R. Bruners. Piedalos sarunās (Nauris Valdovskis)

R. Bruners. Piedalos sarunās

Jaunekļa sarakstītās aplamības, kas publicētas 31. jūlijā, jākomentē tāpēc, ka tās atspoguļo visnotaļ pozitīvu tendenci Latvijas sabiedrībā. Gados jauni cilvēki meklē atbildes uz būtiskiem jautājumiem par sabiedrības pārvaldi un saimniecību.

Šajos meklējumos tie bieži nonāk strupceļā. Tas notiek ne jau meklētāju muļķības vai nespējas dēļ. Tur viņus ieved vecā paaudze, sākot ar universitātes profesoriem un beidzot ar politiķiem, žurnālistiem un citām “sabiedrībā atzītām autoritātēm”.

Kā tas notiek? Piemēram, saka ka vajag kādu labu politisko partiju ar labiem cilvēkiem un idejām. Tad viss būšot labi. Tādas partijas ir jau simts gadus, bet vēl nekas labs nav pieredzēts. Neviens nepaskaidro, kāpēc vispār vajadzīgas partijas un politiskā sistēma. Ir, tātad jābūt.

Līdzīgi ir ar naudu. Kāpēc tieši šī ļaužu grupiņa izdod naudu, bet pārējie simts miljoni apmaiņā pret naudu sanes viņiem visus iespējamos labumus, un pārdod paši sevi piedevām? Kāpēc naudu nevar izdot kaimiņu Janka, kam pieder vistu kūts un sakņu dārzs? Kam vajadzīgi nodokļi, kas trūcīgajiem atņem pēdējo, bet salašņas, kas salikti valdībā, var šķiest nodokļu naudu uz nebēdu? Kāpēc jauna tehnoloģija tiek iedota tikai kādam šaubīgam tipam, lai tas izveido superkompāniju, kā piemēram Microsoft? Kāpēc valsts resursi, tātad formāli arī tautas resursi, tiek iedoti ļaužu grupiņai, lai tie izveido uzņēmumu – monstru, kā piemēram Google?

Tā varētu turpināt, bet doma ir skaidra. Jaunajiem saka tā: apgūstiet zināšanas, tehnoloģijas, finanses, pārvaldi .. leciet, jaunās vāveres, ritenī un rikšojiet tik uz priekšu! Jūs gaida labklājība un spoža karjera. Darbiniet mūsu sistēmu vēl ātrāk un gudrāk!

Tomēr rodas pretrunas, kas saasinās, jo visi nojauš, ka vāveru riteņa asij ir sajūgts ģenerators, kas ražo enerģiju sistēmas īpašniekiem. Vai nebūtu labāk, ja es strādātu pats sev, savai ģimenei un tuvākajai apkārtnei?

Ar teikto gribu vēlreiz uzsvērt, ka patlaban nav runa par to, kādai ideoloģijai, naudas sistēmai vai ģeopolitiskajam spēkam piederēt. Tas viss ir vienas sistēmas sastāvdaļas, un arī daudzās valstis visas ir apmēram vienādas. Runa ir par to, kādā statusā mēs turpināsimies kā cilvēki? Vai varbūt kā mājdzīvnieki, mašīnas, baterijas ..? Vai mēs spēsim izveidot sabiedrību, kas strādā mūsu pašu interesēs?

Uz jautājumiem katram jāatbild pašam. Atbildes nevajag “meklēt rakstos”, it sevišķi tādos, kā slavenais Klausa Švāba sacerējums. Gluži otrādi, tas tapa ar mērķi uzzināt sabiedrības viedokļus, lai no tiem izmakšķerētu kaut ko vērtīgu, kas varētu noderēt vecās sistēmas glābšanai. Ideja tāda – saraksta visu, kas ienāk prātā un kārtīgi saputro. Tad nopublicē ar autora vārdu, kurš skaitās ļoti gudrs un ietekmīgs. Visi sistēmas turētie profesori, eksperti, speciālisti .. uzskata par goda lietu izteikties šī murgojuma sakarā. To apmuļļā konferencēs un video blogos .. tomēr rezultātā nekas prātīgs neiznāk, jo sistēma ir vienkārši bankrotējusi.

* * *

Atgriežoties pie 31. jūlija materiāla, sākšu ar to, ka neesmu masons. Esmu pašnodarbināts mūrnieks jau 16 gadus. Mūrnieka darbs ir mana ikdiena, un tam ir veltīta attiecīga vietne internetā. Varu tikai minēt, no kurienes nāk baumas par manu piederību masoniem. Varbūt jaunekli ir samulsinājis vārds “mason” minētajā vietnē? Angļu valodā tas nozīmē “mūrnieks”.

Baumām par manu piederību nez kādām slepenām un briesmīgām organizācijām ir diezgan sena vēsture. Tās aizsākās jau pirms gadiem 30, kad dzīvoju Latvijā. Cilvēki nespēj pieņemt faktu, ka spēju ietekmēt notikumus, izmantojot savus iekšējos resursus. Protams, ne jau gluži bez klusa atbalsta, ko reizēm saņemu no dažādām ietekmīgām aprindām. Tomēr iniciatīva vienmēr ir bijusi mana.

Reizēm man mēģina “piekarināt birkas”, par pēdējo nopietno mēģinājumu LRTT rakstīja iepriekš https://tautastribunals.eu/?p=53528 . Arī tur esmu pateicis skaidri un gaiši, ka nepiederu nekādām organizācijām.

Vēl par masoniem runājot, esmu devis norādi uz apstākļiem, kādos šīs organizācijas varēja izveidoties Latvijā https://tautastribunals.eu/?p=57559 . Zinu, ka tamdēļ viens otrs masons varētu turēt ļaunu prātu uz mani. Tomēr jebkurai organizācijai ir augstāk stāvoša sistēma, no kuras šī organizācija ir atkarīga. Tāpēc nekā ārkārtēja un nosodāma šādās norādēs nesaskatu.

Masonu tēmu varētu nobeigt ar apgalvojumu, ka šīs organizācijas nav tik ietekmīgas, lai spētu lemt cilvēces likteņus. It sevišķi tas būtu attiecināms uz Latviju. Tāpēc gribētu ieteikt Naurim meklēt masonus savas mīļotās Krievijas vadībā. Piemēram, Šoigu esot saņēmis augstāko Maltas ordeņa pakāpi, stājoties aizsardzības ministra amatā.

* * *

Apgalvojums, ka es kaut kādā veidā ietekmēju Linardu Grantiņu, ir galīgs absurds. Mūsu uzskati būtiskos jautājumos ir pārāk atšķirīgi, kaut vai attiecībā uz to pašu vīrusa afēru. Mūsu vecumā, kad jau krietni pāri 60, cilvēki nemēdz mainīt uzskatus un pakļauties kādām jaunām ietekmēm. Personiski, es pret Grantiņa kungu izjūtu cieņu un pateicību par iespēju publicēties.

Turpretim jaunatne pārāk viegli pakļaujas ietekmēm, it sevišķi, ja šo ietekmi pasniedz kā cīņu ar “pastāvošo iekārtu” un esošajām nejēdzībām. Piemēram, Latvijā esošā vara agresīvi uzspiež Rietumu deģeneratīvo subkultūru. Rezultātā jaunatnei “topā” nonāk ietekmes no Krievijas, ko pasniedz kā alternatīvu. Turklāt, šīs ietekmes nenāk no vērtīgākā, ko mūsdienu krievu sabiedrība spēj dot. Tās ir ietekmes no visdrūmākajām Krievijas varas dzīlēm, kur pielieto genocīdu pret tautu un ievieš globālismu pēc pilnas programmas.

Esmu nedaudz sekojis jaunās paaudzes aktivitātēm Latvijā, reizēm esmu mēģinājis nodibināt ar viņiem kontaktu. Rezultātā nosacīti varētu izdalīt 3 grupas, ranžējot pēc sabiedriski noderīgā potenciāla. Minēšu dažus piemērus.

1. Ar visaugstāko sabiedriskās lietderības koeficientu varētu raksturot Andri Ciekuru un viņa projektu zemkopis.lv . Sekoju projektam un attiecīgajiem video no pirmsākuma. Tomēr drīz zaudēju jebkādu interesi, jo autora pozīcija uz viss darāmais tik precīzi atbilst cilvēciskas sabiedrības principiem, ka tur nav ko piebilst. Žēl tikai, ka nav izdevies ievērot līdzīga mēroga personības un projektus. Ja tādi ir, lūdzu dodiet norādes.

2. Vislielākā jaunatnes grupa ir tā, kas patiesības meklējumos klejo pa informācijas džungļiem, cenšoties atrast gatavu recepti personiskās brīvības un labklājības sasniegšanai. Diemžēl visa informācija, kas parādās Google meklētāja augšgalā un YouTube izvirzītie video ar 10 000+ abonentiem, satur norādes tikai uz sistēmas piedāvātajiem strupceļiem. Šī grupa viegli pakļaujas “padomiem”, ko viņiem piedāvā (aizkulišu) autoritātes, lai izvēlētos to strupceļu, kas visvairāk atbilst attiecīgās autoritātes mērķiem.

Kā piemēru var minēt diezgan izplatīto parādību rakstīt “dzīva cilvēka apliecinājumus” un ierunāt attiecīgus video. Tad to visu sūta kādai organizācijai Krievijā, kas savukārt apņemas to visu nogādāt ANO. Tādā veidā cilvēks it kā atbrīvojas no savas pakļautības sistēmai, iegūst brīvību un tiesības uz lielu naudas summu (!) .. Ko te var piebilst?

Par šīm tēmām man aizsākās domu apmaiņa ar kādu jaunieti, ja nemaldos, viņa vārds ir Sergejs Daškevičs. Rakstīju, ka uz zemes nav nevienas iestādes, kas cilvēkam var piešķirt “dzīva cilvēka statusu” un attiecīgu “brīvlaišanu”. “Dzīvs cilvēks” ir personiskā pozīcija, ko cilvēks formulē galvenokārt savām vajadzībām, un kuru tas iespēju robežās pats realizē dzīvē. Mana personiskā pozīcija ir šeit https://tautastribunals.eu/?p=54223 un sekojošos divos turpinājumos.

Runājot par strupceļiem, varētu minēt tos pašus КОБ un ДОТУ. Tas attiecīgi nozīmē Концепция Общественной Безопасности un Достаточно Общая Теория Управления. Esmu pieminējis abas koncepcijas šeit (5. lpp), un man prātā nenāk ar tām cīnīties. Pēc ģen. Petrova nāves kontroli pār tām pārņēma Krievijas sistēma, kas jebkuru dzīvu domu iznīcina efektīvāk nekā jebkurš ienaidnieks, ja tādu izdotos atrast.

3. Atsevišķi būtu jāizdala tie gados jaunie politiķi, kuru apziņa ir izmainīta sistēmas ietekmes rezultātā tiktāl, ka tie kļūst bīstami sabiedrībai. Varētu minēt abus “deģenerātu partijas” KPV vadītājus Gobzemu un Kaimiņu. Pēdējais apstājās savā degradācijā, pieslejoties kādam ietekmīgam spēkam, bet Gobzema politiskā ģenēze turpinās, savās izpausmēs pietuvinoties ļaundabīgi kultivētai psihopātijai. Acīmredzot, jaunais cilvēks ir viens no Arnolda Babra eksperimentu upuriem.

Gobzemu esmu pieminējis iepriekš https://tautastribunals.eu/?p=59485 viena iemesla dēļ. Kad izvirzīju savu kandidatūru valsts prezidenta amatam, viens otrs notrūkās pa īstam. Mana pozīcija īsumā bija tāda, ka, esot bruņoto spēku virspavēlnieka amatā, nodibināšu militarizētu tautas pašpārvaldi. Vai tiešām viņš ir spējīgs uz to?! Tie, kuri mani pazīst, negribīgi māja ar galvu, jā, ir spējīgs. Melnajā PR ir tāds termins kā “aizņemt vietu”. Tad nu ietērpa Aldi Gobzemu manā imidžā, un tas kariķētā veidā “aizņem manu vietu” Latvijas cilvēku apziņā.

01.08.21

You may also like...

23 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Nu ja! Masonisms nespēj ietekmēt tik mazu valsti, kā Latviju? No tās miskastē atrastās vēstures grāmatas, ko sarakstījis Agnis Balodis izvelku vēsturisku faktu, ka vismazāk aktīvie garīgajā ziņā ir bijuši luterāņi. Nu vēsturiski to vairāk ir protams chuljos, ko changalhi devēja par atkritejiem. Kaut vēsturiski nav bijis vajadzības pēc svešas maldu mācības, tad tomēr oficiāli laulību reģistrēja Lutera baznīca, kas protams ir zem vācu baronu pakļautības. Jelgava vēsturisko arhitektūru ir maz saglabajuse, bet tomēr arī vēl nedaudzās ēkās ir saglabājušās tās masonisma simbolikas. Nu par Rīgu jau vispār nevarētu noliegt, ka tā ir masonisma elementu arhitektūrā saturoša. Nu vēsturiski tak tais pilsētas vietējie ļaudis nedzīvoja, bet svešo asiņu ļaudis, kas protams savā būtībā uz apkārtējo pasauli skatās ar augstprātību. Diemžēl chuljos netrūkst augstprātības un visādi viņi cenšas noliegt savas vēsturiskās kakinas, kad tās viņiem norāda. Grantinam arī ir savas lēkmes, ka viņa virzienu nepieņemot ir jātop par dzērāju. Kaut pašam ir misēklis ar to latvietības tematiku. Nu pieņemsim viņš izceļ padulo Ievu Akurateri par latvieti un šī kuce izceļ sevi par Rotary cluba biedreni. Ak vai! Viņu nodaļa atrodas vēsturiskajā Jelgavas universitātes ēkā. Ta nu vēsturiski daudzi ir izgājuši politiskajā skatuvē iz šiem padebilajiem klubiniem. Vēl nesenā pagātnē lielākā daļa nezināja, kas tas tāds Masonisms, bet samos laikos ir pilns nets ar viņu mistisko pasaules stāstiem. Mēs zinājām tikai vienu virzienu un tas protams bij komunisms. Tikai vēsturiski tas ir veidojies no tiem pašiem masonu pulciņiem – Tovar – Tovarishc. Nu tas pats nelielā auguma Jukums Vācietis nez kāpēc īpaši tiek izcelts vēsturiski gandrīz, kā kāds super militārs ģēnijs. Nu tā firmas foto ar Tornhilu. Kam tāda foto tika adresēta? Shobaldien tovarishci arī izceļ Jukuma Vācieša nopelnus komunistu nākšana pie varas – Seperatizm Pribaltiki ir tāda diskusija you tube. Tad nu ripojot ar velo pa apkārtni aizripoju cauri zaļajiem laukiem līdz Iecavai, kur nomaldijos nakts tumsā pie kaut kāda Eduarda Virzas ielas. Tad gala rezultātā nakts tumsā izbraucu uz ceļu, kas mani aizveda pilnīgi pretēja virzienā. Kā no rīta iesaku, tad nākamā rītā atgriezos atpakaļ tur pat. Laikam jau arī zhids tas Virza bija, ka sačakarēja man ceļa virzienu? Vēl tur blakām degvielas uzpildes stacija ASTARTE! Tā teikt ved savus auto uz barot pie raganas pupa! Neliek mierā, kur tas knifs, ka ceļā novirzijos ne tur? Nu mishos atkal, lai noskaidrotu patiesību! Aizmicijos nākamo reiz līdz Iecavas muižas ēkai, tad nu izlasot kādu plakātu kārtējo reizi pārliecinājos, kas tie tādi Barini tai Russijas imperija bija. Grāfs fon Palens. Viņa mazbērns kļūst par Sergeju. Tāds vārds jau savdabīgs. Sēru gejs vaj Serij Gej? Labāk tādu vārdu nekad nedot saviem bērniem. Nu arī pirms pirmā pasaules kara tā dzimts laicīgi aizvacas uz Eiropu. Tad nu tai Maskavijas troni tie zhid masonisma izdzimteņi ir iesēdusies sen un sapisushies viņi ir tieshi caur Baltijas pakļautajām zemēm. Tās revolucionāras pārvērtības teātris vien no tās pašas varas augšienes ir veidots, kā tā pati Nacionālā atmoda uz kuru uzķērās nožēlojamais Grantins vedot līdzi sev kaut kādus tur patriotus. Kur aizvedi? Minoties pa lauku ceļiem vasaras karstumā nez kāpēc man nāsīs sit kaut kāda smirdoņa, kā eļļa dedzināta uz pannas? Nevar saprast, kas tā par pretīgu smaku? Ak vai, ka tik tas nav tas sūda rapsis dēļ kā izmirst bites? To nu audzē viena audzēšana, kā auto degvielai tā cilvēka barībai, bet tas gan neuztrauc peļņas guvējiem, ka daba tiek piwdirsta ar ķimikālijām. Turpretī policmejstari braukā pa mazdārziņu rajoniem, lai sodītu nožēlojamos par zāles nenoplausanu. Kam tādi debili likumi un tā izpildītāji? Ak vai! Naudas sods var būt uzlikts no 1 līdz 50 vienībām. Tad nu par tām vienībām var nopirkt trimeri un zāles pļāvēju? Skuju jums chulju policaji! Paņēmu klasisko sirpi , ko biju atradis pirms gadiem kādā vecā šķūnī un grāvī zāli apgriezu klusi netraucējot dabas mierā dzīvojošos. Ne man vajag jūsu vācu Bosch, ne ķīniešu Hujosh trimerus? Lūk kam kalpo modernie likumi un policaji.

  2. Antivakceris saka:

    Bruneram. Un Tu domā , ka pasaules parazītiskā sistēma ļaus Tev izvērsties ,ja , tīri teorētiski, pieņemam , ka būsi prezidents.
    Domāju , ka šodienas situācijā esam atkarīgi no globālajām izmaiņām . Atpakaļ ceļa arī nav . Globālisms pagaidām svārstās starp + un – , ar stipru noslieci vairāk uz -.

  3. Neiet runa par to ka “masonisms nespēj ietekmēt tik mazu valsti, kā Latviju”. Runa ir par to, ka masonisms Latvijā nav tik spēcīgs, lai te būtiski kaut ko ietekmētu. Latvijā valda daudz primitīvākas zagšanas un laupīšanas metodes.

    Tā saucamā “masoniskā simbolika arhitektūrā” ir mantojums no iepriekšējās formācijas, kad šiem simboliem bija nozīme attiecībā uz visu sabiedrību. Mūsdienu masoni uzdodas par šīs formācijas glabātājiem, un nes attiecīgo simboliku. Pamatā tie ir vienkārši salašņas, kuri masonos stājas cerībā gūt kādu materiālu labumu.

  4. Esmu jau izvērsies savu iespēju robežās, nebūdams prezidents. Viss, ko publicēju internetā, ir domāts tādiem kā es, kuri arī vēlas izvērsties. Prezidenta amats ir vajadzīgs tikai priekš tam, lai iegūtu bruņoto spēku virspavēlnieka statusu.

  5. Antivakceris. saka:

    Mākoņi nāk un iet , bet Debesis paliek.

  6. Domātājs saka:

    Nevaru piekrist nevienam, ne otram. Man pareizāks liekas, ka uzvarēs stiprākai, un stiprākais ir KF ar Ķīnu. ASV ar sabiedrotajiem aiziet no pasaules vadīšanas, jeb jau ir aizgājuši, bet mēs to nesaprotam, jo dzīvojam šajā laikā— tas lai paliek nākamajām paaudzēm, vēsturi pētot. Kas attiecas uz Latviju, tad itkā ir slikti, ka mēs zaudētāju kompānijā, bet mēs pasaulē neko ietekmēt nevaram. Mūs savā valstī rausta uz visām pusēm ārzemju izlūkdienesti, rezultātā nobendējot LV ekonomiku. Vai būtu labāk, ka 30-mit gadu garumā Latviju būtu vadījuši citi? Nezinu, un tam nav nozīmes. Es arī neticu, ka atnāks kāds labais latviešu vadonis un visu sakārtos. Reālāk būtu domāt, lai neizbēgamo pārmaiņu laikā, mūs pievāc, kāds labāks kungs, kā patreiz.

  7. Ko domā kāds labāks kungs? saka:

    Re,kur atkal ir viens labs domātājs,kas mani gaida!

    Ps. Tikko Tu sāc tā domāt,Tu esi vergs,bet brīvprātīgs vergs.Lopa statuss,ne cilvēks,ne latvietis.Tu no latvieša esi kļuvis par latvieša postu nesošu nelaimi.

    PPs.Mūsu laikos daudziem Valdovskiem un nevaldovskiem aiziešana maldu ceļos ir saistīta ar atbildes nerašanu,pareizāk pazaudēšanu uz pamatu pamata jautājumu,kas šodienās ir palicis neizrunāts.Proti,kas ir latvietis,kas ir Latvija,un kāda jēga ir būt latvietim,vai ari nav.
    Bez tā ir tas ko mēs redzam-,,misijas” ar aizsietām acīm. \Avots\

  8. Domātājs saka:

    Domāt vajag! Citādi citi izlems tavā vietā. Vergs nedomā! Vergs klausa. Latvietis ir tas, kas dzīvo Latvijā, runā latviski, domā latviski, nepieņem ne Rietumu pederastu idejas, ne krievu impēriskumu, strādā savā piemājas sētā— ja ne peļņai, tad sev— tāpēc, ka vienkārši ir Latvietis! Latvija ir latvieša Dzimtene! Jēga būt vai nebūt ir klaidoņa doma, kas meklē kur labāk, un klaidonim nav jēgas būt latvietim. Klaidonim nav lemts saprast: Kas ir Latvija, Latvietim!

  9. Baidos, ka diskusija par to, kas ir latvietis un vai ir vērts būt latvietim, nonāks strupceļā.

    Diskusija par to, kas ir cilvēks un vai ir vērts būt cilvēkam, dos labākus rezultātus. Vai es esmu cilvēks? Kā kļūt par cilvēku? Šādi jautājumi atbilst laika garam.

  10. Senpokaiņu Skolnieciņš saka:

    Vakardien, 2. augustā, ir iesākās ‘’Baltijas Praids 2021’’ (angļu val. Baltic Pride 2021). Šogad šīs pasākums norisinās Rīgā. Tas ir liels gods, jo šī festivāla pamatmērķis ir sludināt mīlestību, iecietību un līdztiesību mūsu sabiedrībā. ‘’Baltijas Praids’’ šogad norisinās no 2. augusta līdz 7. augustam. Šajā laikā norisināsies dažādi pasākumi: dažādas diskusijas, darbnīcas, filmu izrādes un konferences. ‘’Baltijas Praids 2021’’ ir svētīgs pasākums. Mūsu sabiedrībā trūkst iecietības un sapratnes vienam pret otru. Tāpēc aicinu ikvienu no mums noskatīties TV seriāla ‘’Amerikāņu Dievi’’ 3. sezonas 8. sēriju ‘’Degsmes uguns’’. Šo seriālu var noskatīties angļu valodā oficiālajā TV kanāla STARZ mājaslapā: starz.com/us/en/series/american-gods/season-3/episode-8/61896 [Watch American Gods: Ep 308 – The Rapture of Burning on STARZ – Free Trial]. Šo sēriju krievu valodā var noskatīties: lostfilmhd.com/78-amerikanskie-bogi-smotret-onlayn-na-lostfilm-v-hd-720.html [Seriāls ‘’Amerikāņu Dievi’’ 3 sezona tiešsaistē HD kvalitātē (lostfilmhd.com)]. Kā arī aicinu ikvienam iepazīties ar Japānā notiekošo ‘’Kanamara Matsuri’’ festivālu: youtu.be/Q4LW3pDQq3A [video no GO2travel YouTube konta ‘’Japan 2021| kanamara matsuri festival ’’]. Šis festivāls Japānā notiek gadu no gada, tas vairo iecietību un saticību Japānas sabiedrībā.
    Nedzīvosim naidā. Dzīvosim draudzīgi! Būsim saticīgi un pretimnākoši!
    Ar Dievietes Frejas svētību, Skolnieciņš no Pokaiņu meža
    #mīlestība #kaisle #DievieteFreja #saticība #draudzība #iecietība #sapratne #LGBT #LGBTI # LGBT+ #BalticPride #BaltijasPraids #AmericanGods #AmerikāņuDievi #STARZ #MīlestībasFestivāls #KanamaraMatsuri #Skolnieciņš #Senpokaiņi #PokaiņuMežs

  11. язычник Сколниециньш saka:

    Вчера начался долгожданный и всеми любимый ‘’Балтийский Прайд 2021’’ (на английском языке: Baltic Pride 2021). В этом году этот торжественный праздник любви проходит в Риге. Это большая честь для всей Латвии, ведь этот праздник проповедует любовь и равноправие в нашем обществе. ‘’Балтийский Прайд’’ в этом году проводиться со 2. августа по 7. августа. В этот время проводятся разные мероприятия: разные дискуссии, мастерские, показ фильмов и конференции. ‘’Балтийский Прайд 2021’’ это великий праздник любви. В нашем обществе не хватает понимания и сочувствия к друг другу. Поэтому советую каждому посмотреть 8. серию 3. сезона ‘’Американских Богов’’. Серия называется ‘’Вознесение огня’’. Этот сериал можно посмотреть на официальном сайте телеканала STARZ: starz.com/us/en/series/american-gods/season-3/episode-8/61896 [Watch American Gods: Ep 308 – The Rapture of Burning on STARZ – Free Trial]. На русском языке серию можно посмотреть здесь: lostfilmhd.com/78-amerikanskie-bogi-smotret-onlayn-na-lostfilm-v-hd-720.html [Сериал Американские Боги 3 сезон 10 серия смотреть онлайн в HD 720 Lostfilm бесплатно (lostfilmhd.com)]. А также советую каждому ознакомиться c Японским фестивалем ‘’Kanamara Matsuri’’: youtu.be/Q4LW3pDQq3A [видео из GO2travel Ютуб аккаунта ‘’Japan 2021| kanamara matsuri festival’’]. Этот фестиваль в Японии проводиться из года в год, он повышает сплочённость Японского общества.
    Не будем жить в ненависти. Будем жить дружно! Будем уважительными и добродушными!
    С благословением Богини Фреи, Сколниециньш из святого леса
    #любовь #страсть #БогиняФрея #БогиняЛюбви #добродушие #дружба #понимание #LGBT #ЛГБТ #LGBTI #ЛГБТИ # LGBT+ #ЛГБТ+ #BalticPride #БалтийскийПрайд #AmericanGods #АмериканскиеБоги #STARZ #ФестивальЛюбви #KanamaraMatsuri #Skolnieciņš #Senpokaiņi #PokaiņuMežs #Сколниециньш #СвятойЛес

  12. Anonīms saka:

    https—————
    .
    .
    .
    Admins
    Neattiecas uz tēmu….Mūziku klausīsimies citur….

  13. Anonīms saka:

    Nu ja! Kādā ciema mazveikala nopirku saldējumu Baltais par loti labu cenu, tad braukšu līdz stacijai. Tur uzlades telefon i iedzers fašistu kafiju LavaZZa! Nu apsēdies ēst saldējumu zālē ienāk kāda sieviete ar dienvidnieciskiem vaibstiem baltās apstieptas drānās. Aizgāja pa savām sieviešu darīšanām! Kad iznāca, tad apsēdās tieši pretī zāles otrajā galā. Izvilkuse savu telefonu tas iepikstas, ka man jāpaceļ acis viņas virzienā, bet, ko es tur redzu? Ak vai mīļo dieviņ? Vai tā var apsēsties tieši man pretī? Nu izskatās, ka viņa tai telefonā ir iesleguse kameru un filmē, kā es ēdu saldējumu Baltais un skat manu reakciju uz viņas Rombinu. Nu nekaune! Kaut dāma nav manā sulā, tad tomēr viņai savs izdodas, bet……. Vai es ietu līdz viņas vēlēšanu urnai, ja man vajadzētu par viņu balsot? Nu no Morāles viedokļa ir sarežģīti spriest, kad pārņem A morālās vērtības smadzeņu podu. Tā tik vien šķiet, ka viņa nofilmēja, kā es ēdu saldējumu Baltais un ar acs virzienu iebraucu viņas romba. Arprac! Kāda politiskā morāle, kad viņas apzināti provocē uz amoralibam? Tā nu tās salašņas arī rodas tur, kur ir shis klaidonu sabiedrības ļaudis. Nu vēl cirks pilsētā ir atbraucis! Nu i Sovietu imperija īpaši tika uzturēti visādi aktierisma pulciņi. No saimnieciskā skatījuma nekad īpaši tukšu vārdu platitaji nav cienīti. Tās salašņas jau arī tiek izmantotas visādiem Nacionāliem vai internacionaliem teātriem. Nu par to pašu 40. gadu spriwdelejot ar iz bijušo Kgbeshniku vien jis norādīja, ka viss lielum lielais vairums tajos piedalījās ievestie aktieri no Sovietiem. Nu kāds dīvains sapnis ar to Jukumu Vācieti, ka tas staigā pa Slokas uneversal veikalu, kas celts vēl Sovietu laikos. Pats vish atrodas kaut kādā laika kapsulā starp pagātni un tagatni. Vish staigā ne iepirkšanās pēc, bet saprot, ka aiz viņa seko. Seko no visām pusēm un visos stūros viņu novēro. Pašam gaišos toņos lietus mētelis un kepka uz galvas. Ārā notiek vakcinēšanās proces, kā izkļūt sveikā cauri, ja visur novērotāji? Atbildē Jukums Vācietis izvilka no kabatas American Chewing Gum! Sāka intensīvi to košļāt un devās ārā, tad viņš arī tika sashpricets, bet viņš neatlaidigi košļāja un košļāja American Chewing gum kaut viņa notika pārmaiņas ejot virzienā līdz Slokas stacijai, tad tomēr līdz tai viņš nokļuva. Pamodos! Dīvaini!? Pēc kāda laika devos ar velo virzienā uz Jūrmalu cauri Piņķiem, tad uzrunāja kāda Luterāņu baznīca ar savu jumta segumu. Tāds dabīgs šīferis, kāds tiek likts Anglija uz māju jumtiem. Nu izskatās ta skaisti! Nav tev Ondulains. Nu no ieejas puses nostājos pārvilkt t – kreklu un te man uzrunā akmens uz kura rakstīts ka šinī vietā reiz Jukums Vācietis uzrunāja latviešu strēlniekus. Turpinot mīt velo domāju, ka bleg tu spragona turpini uzrunāt vēl no tās aizkapa valstības, bet zin vecā spragona man nevajag ne tās vakcīnas, ne tās American Chewing Gum. Tomēr latviešiem amerikāņi ir nolikti, kā kaut kādi īpaši draugi. Man neviens nav draugos i vispār dzīvē to ir satikts Latvijā pavisam nedaudz. Tie paši angļi apkārtnē ir sastapti divi, kas ar nemaz viens otram nava līdzīgi. Vēsturiski tak tie paši jeņķi ir tai Soviet imperija rūpnīcas cēluši un tieši viņi kopā ar sovietiem ir sacerējuši tās pasakas par ļaunajiem Vāciešiem, kas visu pasauli gribēja izcept holokausta cepeškrāsnis. Vai var uzticēties American Chewing gum industrijas pārstāvjiem! Grantins košļā jau no 80 tajiem un iesaka košļāt citiem kopā ar Bordanu uz kuru nemaz man nesacelas iet balsot. Nu zinās parādās kāda bilde par Lemberga bagātībām, kā ir ar citiem, kas ir raususi un raush? Pa tām naudām ne tikai Kurzemes hercogistes bijušās kolonijas varētu atpirkt no Anglijas, bet vēl piepirkt kādu Amerikas štatu!

  14. cien.RB no Avota saka:

    Negribētos,lai tas izvērstos par vistas un olas tematu.
    ,,Būt par cilvēku” pasaules salašņām daudz vēlamāks sauklis,kā būt latvietim.Viņi tieši grib visus pataisīt par cilvēkiem.Tas pats attiecas uz jebkuru tautu.Nevardarbīgu.
    Jēdziens Cilvēks būtu cits temats,patāls.
    …latvietis par Cilvēku nevar kļūt ja viņš nav kļuvis par latvieti,saprotamāk-Latvieti.Nevar,morāle nevelk.No nodevēja Cilvēku nevar uztaisīt. Tikai Latvietis var kļūt par Cilvēku.Vienlaicīgi.

    Pāreju uz ,,l”. Latvija ir latvietis,un latvietis ir Latvija.
    Latvietis tā ir zeme-teritorija.Šī zeme-teritorija ir lavietis.
    Latvijas liktenis ir latvieša liktenis,un otrādi. Mums ir savi rēķini,kā igaunim vai leitim uc.savi.No rakstīo laiku gala un senāk Latvija ir latviešu zeme,pieder tikai latvietim,un tiesībās tāda paliks līdz laiku galam.Tā saka brīvs,nekādos maldos nesaistīts cilvēks-latvietis.,bet tā nedomā cilvēks.Šaubos,ka arī popularizētais cilvēks.
    Latvija ir sena,tikpat cik latvietis,un latvietis ir tikpat vecs cik Latvija.Viņi ir viens,vienas dzīvības un viena likteņa.
    Latvija-tas ir pienākums,latvietis ,tas ir pienākums.Vienāds.Viņi ir viens.Ja tas nav,tad tas ir latviski runājošs latvietis ar mazo burtu,kas nekad nevar būt Cilvēks pēc definīcijas.
    Piekrītu,ka Cilvēks ir nākotne,vai arī tās nebūs.
    Ceru,ka pamatdoma,ekspromtā,ir skaidra. Latviskā ideja ir palikusi autiņos,bet bez tās mūsu gēni,valoda un kultūra izkusīs tautās,t.i. mūs iznīcinās.Tāpēc arī tā ir latvieša pienākums,Cilvēka,šīs planētas un Visuma iemītnieka,kotekstā,būt šo vārdu cienīgam.

  15. Jautājums tests >>> no Avota saka:

    Dvēselei ir tautība?

  16. Domu sapratu un varu tikai piekrist

  17. Aelita saka:

    Vai būtu labāk, ja 30 gadu garumā mūs būtu vadījuši citi?
    Ja būtu palikuši vecie vadoņi – Rubiks reiz teica, ka Rīga augs, līdz 7 milj. iedzīvotāju. Tad var iedomāties, kāds būtu sastāvs pēc tautībām… Jau padomijas laikā daža balināta kundzene teica – zdes vedj tozhe Rossija.
    Padoties kādam labākam kungam, zaudēt savu zemi, valodu, kas ir viena no senākajām valodām, ar labāku rakstības veidu kā dažām lielajām tautām, kuras reizēm pat neprot izrunāt burtu rrr, vai raksta tādus hieroglifus, ko citi nesaprot.
    Šoreiz Anonīmam var piekrist par Akurāteri, ko nu viņa tagad nedzied – palīdzi, Dievs, visai latviešu tautai, saved to mājās…
    Bēdīgi ir tas, ka tagad daudzi ir gatavi pārdoties par naudu, tai skaitā masu mediji, arī kultūras cilvēki, un rīkot akcijas, teātrus paši pret saviem tautiešiem. Ka tik samaksā. Tad nu tas kovids viņiem sanāk kā sods, vai nu viņi protestē pret to (kovidu) vai nē.
    Es kādreiz pirms 10 gadiem palūdzu Dieviņu, lai palīdz man pret vajātājiem…

  18. Sveiks , Grantiņ! ;))) saka:

    https://youtu.be/nPPfUW5VMxk
    .
    .
    .
    Admins
    Pirms raksti komentāru, izguli dzērumu…Fulfords jau pirms gada “runāja”, ka Bils ir arestēts un pakārts kopā ar Epšteinu, bet tagadējais Bils esot klons.

  19. No Maarupes saka:

    Piekriitam Aelitai, viss pareizi vertets! Tikai švaki, ka nekur neviens neceļ traci par idiotisko un lsatvju tautsai navwjoso okupantu masu naturalizaciju pilsoņisos un to ieriktesanos valsts pārvqalde, jo visa policija jau sen to vadibā un nu ari ieksl. ministre ne tikai no okupantiem, bet vel no SLIMO perverso bandas! Delfos tikai viens patriots par to rakstija vairakas reizes,bet tos rakstus fiksi slimo zilo redakcija aizbāza dziļi zm jauno raqkstu cupas!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *