Lūk, kā čekisti izrīkojas ar Cilvēku !

Lūk, kur cilvēks, kurš jāraksta ar LIELO BURTU ! Viņš ir jāņem par piemēru Latvijai, kuru 4. maija sarkanā noziedznieku banda, novedusi iznīcības priekšā. Un mēs redzam, kā Krievijas “4. maija banda” izrīkojas ar to, kurš strādā tautas labā !!!

Un šeit jūs redzat Latvijas un latviešu tautas bendes !

25.07.20 L. Grantiņš

Cik gan nožēlojama šī Levitostānijas(4. maija Latvija) ar savu cenzūru !

You may also like...

11 komentārs

  1. Vasariņš co.& saka:

    Dārgie tautieši un tautietes! Viena svarīga tēma šeit parādās. Krievi noteikti nav slāvi,bet tie ir slāvu mongoloizētā un pāržīdiskotā kroplība. Taču neaizskarsim cilvēkus,kuri dzīvo Krievijā un saglabā savas āriskās saknes. Laiks patiesības apziņai. Pēdējo gadu arheolõģiskie pētījumi Eirõpā pierāda,ka nav iespējams strikti nodalīt senslāvu un senbaltu apdzīvoto teritoriju robežas. Pat paši nosaukumi: “slāvi” un “balti” ir vēstures pētnieku ieviesti priekš detalizēta apskata. Senlaikos tādu jēdzienu nebija. Arheoloģiskais materiāls dod domāt par vienu vienotu aistisko etnosu no Ziemeļjūras līdz Indijas okeānam. Mēs esam latvieši,liela indoeirõpiešu koka atvases. Esam tiesīgi apzināties savu izcelsmi-vēsturi. Esam tiesīgi prasīt,lai mums atdod nolaupīto! Taču,kam prasīt,Čingizhana laupītājiem,barbariem? Baltiem nebija kopības ar žīdiem un tie neradojās ar rasēm,kuras nav Dieva dotas virs zemes. Dievs,Laima un Māra,lai dievājīem ļaudīm dara ceļu!

  2. Ķirmis saka:

    Žīdi ir īsti meistarstiķu lietpratēji nežīdu tautību sarīdīšanā vienai pret otru. Tā žīdi sarīkoja 1. un 2. Pasaules karus,rīda ticību pret ticību kristiešus pret musulmaņiem,musulmaņus pret hinduistiem u.tt.. Ģimeņu šķelšana,arī iet pēc viņu plāna. Par artefaktiem runājot; Krievijas plašumos atrod zemē,kopš neatminamiem laikiem nogulējušās lietas ar ornamentiku,kas sastopama uz Lielvārdes jostas un visiem Latvijā atrastajiem kuršu priekšmetiem. Krievžīdu vēsturnieki,jau pasteigušies apgalvot,ka visa ornamentika un heraldika,par kuru runa,ir krievu. Būsim uzmanīgi!: -Tas nozīmē,ka Baltiešu zemes vēsturiski pieder krieviem,jo tie tad taču sanāk krievu raksti. Lūk,cik vienkārši no patiesības var uztaisīt melus! Ne vairs mūsu svastika,ne Jumītis,ne Māras ūdeņi. Kad žīdi runā par mieru,atcerieties! -Viņi gatavo jaunu slaktiņu.

  3. sasistais saka:

    Pašlaik LVR.1 ēterā raidījums: “GLOBĀLAIS LATVIETIS”. Intervētāja uzdeva jautājumu,ko intervējamiem nozīmē 4.maijs. Tālāk neklausījos. Man nejautās,bet,ja jautātu,tad pateiktu,ka man 4.maijs nozīmē bēdīgu datumu,kad komūnisti un čekisti pasludināja neatkarīgu LPSR.,lai paši varētu turpināt valdīt,tautai “pūst ilūziju miglu acīs”,lai neizceltos pilsoņu karš un upuru asinīm piezīdušos sarkano kliķi uz mēsludakšām nenogādātu uz tai pienācīgo vietu. 4.maijs ir apbēdinošs datums un latviešu tautas kalendārā ievietojams ar melnu.

  4. No Maarupes saka:

    Padomasim par veeleeshanaam, jo tur atkal kangaei ar okupantiem veido veselas 15 partijeles, no kuraam kaut cik latviskas ievirzes buus lani ja viena, divas!NA protams ir kluvusi liberala, stagnejosha un darbos maz ciinaas par latviskumu, bet nelaime, ka citas, iisti nacionaalas partijas shobrid LV nemaz nav!Varbut NA daudzie,godiigie biedri to sajeegs un nomainiis gleevo un vairs nederiigo vadiibu pret iistiem patriotiem, kas nav nodevushi latviskumu un nav amata, algas un veedera amoraali kalpi?!
    Pahautaajiem Dzintaram un taa klikei, kapeec neiebilst pret absurdo PSRS okupantu masveidiigo naruralizaaciju, pret sho jaunpilsonu atrashanos visu militaro resoru vadiibaa utt.?

  5. Anonīms saka:

    Pasakām līdzīgi var šķist Deivida Aika referāti,turpat par auditoriju atrodot vai visus ļaudis pasaulē. Bet kādēļ,gan no tām pasakām spraucās ārā šausmu mozaīka,kas ir realitātē?! Tikai jāatver acis. Pasaulē varu esot sagrābusi reptiloīdu rase,ar sēdekli Anglijas karaļnamā. Kā zināms (zoologi to var apstiprināt),priekš reptīliju vairošanās nepieciešama tumsa,puskrēsla,vai vismaz pusēna. No lidmašīnām izsmidzināmās “ķīmiskās trases” visā pasaulē neļauj skaidrai Saules gaismai spīdēt uz Zemi. Latvijā saulaina diena pēkšņi pārtop puskrēslā un kļūst drēgni. Ķīmiskās trases izplūdušas pa visām debesīm. Ko tas nozīmē???!!!

  6. Anonīms saka:

    Gandrīz visu valstu valdības un visu valstu alkatīgākā sabiedrības daļa, tiek uzturētas mākslīgi palielinot ārējo parādu. Turpinot nepretoties pienāks diena, kad arī atlikušās divpadsmit, Latvijas valsts kapitāla sabiedrības, nonāks augļotāju privātīpašumā. Vismaz vērojot rosību LVKrūmājos, rodas iespaids, ka jāzāģē kamēr vēl var un tad kaut ūdensplūdi, jo izvedamais sortiments visdrīzāk atbilst slotas kātu kravām.
    https://youtu.be/o5plCaEu1n0

  7. māŗa saka:

    Ja kāds vēl runā par māru,tas ir žīdiņš……

  8. Saulvedis saka:

    Tuvākā plāna izpildei reptiloīdu projektā ir žīdu nāvējošās vakcīnas “pret Covid”.

  9. Gaisma saka:

    “Viņā bija dzīvība,un dzīvība bija cilvēku gaisma. Gaisma spīd tumsībā,bet tumsība to neuzņēma.” (Jāņa ev. 4.5.)

  10. Jānis Dumpis saka:

    Attiecībā par cenzēšanu ”Draugos”. Kad mēģināju nokopēt šo informāciju un ievietot manā profilā, viņi vienkārši atslēdza funkciju ”paste” – ir arī šādas citas metodes.

  11. un atkal, `vasariņ`, saka:

    jāsaka:“tik daudz patiesību – traks var palikt, ja nav pašam savējās“. Nu kā ta` neradojās. Mūsu pašu baltologi aprakstos par baltu senču apdzīvotajiem areāliem min hetus, kas ir vistālākās (aprakstītās) saknes baltiem. Un Bībeles tekstos – Laiku grāmatā un citās – jūdu ķēniņi vaimanāt vaimanā, ka nav klausības starp jūdu dēliem, jo tie kā traki uz hetu meitām. ;)

    Un letiņi šo baltu dienu kā traki uz krievu meitām. Vai uz leišu – ka tikai nebūtu savējā:

    Krievi, krievi, leiši, leiši –
    Visi manim radi, draugi:
    Krievam devu sav` māsiņu,
    Pats precēju leišu meitu. t. dz.

    Un letiņas jau tāpat. Jo tālāks, jo labāks. Bērniņi kā aitiņas – čorni da kudrjavije. Bet, paldies Dievam, runā arī latviski.

    Un nebūtu jau arī nekādas šausmas – ja visa pasaule sastāvētu no vieniem vienīgiem jaukteņiem. Ja vien galvās viņiem neiemājotu juceklis. Ja nepaliktu par mankurtiem. Kuri nezina ne tēva, ne mātes, kur nu vēl tēvzemi. Viegli un gaiši (arī savā ziņā gaisma) jau skan – kur man labi, tur man tēvzeme. Bet tādam – kur man labi, tur man tēvzeme, arī vairāk neko nevajag – ka tikai vēderā dienišķā desa. Ar jebkuriem līdzekļiem.

    Bet es nerunāju par visiem. Un es nerunāju par visām. Gan jau izdzīvos. Arī tie, kuriem ir kas vajadzīgāks par vienu vienīgo dienišķo desu.

    https://www.youtube.com/watch?v=9-MyyB_h3bg

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *