Privet okupant, Agešin(bļeģ) !

www.tautastribunals.eu-12Šis raksts neskanēs, kā sacītu mūsu augsti godātie „atbrīvotāji”: „sabāčija jazika” manierē, bet gan „pasaules kultūrelites” valodā, kurā runāja visiem mums dārgais un mīļotais moskaļu poēts Puškins un, protams, mums visiem ļoti, ļoti mīļotais Rīgas mēris Ņil Ušākovs– tautā dēvētais MISTERS BĻEĢ. Tā teikt, dažreiz gribas iejusties arī kultūrtautas ādā un runāt viņu manierē.

============================================================================

Reiz Hugo Diegam(Edgaram Liepiņam) jautāja: „Kad nodzīsi savu bārdu ?” „Kad pēdējais krievs tiks izvadīts no Latvijas”, viņš atbildēja. Viņš to nepiedzīvoja, bet tas nenozīmē, ka „pēdējais krievs un žīds” no Latvijas netiks padzīts. Tiks, jo šī nožēlojamā slepkavu un zagļu banda šeit atrodas nelikumīgi. Neviens Starptautiskais Likums neparedz to, ka viņiem ir tiesības atrasties zemē, kura ir pārpludināta pamattautas asinīm, kas lija šo nolādēto atbrīvotāju darbības rezultātā.

Tam nav un nebūs noilguma !

Par šīm zvērībām žīdi un krievi maksās līdz „desmitajam augumam”. Tāds ir Dieva Likums un, ja kāds aizstāvēs šīs slepkavu tautas un viņu pēcnācējus(runa ir par Latvijā dzīvojošajiem), pats ar visu savu dzimtu saņems tādu pašu sodu.

==========================================================================

Privet okupant, Agešin(bļeģ) !

Valērija Agēšins, reiniks, remess,āboltiņaEs pašlaik atrodos Liepājā, proti, savā Tēvzemē. Tu taču(suka), okupant, man reiz draudēji un pat vēlējies pret mani ierosināt krimināllietu. Un, ja nemaldos, tad sacīji: „Šoreiz Grantiņš netiks sveikā cauri…”

FOTO: Vot on, naš geroi, Va-ļera Agešin !

Piebildīšu: tu nožēlojamais okupantu pēcteču draza, kas okupējis manu zemi un slepkavojis manu tautu, vēl nākošajā paaudzē gribi izrēķināties ar savu upuri.

Lai nolādēts tu, tava dzimta un visa tava tauta mūžu mūžos.

Visu netaisni nokauto Dvēseles „brēc” pēc atriebības !!!

Tā nāks un ļoti drīz, šī asinīm traipītā atriebība.

Pirms mana piedāvājuma šim okupantu pēctecim- ieskatīsimies mazliet pagātnē.

Lūk, ko gavarī šis nelikumīgais Latvijas „iedzīvotājs”(bļeģ): „”Grantiņš man jau 2002. gadā, kad pirmoreiz kļuvu par Saeimas deputātu, piesprieda nāvessodu. To viņš piesprieda daudziem, kā zināms, arī eksprezidentei Vairai Vīķei-Freibergai. Tolaik tam lielu uzmanbu nepievērsu. Taču nu ir pārkāpta robeža. Esmu saņēmis vēstījumu, ka man piespriests nāvessods, pieminot manu tautību, un man personīgi izteikti fiziskas izrēķināšanas draudi par noziegumiem, kurus nekādi nevarēju pastrādāt, jo tas noticis Otrā pasaules kara laikā. Turklāt draudi izteikti man kā Nacionālās drošības komisijas loceklim, un šāds paziņojums izsūtīts uz visu Saeimas deputātu e-pasta adresēm. Tāpēc par notikušo nekavējoties informēju gan Drošības policiju, gan Ģenerālprokuratūru. Cik man zināms, šīs iestādes pašlaik strādā ar šo lietu, lai lemtu par kriminālprocesa uzsākšanu,” “Kurzemes Vārdam” sacīja V. Agešins.”

Nu(bļeģ), kad šo krievžīda murgu lasi(nahui), tad mati slienas stāvus.

Toreizējā http://tautastribunals.eu/?p=13320 atbilde šim “ģuŗmo”: Vaļera saka, ka Grantiņš jau 2002. gadā viņam esot piespriedis nāves sodu. Te nu jāsaka: “Krievu(varbūt žīdu) pidriķi, neapkauno savu tautu ar šiem alkoholiķa murgiem.” Pirmkārt: es tādas niecības kā tevi neievēroju, jo tu priekš manas tautas, un arī personīgi priekš manis, esi ienaidnieks. LRTT visu uzmanību veltī nodevējiem, kuri ir daudz lielāki izdzimteņi par ienaidnieku. Manā NODEVĒJU KARTOTĒKĀ tavs vārds nav atrodams, bet IENAIDNIEKU KARTOTĒKAS man nav. Tā kā tev nepienākās tāds gods, kuru tu tik ļoti gribētu izpelnīties MASKAVAS acīs. Pasaki saviem Maskavas kungiem, ka LRTT tevi ir novērtējis zemāk pat par zaķa spiru(spira, Vļera, ir zaķa kaka). Tavai centībai, musor Agešin, ir šizofrēniskas iezīmes. 2002. gadā LRTT tev nevarēja piespriest ASM(nevis nāvessodu) tāpēc vien, ka TT tika dibināts tikai 2006. gadā.

Jā, Agešin, kā gribas kaut kam būt, it sevišķi tad, ja nekas neesi.”

==========================================================================

Un paklausieties tikai, ko šis va-ļeriks piesauc: Turklāt draudi izteikti man kā Nacionālās drošības komisijas loceklim..”

Un atkal jāpiebilst: Baibai Brokai, pēc krievžīdu mafijas „tēva” Maizīša pavēles pielaide valsts noslēpumiem netiek dota, bet okupantam Agešinam(bļeģ) viss izrādās OK.

==========================================================================

Bet tagad par priekšlikumu.

A. Remes,agešins,latvija,rīga ,tauta, saeimaTu savu taisnību, okupant, vari pierādīt tiekoties ar mani, nu teiksim, pie Kurzemes Vārda galvenā redaktora,(glavreda bļeģ) komunista- latviešu tautas nodevēja, Remesa.

Vot, tad arī(bļeģ) varētu parunāt.

FOTO: Un šis ir neviens cits, kā komunists un Agēšina aizbildnis- “Kurzemes vārda” galvenais redaktors A. Remess. Ists deģenerāts, latviešu tautas bende līdz kaulu smadzenēm. Pat šajā vecumā vēl aktīvi un ar entuziasmu kalpo KGB.

Lai es tevi, Vaļera, un komuiņistu Remešu Andžilu nepārsteigtu nesagatavotu(nāhui), tad varu jau laicīgi darīt zināmus manus jautājumus/jautājumu jums.

.) Pēc kādiem Starptautisko Tiesību „pantiem”, pēc Latvijas Republikas neatkarības atjaunošanas, Latvijā tika atstāti nelikumīgi iepludinātie kolonisti, tiešie okupanti un viņu pēcteči, arī pensionētais PSRS virsnieku kontingents, kas vistiešākā veidā ir saistīts ar pasaules asiņaināko organizāciju- KGB ?

Un tad, kad būsiet uz šiem jautājumiem/jautājumu juridiski korekti atbildējuši, tad jūsu jautājumi man, viekārši atkritīs.

Atliks tikai viens: čemodan, vokzal, raša(bļeģ).

Domāju, ka arī saproti, šodien visai pasaulei Raša asiocējas ar parašu.

Bet, Vaļera, ir vēl viens variants. Sazinies ar bijušo Liepājas DP šefu Bogdānovu, kurš ir Osipova partijas biedrs, parunā arī ar pašu Osipovu, pierunā arī Jāņisu Reiņiksu(DP) un Ričardo Kozļeviču(Ie.M.),kuri arī noteikti ir osipovieši, un visi ar kalašņikoviem plecos variet mani sagaidīt Remešu Andžla birojā.

Tas viss būs tik pat leģitīmi, kā tava atrašanās manā Dzimtenē, saprati, hren sobāčij.

Vēlu tev veiksmi, Va-ļera!

L. Grantiņš LRTT & H-86        30.07.14.

=========================================================================

P.S.

Putina gals, tā ir arī nāve Latvijas 4. maija kliķei.

Un šī nāve būs žogmalē, kā aptrakušiem suņiem !

Šeit variet redzēt, kur ved šī krievžīda Agešina ceļš:

https://www.youtube.com/watch?v=ApVNSjjbVbI

Putins,Bērziņš, agešisns.kozlovskisTo saka krievi, bet ne nīstie latviešu “nacisti”.

Šiem agešinveidīgajiem okupantu drazām un latviešu komunistveidīgajiem līdzskrējējiem pienākas deviņi grami svina starp acīm.

Un galvenais, ka tas viss likumīgi, pēc visiem starptautiskiem Likumiem.

Latviet, visi šie agešini, kargini, godmaņi, kozlovski, seski un bērziņi ir dzīvi miroņi, kuri dzīvo uz parāda.

==========================================================================

UZMANĪBU, jauns prāvesta Andreja Kavača video:

https://www.youtube.com/watch?v=ND3HdWHpVEk

You may also like...

8 komentāru

  1. Miervaldis saka:

    Lai visi padomju ieklīdeņi ar saviem latviešveidīgajiem piegulētājiem vācas ārā no Latvijas fiksāk.Tu Remess ar okupantiem varēsi mīcīties savu piegulētaju “roģinā”, jo baidos, ka citādāk būs tev nevis “vakzal – roģina”, bet lode pierē.Vari par to nešaubīties.

  2. annamarija saka:

    Spēcīgi teikts. Diemžēl daudziem letiņiem ir tik samežģītas smadzenes, ka viņi vairs nespēj atšķirt baltu no melna. Dažs, visnotaļ cienījams cilvēks,Ukrainas notikumu sakarā gaužas: cilvēki vienkārši grib mierīgi dzīvot savās mājās un aizstāv šo vēlmi ar ieročiem rokās… Bet Kijevas valdība viņus vajā kā teroristus… Aizmirstot, varbūt vienkārši nesaprotot, ka tie ir tāda pati 5. kolona, kāda pēc kara ir iepludināta arī Latvijā. Ukraina ir bīstams precedents zemēm, kur tādi agēšini savairojušies.

  3. Ar ieročiem rokās 1993. gada 18.februāra naktī okupantu cērmeņi LIKVIDĒJA MŪSU MĀMUĻU, – Rīgas Latviešu Biedrību, kur varēja latviskā dzīvesveida atjaunotāji pulcēties,lai iztīrītu Dzimteni no komunistu mēsliem un čekistu briesmoņiem.

    BĻEĢMEŅU valdīšanas laiks Latvijā pagarinājās par 22 gadiem un latvieši spiesti masveidā pamest sarkano cērmeņu pārvaldīto komunistu stalli “ĢERŽINSKOGRADU”

    Paldies Linardam Grantiņam par tēlaino aprakstījumu. Paldies visiem lasītājiem, kuriem ir drosme domāt patstāvīgi!

  4. Garāmgājējs saka:

    Cik var spriest pēc bildes, tad šis agēšins krievu neatgādina. Kaut kāds uzbeka vai ēbreja mistrojums.Video klips ir vienreizējs. Visīstākā cionistu mafija valda pār Krieviju, kura tik pat kā vairs neeksistē.

  5. Molotova Kokteilis saka:

    Raksts pa lietu. Tā mēslu čupa vļera ar saviem osipoviešiem un bogdanoviem nevis 9 gramus pelnījuši, bet ar sūdainu mietu dauzīt.
    ———————–
    “Un paklausieties tikai, ko šis va-ļeriks piesauc: „Turklāt draudi izteikti man kā Nacionālās drošības komisijas loceklim..”

    Un atkal jāpiebilst: Baibai Brokai, pēc krievžīdu mafijas „tēva” Maizīša pavēles pielaide valsts noslēpumiem netiek dota, bet okupantam Agešinam(bļeģ) viss izrādās OK.”
    ———————–
    Arī to čumošno sūdkantori vajadzētu iztīrīt no visiem “russkij hļebu” rijējiem. Ēd vešņakovam no saujas,kā suņi.

  6. Molotova Kokteilis saka:

    “Ar ieročiem rokās 1993. gada 18.februāra naktī okupantu cērmeņi LIKVIDĒJA MŪSU MĀMUĻU, – Rīgas Latviešu Biedrību, kur varēja latviskā dzīvesveida atjaunotāji pulcēties,lai iztīrītu Dzimteni no komunistu mēsliem un čekistu briesmoņiem.”
    ——–
    Tad varbūt ir pienācis laik nevis gausties, bet cīnīties?
    Latvijā tikai taisnību var ievest ar spēku, ar ieročiem rokās, jo viss ir parāk tālu aizlaists.

  7. Miervaldis saka:

    krievs ir krievs.

  8. Miervaldis saka:

    Molotov – trāpīgi teikts.šie zagļi kas tagad ir pie varas saprot tikai spēka valodu, bet tikmēr viņi kopā ar okupantiem zog, ko vēl var nozagt.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *