Aleluja, mesija Gobzems mūs “uzjādinās” stikla kalnā !

https://www.delfi.lv/news/national/politics/foto-deputata-gobzema-sasaukts-protests-pret-obligatu-vakcinaciju-pulce-kuplu-skaitu-atbalstitaju-plkst-2145.d?id=53458491&fbclid=IwAR1pCg8gSirRWTjuThU4baj7dcmeJhhExtMZ3rjujepDgqutdM96zkXoCl8

Kā solīts, pie Brīvības pieminekļa sanākušie cilvēki lūdza Tēvareizi, kā arī dziedāja Latvijas himnu, bet, tikuši līdz Ministru kabinetam, sāka skandēt “Atlaist Saeimu” un “Kariņ, atkāpies”. Gobzems gan sapulcētajiem apliecināja, ka valdības mājā šobrīd nevienas amatpersonas vairs nav.Sanākušie skandēja arī saukļus “Brīvība!” un “Latvija!”, bet piketa noslēgumā – “Atlaist Saeimu!”.

Un, skat’ tikai, šis “ticīgais aitu bars” skaita TĒVREIZI un dzied Latvijas Himnu. Vēl atlika tikai kā Ļedjājeva sektantistiem izvārtīties pa asfaltu un izkaukties !

Nepārprotami, ka A. Gobzema darbība ir vērsta uz valsts destabilizēšanu un Tās tiesībām pastāvēt kā neatkarīgai valstij. Izmantot pandēmiju politiski savtīgu mērķu sasniegšanai, ir definējama kā nodevība pret valsti un tautu. Šajā Gobzema “savtīgumā” ar neapbruņoti aci ir saskatāms Kremļa HIBRĪD KARA elements. Aicinot iedzīvotājus nevakcinēties ir noziegums, kura tālākai izskatīšanai jānotiek “aiz restēm” !

Tā tas bija 18. novembra Latvijā 1922. gadā un arī 1946. g. Padomju okupācijas laikā. Ar CILVĒKTIESĪBĀM potēšanai nav nekāda sakara. Par šī termina nelietīgu izmantošanu arī pienākas “restes” ! Ap Gobzemu grozās visindīgākie sarkanās boļševiku reakcionāru varzas jaun- biedri: Sandis Točs, Jūlija Stepaņenko, Vjačeslavs Dombrovskis, Arnolds Babris, Aleksejs Ļedjaevs, Aivars Borovkovs & Co….un vēl palīgā sauc Joni Urbanoviču, Ainaru Šleseri, Edgaru Tavaru & Co… .

Viņu uzdevums ir valstī radīt politisko un ekonomisko kolapsu/krīzi un ar nodevīgo valsts drošības orgānu palīdzību pārņemt varu. Ja mēs nepotēsimies, nesekosim veselajam saprātam un zinātnes sasniegumiem, Latvija var tikt izolēta no Eiropas. Neklausi, latviet, nevienam, kurš TEV saka, ka šī slimība neeksistē. Tā eksistē un tik ātri nebeigsies. Tā mutēsies un nesīs nelaimi vēl ilgi ! Potējoties TU novērsīsi tās masveida uzliesmojumus, kas pats par sevi jau ir liels sasniegums, jo būs iespēja palīdzēt tiem, kuri sasirguši ne tikai ar šo slimību, bet arī ar citām. Tā ir ķēdes reakcija, ja slimnīcas būs pilnas ar COVIDISTIEM, tad ne sirds/asinsvadu slimniekiem ne citiem nebūs vietas, tie mirs kā mušas pēc indes izpūšanas.

Un padomā par šo idiotisma izpausmi: “Esmu vesels ar labu imūno sistēmu !”

To var pasacīt viens garīgi atpalicis “gudrinieks”, kuram smadzenes ir aizvietotas ar vēdera saturu. Imūnai sistēmai nav nekāds sakars ar šo vīrusu. Tā pasargā TEVI no tai pazīstamajiem vīrusiem- no iepriekšējām potēm un pārslimotām slimībām. Pret jauno vīrusu tai būs jāsāk viss no gala. Var gadīties, ka tā netiek galā ar jauno- bīstamo vīrusu un tu, sava “stulbuma” dēļ, būsi spiests “doties pie senčiem”!

Vai tas, latviet, ir tavs mērķis ?

05.07.21

You may also like...

9 komentāru

  1. Antivakceris saka:

    Arrow
    19:20, 3. augusts 2021
    Veselie kā drauds afērai – kāpēc jānošpricē visi? Tagad, kad pietiekoši skaidri ir redzama gan vīrusa afēra, gan pošu bezjēdzīgums, kuru nu jau var pamatot pat ar pašas oficiālās ‘zinātnes’ un medijos publicētiem datiem un statistiku, atliek jautājums par to, kāpēc joprojām sazvērējušies režīmi gandrīz visā pasaulē par katru cenu cenšas panākt 90-100% iedzīvotāju nošpricēšanu? Kas ir tas, kāpēc šis spiediens ir tik izmisīgs īpaši pēdējā mēneša laikā?
    Kamēr aizvien vairāk cilvēku saprot to, ka tas nekādā ziņā nav un nevar būt saistīts ar rūpēm par veselību, tomēr jautājums par to, kas tad īsti ir par iemeslu tādam neprātam, gan interesē daudzus. Protams, tas ir Resets un tas ir QR kods, kas kontrolē to, kur cilvēks atrodas – tā ir viena būtiska sadaļa un par to ir rakstīts ne reizi. Bet ir kaut kas vēl.
    Ne jau velti tik daudzi īsti eksperti ir brīdinājuši par dažādiem kaitīgiem blakus efektiem un par to sācis runāt pat viens no mRNS tehnoloģijas pionieriem Roberts Melouns, kuru tūlīt pat izsvītroja no Wikipedia vēstures par šo tēmu. Bet visi viņi brīdina par autoimūnām saslimšanām un neauglību.
    Oficiālie mediji un globālistu kalpu valdības nemitīgi stāsta, ka neesot pierādījumu tam, ka šīs injekcijas kaut ko tādu izraisa. Taču viss ir otrādi – nav pierādījumu, ka tās ir drošas. Lai to vispār varētu noskaidrot, ir jāpaiet gadiem, ne jau velti īstas vakcīnas tika testētas 10-15 gadus un tajās bija īsts, novājināts vīruss, kas pierāda to, ka tāds vispār eksistē dabā. Šeit nekā no tā nav.

    Potes sastāvs tika ģenerēts burtiski stundu laikā, saņemot datorizētu vīrusa genoma sekvenci no Ķīnas caur internetu – tas vispār ir kas? Bet tas ir publiski atrodams un izlasāms – tieši tā to izdarīja Moderna janvārī, kad par tādu vīrusu pasaulē vēl daudzi nebija pat dzirdējuši. 48 stundas un pote gatava. Tas noved pie būtiskā jautājuma, kāpēc viņi šo substance grib dabūt teju katrā cilvēkā?
    Paskatieties globālistu retoriku jautājumā par neauglību. Viņi kategoriski noliedz to, ka šīs potes varētu to izraisīt, bet turpat blakus ir dati par to, ka kovids to varētu gan. Bet kāda tad ir atšķirība starp to, vai cilvēka organismā nonāk pīķa proteīns caur infekciju, ja vīruss būtu īsts un to, ka viņa organisms saņem instrukciju tādu ražot pats, kas ir mRNS tehnoloģija? Šī nelielā nianse tad arī slēpj sevī baiso noslēpumu. Tas vienlaicīgi atbild uz šo jautājumu, kāpēc vajag nošpricēt visus.
    Gluži vienkārši, ja tas nesanāk, tad nepotētie ir dzīva liecība šim noziegumam. Ir gluži skaidrs, ka Davosas iecerētais Resets nav iespējams bez būtiskas planētas iedzīvotāju skaita samazināšanas un tieši par to taču bez apstājas runā visa tā pati elite, kas tagad rūpējas par mūsu veselību.
    Papildus tam, ka ir pieteikts totāls karš un baltās rases izpostīšana ar visām iespējamām genderisma un citām ideoloģijām, ir jābūt vēl kādam mehānismam, kas to realizē. Un tam jāizskatās pietiekoši dabiski, tāpēc tiešā mirstība no potēm nebūs šis mehānisms, kaut arī tas daļēji jau kļūst uzkrītošs. Bet autoimūnās saslimšanas diagnostika parasti prasa 4-5 gadus, bet neauglību var sākt fiksēt laikā no 6-12 mēnešiem.
    Tātad, ja tuvāko gadu laikā pasaulē paliek pietiekoši liela populācija, tad tas būs tas pats, kas kontroles grupa. Tie ir eksperimenta neskartie cilvēki. Kad špricētās grupas sāk uzrādīt visus šos simptomus, bet kontroles grupā to nav, tā ir droša zīme tam, ka pirmā grupa ir saindēta tīšām. Tāpēc puse no amerikāņiem un vēl lielākas grupas citās valstīs šobrīd vēl ir tāda kontroles grupa. Un tieši no tā baidās režīmi, tāpēc viņi cenšas demonizēt un terorizēt šos cilvēkus, kas atsakās piedalīties šajā genocīdā.
    Un tas arī ir iemesls, kāpēc šīm grupām ir jāiztur un jābūt par pierādījumu tam, ko globālisti dara ar planētu. Ja viņiem izdotos nošpricēt visus vai gandrīz visus tuvākos gados, tad pierādījumu vairs nebūs, jo tad visus simptomus un mirstību mierīgi varēs norakstīt uz vīrusa jauniem variantiem. Tad baltā rase aiziet bojā un īstenojas Kalergi plāns par jaukteņu rasi un Švāba biomasa. Bet, ja pastāv kontroles grupas, tad Resets izjūk.
    Tieši tāpēc ir šis karš pret veseliem cilvēkiem, jo vini tiešā veidā apdraud globālistu plānus ar savu eksistenci. Injekcijas, lokdauni un sertifikāti ir viņu ierocis, bet viņiem tā visa realizācijai ir tikai daži gadi, ko arī skaidri saprot tas pats Švābs un nemaz neslēpj. Vai nu tagad, vai nu cilvēce atmostas un viss viņu gadsimtiem lolotais plāns sabrūk. Izturiet…

    Arrow
    21:16, 3. augusts 2021
    Rekur arī pienāk BigPharma beigas Tūlkojums: Lūdzu brīdiniet visus ģimenes locekļus, draugus un radus! PĀRSTEIDZOŠAS ZIŅAS! Augstākā tiesa ir atcēlusi vakcināciju Amerikas Savienotajās Valstīs Augstākā tiesa ir atcēlusi vispārējo vakcināciju. Bils Geitss, ASV galvenais infekcijas slimību speciālists Fauci un Big Pharma ir zaudējuši prasību ASV Augstākajā tiesā, nespējot pierādīt, ka visas viņu vakcīnas pēdējo 32 gadu laikā ir bijušas drošas pilsoņu veselībai!
    Prasību iesniedza senatoru Kenedija vadītā zinātnieku grupa. Roberts F. Kenedijs jaunākais: “Par katru cenu jāizvairās no jaunās vakcīnas pret Covid. Es steidzami vēršu jūsu uzmanību uz svarīgiem jautājumiem saistībā ar nākamo vakcināciju pret Covid-19. Pirmo reizi vakcinācijas vēsturē jaunākās paaudzes tā sauktās mRNS vakcīnas bojā un maina pacienta ģenētisko materiālu, kas jau bija aizliegts un kas iepriekš tika uzskatīts par noziegumu.
    Koronavīrusa VAKCĪNA NAV VAKCĪNA! UZMANĪBU! Kas vienmēr ir bijusi vakcīna? Tas vienmēr bija pats patogēns – mikrobs vai vīruss, kas tika nogalināts vai novājināts, un tas tika ievadīts organismā, lai ražotu antivielas. Koronavīrusa vakcīna no jaunākās mRNS (mRNS) grupas, nonākot cilvēka šūnā, mRNS pārprogrammē normālu RNS / DNS, kas sāk veidot citu proteīnu. Tai nav nekāda sakara ar tradicionālajām vakcīnām! Tas ir, tas ir ģenētiskās ietekmes instruments. Ģenētiskais bio ierocis! Viņi gatavojās iznīcināt visus cilvēkus, un izdzīvojušie kļūs par ĢMO!
    Pēc bezprecedenta mRNS vakcīnas vakcinētie vairs nevarēs papildus ārstēt vakcīnas simptomus. Vakcinētiem cilvēkiem būs jāsamierinās ar sekām, jo ​​viņus vairs nevar izārstēt. Var izvadīt no cilvēka ķermeņa toksīnus. Bet cilvēkam ar ģenētisku defektu, kā piemēram, Dauna sindromu, Klinefeltera sindromu, Tērnera sindromu, ģenētisku sirds mazspēju , hemofilija, cistiskā fibroze, Retta sindroms utt.), palīdzēt nevar jo ģenētiskais defekts ir uz visiem laikiem!
    Tas nepārprotami nozīmē: ja pēc mRNS vakcinācijas parādās vakcinācijas simptoms, ne viens terapeits nevar jums palīdzēt, jo VAKCINĀCIJAS RADĪTAIS KAITĒJUMS BŪS ĢENĒTISKI neatgriezenisks. Vakcinācija ir 21. gadsimta genocīda bioieroči.
    Bijušais Pfizer galvenais zinātnieks Maiks Jedons vēlreiz paudis savu nostāju, ka tagad ir par vēlu glābt tos, kuriem injicēta šī viela, ko publiski sauc par “Covid-19 vakcīnu”. Viņš mudina tos, kuri vēl nav saņēmuši nāvējošo injekciju, cīnīties par savu, apkārtējo un savu bērnu dzīvību. Starptautiski pazīstamais imunologs turpina aprakstīt procesu, kas, pēc viņa teiktā, nogalinās lielāko daļu cilvēku: “Tūlīt pēc pirmās vakcinācijas aptuveni 0,8% cilvēku mirst divu nedēļu laikā. Vidējais izdzīvojušo dzīves ilgums būs divi gadi, bet tas arī samazinās ar katru jaunu “injekciju”.
    “Joprojām tiek izstrādātas papildu vakcīnas, lai bojātu orgānus, tostarp sirdi, plaušas un smadzenes. Pēc divām desmitgadēm Pfizer, profesors Yedon bija iepazinies ar farmācijas giganta Pfizer funkcijām un pētniecības un attīstības mērķiem, un norāda, ka pašreizējā “vakcinācijas” režīma galīgais mērķis ir planētas depopulācija, kas līdzīnās visiem bijušajiem kariem kopā ņemtiem. “Miljardiem cilvēku jau ir vakcinēti, tiem draud neizbēgami un sāpīgi nāves gadījumi. Ikviens, kurš saņem injekciju, mirs priekšlaicīgi, un trīs gadi ir dāsns novērtējums, cik ilgi viņi var izdzīvot. ” Kopīgojiet informāciju lai glābtu pēc iespējas vairāk cilvēku!

    No interneta materiāliem
    .
    .
    .
    Admins
    Nu no kurienes Jums antivakseriem ir uzradusies šī melu PROGRAMMA ?

  2. Anonīms saka:

    Mja! Vien šinī rakstā parādās Grantina chuliska būtībā un viņa Ulmaniska sektantista valoda, ka tik tu veco vir tur 80 tajos neesi pie kaut kā smaga pieķerts? Rodas daudz jautājumu, kā nu tu spēji nostāvēt pret to Kgbeshniku būtību tajos laikos, ka tik viņi tevi nav apzināti izlaidusi ar savu īpašu nodomu, lai šodiena tu kalpotu tai spragonai Eiropai. Ak vai, ka Eiropa no mums noskirsies, ja latvieši nebūs vakcinejies! Tu pats esi atarpojies, vakcinejies un saņēmis Que AR kodu?

  3. anomīmam saka:

    Nu slimību izmantot politiskām spēlēm ar nav prāta darbs. Ja nav cita, ar ko plātīties. Nu jau gan plātās ar to krāsaino karogu ar. Paskaties pietiek, tv arī rādīja.
    Kāds berjozkins jau reiz izmantoja veikala sagrūšanu politikai, ja labi atceries. Tā teikt, pāri līķiem. Nesmuki.

  4. Anonīms saka:

    Ruslans Straķis
    Apmaksāta reklāma · Apmaksā Ruslans Straķis ·
    DAŽI FAKTI PAR SISTĒMU. SPIED SHARE.
    🔰 Šķēles uzņēmumu gada apgrozījums ir vismaz 2 miljardi eiro.
    🔰 Lemberga aptuvenais kapitāls pēc KNAB darbinieku aplēsēm ir 3.5 miljardi eiro. Šķēles ne mazāk.
    🔰 Zāļu karteļa vienu no flangiem veido Izraēlas tautību trīs cilvēki, katra kapitāls mērāms 3-4 miljardu eiro apmērā.
    🔰 Būvnieku kartelis katru gadu apgroza vismaz 1.5-2 miljardus eiro valsts naudas.
    🔰 Drošības iestādes SAB darbinieks var atļauties ikmēnesi īrēt apartamentus Monako un Londonā kopsummā par 23 000 eiro mēnesī. Daļa no kontrabandas, narkotrafika, naudas atmazgāšanas, pielaižu valsts noslēpumam tirdzniecības un citu jautājumu risināšanas. Tas ir tikai viens no darbiniekiem.
    🔰 1998.gadā Ventspils un Valmieras grupējumi vienojās Latviju pārvaldīt kopīgi, kas arī joprojām notiek LPSR VDK virsvadībā. Kopīgi resursi, politiķi, tiesneši, prokurori, karteļi, mediji, drošības dienesti.
    Kas var stāties pret miljardieriem un drošības dienestiem aiz kuriem stāv ietekmīgāki drošības dienesti un krievu mafija?
    ⚠️ Uz nākamajām Saeimas vēlēšanām sistēma saražos vēl 5-7 jaunas partijas. Protams, Tava partija glābs Latviju, tā nav sistēmas subjekts. Ja Pētera partija nav sistēmas subjekts, Mirdzas partija arī nav, tad kura ir? 🤔 Tad sistēma sanāk neražo partijas, lai noturētu varu un vairs nevēlas zagt katru gadu miljardus eiro no budžeta?
    🔜 Protams, ka Likums un Kārtība valdes loceklis Brūveris, kas SMSCredit saņem algu no Šķēles nav sistēmas cilvēks. Arī Šlesers un Stepaņenko nav. Drīz arī Arnolds Babris dibinās partiju, kuram ir juridiska saistība ar Šleseru. Dombrovska Republika 2030 arī, protams, nav pārpildīta ar Šķēles un Šlesera cilvēkiem. Viņi visi glābs latviešus. Tevi un mani. Paldies viņiem par to, ka rūpējas par mums. Beidzot padzīs Levitu, KGB aģentu ar iesauku Kurmis, arī Pavļutu, kurš Lemberga advokātu iefīrēja par Satversmes tiesas tiesnesi un kurš ļauj Veselības ministrijas konkursos uzvarēt Maskavas būvniekiem. Arī Kariņu, kurš saņēmis naudu no Maskavas vicemēra/Gazprom pārstāvja un vēlāk Gazprom bez konkursa piešķīris vairāk nekā 40 milj. eiro un glabā Latvijas stratēģiskās degvielas rezerves Putina kompānijā Gunvor. Padzīs beidzot Edgaru Jaunupu, A/Par bosu, kurš lido uz Maskavu saskaņot Mārtiņu Rīgas domes mēra amatam un palīdz Putina draugam iegūt Latvijas pilsonību. Šie noteikti padzīs šos visus kremlinus, jo viņi nav kremlini. Viņi ir latvieši. 🇱🇻 Jurašu arī padzīs, kurš ar krievu mafijas spici strādā un Tāli Linkaiti, kurš atdevis sabiedriskos pārvadājumus 500 milj. eiro apmērā Šķēlem, Savickim, Šleseram un Brandavam un pat NRA to atmaskoja, jo Lembergs neko nav saņēmis. Viņu šie iemeta cietumā. Noņēma no trases ietekmīgu konkurentu. Arī Znotiņu, kuram kopīgs foto bizness ar Šlesera čomu Viesturu Koziolu un kurš bildē MK un Levitu. Visus kremlinus noņems. Tas nekas, ka visi koalīcijā strādā vienā komandā ar tiem, kuri viņus vismaz publiski grasās noņemt, apcietināt un tiesāt. Šlesers tiesās Linkaiti, jo viņš atdevis 500 milj. eiro viņam un citiem VDK kadriem. Jurašu, jo strādā ar Šķēles un Šlesera partneriem. Jurašam ir izeja uz krievu mafijas spici un Krievijas izlūkdienestu, bet miljardierim Šķēlem un Šleseram tādas nav. Un tas nekas, ka Pjotrs Avens ir Latvijas Balzāms padomes loceklis kopā ar Gulbi, kas ir padomes priekšsēdētājs, bet Gulbja brālis pārvalda visu Šlesera impēriju. Oficiāli. UR datos viss pieejams.
    🎬 Un kas ir Tavs favorīts nākamajām Saeimas vēlēšanām? Gobzems, Šlesers, Dombrovskis, Babris, Raimo? Varbūt Ģirģens dibinās partiju? Aizkulisēs runā, ka tieši VDK Guntis Indriksons viņu izvirzīja par Iekšlietu ministru, tas pats, kurš pēc internetā un grāmatās atrodamās informācijas savulaik savervēja pašu Aināru. Un Šķēlem un Šleseram ir kopīgi uzņēmumi vai biznesa projekti ar visu LPSR VDK vadību. Joprojām. Bet VDK kopīgi atpūšas ar Tambovas mafijas locekļiem Monterosso restorānā, jā jā, tieši Tambovas mafijas locekļi iemaksāja Kariņam 6.37 milj. eiro un iepriekš Valdim Dombrovskim 6 milj. eiro. Un Gunvor arī ir Tambovas mafijas. 👍🏼 Mēs tur glabājam degvielas rezerves. Vismaz līdz 2021.gadam.
    Lūdzu, dalies ar ziņu, man nav mediju atbalsta, jo tie praktiski visi pieder sistēmas pārvaldniekiem, bet uzskatu, ka ir vitāli svarīgi katram latvietim zināt patiesību. 🇱🇻

  5. nu jā saka:

    Lielie mediji par to nestāsta. Tikai kladzina par demokrātiju.
    Paldies par info.

  6. Nevaru nepiekrist A.Priedīša kungam ! :) saka:

    https://udoulbergaakademija.blogspot.com/2021/07/bioterorisma-2etaps.html?
    .
    .
    .
    Admins
    Protams, ka Tev jāpiekrīt Priedītim, jo abi esiet no viena KANTORA.
    https://tautastribunals.eu/?p=60200

  7. Pārmaiņas saka:

    2021. gada 6. augusts 10.55
    Ruslans Straķis
    —–
    Tāpēc jau to sauc par sistēmu, čeloveku sistēma kur tautībai nav nozīmes. Pretīm tai var stāties tikai neatkarīgie, tādi kā Ulmaņlaika saimnieku dēli. Vergi pret sistēmu nekad neies, jo vergs ir atkarīgs no algas, no barības, no pakalpojumiem un izpriecām, ko piedāvā sistēma saviem vergiem.
    Ja nav pašpietiekamu neatkarīgu saimnieku un rūpnieku, nav arī pretimstāvēšanas sistēmai.
    Personīgi manu neatkarību cenšas iznīcāt paša ģimene, jo būt vergiem ir izdevīgāk gan materiāli, gan fiziski nav jāpiepūlas. Sistēma nodrošina valsts dotētu, bezrūpīgu dzīvi pilsētās, kur vienīgais noteikums ir kalpot sistēmai.

  8. Dievietes Frejas priesteris saka:

    Šodien ir 6. augusts. Tuvojas ‘’Baltijas Praida 2021’’ noslēgums. ‘’Baltijas Praids’’, kas šogad norisinās Rīgā, ir mīlestības festivāls, kurš satuvina un saliedē dažādu dzimumu un seksuālo orientāciju cilvēkus. Par nelaimi, mūsu sabiedrība ļoti pretrunīgi izturas pret ‘’Baltijas Praidu’’. Šādai neapmierinātībai var būt vairāki iemesli. Pirmkārt, kristīgā baznīca (katoļi, pareizticīgie, vecticībnieki, protestanti (lielākoties luterāņi), modernās kristīgās konfesijas) n-tos gadsimtus sludina naidu pret LGBT+ kopienu. Pēc būtības kristietības reklāmas kampaņa balstās uz poligāmijas, biseksualitātes un homoseksualitātes noliegšanu un mītiskas tikumības sludināšanu. Taču kristietība nav tik tikumīga, kā varētu šķist. Gan uz Rietumu kristīgās baznīcas (katoļu baznīcas), gan uz Austrumu kristīgās baznīcas (pareizticīgo baznīcas) sirdsapziņas ir daudz noziegumu. Piemēram, katoļu baznīca vajāja un slepkavoja protestantus, bet pareizticīgo baznīca vajāja un slepkavoja vecticībniekus. Otrkārt, Latvijas Republiku teju pusgadsimtu okupēja Padomju Sociālistisko Republiku Savienība (Padomju Krievija). Šis totalitārais veidojums, kas nežēlīgi slepkavoja gan krievus, gan citas tautas, turējās tikai uz naida un bailēm. Naids un bailes bija kompartijas dzīvības avots. Padomju vara teju pusgadsimtu sludināja mums naidu un riebumu pret LGBT+ kopienu. Visi šie faktori ietekmēja mūsu tautas mentalitāti un kultūru. Atstāsim šo naidu pagātnē! Piemēram, Japānā jeb uzlecošās Saules zemē nav naida pret LGBT+ kopienu, jo japāņu kultūra atšķiras no mūsu kultūras. Japānā nav nedz kristietības, nedz komunisma ietekmes. Dominējošās reliģijas Japānā ir sintoisms (avots: tsunagujapan.com/zh-hans/17-facts-you-probably-didnt-know-about-shintoism 关于日本“神道教”,你可能不知道的17件事 | tsunagu Japan) un dzenbudisms (avots: matcha-jp.com/jp/2605 仏教の教え、禅とは? 座禅や禅アート、庭園を体験できるスポット | MATCHA – 訪日外国人観光客向けWebマガジン (matcha-jp.com)). Japānā katru gadu notiek festivāls ‘‘’Kanamara Matsuri’’, šis festivāls dāvā saticību un iecietību japāņu sabiedrībā. Video no Vernijas Džeferījas YouTube konta: youtu.be/HMrDVYQ0ctU (Kanamara Matsuri Festival 2019). Video no lietotāja Pazudis Japānā (Lost In Japan) YouTube konta: youtu.be/GPFl0MSg9-Q (Lost In Japan: Kanamara Matsuri).
    Būsim draudzīgi! Dzīvosim saticīgi! Lai visvarenā Dieviete Freja dāvā mums mīlestību un kaisli! Lai Dieviete Freja mūs svētī! Lai visvarenā Dieviete Vanadisa dāvā mums prieku un baudu! Lai Dieviete Vanadisa mūs svētī! Lai visvarenās likteņa Dievietes Nornas – Urda, Verdandi un Skulda – mūs svētī! Lai osis Igdrasils (pasauļu koks) sargā mūsu mīlestību!
    Ar Dievietes Frejas svētību, Skolnieciņš no sidrabbirzs
    #06.08.2021. #mīlestība #kaisle #DievieteFreja #DievieteVanadisa #MīlestībasDieviete #saticība #draudzība #iecietība #sapratne #LGBT #LGBTI # LGBT+ #BalticPride #BaltijasPraids #MīlestībasFestivāls #praids #pagāni #SkandināvuDievi #Nornas #Skolnieciņš #sidrabbirzs #OsisIgrasils

  9. жрец Богини Фрейи saka:

    Сегодня 6. август. ‘’Балтийский Прайд 2021’’ приближается к концу. ‘’Балтийский Прайд’’, который в этом году состоялся в Риге, это фестиваль любви, который сближает людей разных полов и сексуальных ориентаций. К сожалению, отношение к ‘Балтийскому Прайду’’ в нашем обществе бывает очень противоречивым. У такого недовольства есть несколько причин. Во-первых, христианская церковь (католики, православные, староверы, протестанты (в основном лютеране), современные христианские конфессии) многие века проповедовали ненависть к ЛГБТ+ (LGBT+) общине. По своей сути рекламная кампания христианства основана на отрицание полигамии, бисексуальности и гомосексуальности и мифической непорочности. Но христианство не является таким невинным как на первый взгляд может показаться. Христианство — это очень порочная религия, которая уже давно погрязла во своих пороках. И Западная христианская церковь (католическая церковь), и Восточная христианская церковь (православная церковь) на своей совести имеет множества преступлений. Например, католическая церковь преследовала и убивала протестантов, а православная церковь преследовала и убивала староверов. Во-вторых, Латвийская Республика полвека находилось под гнетом Советского Союза (Советской России). Этот убогий, тоталитарный режим, который убивал русских и другие народы, держался только на страхе и ненависти. Страх и ненависть служил источником жизни для коммунистической партии. Советская власть нам около полвека проповедовала неприязнь и отвращение к общине ЛГБТ+ (LGBT+). Эти все факторы повлияли на менталитет и культуру нашего народа. Оставим эту ненависть к ЛГБТ+ (LGBT+) общине в прошлом! Например, в Японии, то есть в стране восходящего Солнца к ЛГБТ+ (LGBT+) общине не испытывают не ненависть, не страх, потому что японская культура сильно отличается от нашей. Япония некогда не находилось под пагубным влиянием христианской церкви и коммунизма. В Японии главенствуют такие религии как синтоизм (источник: tsunagujapan.com/zh-hans/17-facts-you-probably-didnt-know-about-shintoism 关于日本“神道教”,你可能不知道的17件事 | tsunagu Japan) и дзен-буддизм (источник: matcha-jp.com/jp/2605 仏教の教え、禅とは? 座禅や禅アート、庭園を体験できるスポット | MATCHA – 訪日外国人観光客向けWebマガジン (matcha-jp.com)). Каждый год в Японии проходит фестиваль ‘’Kanamara Matsuri’’, этот фестиваль дарует мир и гармонию в японском обществе. Видео из Ютуб аккаунта Верни Джеффрис: youtu.be/HMrDVYQ0ctU (Kanamara Matsuri Festival 2019). Видео из Ютуб аккаунта пользователя Потерянный в Японии (Lost In Japan): youtu.be/GPFl0MSg9-Q (Lost In Japan: Kanamara Matsuri).
    Откроем свои сердца к любви и пониманию. Давайте жить дружно! Пусть всемогущая Богиня Фрейя дарует нам любовь и страсть! Пусть Богиня Фрейя нас благословит!! Пусть всемогущая Богиня Ванадис дарует нам радость и наслаждение! Да благословит нас великая Богиня Ванадис! Пусть всемогущие Богини судьбы Норны – Урд, Верданди un Скульд – благословят нас! Да прибудет с нами сила и мудрость Скандинавских Богов!
    С благословением Богини Фрейи, Сколниециньш из святорощи
    #06.08.2021. #любовь #страсть #БогиняФрейя #БогиняВанадис #БогиняЛюбви #добродушие #дружба #понимание #LGBT #ЛГБТ #LGBTI #ЛГБТИ # LGBT+ #ЛГБТ+ #BalticPride #БалтийскийПрайд #СкандинавскиеБоги #Норны #язычество #язычники #ЯзыческаяВера #Skolnieciņš #svētbirzs #Сколниециньш #святороща

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *