Putina “zaļais cilvēciņš” pagaidām vēl baltā žaketē !(N. Valdovskis)

LRTT:

Slepkava, latviet, ir tev līdzās !

Šis uzbrukums Grantiņam radās tūlīt pēc šīs publikācijas:

Izlasot šo teikumu: “ Lai arī, drošvien labi zini, ka pēc vārda nozīmes – “большевик” это тот кто заботится о благе большинства – вопреки меньшевикам – kuri šobrīd agresīvi īsteno savu jauno pasaules kārtību.”— ir zudusi jebkāda vajadzība ar šo rindu autoru diskutēt. Viņš nepārprotami ir pasacījis, ka ir boļševiku asinsdarbu atbalstītājs un pie pirmās izdevības “Stabu ielas pagrabos” turpinās veikt boļševiku nepabeigtos asinsdarbus pret latviešu tautu ! Tādiem izdzimteņiem, ka šiem “valdovskiem un vasiļevskiem”, vieta ir aiz restēm līdz mūža galam. Pēc uzvārdiem arī redzam, ka ir īstie latvēši !!! Nu nevar tādi izdzimteņi uzdarboties bez 4. maija kliķes VDD Mežvieta & co ziņas un atbalsta. Varbūt Rids Bruners šim sarkanajam boļševiku spermas produktam dos kādu “padomu”… . Jā, latviet, nu nav pazuduši aizmirstības muklājā mūsu tautas un Valsts bendes, viņi caur savu sātanisko spermu ir nodevuši informāciju saviem pēcnācējiem. Ne jau bez iemesla no Mauzoleja nav izmests sātaniskais puveklis- Antikrists ! Bet izlasi pats, latviet, ko saka šis izdzimtenis & co !

Šeit īss mans komentārs Valdovskim Feisbukā: Linards Grantiņš

 Kā var saprast šo vārdu savienojumu: “neatstāj retoriskus TUKŠUMUS” ? Retorika un tukšums ir sinonīmi vārdi, tātad, Jums nav izpratne par LOĢIKU, ko arī pierāda viss garais demagoģiskais vervelējums. Un, šis teikums parāda, kam/kuriem Jūs kalpojat: “Tas, ka Tu nespēj izvērtēt tieši Valdimira Putina paveikto kopš 2000 gada arī liecina par Tava prāta aprobežotību, kad Krievija tā vietā, lai sadegtu maidanos – ar katru dienu atgūst arvien vairāk suverenitāti.” Tāpēc jau arī tik sāpīgi reaģējāt uz manis sacīto. Slepkavu, kāds ir Putins, var aizstāvēt tikai viņam līdzīgie….( Bet pajautājiet tam pašam Kalnam, kāpēc viņš jau nākošajā dienā bija “iztīrījis” savu Feisbuku no visām putiniskajām drazām, kas mudžēja no tām ?) –Vēlu Jums veiksmi un veselību un apgūt izpratni- atgriezties pie savas Sirdsapziņas. P.S. Jums ir tuvs Vasiļevskis, kurš pateica, ka latviešu teātra trupas- SKATUVE nošaušana bija attaisnojama, jo viņi esot bijuši trockisti ! Par šiem vārdiem būtu uz ilgiem gadiem nosēdināms pie parašas un pēc atbrīvošanas uzkabināma slepkavas birka uz muguras.

31.07.21

Nauris Valdovskis

Mana atbilde Linardam Grantiņam uz viņa apmelojumu rakstu par Jāni Kalnu un Aivi Vasiļevski: Materializējies ārprāts Jāņa Kalna formātā (Valsts un tautas nodevība)

“Šodien, kad Latvijā valda boļševiku izaudzētā un kultivētā Latvijas izlaupītāju banda, ir viegli dažādiem “kaimiņvalsts” aģentiem ar demagoģiskiem paziņojumiem gūt popularitāti.”

Linard Grantiņ!

Ja Tu nespēj saprast Jāņa Kalna ieguldījumu ne tikai Latvijas, bet visu tautu iedzīvotājos, tad tas vien jau ir pierādījums Tavām aprobežotajām prāta spējām, kas sen vairs nav tādas, kā iespējams bija H-86 dibināšanas laikā. Ja būtu izlasījis grāmatu “Dvēsele”, varbūt saprastu. Jau pirmajā teikumā aizšauts pilnīgi garām, jo trockisti ar boļsevikiem ir sajaukti vienā putrā, precīzāk – trockistu noziegumus piedēvē boļševikiem. Lai arī, drošvien labi zini, ka pēc vārda nozīmes – “большевик” это тот кто заботится о благе большинства – вопреки меньшевикам – kuri šobrīd agresīvi īsteno savu jauno pasaules kārtību. Un kopumā izskatās, ka Tu to dedzīgi atbalsti jau ar saviem paziņojumiem par vakcināciju, kas drīzumā var kļūt ne tikai par Tavu ļaunāko murgu.

“Gan pie valsts stūres esošie zagļi, gan viņu kritiķi, tiek vadīti no viena centra.”

Jā, šeit daļēji var piekrist. Tas jau nav arī nekas jauns, ka globālistu pārstāvji vienmēr cenšas iefiltrēties abos flangos, jo pretējā gadījumā no vadības nekas prātīgs nesanāk.

“Šī CENTRA uzdevums ir radīt jukas- haosu valstī.”

Ne tikai Latvijā, kā redzams, jukas tiek radītas visās valstīs.

“Ar kaut cik loģisku prātu apveltītais apjēgs, ka katrs šī J. Kalna sacītais teikums ir meli vai retorisks TUKŠUMS. Tas tik vien skan kā: mums vajag, mums vajag un mums vajag… .”

Tieši ar loģisku prātu apveltītais apjēdz, ka Jāņa teiktais par vīrusu un vakcīnām saskan ne tikai ar visas pasaules godīgo ārstu brīdinājumiem, bet arī ar tūkstošiem cietušo liecībām par vakcīnu radītajām sekām un miljoniem loģiski domājošajiem, kuri saprot, ka tā visa ir afēra.

“Kādā VIDEO reiz šis “kungs” nepārprotami pasacīja, kā viņu VDK salauza, protams, tas netika tieši pasacīts un parastais klausītājs to nemaz neievēroja.”

Linard, ja fabricē lietu, tad pacenties vismaz pats neiet pretrunās ar sevi un neatstāj retoriskus TUKŠUMUS, bet sniedz saiti uz konkrēto video ar precīzu laiku, lai visi var paskatīties no kurienes Tu to izfantazē, jo šobrīd fantāziju līmenī tas arī paliek.

“Es (Linards Grantiņš) reiz 1985.g. biju nokļuvis tādā pašā situācijā. Es no šīs situācijas 8. st. garā “diskusijā” ar čekistiem tiku ārā bez sadarbības APLIECINĀJUMA, “BET Jūs, Kalna Kungs, nē”…un tāpēc varu ar 100% pārliecību sacīt: Jūs strādājiet bijušo čekistu vadībā !”

Uz retoriska tukšuma pamatots apgalvojums. Tieši šeit, kad vajag konkrētus pierādījumus, pirms rakstīt publiskus apvainojumus ,Tu, Linard Grantiņ, aprobežojies ar tukšumu – nav pamatojuma!

“Tādu nodevības stulbumu nevar gvelzt BRĪVS CILVĒKS. Runas stils atgādina nodevēju, Atmodas bendi, Valdi Šteinu:”

Valdi Šteinu nepazīstu, bet nekādas atmodas nav bijis un tā arī nebija paredzēta. Ko jēdzīgu bez graušanas, Tu pats piedāvāji? Tikai globālistu utopiju, kur cilvēki pārvērsti par elektroniski vadāmiem zombijiem, bet tāda “kārtība” Dievam nav vajadzīga un kārtējo reizi viss var beigties ar globālu katastrofu, kā tas jau ir bijis iepriekš, pateicoties šiem utopistiem. Tu esi pilnīgā virsvadībā no Rida Brunera, kurš pat neslēpj, ka ir masons un cerību, ka Tu varētu atjēgties no šī “miega” ir maz.

“Ieklausieties tikai: aicina gāzt pašreizējo koalīciju un apvienoties ap mums NEZINĀMO LABO CILVĒKU ! Tas ir slēpts aicinājums gāzt to, kurš šajā KOALĪCIJĀ cīnās pret Jāņa Kalna darba devējiem ! Tā ir cīņa pret Jāni Bordānu(JKP), kurš ir kopā ar ASV anti- korupcijas iestādēm un kuram, cik noprotam, ir Katoļu BAZNĪCAS atbalsts. Un tas jau ir iznīcības drauds vecajiem čekistiem- Latvijas Republikas bendēm. Tiek aktivizētas visas rezerves, sākot no šī Jāņa Kalna un beidzot ar visiem zināmo noziedznieku A. Šleseri !”

Nu kā īsts globālistu rupors. Varbūt Linardam arī vajag aizbraukt apciemot pāvestu, līdzīgi kā Levitam? Svečturus dāvanā aizvest, jo čirkainais sveces jau aizveda. Un pūļa – elites sistēmā, kurā mēs visi dzīvojam – rakstītais par ar anti-korupcijas iestādēm būtu smieklīgi, ja nebūtu tik traģiski. Kamēr būs tā saucamā “elite” un neko nesaprotošs pūlis, būs arī korupcija, tieši tāpat kā aitas un cirpēji. Jo vienmēr būs cilvēki, kuri arī grib būt daļa no “elites” un ceps kukuļus no vakara līdz rītam. Visaptverošu domāšanu veicinošas zināšanas nedrīkst būt tikai “elitāro” skolu saturā – tās ir jāmāca visās skolās, lai visi cilvēki saprot, kādas sekas ir no mākslīga iztrūkuma veidošanas. Ne jau velti, pēc iemeslu un seku likuma, Jūsu piramīda ar visiem četrstūriem un cirkuļiem brūk.

“Es Jūs apsūdzu LR un latviešu tautas nodevībā !”

Ko gan citu var cilvēks, kurš neko vērtīgu sabiedrībai nav piedāvājis. Tikai apsūdzēt tajā, kad kāds traucē īstenot Brunera anticilvēciskos plānus. Tam cilvēkveidīgajam jau sejā redzams, ka dvēsele ir pārprogrammēta un nav vairs palikusi neviena labsirdīga vaibsta – tikai naida un viltus grumbas.

“LRTT: Par šīs 5tās KOLONAS darboņiem pietiekoši objektīvi ir pasacīts zemāk dotajās norādēs. Visiem labiem cilvēkiem ir jāapvienojas ap šo LABO CILVĒKU ! Kurš tad ir šis LABAIS CILVĒKS, nav ilgi jāmeklē, tas nav neviens cits kā Aivis Vasiļevskis. ”Vatņiks Aivis (atvērt) ir iestājies putnu vecenes INGUNAS SUDRABAS jaunajā partijā ATMODA. Abi divi politiskie marģināļi acīmredzot ir iepazinušies PUTINA sektantu organizācijas URANTIJA pasākumos, tā kā gan Sudraba, gan Vasiļevskis ir bijuši šīs sektas locekļi.”

Linard, kad pirmo reizi lasīju un centos vēl atrast kādu saprātīgu domu graudu starp Taviem pieņēmumiem, tad pēc šī “kroņa numura” rindiņu izlasīšanas, ilūzijas pazuda. Es parasti cenšos vērtēt viltīgāk veidotus rakstus, bet lasot Tavu spilgti formatēto tekstu, šeit tā kā pēc scenārija bija jābūt spēcīgākajam argumentam, kas noņem jebkādas ilūzijas par apsūdzamā cilvēka vainu, bet te ne pa tēmu kautkas galīgi garām samurgots – nu tā ka pat ne tuvu. Un no kurienes tāds naids pret Aivi? Varbūt no turienes, ka tieši Aivis ir pietiekami izstudējis tavā nīstajā Krievijā radīto vadības teorētisko bāzi КОБ un ДОТУ, pret kuru viltīgi uzstājas Bruners. Te ir ļoti spilgti redzams, ka Tev ļoti nepatīk, ka cilvēki Latvijā uzzin par globālistu plāniem un visu, kas tiek gatavots aiz švakcinācijām un Zemes noklāšanu ar jaunākās paaudzes raidtorņiem. Stulbākais Tavā un Brunera gadījumā ir tas, ka velnišķajā hierarhijā, lai slēptu pēdas no nākamajām paaudzēm, ar plāna īstenotājiem viņu pašu kuratori izrīkojas pēc principa: “Mavrs darbiņu izdarīja, Mavram jāaiziet”. Kā tas var patikt, man ir grūti saprotams. Gribētos, protams, lai Tev izdotos atbrīvoties no šī viltīgā masona virsvadības.

“Šis Jānis Kalns paziņo, ka jāpatriec valdošā koalīcija, bet ne ar zilbi nepiemin “opozīciju”, kas putinoīdiskās Krievijas rupors Latvijā !!!”

Tas, ka Tu nespēj izvērtēt tieši Valdimira Putina paveikto kopš 2000 gada arī liecina par Tava prāta aprobežotību, kad Krievija tā vietā, lai sadegtu maidanos – ar katru dienu atgūst arvien vairāk suverenitāti. Tu tikai proti sajaukt viņu kopā ar Medveģevu un tam līdzīgajiem.Saukt pie atbildības noziedzniekus nav viegls pienākums, bet līdzīgi kā policistiem – jo ilgāk cilvēks ir saistīts ar kriminālu, jo vairāk pārprogrammējas un pats kļūst par noziedznieku. Tādēļ ik pēc kāda laika vajag ņemt ilgāku pārtraukumu un nodarboties ar kautko radošu un arī visai sabiedrībai vajadzīgu.

You may also like...

8 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Nu ja! No tās pašas vēstures gramatas, kas izdota Zviedrijā lasāms kādā lapaspuse, ka 1937. gadā zviedri īpaši centās saimnieciskajos darījumos no šķirties no Latvijas. Nu i vien ir taisnība vai nav par to, ka latviešus apšāva Sovieti, kā Trockistu pakalpiņus, bet tomēr sasmerejusies viņi bij ar lieliem sūdiem. Tikai ir vien japasketina tas ceļš, kā viņi līdz tām nelietībām aizgāja? Tad nu arī ir vien vēsturiskā taisnība, ka latviešus veidoja svešo ļaužu intereses dibinot biedrības un teātrus, kur vietējo luzeru priekšā nostājas jaunā laikmeta vadoni. Tie protams atkal bij ļaudis ar svešajam asinīm, bet norādot to latviešiem viņi visādi cenšas attaisnoties, ka viņu līdz dalība zhidu revolūcija bij vien tikai romantiska cīņa par savas tautas brīvību no Cariskās impērijas spaidiem. Tad nu pirms kādiem gadiem kādā murgaina naktī nonācu sapņu valstībā, kur devos pa ļoti depresīvu apakš zemes tuneli. Tad nu kādas durvis nebij līdz galam aizvērtas un tās mazliet paverot ieraudzīju slieksni kādi tika taisīti Staļina laika. Uz tā rakstīts šis gads 1937, bet kāds Svētā tēls pazibēja tai tunelī dodamies pa trepēm uz augšu, kā seja nebija redzama, bet pēc viņa enerģētikas es šo svēto jau esmu sastapis sapņu valstībā. Viņš norādīja līdzīgi, kā par Bordanu, kad tas pilnmēness nakti devās pa trepēm augšup pretī Romiešu – Grieķu stila tempļa ēkām – Tu tur nekāp pāri! Es aizveru tās durvis ar slieksni 1937. Un vien nopūtos smagi, ka šausmīga likju kaudze kurā guļ arī latvieši. Devos līdzi Svētajam tēlam, kas bij latviets pa trepēm uz augšu. Tad nu vien starp viņiem nosautajiem bij tāds Jukums Vācietis. Vārds un uzvārds liecina, ka viņš nava bijis īsti savs vīrs un pēc kāda latviešu ģenerāļa atmiņu pierakstiem var secināt, ka ir bijis lecīgs tipiņš armijas virspavelbiecibas priekšā. Ja jau spregaja, tad ļoti labi apzinājās, kas stāv aiz viņa muguras un kādas intereses viņš apkalpo. Nu i daspregajas, ka nošāva tai gadā, bet turpretī tas ģenerālis, ko īpaši necienija arī Latvijas republikas varnesi bij izgājis cauri diviem pasaules kariem. 1937. gadā Latvijas republikas varnesi viņu atstadinaja no kara ministra amata, bet pats vien varēja turpināt savu darbu. Arī šajos laikos viņa personību izceļ, kā nesaprotamu latviešiem vai politiskā redzējumā pasniedz par viduvējību. Tad nu tie letishi tai Soviet Union arī kopojas teātros, bet teātra vadītāji tak tādi vien radi Ēvaldam Valteram. Nu nava bijis vēsturiski nekādas kopības iekš ļaudīm, kas sevi sauc par latviešiem un nebūs. Tad nu tās Zviedrijas bankas revolūcijas laikā cauri sukneja lielas bagātības, kas zagtas iz Russijas un latvieši tais sūdos bij iesaistīti. Zināt viņi zināja daudz un pasaulei jau kļuva lieki, jo dzīvot tak smagi, ka zini visus apkārtējos neliešus.

  2. Antivakceris saka:

    citāts: …”kad Krievija tā vietā, lai sadegtu maidanos – ar katru dienu atgūst arvien vairāk suverenitāti. ”
    Atgūst ,atgūst ,Ķīnas vadībā ! :D Tas puišelis arī neredz pilnu bildi.

  3. AG saka:

    Linardelis labi pfrot sev līdzīgus šiziķus vienmēr atrast !!!

  4. Krauklis saka:

    To>>> Anonīms 21.16. Izlasīju Tavu komentu ,un atcerējos šo dziesmu …
    https://youtu.be/bK5uvoFDFVA

  5. Dievietes Frejas priesteris saka:

    Pirmā ‘’Baltijas Praida 2021’’ (angļu valodā: Baltic Pride 2021) diena ir aizvadīta. Vakardiena bija ļoti lietaina. Pēc ilga sausuma beidzot uzlija auglīgs lietus. Mūsu sabiedrības attieksme pret ‘’Baltijas Praidu’’ dažkārt mēdz būt ļoti agresīva un nosodoša. Diemžēl mūsu sabiedrībā vel aizvien dominē veci un sen jau novecojuši aizspriedumi pret LGBT+ kopienu. Šo irracionālo un klišejisko aizspriedumu pamatā ir kristietība un komunistiskā ideoloģija. Kristietība mūsu zemē varmācīgi ielauzās 12. gadsimtā, tā atnesa naidu un neiecietību pret citādāk domājošajiem, kuru viedoklis, dzīves uztvere un uzvedība bija pretrunā ar katoļu baznīcas (Rietumu kristīgas baznīcas) dogmām. Kopš tā laika mūsu sabiedrībā iesakņojās neviltots naids un riebums gan pret homoseksuālu, gan pret biseksuālu mīlestību, jo par mīlestības etalonu atzina monogāmas, heteroseksuālas attiecības. Kaut gan dzīvē bija savādāk, aristokrātija, kura izveidojās kristietības ietekmē, bija visai izvirtīga un liekulīga, jo pati neievēroja pašu ieviestās dogmas. Laika gaitā kristīgās baznīcas ietekme mazinājās, līdz 1940. gada 17. jūnijā mūsu valsti okupēja Padomju Sociālistisko Republiku Savienība (Padomju Krievija). Komunistiskajai partijai bija īpašs naids pret homoseksuālām vai biseksuālām attiecībā. Atšķirībā no katoļu baznīcas, kas ar inkvizīcijas palīdzību vienkārši slepkavoja LGBT+ kopienas pārstāvjus un pārstāves, ateistiski noskaņotā komunistiskā partija LGBT+ kopienas cilvēkus pasludināja par psihiski slimiem un sabiedrībai bīstamiem indivīdiem. PSRS totalitārais režīms bija izveidots uz dažādu sociālo grupu diskriminācijas rēķina. Šis režīms turējās, tikai pateicoties dažādu kopienu bailēm un naidam. Abi šie režīmi – teokrātiskais kristiešu režīms un ateistiskais komunistu režīms – sludināja naidu pret LGBT+ kopienu. Laiki ir mainījušies, tagad mēs dzīvojam demokrātijas un brīvības laikmetā. Aicinu mūs būt iecietīgiem un saprotošiem pret LGBT+ kopienas cilvēkiem! Aicinu ikvienu no mums noskatīties TV seriāla ‘’Amerikāņu Dievi’’ 3. sezonas 8. sēriju ‘’Degsmes uguns’’. Šo seriālu var noskatīties angļu valodā TV kanāla STARZ mājaslapā: starz.com/us/en/series/american-gods/season-3/episode-8/61896 [Watch American Gods: Ep 308 – The Rapture of Burning on STARZ – Free Trial]. Fantāzijas žanra TV seriāla ‘’Amerikāņu Dievi’’ 3. sezonu var noskatīties TV kanāla STARZ mājaslapā: starz.com/us/en/series/american-gods/season-3/61887 [Watch American Gods Season 3: Stream Full Episodes on STARZ – Free Trial].
    Novēlu mums šajā laikā kļūt kaut nedaudz iejūtīgākiem, pretimnākošākiem un saprotošākiem! Lai visvarenās likteņa Dievietes Nornas – Urda, Verdandi un Skulda – dāvā mums iecietību un sapratni! Lai mīlestības, kaisles un auglības Dieviete Freja (saukta arī par Dievieti Vanadisu) dāvā mūsu sirdīm un prātiem mīlestību! Lai senie un varenie Dievi mūs svētī!
    Ar Dievietes Frejas svētību, Skolnieciņš no Skandināvu Dievu tempļa
    #mīlestība #kaisle #DievieteFreja #DievieteVanadisa #MīlestībasDieviete #saticība #draudzība #iecietība #sapratne #LGBT #LGBTI # LGBT+ #BalticPride #BaltijasPraids #AmericanGods #AmerikāņuDievi #STARZ #MīlestībasFestivāls #praids #pagāni #SkandināvuDievi #Skolnieciņš #SkandināvuDievuTemplis

  6. жрец Богини Фреи saka:

    Первый день ‘’Балтийского Прайда 2021’’ (angļu valodā: Baltic Pride 2021) уже прошёл. Вчера был очень дождливый день. После длительный засухи наконец пошёл плодородный дождь. Иногда отношение нашего общества к ‘’Балтийскому Прайду’’ бывает особо грубым и агрессивным. К сожалению, в нашем обществе есть много глупых и нелепых предрассудков по поводу общины ЛГБТ+. Эти множественные предрассудки основаны на христианстве и коммунистической идеологии. Христианство на нашу землю насильственно вломилась в 12. веку, христианство принесло нам ненависть и презрение к инакомыслию, к тем людям чьи взгляды на жизнь, мышление и поведение не совпадало с догмами католической церкви (Западной христианкой церкви). С тех времён наше общество стало смотреть на гомосексуальную и бисексуальную любовь с омерзением, потому что эталонов любви стали моногамные, гетеросексуальные отношения. Хотя в реальной жизни все было по-другому, аристократия, которая появилась пол влиянием христианства, была развратная и лицемерная, потому что они сами нарушали свои догмы. Со временем власть христианской церкви уменьшилась, но 17. июня 1940. года Латвию оккупировал Союз Советских Социалистических Республик (Советская Россия). У коммунистической партии была особая ненависть к гомосексуальной и бисексуальной любви. В отличие от католической церкви, которая просто убивала представителей и представительниц ЛГБТ+ общины при помощи инквизиции, атеистическая коммунистическая партия признавала людей ЛГБТ+ общины психически больными и опасными для общества. Тоталитарный режим СССР был построен на уширение прав и достоинства разных групп общества. Этот кровавый и деспотичный режим держался благодаря страху и ненависти разных групп общества. Оби эти режимы – теократический христианский режим и атеистический коммунистический режим – проповедовали ненависть к общине ЛГБТ+. Времена поменялись, мы живем вы эпоху демократии и свободы. Будем дружными и добродушными к общине ЛГБТ+! Cоветую каждому посмотреть 8. серию 3. сезона ‘’Американских Богов’’. Серия называется ‘’Вознесение огня’’. Этот сериал можно посмотреть на сайте телеканала STARZ: starz.com/us/en/series/american-gods/season-3/episode-8/61896 [Watch American Gods: Ep 308 – The Rapture of Burning on STARZ – Free Trial].
    Желаю каждому из нас стать хоть немного добрее и благодушнее! Пусть всемогущие Богини судьбы Норны – Урд, Верданди un Скульд – даруют нам терпимость, сочувствие и понимание! Пусть великая Фрея – Богиня страсти, любви и плодородия – дарует нашим сердцам страсть и любовь! Пусть Богиня Ванадис – великая дочь Ванов – благословит нас!
    С благословением Богини Фреи, Сколниециньш из языческого святилища
    #любовь #страсть #БогиняФрея #БогиняВанадис #БогиняЛюбви #добродушие #дружба #понимание #LGBT #ЛГБТ #LGBTI #ЛГБТИ # LGBT+ #ЛГБТ+ #BalticPride #БалтийскийПрайд #AmericanGods #АмериканскиеБоги #STARZ #СкандинавскиеБоги #язычество #Skolnieciņš #svētkalniņš #SkandināvuDievuTemplis #Сколниециньш #ЯзыческоеСвятилище

  7. Ha Ha - tam šūlerim (skolnieciņš) saka:

    Priesteris vakceris un praidists. Ja tu būtu Dievu sūtnis ,tad nepļūtītu apkārt par hormonālo izjūtu gammu , bet Zinātu , kas ir Beznosacījuma Mīlestība.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *