Feisbuks, Krievu revanšistu “darba instruments”!

Neatceros kurš, bet viens no KGB pārbēdzējiem sacīja, ka Feisbuks darbojas Krievijas revanšistiskās politikas interesēs. L. Grantiņš kārtējo reizi tika noslēgts uz 30 dienām. Pēc būtības mani vajadzēja PASLAVĒT, jo uzstājos pret noziedzīgo pretpošu reklamētāju bandu, bet notika tieši pretējais. Nepatika patiesība, kad pieminēju, ka visa šīs noziedzīgās darbības veikšana notiek ar Mežvieta kantora ziņu. Tieši Latvijas valsts drošības struktūras veic šo noziegumu- sabotē Latvijas valsts pastāvēšanu. VDD dienesta radītā “BRĪVVALSTS.TV” ir pieskaitāma pie Kremļa hibrīd-kara elementiem Latvijā. Ļeģājeva sekta, kurā dedzināja latviešu tautas Gara mantojumu: LATVJU DAINAS un Jaunsudrabiņa BALTO GRĀMATU, ir latviešu tautas visnāvīgākais ienaidnieks- visīstākais sātanists. Visi tie, kuri atbalsta un reklamē šo “brīvvalsts.tv”, ir uzskatāmi par zombētiem bezsmadzeņu radījumiem vai arī provokatoriem- Latvijas valsts un latviešu etnosa bendēm. Ne LATVJU DAINAS ir jādedzina, bet šie viduslaika idioti- sātanisti jāmet uguni.

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ !

Šeit redzam šī “patriota” iztapību okupantiem, tiem, kuri mūs vēlas iznīcināt(Redz tikai, viņam okupanti ir MĪĻIE TAUTIEŠI) !

Šī fotomatrica nebija pieļaujama Latvijas VDD, kura kalpo Krievijas revanšistu kiķei !

29.05.21

You may also like...

14 komentārs

  1. no malas saka:

    Taa ir! Kremla daudzgalvu hidrai daudz ir panemienu un kaut savu tautu shie badaa meerdees, tacu propagandas liidzekliem un uzbrukumiem Baltijai un citaam valstiim, kas nav kremla cionistu bandas paklautiibaa, sie nelieshi naudu nezeelos! Un ssaceps veel cik vajag visaasdas organizaacijas un arii nemaskeetu teroristu bandas, ja tas shiem lopiem liksies vajadziigs. Un diemzeel Latvija uz shodienu nav gruuti atrast visaadus zombeetos, alkatiigos un stulbemus, kas neatshiorot kas ir kas, pakalpos tiem,kas labaak runas un veel samaksas.Komunistu un kangaru suga ir npa shiem 30.gadiem izudzinajusi jaunaus kangarus un kanf=garinus, godiigos un patriotiskos visaadiem vidoiem nostumjot malaa, diskrediteejot vai pat novaacot. Nu, Latvijaa valda kremlini, zagli un LGBT slimnieki! Visa latviskas Latvijas izniicinaataju “bukete”!

  2. A--Gs saka:

    Ar ko tu īsti slimoji, Plāngrantiņ?

  3. Anonīms saka:

    Nu izriet pēc tribunāla saimnieka pozīcijas, ka visiem patriotisma vārdā jāstājas rindā pēc potes. Vai tikai Facebook ir satanistu kantoris? Pilnīgi visi plašu samazgu līdzekļi ir zem centra kontroles, kur tas centrs? Nu pašiem sektantiem nav zināms, kas stāv virs viņiem. Ko cer Grantins? Sapotesies tauta, tad tai sāksies laimīgais ceļš uz gaišo rītdienu? Lielākā daļa sapotesies arī bez bīdīšanas un mazākajai daļai būs ļoti grūti laiki, kas negribēs poti tos trako kārtā. Vispār jau vēsturiski latviešu strelki piedalījās Russijas pilsētu attīrīšanā no civil iedzīvotājiem un padebilo šodienā ir ļoti daudz. Savā ziņā tos, kas potejas nav žēl, bet viņi sitīs nost tos, kas negrib potes. Karš, karš un vēlreiz karš! Dies svētī ieročus ar kuriem tiks iznīcināta Latvijas republika! Sātana izkarnijums tā ir bijusi no paša iesākuma, bet chuljiem lepnības gars ir augstu kāpis saņēmis no zhiduleniem policaja zizli. Nebūs miera, kā ir bijis vēsturiski tā būs arī samos laikos, ka sausim viens otram virsa un chulji ir sasmerejysies ļoti nopietni. Izvilkt šo tautu no sūdiem nav iespējams! Paši esat savu karmu sev pelnījuši ar visiem komunistiem, kam jums vajadzēja līst zhidu caurumā? Varas sajūtas pēc! Tad nu arī parādījās uz ko ir spējīgs nožēlojamais, kad vietējā ciemā grib būt par faraonu. Sak, ka pirmie faraoni bij baltie cilvēki un nozīmē šis vārds Baltais nams. Tak tanī tronī var iekļūt tik īpaši garīgi slimie! Vai tā Maskava, vai Londona un Washingtona visi ir vienas sātana mēslu kaudzes izdzimteņi.
    .
    .
    .
    Admins
    Vai esi kāds viedais, ka visu zini labāk par simtiem tūkstošu ārstu ?
    Vai pats nav saņēmis nevienu poti pret nāvējošām slimībām ?
    Vai nebūtu labāk, ja padomātu ar galvu, nevis ar sēdvietu ?
    Tad kāpēc dzīvo star mums un nebrauc uz savu Rusiju ?
    Es esmu par to, lai mana tauta izdzīvotu un nekad uz viņu nēesmu vēmis, kā tu to dari.

  4. Anonīms saka:

    Grantin kāpēc tu nedzīvo zeme, ko sauc par Latviju? Es nedzīvoju starp jums, bet pirmkārt dzivoju savā Tēvu zeme, ko sauc par Kurshu zemi. Viena bilde ar jums ir skaidra un man dārzā apkārt rozēm arī aug nezāles, bet tam ir kāda nozīme arī medicīniski. Vien saprotams, ka esat noztajusies debilisma pusē un to vajag uzspiest citiem likuma vārdā? Kāda sūda pēc man jānorāda virziens uz Russiju? Ja kas, tad Prussijas zemes pārvalda Russija un daļu Kurshu zemes lietuvieši, kas arī nebūt nav nekādi mīļie puikas. Ne tu būsi vai jel kāds cits, kas man noteiks, ko un kā man izteikties. Es ļoti labi redzu ikdienā jūsu nožēlojamo chulju trulumu un bez ielisanas zhidu caurumā jūs iespējams būtu ģermāņu baroniem zemāk par suņiem. To jūs vēsturiski esat piemirsuši pieminēt, ka germaniem jūsu tevi bij zemāka slāni par suņiem. Šodiena jūs paši viens otru grauzat nost. Pravietis? Dies man ir devis telpu dzīvot savā zemē, ja tā tauta iet vakcinēties tā ir viņas izvēle, bet kādas skujas pēc tā vakcīna ir jāreklamē tiem patriotiem? Man te ar bija viens pudeļu savācējs no Dobeles ar līdzīgiem sejas vaibstiem, kā Paulutam, tad šis redz nacionālās pārliecības pēc ar krievuskam pisties nevar. Tikai redz apskatīt nacionālisma vārdā gan var! Kas es skaitīt esmu par mācījies? Ne jūs esat tie, kas noteiks kādas vēsturiskās personas godāt! Jūsu slavetais Ulmanis ir tā pati lielākā kaka ap kuru ir apaugusi jūsu iedomība. Es taču esmu teicis, ka Dies tev palīdz nostāvēt līdz galam nesasmwrejoties! Vai man būtu jāpieņem kāda chulja norādījumi dzīvē, ja tas ir ielīdis sātanam caurumā? Paši līdat uz vēderiem, lai tik pie varas zizla piekļūtu, bet saņemat atpakaļ savas kakas. Kurzeme atrodas starp divām pasaules pusēm, ja kas! Jūsu valodā ir pārlieku daudz nacionālās fantāzijas ap nacionalitāti kuras nemazam neeksistē.
    .
    .
    .
    Admins
    Jautājums: kāpēc es nedzīvoju Latvijā, parāda, ka esi pilnīgs “analfabēts” vai garā atpalicis krūmu cilvēks, kurš māk tikai vemt uz citiem, ja vispēr esi pieskaitāms pie cilvēkiem.
    Pacenties rakstīt atbilstoši vēstures notikumiem, ja nē, tad turpini meklēt savas “bumbas”.(dažreiz jau Tu ko lietderīgu uzraksti un tapēc tieci apstiprināts)

  5. no malas saka:

    Tas “”anonims” ir 100% kremla kurmis, jeb vienkaarshi latviskuma niideejs un naidnieks muusu tautai! To labi apliecina shii tipa muldona par latvju steelkiem, “kuri cilvilos esot izniicinaajushi”, kas ir vecs un sens krievu komunistu melu smirdiens!
    Bet par trekno Daugavpils rupekli, nekādi nevaram saprast, cik vinaa ir shizofreenijas, cik nekauniibas un stulbuma, jo kad shis zvana uz Latv.radio, tur runaa sakariigi un kaa pavisam cita persona. Bet, kaa izlien te vai citur meedijos, taa liekas , ka pustraks vanka, jeli rupjsh idins smirdinaas!

  6. Anonīms saka:

    Lūk Grantin kāda ir jūsu pašu nostādnes un jums patīk pieņemt tādus komentus kādi glaimo jūsu cguliskajai ipatnibai. Tās ir jūsu vēsturiskās nostādnes, bet visu pirms es atduros no savas tautas. TEV BŪS GODĀT….. ESAT TO LAIKAM DZIRDĒJUŠI KAUT KUR? VĒSTURISKI ES JUMS STUKEJU UN STUKESU, KA NEPIENĀKAS KURSHU DĒLIEM SEVI SAUKT PAR IZDOMĀTAS TAUTAS VEIDOJUMU, KO SAUC SEVI PAR LATVIEŠIEM. ES JŪSU TĒMU ESMU SAPRATIS UN SATANA PUSĒ JŪS ESAT NOSTĀJUŠIES SEN VĒSTURISKI IELIENOT ZHIDIEM DIRSA! VARI NEAPSTIPRINAT SHO KOMENTU, BET PAR PRAVIETI RUNĀJOT ES VIEN NORĀDU, KA JŪS PIELAVAT PASHI PRAVIEŠA NOGALESAHANU. VISA TĀ JŪSU ULMAŅA LAIKA APJUAMOSANA IR NOŽĒLOJAMA HUJNA AIZ KURAS TIEK LĪDZ SHAI DIENAI SLĒPTA ĪSTĀ PATIESĪBĀ. Ja atļaujies runāt tautas vārdā, tad kādas tautas? Redz Latgali sevi neuzskata par tādiem pašiem kādi ir chulji. Man ir piedirst vai jūs apstiprināt tos komentus vai nē, jo no savas pozīcijas jūs neko nespējat tai tautai par labu izdarīt. Tauta pati ir debila un pati izdarīs sev lēmumu vēsturiski aiziet elles virzienā. Tai vēsturē jūs pastāstiet saviem chuleniem, kā varenie latviešu strelki graizija Ukraina ļaudis. Pastāstiet par chulji nekrietnibam pret latgaļiem. Ieskatieties savā pēdējo 30 gadu vēsture! Tur ir daudz piemēru, kā jūs priecājaties par otra bēdām. Visu pirms tā ir jūsu pašu garīgā bēda ar ko jūs saskarties. Man ir piedirst kur jūs dzīvojat, bet vēlreiz es bleg norādu tev jobanais pravieti Saulvedis latviešu tautai, ka ne tu un jel kāds cits uzdrošināsies man norādīt. Kādā tautā sevi saukt, ko man likt sev par Svēto acu priekšā un vakcinēties likuma vārdā lai iet tā paduma latviešu tauta viņa to ir pelnijusi. Tu man pasak, kāda sūda pēc Latgaļiem dzīvojot pašiem savā zemē ir jārunā chulju dialektā?Tu man pasak kamdēļ tos latgalus vajadzēja vilkt no savas zemes ārā un Latgali sabāzt ar Ulmaniesu ļaudīm? Viņi neprasīja, lai chulji bazstu savu degunu tur kur to nepienākas. Jūs turpināt dzīvot savās nacionālās fantāzijās, bet tās nav jāspiež virsa ar varu citiem, kam ir piedirst visu jūsu Ulmaņa tematiku un uz dirst šai judasu valstij. Atradusies patrioti nožēlojamie! Skribelet jūs daiļliteratūras rakstus spējat, bet izcīnīt nekā nespējat. Es nenoradu nevienam, kur kam ir jādzīvo. Tikai man bleg kaut kāds sūds krievzids sāk lasīt lekcijas, ka esmu uzvilcis Anglijas futbola izlases t kreklu mugurā. Te man kaut kāds patriots zranijs norādīs doties dzīvot uz Russiju. Ja arī bleg uz jums letishiem skatās, tad kāda sūda pēc tu zhidu jauktenis man jel ko vari norādīt? Te kārtīga krietna vīra sastapt ir sarežģīti un vēl bez zhidiskas piejauksmes, bet Grantins par kaut kādu tautu. Visa jūsu nacionālā tēma ir judasa tēma un pats jūs Grantin tais sūdos karpoties esat nonācis tik tālu, ka aicināt pieņemt likuma vārdā Sudasa vakcīnu. Pimpec! Daudz būtu jums chulju mēsliem ko izteikt, bet paši vien saņemsiet katrs savu. V pizdu Grantin visu jūsu tiksminasanos par vakcīnu. Bomzi tādas hujnas nekad nespēs izdomāt, ko izdomā inteliģenti sātana atsukataji. Jums jāsaprot, ka rupjības runā tad, kad pārstāj jel ko cienīt. Jūsu kanālu esmu par lasījis un sapratis sen, ka jūs esat tik vien skriceletaji. 9.maija. ru bumba bleg guļ vēl jo projām meža, bet latvieši nav spējīgi organizēt neko, kā vien piedalīties sātana kyltos, kā Maxima jumta uz gāšana. Tak vēl te tramvaja vadītāju nogalē un vēl ugunskreki dažādi aizdomīgi! Ne bleg latvieši ir ahujenas dujinas. Dudievina izdzimtenishi! Iebaziet sev to Ulmaņa tēlu pakaļā – Viens likums,, viena taisnība. Mūžu mūžos esi nolādēta Latvijas republika! Nekādas svētības neviens nekad ne izpelnīsies, kas aicina pieņemt Sudasa vakcīnu.
    .
    .
    .
    Ademins
    Ceru, ka šis ir pēdējais Jūsu vēstījums.

  7. ativakcīnists saka:

    GRANTIŅA KGS.,PARĀDIET KAUT VIENU LABORATORIJAS SLēDZIENU , KURŠ TĪRĀ VEIDā VAR UZRĀDĪT TO COVID 19.Vācijā ir vizsludina prēmija 1000000 uro apmērā. Jums ir vlieliska iespēja uzlabot savu fiansialo stāvokli!

    :)))Varat? Nevarat? Ta paklusēljiet lupatiņā! :))) Vēlu Jums Veselību!

  8. Rīdzinieki saka:

    Ne velti šis kremla bastards ir ‘anonīms”,jo dreb lupata par savu puskrieveļa, pusžīda ādu! Naidīgs, stulbs un gļēvs reizē sis lops no “atbrīvotāju” tanka pakaļas izbirušais un apzinoties savu nelgas zemiskumu, te bezspekā smako naida pilnas frāzes.Nožēlojams tips!
    Visu cieņu Grantiņa kungam par korektumu un savaldību, lasot tādu iznireļu rupjās dumības!

  9. onanīmajam saka:

    Tādi “vēsturnieki” kā tu pēdējā laikā ir savairojušies. Zinām jau tādus vēstures pietaisītājus. Par to, kas pēc 17. gada rev. notika Ukrainā, var izlasīt Bulgakova romānā “Baltā gvarde”. Kā tas nācās, ka labi organizētā cara armija zaudēja sarkanajiem, arī mūsu pulkiem? Jo cara ģenerāļi nobijās un laida ļekas vaļā. Sākumā aizbēga uz Ukrainu, tur viņiem nāca virsū labi bruņotais ukraiņu Petļuras karaspēks, un balto armijas vadoņi aizbēga uz Rietumiem, kopā ar citiem bagātiem salašņām no Krievijas, kas meklēja glābiņu Kijevā. Pēc tam ienāca sarkanie, un Petļura savukārt aizmuka no viņiem.
    Tev, kursi, droši vien zināms, ka Kursā labākie laiki bija pie hercoga Jēkaba? Kad viņam uzbruka zviedri, kuršu amatnieki devās uz Rīgu, jo zviedri izpostīja visu, ko Jēkabs bija izveidojis. Un brāļus latgaļus arī neviens nav dzinis no Latgales, viņi paši ir meklējuši labākas iespējas, kā dzīvot. Brauca gan uz bagātu Kurzemīti, gan Rīgu un Vidzemi. Un tavu tagadējo čangaļķēniņu nepielīdzināt Jēkabam, cik daudzi jau emigrējuši… Un galu galā, kam bija izdevīga Maksimas jumta gāšana? Tak jau tavam berjozkinam, kurš izmantoja gadījumu savas partijas labā. Tā kā nevajag , vēstures pietaisītāj tie ir vēl neseni notikumi kas cilvēkiem atmiņā. Un visi tie padzītie no Latvijas, lai oligarhu kliķei būtu vairāk bagātību, tas viss brēc pēc atriebības!

  10. vēsture aninīmajam saka:

    Un viens strēlnieku pulks, no kura nobijās labi organizētās cara armijas vadoņi, bija no Tukuma, no jūsu puses.
    Tev, gudriniek vēstures lietās, bailīgais anonīm, vajag vairāk palasīt literatūru par attiecīgajiem laikiem, jo vēsturs zinātne arī palaikam ir maucīga. Aculieciniekiem ir pareizākas ziņas. Kaut vai to pašu Raini, viņa vēstules, drūmās domas gadsimtu mijā par bagāto netaisnībām, fabrikas meitenes dziesmu. Arī Džeku Londonu, par bērnu darba izmantošanu fabrikās. Nemaz nesaku lai lasi Marksu, kurš savā Kapitālā publicējis pētījumu par bērnu un citu strādnieku nežēlīgu ekspluatāciju Anglijā. Un tad vari izrotāties ar kolorādo lentītēm un brēkt pret latviešu tautu, ko diezgan mānījuši visādi viltus gudrinieki.

  11. Andris un draugi saka:

    Vajag atrast to anonīmo un izolēt, ja tas ir latviskas valsts ienaidnieks! Kas, kurš viņu zina? Dodiet info!

  12. Anonīms saka:

    Ejiet jūs visi nahuj Ulmaņa padauzas, lai Dies svētī Latvijas republikas nāves dienu! Jūs savos sūdos paskat. Vēstures rakstītāji patiesie. Jūs man bleg nespējat atbildēt, kur atrodas kalns Jānis un spriedelē jāt par manas tautas vēsturi. Zhidu dirsa līdēji jūs esat bijuši un tādi ar paliksiet, jo nav citas variācijas, kā jums tēlot varenos. Edgars Kramins tev ir izcils latviets, bet pēc kāda laika tas tev kļūst par Kgbeshniku padauzu. Tu Grantin paskat pats uz tām hujnam, ko tu atļaujies rakstīt savos rakstos. Kad tu kādam norādi. Vien jūsu augstprātīga attieksme pret Latgaļu ļaudīm ir pelnijusi, lai pret jums skatītos ar nicinājumu. Mēsli jūs esat bijuši un tādi esat līdz šai dienai. Iesprice sev pipeles galā to Covid vakcīnu, tad varbūt tev vajadzēs ieskatīties mauku mājas sludinājumos. Tur atradīsi daudz savu tautiešu sludinājumus, kas atdoties ir gatavi ikvienam, kas tik var bargi maksāt. Svetulas govnulas! Mūžu mūžos esiet nolādēts ikviens, kas aicina veikt potes! Tiem vāciešiem vari norādīt, ka viņi nedzīvo savā zemē un viņi tur ir izdzimteņi. Ja tu būtu daļa no tautas, tad tādas tumsonības nemelstu, bet pats esi ielīdis dziļos mēslos jau no tiem 80 tajiem. Pravieti jūsu tauta nogaleja, jo viņš par jums runāja taisnību, kas protams jums derdzas un izbazat jūs savu ģermāņu izdzimteni Ulmani. Kāpēc tev ne pastāstīt Grantin, kā tavi asins brāļi salida zhidu teātros? Pēdējās koments!? Kas no tiem ko mentiem mainās, ko tie spēj izmainīt tavā attieksme pret apkārtējo pasauli? Ko tie spēj izmainīt lielajai daļai nožēlojamo ļaužu? Tu pats esi nožēlojams un tava dzīvības elpa ir uz liela jautājuma, kad tā partruks, tad arī izbeigsies šī tribunāla vietne, bet zin tiem masoniem kuru ierindā sastājas nožēlojamie letishi ir savdabīgs simbols. Tu laikam to noteikti zini!? Gadu tev ir pietiekami, lai saprastu elementāras lietas, bet tomēr iesaku ieskatīties pašam savā spoguli un ieraudzīt to, ko atļaujies melst. Tad nu tas GALS tev pašam būs LIKUMS, kas tevi pašu arī sodīs. Ieklausies vien savas lapas virsrakstā, ko esi izlicis pasaulei! Redz Asshole book kantorim arī nepatīk mani komenti, bet tai pašā laikā viņi var stuket atklātas netīrības acu priekšā. To atļaujies arī tu, kad vien personiski uzDrosinies nosaukt sevi par Tautas tribunāla bendi. Vakar aizbraucu līdz angļu karavīru kapiem, kas viņi tādi laikam jums būtu jāzina gudrajiem. Tad nu uz tiem magoņu vainagiem, kas darināti no plastmasas rakstīts ir – Fell in Servis! Angļiem un russkijiem ir savdabīga mīlestība pret plastmasas ziediem. Tie protams ilglaicīgi nevist bet tomēr laiks pienāk, kad arī tie nonāk miskaste. Problēma dabai, ka tie nesatrud dabiski un tie sūdi, kas vēsturiski smird no viņiem ir ļoti lieli. Tad kāda sūda pēc tie anglosaxu karavīru kapi atrodas tanī reģionā, kur dzīvoja un darbojas jūsu dakteris Ulmanis? Jā vēl šeit ir arī pirmā universitāte Grantina kungs! Vēl ir latviešu teātra aizsākumi! Vēl ir daudzas vēsturiskās norādes, kur jūs chulji shi sapisaties ar zhidu pizdam un sadzemdejat pasaulei ibanutas. Tikai redzies vai pašiem teātra darbiniekiem savas galvas nava vairs, jo to viņi atstāja pie teātra ieejas, kā tas ir uz Jelgavas teātra simbola uzlikts. Tad nu tās aizraušanās ar varas lietiņām pārvērš cilvēka būtību. Latviets ir zhidu teatrāls uzvedums un tu Grantina Kungs esi nožēlojams ar visām savām cilvēku tiesībām. Ja tu par tām melstu darba vidē, kā to šajos laikos mīl darīt latvieši, tad dabūtu snobeli. Tomēr tev vīram ir vecums un pret vecumu izturas ar cieņu neatkarīgi no jūsu slimības stāvokļa. Slimība jums ir ļoti ielaista un iespējams, ka tā aizsākās daudz ātrāk par tiem nozelojamiem 80 gadu nacionālā uzbudinājuma perioda. Kāds tur Artūrs savdabīga rakstā jums norādīja, kas protams aizskāra jūsu patmulibu par apjezisanos ar tām cilvēku tiesībām. Šajos laikos ir ne tikai cilvēku tiesības, bet arī suņu un kaķu tiesības, tad visu dedzigak par tām iestājas atkal chulji. Viens latviets. nr 13 pat sēta ielavijas un isita logu, ka redz pēc viņa uzskatiem es suni slikti baroju. Man protams ir jāsaprot, ka tas neliela auguma s murgu lēns ir cilvēks un man ir tiesības viņu savā teritorijā sist ar cirvi pa galvu, bet tomēr? Tad nu vēl atbrauc municipalie, kas arī ir tie paši chulji! Tad vēl atbrauc zvēru tiesību organizācijas biedri, kas arī ir tie paši chulji! Kur jūs tādu padebilo ir savairojies? Nu i liegt jums atturēties no vakcinēšanās nav vērts. Esu norādījis, ka jau katrs pats ir izdarījis sev lēmumu, bet gala rezultāts būs atšķirīgs. Nebēdā Grantin par tautas savakcinesanos, jo tā pati stāv rindā pēc tās vakcīnas līdzīgi, kā 80 tajos gāja aiz Nacionāliem saukļiem, ko skandēja komunistu izdzimteņi shi. Lēš, ka tie skaļākie bij no tās pašas latviešu vides. Ak vai!? Ieva Akurātere dziedāja jums Ahujeno dziesmiņu – Palīdzi Dies visai latviešu tautai! Jā Dies saveda atpakaļ pie Daugavas krastiem Ievas brāļus un māsas no visām pasaules malām! Nu i jums ir cienīgs prezidents Levits. Tā taču jūsu vēsturiskā karma Grantin. Tas jūsu Atspulgs! TAS JŪSU IESĒTA IS GRAUDS IR NE VIEN IZDIDZIS, bet uzplaucis visā savā truluma. Tās vēl nav ārprāta trulakas krāsas un būs vēl debilak! Labs ar sliktu nepisas un LABIETIS nav tas, kas nodarbojas ar biešu stādīšanu. Kad vēsturiski tie nožēlojamie tika brīdināti par sekām kādas būs sapisoties ar žīdiem, tad protams dzirdēt tā negribēja. Labiesus vienmēr ir apklusinajusi ar varu. Pieminēsim vēl un vēl, ka veidojoties latviešu tautas teātrim viņiem revolūcijas procesā tika uzticēti paši netirakie nedarbi. Latvieši, kā jauns nacionāls veidojums izcēlās visu augstāk par visām citām nācijām zhidu revolūcijas netirajos darbos.Pieminēsim, ka septiņu gadu simteņa laikā šajās teritorijās valdīja svešas tautas izdzimteņi, bet vietējās tautas bija un ir vēl šo baltu dienu nožēlojami SLAVE. Tad no kurienes chuljos augstprātība un faraoni skaits iedomība? Ak vai! Tiem anflosaxiem uz kapu plāksnēm arī tās Ēģiptes mistēriju tematikas! Ka tik viņi nav līdz vainīgi? A Grantin? Kādai tautai tu kalpo? Varbūt savai pat muļķībai, paslsavai? Vai tauta tev uzliks pieminekli pēc nāves? Kāds nožēlojamas biedrības vadītājs pat bija aizrāvies tik tālu, ka aicināja pēc tavas nāves nosaukt gājēju ielas tavā vārdā. Vēl salikt pieminekļus, kā Soviet laikos Leninus. Ja kas, tad latvieši bij centigakie Lenineklu veidotāji, bet jūs to nespējat uzslavēt. Ak vai, tak tas Ļeņins arī bij Rīga ar runām darba ļaudīm un latviešu strēlnieki bij viņa uzticamie miesas sargi. Ak vai! Vakar braucot ar velo uzrunā 1905. gada kritušo revolucionāru kapa akmens! Tas atkal tai pašā reģiona, kur anglosaxu kara vīru kapi. Tad tur vēl zhidu piemiņas vietas. Tik nesaprotami, ko viņi tur piemin? Ak vai! Rainis un Aspazija arī pinas ar žīdiem un sapņoja par vispasaules proletariāta lielvalsti un viņiem tāda latviešu valsts nemaz i neinteresēja. Pats sev dabūja pienācīgu galu Rainis protams skan spēcīgāk izrunā nekā Plieksans. Ak vai! Tad nu vēsturisko vai ir ļoti daudz. Tad nu tu agitetajs būdams izliec savai latviešu tautai YouTube ierakstu, ka tu vakcinejies ar Ģermāņu vakcīnu latviešu tautas drošības un dzīvības vārdā. Tikai tādu īstu vakcīnu ne jau tādu, ko šprice Levits ar Karinu. Tagad modē izcelt sevi, ka esmu totāls mēsls! Labi būtu, ja vismaz dabiski trudos, bet noverodams anglosaxu sabiedrību vien bij jāsecina, ka viņi pēc nāves dabīgi nesatrud tāpat, kā tas sarkanās plastmasa magones, ko tie liek kritušajiem karavīriem pie kapa – Fell in SERVICE. Esi mūžu mūžos nolādēta Latvijas republika!

  13. zinātājs saka:

    Ko tu anonīmais brēc un lādies. Tavējiem tagad piederēs gan ārlietas, gan iekšslietas. Priecajies būtu.

  14. pagāns Skolnieciņš saka:

    В прошлом месяце состоялся кощунственный праздник – День Победы. 9. май, а точнее, 8. май — это день скорби и памяти. К великому сожалению, нынешняя Российская власть, которою монополизировал диктатор Владимир Путин и его партия “Единая Россия”, превратила этот день в кощунственный праздник Великой Победы. Этот праздник кощунственный по нескольким причинам. Во-первых, Советская власть образовалась благодаря ожесточённый гражданской войне, то есть, кровавой революции. Только за счёт больших человеческих жертв, коммунистическая партия смогла прийти к власти. Цена коммунизма — это множественные человеческие жертвы. Во-вторых, в период до Великой Отечественной войны (Второй мировой войны) народы, жившие на территории Советского Союза, подвергались различным репрессиям: раскулачиванию, вольным ссылкам, расстрелам и поселению в ГУЛАГах. По кровожадности коммунистическая диктатура не уступала нацисткой диктатуре. Многие евреи полегли в ГУЛАГах. В-третьих, Советский Союз был страной агрессором, который нападал на соседние страны до того, как на Советский Союз напал Третий Рейх. Например, Советско-финская война по итогам который Советский Союз украл у Финляндии часть территории – Карелию. К несчастью, современная Россия не сделала выводы над своей историей. Российская Федерация как преемница Советского Союза не извилась за свои преступления не своим жителям, не жителям соседних стран. Вместо этого в современный России процветаем великорусский шовинизм – культ православной церкви и культ милитаризма. Современная Россия катиться в пучину тоталитаризма. Остаётся только молиться своим пращурам и Славянским Богам, чтобы в современной России оставался хоть лучик надежды на демократию и счастливое будущее. Может быть, великий громовержец Бог Перун и Богиня лета Лада помогут российскому народу…
    С уважением, Skolnieciņš (Сколниециньш) из языческого капища
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    Хвала Славянским Богам!
    #скорбь #печаль# 9.май #ДеньПобеды #ВеликаяОтечественнаяВойна #ВоенныеПреступления #тоталитаризм #диктатура #СССР #язычество #свобода #язычники #СлавянскиеБоги #Белобог #Чернобог #Мара #Велес #Перун #Лада #Леля #Жива #Skolnieciņš #PadomjuSavienībasNoziegumi #9.maijs

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *