Par BrīvvalstsTV “režisoru”- fimētāju Māri Bērziņu

23.maijā, plkst. 20:00 vēl stāstīsim par tautvaldības svarīgākajām iezīmēm, par to, kā ASV “eksperti” deviņdesmitajos likvidēja Latvijas rūpniecību un citām interesantām tēmām.

BrīvvalstsTV dara visu, lai paustu to, ko oficiālie mediji noklusē un Tu, mūsu skatītāj, esi vienīgais, kurš var mūs atbalstīt. Kaut ar 10 eiro cigoriņu kafijai un mūsu enerģijai. Par iespējām atbalstīt skaties mūsu mājas lapā

https://www.brivvalsts.tv/kontakti-un-atbalsts/

Uz tikšanos BrīvvalstsTV ziņu svētdienā!

#brivvalststv #brivvalststv15

L.Grantiņš

Šeit redzam kārtējo VDD radīto nodevības- sabiedrības vienotības šķēlēju Māri Bērziņu, kurš sevi reprezentē kā Latvijas tautas glābēju no paredzamās apokalipses. Sāka savu “karjeru” ar Gintas Vocišas glābšanu, tad ar Jeremējeva Tautas Varas Fronti, bet tagad kopā ar Ļeģajeva sektu “uzcirtuši” BRĪVVALSTI.TV. Mēs visi atceramies kā Ļeģājevs ar savu varzu dedzināja LATVJU DAINAS un Jāņa Jaunsudrabiņa BALTO GRĀMATU. Pie tādiem okupācijas deģenerātiem un latviešu tautas nīdējiem var pieslieties tikai CILVĒCES ATKRITUMS, kāds arī ir šis M. Bērziņš.Un ne tikai šis Bērziņš, bet vismelnākais Atmodas grāvējs Valdis Šteins(NAVIGATORS), Jura Lapinska un Aivara Gardas domubiedrs / cīņas biedrs, kā saukts tūlīt klāt tur, kur notiek cīņa pret visu latvisko !

Ja mēs palasām Grantiņa un Bērziņa saraksti, tad redzam, cik pretīgi Bērziņš sagroza pats sevis sacīto. Viņa paša pētījumos- atklājumos bija konstatēts, ka bērniņi miruši no potēm, kuras nepareizi ievadītas organismā. Ja būtu iepotēts muskulī, nekas bērniņiem nebūtu noticis, bet tās caur sistēmu tika ielaistas tieši asinsrites sistēmā(pamēģiniet pat pieaugušajam poti ielaist tieši vēnā un redzēsiet ar ko tas beidzas). Un pēkšņi šis Bērziņš saka, ka es atzīstot, ka bērni miruši no potēm ! Tādu idiotismu var gvelzt sātanisma apsēts ! Bet, kā redzams, tāds ir nodevības kantora noteikums, lai Bērziņš ikmēnesi saņemtu savus 30 jūdasa grašus.

6 komentāri

·  Linard Grantins

Protams, ka nodevīgās valdības mēdiji daudz ko noklusē un to izmanto mūsu tautas lielākie ienaidnieki ar Ļeģājeva bandu, kurai latviskās vērtības ir nāvīgs augonis. Nekas nepaliek apslēpts. Melnais nodevējs Valdis Šteins ir kā saukts pie šīs bandas. Un, tev, Berziņ: kas tas par advokātu, kuram jāmaksā par divu bērnu dzīvībām. Lops, ne advokāts, bet iespējams, ka vis aiziet tev priekš aliņiem un cigaretēm. Es nekad neatgādinu, kuriem es ziedoju un ziedoju es pietiekoši. Bet tev, nelieti, es atgādināšu: cik no manis ziedotajiem 600 eiro tika Gintai un cik tu nodzēri ? Un rezultāts visam tam, ka mani nodēvēji par kretīnu un vecu čekistu. Tu esi tiesājams pat tautas nodevību un tas arī notiks.

Māris Bērziņš  Linard Grantins

ziniet Grantiņa kungs. Ja jūs absolūti uzticaties TV3, tad par jūsu lojalitāti Latvijai un Latviešiem šaubu nav un nevar būt. Kāpēc tikai Ļedjajevs, kur tad Šlesers ar Gobzemu? Par tiem 600 eur, būtu labāk paklusējis. Jūs pat iedomāties nespējat, kāda šeit ir situācija. Vācijā ir savādāk. Tur vēl ir kaut kādas cilvēka tiesības (rakstu tā, jo pazīstu dažus daudz adekvātākus cilvēkus tur). Bet, tas ko darat jūs ir vistiešākā kaitniecība. Un vistiešākajā veidā Gintai. Domājat, es neredzu kādēļ? Atbalstat tik potes tālāk un ne reizi vien nonāksit hospitālī. jūsu attieksme mainījās par visiem simts, kad nāca gaismā fakts (un tas ir fakts), ka mazie mira tieši no potēm. Tieši tad sākāt mani zākāt, bazūnēt, ka esmu tautas nodevējs utt. Un apsaukāt par alkoholiķi, jo vienreiz dzīvā sarunā dzēru alu… Par smēķēšanu neizteikšos. Tas ir tik pat atļauts kā pienu dzert. Kurš tad te beigās ir kretīns, ko?

Linard Grantins  Māris Bērziņš

To, ka miruši no potēm, tu saki tagad, kad sadarbojies ar Kremļa bandu. Bērni mira no potem, tikai tāpēc, ka tās tika ievadītas netradicionāli. Pats atsakies no saviem vārdiem ? Tu esi kļuvis par apsmieklu ar savu “brīvvalsti” un antivakcinēšanu tautas acīs. Tevi likvidēs savējie, pat tribunāls nebūs vajadzīgs.

Māris Bērziņš Linard Grantins

klausies, tu vispār sajēdz ko muldi? Tu pat atzīsti, ka miruši no potēm, bet turpini tās reklamēt? Apsmiekls esi tikai un vienīgi tu. Cits tavā vietā vismaz apklusis būtu. Tu stāsti visiem, kādai ellei esi cauri izgājis. Un par to – atliek tikai noņemt cepusri tavā priekšā. Ko ne reizi vien esmu teicis. Bet rodas pamatotas šaubas, ka tā ir bijis, jo tu apzināti nostājies pret cietējiem. Un šajā gadījumā runāju par Gintu. Visi viņu ir uzmetuši, arī tu. Un tas jau vairs nav piedodams. Runājot tava tribunāla vārdiem – ASM!

Linard Grantins  Māris Bērziņš

Par antipošu reklāmu tevi tauta nomētās ar akmeņiem, jo veic noziegumu. Tu lasīt laikam jau proti, bet izlasīto neapjēdz. No potēm, ja tās būtu pareizi ievadītas, bērni nebūtu miruši, es sacīju. Jo to taču tu pats sacīji, bet laikam jau nav vairs izdevīgi to atcerēties. Pret potēm uzstājas aptaurēti sazvērestības idioti- putiniskie parazīti un tu esi viens no viņiem.

Māris Bērziņš  Linard Grantins

Ha, ha, ha. Starp citu paldies tev grantiņ. Tu publiski esi atzinis, ka bērni gāja bojā no vakcīnām, nevis Ginta viņus nosmacēja. Šāds “atmodas aizsācēja” atzinums man nāk tikai par labu un visvairāk jau Gintai. Veiksmi tev un labāk jau neiešauj sev kādu zenecu. Bet tas jau mans novēlējums. Tīri un no sirds.

25.05.21

You may also like...

6 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Tu esi garīgs kroplis, grantiņ! Un degsi tu elles ugunī. Es, kremļa trollis, jau cerēju, ka zābakus būsi atmetis

  2. par ko satraucamies? saka:

    Vai tiešām? Vai tiešām tik tālu jau esam? Kā šeit reiz ievietotajā ņekaja Gordejeva “pravietojumā“: ēdīsim/ēdam cits citu, ka šņakst/ēs. Arī šaujam, indējam, spricējam. Bez jēgas, bez kāda pavēles no kādiem, pilnīgi ļaunprātīgi, katrs pats pēc savas gribas. Pat starp kanibāliem tā nav – pirmām kārtām ēd svešos. Un arī – ja nav totālā badā.
    Kā izskatās, galīgi bērni šajā kanibālistiskajā procesā nepiedalās. Ja vien jau nav visi atgriezušies bērna prātā. Pieaugušiem un ja pie pilnas saprašanas vajadzētu saprast, ka karā nevar kā smilšu kastē – cerēt uz uzvaru ar mutes palaišanu vai pa-
    biedēšanu. Jeibogu, spriežot pēc šejienes kontingenta kontaktēšanās veida – valodas nabadzības, pat starp apsaukājamajiem vārdiem figurē labi ja trīs (“kroplis“, “šizo“, “provokators“), viss sāk izskatīties pēc bērnudārza. Un arī ASM vairs izklausās pēc “pateikšu mammai!“, ja vienkārši ķidājas ap izteicieniem, bet neķeras vērsim pie ragiem. Ja pat nezina, kur un kas ir vērsis. Vai – ja katram savs vērsis.

    Ir taču dzīvi (un tīkla laikmetā tik ērti sasniedzami) apokalipses autori, iniciatori un realizētāji (pie viena no viņiem savulaik pat “ Rīgas Laiks“ aiztesās) – saņemiet dūšu un jautājiet viņiem! Jautājiet viņiem atkal! RLam atbildēja – pēc manis kaut vai plūdi! Viņi ir tie, kuri zina – kam jānotiek! Pat to, kam jāatmet zābaki, zina viņi. Kāda jēga grauzties savā starpā? Kāda jēga apkarot citam citu? Ja vispār tāds ASM ir reāli iespējams, tad tas pienākas pasaules iznīcināšanas autoriem.

    Vai varbūt mums visiem pēc kārtas? Mēs taču visi piedalāmies cits cita iznīcināšanā? Vārdiski un praktiski – ar
    stulbu rīcību.

    Ja tā nav apokalipse vai cilvēces gals – par ko satraucamies, kas tad tas ir?

    .

  3. Ints saka:

    Par mazāk svarīgām lietām nebūtu jāstrīdas t.sk. par kovidu.Informācija ir pretrunīga un neskaidra,un ne visur iet kopā ar loģiku.Laiks visu saliks pa vietām,kā arī,cilvēki reaģēs atbilstoši.Cerams,ka kovids mūs neiznīcinās tik daudz kā nekovids.

    PS.Ļeģajevs ir piektās kolonas astoņkāja viens no taustekļiem.

  4. Tikko beidzās Afrovīzijas dziesmu konkurss Eiropā. Runā,ka nākošā gadā būs Eirovīzijas konkurss Āfrikā.

  5. Māris M. saka:

    To, kas nav cilvēkam sirdī, to nav iespējams ticami notēlot. Sevišķi ilgākā laikposmā. Rezultātā sanāk vien tas, kas ir sanācis.

    Lai Linardam spēks un veselība, lai arvien ass skatiens, kas saredz to, ko latviešu acīm okupantu slavētāji cenšas noslēpt, paši slēpjoties aiz cēliem mērķiem un stūrī iedziti ar tiem vēl atgaiņājas.

  6. Juris saka:

    Latvietim latvietis …

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *