausītājs sapratīs, ka redzētais atgādina “solovjova- skabējevas” pīļu dīķi ! Tas viss pateicoties Domburam, kurš praktiski vadīja šo vājprātu, tātad- iepriekš norunāts. Gobzems uzvedās kā atskurbtuvē iespundēts alkoholiķis. Plātīšanās ar rokām, bakstīšana ar pirkstu oponenta virzienā un pilnīga apspriežamās tēmas ignorēšana. Kā tiek pie vārda, tā aicina uz demonstrāciju ! Jau pie pirmās reizes civilizētā televīzijas diskusijā, diskusijas vadītājs būt šo pamuļķi(savādāk viņu nosaukt nevar) brīdinājis un pie nākošā aicinājuma uz demonstrāciju, tiktu padzīts no diskusijas. Bet tas nenotika ! Šis garā degradētais sprukstiņš, liek Tieslietu ministram arestēt oponentu ! Ar to vēl par maz, viņš pavēl Tieslietu ministramaizvērt žaunas”, bet nožēlojamas Domburs izliekas to visu nedzirdam ! Un ievērojāt, Domburs vairākas reizes centās neatļaut Bordānam pabeigt būtiski sakāmo ! Viss kā Krievijas “pīļu dīķa” šovā !

Un vēl, tādas interesantas latvēš famīlijas tiem, kuri grib glābt mūs no “totalitārisma”- fašismaAleksandrs Muhlinkins, Jūlija Stepaņenko, Aldis Gobzems ! Gobzems strādā bijušā čekista Aivara Borovkova vadībā !

Ne velti Pauļuts pieminēja: mums ir sarežģīta vēsture, Latvijas sabiedrība ir dažāda un daudzšķautnaina ar dažādiem uzskatiem… Tad lūk, tas arī ir mūsu tautas un valsts posts, ka šī SAREŽĢĪTĀ VĒSTURE, kura sarežģījās pēc okupācijas un kura, pretēji visiem PASAULES LIKUMIEM, netika atvirzīta atpakaļ uz pareizām sliedēm. Šo nelikumību veica pie varas palikušie komunisti/čekisti un gobzemveidīgie kolaboracionisti ! Nekas nemainīsies, kamēr LIKUMĪBA- TIESISKUMS netiks atjaunots. Gobzema & Stepaņenko murgam var sekot tikai ar prātu apdalītie un mūsu tautas nodevēji… .

P.S.

Šodien, kad Latvijas valdības spicē ir iebīdīti izteikti kriminālelementi, ir viegli “sacīt patiesību”. A. Gobzems ir kopā ar visreakcionārākajiem sarkanajiem revanšistiem- Krievijas impērijas atjaunotājiem. Gobzems, kopā ar visasiņaināko čekistu Borovkovu centās panākt, lai Vācija izdotu L. Grantiņu tiesāšanai Latvijā. Apsūdzība: nacionāla naida kurināšanā un “likumīgās” valsts varas gāšanā !

11.08.21

You may also like...

20 komentārs

  1. Ir kas jaadara! saka:

    Jaa, bet, kameer gadiem ilgi tribunaalaa klasificee, kursj ko kurina, nacionaalais naids jau ieviests katraa seetaa, katraa gjimenee………. Pilniigi reaals un draudiigs. Tiesji ar vakciinaptraksjanu.

  2. Gailis saka:

    Pie sienas!

  3. am saka:

    Valsts prezidenta Egila Levita darbības novērtējums sasniedzis vēsturiski zemāko atzīmi. Viņa darbību pozitīvi vērtē 25%, bet negatīvi – 60% respondentu, liecina SKDS dati. Salīdzinot ar to, kā sabiedrība ir vērtējusi iepriekšējos Latvijas prezidentus, tas ir zems vērtējums, vēsta Latvijas Televīzijas (LTV) raidījums “Panorāma”.

  4. Tā Delfi plus par Maximas "leisiem" un okupantiem saka:

    melo Ha-ha
    10.08.2021 00:20:42
    @Ha-ha kādi lietuvieši? Kura brīdī Lietuvas krievebreji par lietuviešiem kļuva?! Un tāpēc visas maximās bezdarba laikā visas darba vietas aizņem sveso vatniki, civilokupanti! Bet nav darba Latvijā pamattautai, jo prettiesiskā okupantu esamība dara savu noziedzīgo un pretlatvisko darbu, ko, čakli nodrošina 4.maija kolaborantu-nodevēju valdība un okupantu-kangaru Saeima!

    nemaaniet sevi
    10.08.2021 23:22:10

    @Ha-ha nu nav tie muusu bralukas, nu nav tie leishi, bet Lietuvaa noformejushies psrs kampeeji, shnobeļi. vai tad tik akli esiet,ka neredziet kaadi vates stradaa visaas shito “lietuvieshu” maksimaas?

    Dadzi
    09.08.2021 21:47:2

    @Peace Kā tas nākas. Līdzšinējie Alfas saimnieki nevarēja, lietuvieši varēs. Kas par brīnumdariem “lietuviešiem”. Nu jā, latviešu miljonāri īpašumus iegūst un steidzīgi pārdot sev-krieviem.

    saņemies Nu, Nu
    Ziņo redaktoram
    10.08.2021 01:04:20

    @Nu, Nu un raksti kā ir, ka labākos, drosmīgakos Latvijas pilsoņus krievu okupanti iznicināja divos izsūtījumos vairumā un atseviški iznicināja individuāli un nepārtraukti visus šos 50.okupācijas gadus! Un mūsdienās tie paši ar nodevējiem valdībā 30.gados mērķtiecīgi izputināja, izspieda gandrīz pusmiljonu Latvijas aktīvakos, uzņēmīgākos pilsoņus svešumā, trimdā. To vietā cenšoties ievilkt Āfrikas migrantus un zemiski naturalizējot masveidīgi psrs okupantus, latviskuma nīdējus un bez likumīgi nepieciešamās Latvijas pamattautas, tās pilsoņu piekrišanas!E.P.

    >Respubļikai@
    11.08.2021 22:10:38

    @Republika® Valsts ir lieliska , valdība gļēva un nodevīga, esoša no kolaborantiem un okupantiem!

    Aber heh
    10.08.2021 01:40:35

    kur tev “lietuviskā” vide var būt no psrs krieviem visās maximās un ar to šefiem, vadītajiem no semītu rases un ar sliktu leišu valodu??!

    Nav tupi, ja redzi krupi
    10.08.2021 02:55:40

    Un beda par to, ka nekadi neredzam norvegus un nekadus leisus, bet gan Norvegijas un Lietuvas ebrejus, pie tam Lietuvas psrs ebrejus, kas ikdienā zina tik savu kirilicu,bet sliktti dzimto ivritu un slikti leisu valodu, kas ari ir skumji

    Ha,.ha antoška
    12.08.2021 00:45:51

    @Antons tu vate mācīsi eiropiešiem “biznesa pamatus”? Kad tavējie vēl nezināja kas ir ābece un kas ir cipari, tikmēr Rīgā jau sen radīja to sfēru, ko tu barbar sauc par biznesa pamatiem, idiotiski mopietni ar to domajot jūsu “biznesa pamatus -apzagt, piekrāpt un slepkavojot atņemt, kā jau laupītāju un barbaru primāti

    skumji
    12.08.2021 01:00:40

    bet tev taisniba, jo kangariem valdibaa un Briselee tikai sava pelna interesee, ne valsts, ne tauta tos nekrata, ka tik sev labums un nu veel perversie keemi dikte savas nenormalibas

    Hop
    10.08.2021 07:28:14

    Nu ja, šiem latviešiem, kā jau kalpu tautai, nepieder pilnīgi nekas…nožēlojama tautele, nekādas līdzības ar starpkaru perioda lepnajiem latviešiem nav …vieni vienīgi latvijieši…Latvieši bija tie, kas karoja par šo valsti un to izveidoja, tagad tikai psrs latvijieši vien palikuši,.

    jaa Hop
    11.08.2021 01:12:12

    skumji, ka tev taisniba, bet tomer padoma, kas, kuri ir pie ta vainigi un nesaki, ka pasi! Jo LV no 45.gada nekas un nekad nav vairs noticis, kaa pasi veletos. Visur klat svesu slepkavu, banditu, varmaku un zaglu ketnas un protams ari iztapigie kangari un kangareles. Riebigaa nudzekli ar savam garaa kroplam atvasem, kas sodien visos amatos un joprojam kopa ar iebrukusajiem laundariem no austrumiem!

    Hop
    11.08.2021 07:33:46

    @jaa Hop Nē, paši šodienas latvieši vainīgi…nevienu citu vainot nevar. Latvieši paši ir postpadomju puskrievi un savus bērnus audzina tādus pašus…Rezultāti nav ilgi jāgaida…

  5. Skats no malas saka:

    Par “kotleshnieku” Gobzemu jau gruti saprast. Jaa, nostajies pret shai bezjedzigo poshu lobijistiem un korumpantiem, bet…vai vins spes ko tautas laba izdarit? Pashlaik ari varena “opozicija” Saeima kluse, laikam barojas no shi Covidfarssa naudinas…

  6. Piekritishu saka:

    Hop
    11.08.2021 07:33:46

    @jaa Hop Nē, paši šodienas latvieši vainīgi…nevienu citu vainot nevar. Latvieši paši ir postpadomju puskrievi un savus bērnus audzina tādus pašus…Rezultāti nav ilgi jāgaida…
    ——————————-
    Ne ko pielikt, ne atnemt. Ta ir. Lielaka dalja ir parkrievotu cibinju un baibinjas. Butu latviesiem pashcienna, valsti attiritu no sarkana vezha sarniem. Butu latviesiem pashciena , butu 40ajos tuksi vagoni uz Siniriju gajusi…

  7. tautas nedraugiem saka:

    Vai kāds vēl skatās ltv un delfus? Atskaitot vecas tantes, kas caurām dienām skatās seriālus, ar kuru palīdzību tiek nogatavinātas jaunajai, pseidoliberālajai dzīvei. Tie nu gan nav nekādi tautas draugi. Ja panorāma publicē prezidentam neglaimojošus datus, tas tikai nozīmē, ka tv zilkrekliem nepatīk tas, ka Levits atbalstīja tradicionālas laulības.
    Var viņam pārmest šo to citu, ko viņš aicināja uz inaugurāciju, bet ne tos uzskatus par laulību.

  8. Anonīms saka:

    Nu ja! Nu vispār tiem ko mentiem pievienojoties kāda persona še norāda par Maximas būtību un tā pat par tiem Norvēģiem. Kad vēl uz 90 tā jiem bij saglabājusies Latvijā labākie Psrs kolhozi, tad latvieši neko nedarīja, lai tos nosargātu, bet zelabaini noskatījās, kā krievzidu kriminālie elementi tos iznīcina. Tai pašā laikā viņi merdeja tautu nost ar ievesto nelegālo alkoholu gūstot milzīgas peļņas nwuzradidami tās nodokļu sistēmai. Paši bij sasedinajusi varas gaiteņos savas kuces, kas izkārtoja viņiem dokumentācijas. To lielveikalu sistēmu tak zināt varēja tie, kas bij nonākuši rietumos un nonākt varēja izglītotie Kgbeshniki. Viņi arī salejas kopā ar kriminalajiem mēsliem. Kriminālajā pasaulē lietuviešu mafijas baidījās pat krievzhidi. Anglija lielākie piedirseji no Sovietu laikiem ir lietuvieši. Tie pat nav ar zidiskajiem elementiem, bet nekaunība tie pārspēj bieži zhidus un krievus. Kad par to runā leišiem viņi biežāk lepojas ar to. Sovietu laikos tieši Latvijā bij jauktakas laulības, bet atveroties rietumu pasaulei ir cita bēda. Latviešu jaunie puikas aizbrauc meklēt laimi sveszemes, kur paši savā zemē bieži kakajas savā starpā un kakaja virsa saviem darba vadītājiem. Nonākot rietumos lielākā daļa tur neko tā arī īsti savai dzīvei nav ieguvuši. Kad Padomju Jaunatnei noteicu par Angliju, tad viņš zīmīgi norādīja, ka lielākā daļa latvieši vien lielās, ka viņiem tur ir labi, bet parunājot ar viņiem individuāli viņi ber gaužas asaras par to, kā viņus izmanto! Vēlāk krīzes gadā nonākot Anglijā pārliecinājos pats uz savas ādas par to, ka Sovietu laiki ir sacakarejusi ļoti smagi Saimnieka būtību. Leišus par braljukasiem uzskatīt nekādi nevaru! Kaut ārējās līdzības viņiem ir daudz kas ar letiniem, tad tomēr psiho emocionāli viņi ir debilaki bieži vien par russu bidlam. Tai pašā Anglija bieži vien latvieši novēršas viens no otra, lai tik viņi nekļūtu par apgrūtinājumu viens otram un skuķi biežāk laimi atrod angļu bastardu gultās. Sadzemde viņiem spidermenus, tad brīnās, ka nespēj sadzīvot un sākās kašķi bērna piederības dēļ. Tikai taisnība vienmēr būs Angla pusē, jo skuķe dzemdē anglim un pēc dabas likumiem tai skuķei ir jābūt paklausigai savam vīram. Diemžēl jaunās paaudzes ļaudis daudz kā negrib saprast un grib būt vareni katrs pats par sevi, kā indivīds. Ne latvieši spēja sadarboties savā starpā 90 tajos, ne tie spēj svešas zemēs. Tas pats ir arī šodiena! Katrs grābj, ko var! Ja kāds piekļūst pie nelielas teikšanas saimnieciskās lietās tad sākās plātīšanās un lielākā lielīšanās ir veču priekšā. Tais pašos meža darbos veči rukā dienu no dienas par nozelojamiem grašiem, bet jaunie brigadieri lielīgi pērk sev dārgus auto. Izturas pret večiem tā, ka viņi ir nožēlojami luzeri. Tikai tai jaunatnei, kas dzimuši tais kriminalajos 90 tajos nezin, ko nozīmē, kad krievu bidla sit Saimnieku un sit smagi. Vien to pašu Albertu Kaulu lielākā daļa negribēja saprast un noēda paši latvieši! Noēda aiz savas nožēlojamas skaudības ļaujot tiem Pārdaugavas izdzimteņiem iedzīt kapā viņa dēlus! Nu sēd stacijā kāda piedzerusies krievu kuce un bļauj savam vīram uz visu staciju, ka viņš ir pidars! Nu Soviet kultūras augļi, tad nu gribās latviešiem krustot attiecības ar tādiem ļaudīm? Angļi ir atraduši Sovietu kultūras meitenes sev kopīga un abām pusēm ir labi, bet viņu laulības gadījumā tam anglim tā skuķe jāvelk pie sevis uz Angliju! Sadzemdejot bērnus tie būs Latvijas pilsoņi? Nu redzot tas vizuālās trulibas, kādas ir angļu sievietes Anglija nevar arī nesaprast angļu puikas, kas dodas maucibas izpriecas pa visu austrumu Eiropu. Latvija bija un ir vēl šodien viens no Eiropas maucibas epicentriem. Nu arī tās lietas bij koriģētas Sovietu laikos un pastāvēja savi maucibas restorāni. Protams visa tirdzniecība un sabiedriskā ēdināšana bij zem žīdu uzraudzības. Kā angļi zin virzienu kurp doties maukoties? Nu slaukot Rīgā ielu piestāja pie krasta kāds super balts kuģis 12 stāvu mājas augstumā. Izvēlas tūristi un atkal tās šausmīgas miesas formas sievietēm! Vēl savus trulumus izceļ ar apstieptan biksēm, ka visas slakas spiežas ārā vilnveidigas formās! Ārprāts. Tad kāds pa skaļš jauniešu bars iedams man garām kaut ko jautā angliski, bet es viņa izrunu nesaprotu. Par jautājis, ko viņš grib? Norāda ar pirkstu strikedams to 0 veidā saliekuma. A, tad to es saprotu arī bez vārdiem! Tikai es noveleju viņam pašam atrast kurp doties, jo man nava adrešu. Vispār viņš radīja ideju, ka katram Rīgas sētniekam vajadzētu sarakstu ar mauku māju adresēm! Tad jebkurš tūrists droši vien varēs doties pie sētnieka jautāt, kur ir labākās mauku mājas? Nu diemžēl tāda ir jaunatnes realitāte, ka precēties apprecas tikai tad, kad meitene ir iz ja tā. Kad pienāk 35 gadu vecums un nava neviena bērna, tad atopas, ka Dievs viņai Pussy ir devis ne tikai priekš curasanas un Pisha nas, bet arī priekš bērna dzemdesanas. Vēl jau ir simtiem vai pat tūkstošiem vientuļo māmiņu. Tās tautā sauc par Sievietēm ar piekabi! Vīriešiem īpaši jābūt uzmanīgiem pret tādām, jo visu biežāk viņas visur vaino vīriešus, ka viņi izturas necienīgi! Tomēr iz pieredzes un novērojumiem viņas visu biežāk ira nožēlojamas kuces, kam pašām patīk jandalet vīriešus. Izmanto viņa miesas vājības, lai manipuletu ar viņa finansēm. Viena lieta ir tad, ja Saimnieks iet uz mauku māju, bet cita lieta, ja Saimnieks pataisa pats savu māju par mauku māju. Normāls Saimnieks nevilks maukas savās saimniecības lietās, bet viņam arī gribas ēst un dzīvot bieži vien nesamērīgi. Tomēr Saimniekam sava mantība jāskaita un jauzpase! Pirms bāzt savu pigalu iekš kādas beibes ir jāapsver vai ir tā vērts, bet tomēr tām beibem ir lielāks spēks par vīriešu tais lietas un Dies no dabas tā ir ielicis, ka viņam tas jaadot ir dzemdības, ko viņas diemžēl negrib darīt. Tad velk uz Saimnieka gala mācības gumiju! Tādas nodarbes ir tikpat līdzvērtīgi klasificejamas, ja vīrietis nodarbojas ar gumijas sievieti. Bieži vien vīrieši aiz stragediskiem apsvērumiem piekrīt sievietes vēlmēm neapzinoties, ka tādam sievietēm uz vecumdienām velk psihiskā nelidzsvarotiba. Visu biežāk viņas ir aukstas kuces bieži vien izdala iz sevis ārējo pievilcību. Tusejas bieži skaistuma kopšanas salonos strikejot savas mēles ar sev līdzīgām beibem par globālā skaistuma katastrofu iziedamas ārā no tiem bieži ir aizmirsušas savas drēbes. Ierodas Dizriegotavas gandrīz plikas vai arī izlecosi apstieptas retuzenes, ko vēl nesenā pagātnē uzskatīja par apakš veļu. Nu tāds laiks!!

  9. modes lietas saka:

    Anonīm, nav ko zākāt lietuviešus, viņiem, tāpat kā igauņiem, vienmēr ir bijis stingrāks mugurkauls kā latviešiem. Atceros, vēl tajos laikos braucām ar autobusu uz Viļņu, tur leišu puiši, redzot uz autobusa zīmi, ka mēs no Latvijas, pacēla augšā katrs savas savienotās rokas, norādot, ka mums jāturas kopā. Nodomāju, diez vai tie mūsējie to maz saprata… Autobusā bija pāris maucīgas sievietes, kas radīja savu atmosfēru.
    Un tā mode arī ir attiecīgu tipiņu radīta. Pēc Atmodas notika pārmaiņas televīzijā, tur aicināja jaunus cilvēkus, lai radītu jaunu gaisotni, atceros, tur pienāca Inese Voika un citi jaunieši, tv sāka reklamēt krūšu palielināšanu un vispār runāt par intīmām tēmām, pat prasīja grūtniecēm, kāpēc netaisa abortus.
    Un tā mode, ne tikai legingi, vīriešu šaurās bikšeles, kas par īsu, kad to parādīja modes skatēs, kas to varēja izdomāt, un dīvainās frizūras ar izskūtiem matiem, varētu padomāt, kāpēc cilvēki sevi padara par ķēmiem?
    Tāpat mākslā, mūzikā, kas notiek?
    Vai ir iespējama kāda atdzimšana, vai viss tā arī virzās uz galīgu degradāciju?
    Ne jau tauta tur vainīga, bet tie, kas vada, kas nosaka toni.

  10. Māris M. saka:

    Man nekas cits nav ko piebilst. Atliek tikai piekrist un pievienoties:

    Gobzema & Stepaņenko murgam var sekot tikai ar prātu apdalītie un mūsu tautas nodevēji… .

    P.s.
    Briesmīgi izskatās tāds cilvēks, kas citu uzdevumā spiests sevi pataisīt par ķēmui. Kaut kas smieklīgs un nožēlojams vienlaikus.
    No tā it kā antivakseru bara viens reiz man dižojās, ka nākotnē būšot prezidents. Nezi, kas tad šim šīs Dombura diskusijas ākstam par gaisa jaukšanu un juku radīšanu sasolīts, ka tik centīgi sevi pazemo?

  11. par vakcināciju saka:

    Nevar tā kategoriski pateikt, vai visiem ir jāvakcinējas vai nē. Zinu, ka pirms 40 gadiem nevakcinēja vārgus, slimīgus bērnus. Ārsti labi zin, ka vakcinācija ir līdzeklis pret epidēmijām, ka tā glābj daudzas dzīvības. Ja vairākums ir vakcinēti, tad daži nevakcinētie arī nesaslims.
    Bet, ja vakcināciju pielieto visiem, un kāds no tās saslimst un nomirst, tad protams viņa tuvinieki ar to nebūs mierā.
    Baidos, ka ar kovida vakcināciju sanāks līdzīgi kā ar gripu – vīruss pārveidojas, vecās vakcīnas vairs neder, bezgalīgs process…
    Tāpēc būtu jādomā pardzīves veida maiņu…

  12. Sveiks , Grantiņ! :) saka:

    https://youtu.be/B_Mbwjk2dsg
    .
    .
    .
    Admins
    Tad jau labāk paziņo, ka Šoigu Putinu ir arestējis, būs vairāk ticams….

  13. Svētkalniņa Skolnieciņš saka:

    Nesteidzīgi tuvojas jaunais 2021./2022. mācību gads. 1. septembris nav aiz kalniem. Par nelaimi, jaunā mācību gada sākumu aizēno Covid-19 pandēmija. Šīs vīruss mūsu Tēvzemē plosās kopš 2020. gada 13. marta. Paldies Dieviem, tagad mūsu valstī ir brīvi pieejamas vakcīnas, kas mums palīdzēs mazināt saslimstību ar Covid-19 vīrusu un ļaus mums atgriezties pie ierastās dzīves. Vakcinācijai var pieteikties elektroniski internet vietnē manavakcina.lv vai telefoniski, zvanot uz bezmaksas tālruni 8989. Būsim apzinīgi pilsoņi un vakcinēsimies! Mīlēsim un cienīsim mūsu Tēvzemi – Latviju. Būsim Latvijas Republikas patrioti ne tikai vārdos, bet arī darbos. Pasargāsim sevi, savus mīļos un tuvos no riebīgā Covid-19 vīrusa! Lūgsim visvarenos Sentēvu Dievus, lai Covid-19 vīruss taptu uzveikts! Lūgsim visvarenos Latvju Dievus, lai sirgstošie taptu dziedināti! Lūgsim Pērkonu – Debesu Tēvu, lai visu cienītais un visu godātais Pērkoņtēvs padzen no mūsu zemes ļauno Covid-19 vīrusu! Lūgsim likteņa Dievieti Laimu, lai visu cienītā un visu mīlētā Dieviete Laima attīra mūsu prātus no dusmām un aizvainojuma! Lūgsim nāves un dzīvības Dievieti Māru, lai visu cienītā un visu mīlētā Dieviete Māra pasargā mūs no pāragras nāves!
    Lai pērkonkrusts sargā Latviju! Lai Laimas skujiņa atvaira no mums nelaimes! Lai Laimas slotiņa aizslauka mūsu raizes, skumjas un bēdas! Lai Māras krusts dāvā mums ilgu mūžu! Lai Māras ūdeņi aizsargā mūs no ļaundariem! Lai Austas koks dāvā mūsu tautai viedumu!
    Svētīgi, Skolnieciņš no svētkalniņa [Latvju Dievu priesteris]
    Latvju Dievi mūžam viedi.
    #Covid-19 #kovid-19 #koronavīruss #kroņvīruss #vakcinācija # drošība #veselība #KolektīvāImunitāte #plecupiepleca #bezvakcīnasnavuzvaras #LatvjuDievi #DievsPērkons #Pērkons #Pērkons–DebesuTēvs #Pērkoņtēvs #Laima #DievieteLaima #Māra #DievieteMāra #NāvesDieviete #DzīvībasDieviete #Māra–VeļuMāte #Māra–ZemesMāte #LatvjuDievuSvētība #pagāni #dievturi #dievturība #ticība #rituāli #buršanās #svētkalniņš

  14. Svētkalniņa Skolnieciņš saka:

    Lēnām un nesteidzīgi tuvojas rudens. Šī vasara bija karsta, saulaina un mierīga. Covid-19 sērga, šķiet, jau bija izgaisusi. Taču nevajag zaudēt modrību, jo nežēlīgais Covid-19 vīruss vel aizvien apdraud mūsu sabiedrību. Lai pārvarētu šo īpatnējo krīzi, mums ir jāpārvar savu personisko egoismu un lepnumu sabiedrības vārdā. Mums ir jāvakcinējas! Vakcinācija ir katra apzinīga pilsoņa pienākums. Būsim atbildīgi gan pret sevi, gan pret saviem tuvākajiem, gan pret savu dzimteni – Latviju. Izmantosim šo lielisko iespēju, kuru mums snieguši Sentēvu Dievi! Būsim pateicīgi Latvju Dieviem par atbalstu šajā krīzē! Vakcinācija ir Dievu dāvana mūsu tautai, tāpēc pieņemsim šo Dievu dāvanu ar lepnumu un drosmi. Neļausim viltīgajam Covid-19 vīrusam iznīcināt mūsu dzīves!
    Uzvilksim kaklā pērkonkrustu. Iedegsim uz galda 7 tumši zilas svecītes par godu visvarenajam sentēvu Dievam Pērkonam. Lūgsim visu cienīto un visu godāto Pērkonu – Debesu Tēvu. Lūgsim visvareno Pērkoņtēvu, lai Pērkoņtēvs dāvā mums savu svētību. Lūgsim Pērkoņtēvu, lai Pērkoņtēvs aizsargā mūsu valsti un tautu. Ziedosim uz svētakmeņa baltmaizes klaipu un kausu alus par godu visvarenajam Pērkonam – Debesu Tēvam. Pērkoņtēvs ar prieku uzklausīs mūsu lūgšanas un dāvās savu svētību ikvienam, kas viņam tic.
    Svētīgi, Skolnieciņš no svētkalniņa [Latvju Dievu priesteris]
    Latvju Dievi mūžam viedi.
    P.S. Visus pagāniskos rituālus ir jāveic savā privātīpašumā, ievērojot visus ugunsdrošības noteikumus. Svētakmeni ziedojumiem var novietot savā privātmežā vai savā dārzā. Kā svētakmeni izmanto jebkuru plakanu akmeni. Ziedojot baltmaizes klaipu sentēvu Dievam Pērkonam, uz svētakmeņa ar sāli zīmē pērkonkrustu (pietiks ar dažām tējkarotēm sāls). Blakus noliek baltmaizes klaipu un alus kausu, kā arī degošu svecīti trauciņā (derēs jebkura kapu svece bez krustiem vai jebkāda cita veida zīmējuma vai arī svece lukturītī). Alus kausu nākamajā dienā savāc (to var arī turpmāk izmantot mājsaimniecībā), bet alu izlej blakus svētakmenim. Sveci trauciņā, kad tā izdeg, savāc un izmet savā privātajā miskastē. Rituāla veikšanas laikā ir vēlams skaitīt pagāniskās lūgšanas par godu Pērkonam – Debesu Tēvam.
    #Covid-19 #kovid-19 #koronavīruss #kroņvīruss #vakcinācija # drošība #veselība #KolektīvāImunitāte #plecupiepleca #bezvakcīnasnavuzvaras #LatvjuDievi #DievsPērkons #Pērkons #Pērkons–DebesuTēvs #Pērkoņtēvs #Laima #DievieteLaima #Māra #DievieteMāra #NāvesDieviete #DzīvībasDieviete #Māra–VeļuMāte #Māra–ZemesMāte #LatvjuDievuSvētība #pagāni #dievturi #dievturība #ticība #rituāli #buršanās #svētkalniņš

  15. Svētkalniņa Skolnieciņš saka:

    Vasara ir teju vai aizvadīta. Tuvojas krāšņais rudens. Lai arī pašlaik ir klusi un mierīgi, tomēr Covid-19 sērga vel nekur nav zudusi. Covid-19 vīruss vel joprojām apdraud mūsu sabiedrības drošību, veselību un labklājību. Diemžēl vakcinācijas tempi mūsu valstī ir diezgan gausi. Pašlaik (laika posmā no 9. līdz 15. augustam) ir vakcinējušās apmēram 708035 personas (avots: covid19.gov.lv/covid-19/covid-19-statistika/covid-19-vakcinacijas-statistika [Covid-19 vakcinācijas statistika | Covid-19 (covid19.gov.lv)]). Šī iemesla dēļ, mani mīļie tautieši, aicinu ikvienu no mums vakcinēties! Visaptveroša vakcinācija ļaus mums izglāb ļoti daudzas Latvijas iedzīvotāju dzīvības, kā arī vakcīnas ļaus mums atgriezties pie ierastās dzīves (avots: youtu.be/UYcTd6hSTzk [Bez vakcīnas nav uzvaras! Veselības ministrija uzsāk vakcinācijas aptveri veicinošu reklāmas kampaņu – YouTube]). Latvijas Republikā pieejamās vakcīnas ir absolūti drošas, nekaitīgas un efektīvas (avots: youtu.be/758e4e_4VOI (Kā darbojas Covid-19 vakcīnas? – YouTube).
    Par nelaimi, apmēram 1881 cilvēks ir miris no Covid-19 vīrusa (avots: infogram.com/miruso-skaits-2021-1ho16voggemlx4n [Covid-19 izplatība Latvijā | Covid-19 (covid19.gov.lv)]). Ak mani Dievi, cik tas ir bēdīgi! Aizlūgsim nāves un dzīvības Dievieti Māru par visiem mirušajiem, kas miruši no Covid-19 sērgas! Uzvilksim kaklā Māras krustu. Iedegsim uz galda trīs svecītes skaistos svečturīšos: vienu melnu, vienu pelēku un vienu baltu. Lūgsim visu cienīto un visu mīlēto Dievieti Māru, lai Dieviete Māra pasargā mūsu miesu, garu un dvēseli no Covid-19 postošās ietekmes! Lūgsim visvareno sentēvu Dievieti Māru, lai Dieviete Māra svētī mūsu Tēvzemi – Latviju! Ziedosim uz svētakmeņa rupjmaizes klaipu un glāzi vīna par godu visvarenajai Dievietei Mārai. Dieviete Māra ar prieku uzklausīs mūsu lūgšanas un dāvās savu svētību ikvienam, kas viņai tic.
    Svētīgi, Skolnieciņš no svētkalniņa [Latvju Dievu priesteris]
    Latvju Dievi mūžam viedi.
    P.S. Visus pagāniskos rituālus ir jāveic savā privātīpašumā, ievērojot visus ugunsdrošības noteikumus. Svētakmeni ziedojumiem var novietot savā privātmežā vai savā dārzā. Kā svētakmeni izmanto jebkuru plakanu akmeni. Ziedojot baltmaizes klaipu sentēvu Dievietei Mārai, uz svētakmeņa ar sāli zīmē Māras krustu, Māras ūdeņus jeb Māras līkloci un Zalkša zīmi (pietiks ar dažām tējkarotēm sāls). Blakus noliek rupjmaizes klaipu un glāzi vīna (izvēlas tādu glāzi, kas stabili un droši var stāvēt ārā), kā arī degošu svecīti trauciņā (derēs jebkura kapu svece bez krustiem vai jebkāda cita veida zīmējuma vai arī svece lukturītī). Vīna glāzi nākamajā dienā savāc (to var arī turpmāk izmantot mājsaimniecībā), bet vīnu izlej blakus svētakmenim. Sveci trauciņā, kad tā izdeg, savāc un izmet savā privātajā miskastē. Rituāla veikšanas laikā ir vēlams skaitīt pagāniskās lūgšanas par godu Dievietei Mārai, Mārai – Veļu Mātei, Mārai – Zemes Mātei. Ziedojumam izvēlas jebkuru vīnu, kas pašam garšo. Var arī ziedot kādu citu alkoholisku dzērienu.
    #Covid-19 #kovid-19 #koronavīruss #kroņvīruss #vakcinācija # drošība #veselība #KolektīvāImunitāte #plecupiepleca #bezvakcīnasnavuzvaras #LatvjuDievi #DievsPērkons #Pērkons #Pērkons–DebesuTēvs #Pērkoņtēvs #Laima #DievieteLaima #Māra #DievieteMāra #NāvesDieviete #DzīvībasDieviete #Māra–VeļuMāte #Māra–ZemesMāte #LatvjuDievuSvētība #pagāni #dievturi #dievturība #ticība #rituāli #buršanās #svētkalniņš

  16. Svētkalniņa Skolnieciņš saka:

    Ir pagājis teju pusotrs gads kopš Covid-19 vīruss ir pārņēmis mūsu valsti. Karstā un saulainā vasara ir aizvadīta ar salīdzinoši zemu saslimstību, taču tuvojas rudens. Līdz ar rudens iestāšanos kāps arī saslimstība ar neganto Covid-19 vīrusu. Naidnieks nekur nav izgaisis, Covid-19 vīruss arī pašlaik mūs apdraud. Vienīgais risinājums, kā apturēt šo nelūgto naidnieku, ir vakcinēšanās pret Covid-19 vīrusu (avots: youtu.be/4Wg4Xn-Ke4g [Divi miljoni iemeslu vakcinēties – YouTube]). Vakcīnas ir spējīgas glābt daudz dzīvību. Vakcīnas ir spējīgas apstādināt Covid-19 sērgas izraisīto ekonomisko krīzi. Nepadosimies panikai, bet saglabāsim sirdī mieru. Uzvilksim kaklā dzintara krelles. Iedegsim uz galda 7 tumši dzeltenas svecītes. Lūgsim visu cienīto un visu mīlēto Dievieti Laimu, lai Dieviete Laima dāvā mums sirdsmieru, laimi un prieku! Aizlūgsim visvareno likteņa Dievieti Laimu pār mūsu mīļoto Latviju! Lūgsim Dievietes Laimas svētību sev un savai dzimtai! Ziedosim uz svētakmeņa medus rausi un glāzi balzama par godu visvarenajai Dievietei Laimai. Dieviete Laima ar prieku uzklausīs mūsu lūgšanas un dāvās savu svētību ikvienam, kas viņai tic.
    Svētīgi, Skolnieciņš no svētkalniņa [Latvju Dievu priesteris]
    Latvju Dievi mūžam viedi.
    P.S. Visus pagāniskos rituālus ir jāveic savā privātīpašumā, ievērojot visus ugunsdrošības noteikumus. Svētakmeni ziedojumiem var novietot savā privātmežā vai savā dārzā. Kā svētakmeni izmanto jebkuru plakanu akmeni. Ziedojot medus rausi sentēvu Dievietei Laimai, uz svētakmeņa ar sāli zīmē Laimas slotiņu un blakām zīmē Laimas skujiņu (pietiks ar dažām tējkarotēm sāls). Blakus noliek medus rausi un glāzi balzama (izvēlas tādu glāzi, kas stabili un droši var stāvēt ārā), kā arī degošu svecīti trauciņā (derēs jebkura kapu svece bez krustiem vai jebkāda cita veida zīmējuma vai arī svece lukturītī). Balzama glāzi nākamajā dienā savāc (to var arī turpmāk izmantot mājsaimniecībā), bet balzamu izlej blakus svētakmenim. Sveci trauciņā, kad tā izdeg, savāc un izmet savā privātajā miskastē. Rituāla veikšanas laikā ir vēlams skaitīt pagāniskās lūgšanas par godu Dievietei Laimai. Ziedojumam izvēlas jebkuru balzamu, kas pašam garšo. Var arī ziedot kādu citu alkoholisku dzērienu.
    #Covid-19 #kovid-19 #koronavīruss #kroņvīruss #vakcinācija # drošība #veselība #KolektīvāImunitāte #plecupiepleca #bezvakcīnasnavuzvaras #LatvjuDievi #DievsPērkons #Pērkons #Pērkons–DebesuTēvs #Pērkoņtēvs #Laima #DievieteLaima #Māra #DievieteMāra #NāvesDieviete #DzīvībasDieviete #Māra–VeļuMāte #Māra–ZemesMāte #LatvjuDievuSvētība #pagāni #dievturi #dievturība #ticība #rituāli #buršanās #svētkalniņš

  17. Novakcinēts čuilis no čangalijas saka:

    Augsta dziesma, skani, skani
    Zilā zvaigžņu haosā!
    Nemirstīgu dari mani1
    Tautas vīru eposā2
    !
    Apkamp visu firmamentu,
    Univerzums nu ir tavs,
    Tērp ar violetu lentu
    Visus mūs, kad Pikols raus!
    Tur aiz kapa tautas-brāļi,
    Vaļā stāv elizijums;
    Citas dzīves fluīdums3
    Nāks, kad dziedās gulbju cāļi.
    Satek atomi un rodas
    Progresīgi meteors,
    Dievu dēli4
    lejup dodas,
    Līgo saules meitu5 kors;
    Vulkani ar traku varu
    Lāvas straumes lejup gāž,
    Izcivilizētu garu
    Kultūra no gaismas drāž6
    .
    Tautas dēla dvēselīti
    Sarkanbaltos palagos7
    Saules meitas ielīgos,
    Nāras dara šūpulīti.
    Pietuka Krustiņš ~ 1869

  18. cits skolnieciņš saka:

    tai skaitā arī svētais skolnieciņš
    ir uzskatāms piemērs,kā trollis degradē
    portālu,tā ideju un tautas garīgo mantojumu.Pietuka stils.
    Vai tas nav sitiens pa Adminu?

  19. nomaskējies puķinists un čikiscs :))) saka:

    https://youtu.be/1_2uW_qAjbA

  20. Antivakceris saka:

    Tas viltus pravietis ir nopotēts un nopirkts ,lai zem Dieturības varētu nošpricēt Tautu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *