Tā mēslu kārta ir pārāk bieza… .

IMGP0914Mīļie tautas brāļi, mani bēdu brāļi !

Jautājums, uz kuru patreiz nav atbildes ir šāds:”vai vispār mēs vēl gribam savu valsti, vai šis sapnis jau izsapņots ?” Patreiz izskatās, ka negribam. Ir dzirdēts spriedums, ka latvieši esot kalpu tauta, verga dvēseles un kam viņiem sava valsts, jo viņi nezina ko ar to iesākt.

Nedomāju šeit iedziļināties un pasniegt vēstures stundu, bet gan atgādināt, neaizmirst kā mēs pazaudējām savu, kādreiz plaukstošo, ziedošo un perspektīvo Brīvo un Neatkarīgo valsti- daiļo Latviju, mūsu Latviju. Un, kur tad palika visi tie, kuri atņēma mums mūsu Latviju ? Varu pa kluso pačukstēt,- viņi visi ir tepat un turpina savu melno darbu, lai beidzot piebeigtu līdz galam šos aborigēnus un līdz galam nenosistos “gansus”.

Un ko tad latvieši ? Šie, solīti pa solītim atkāpjas, piekāpjas, atdod, pārdod, uzdāvina un nodod savu Tēvzemi. Asinīm un sviedriem slacīto ! Tolerance. Latviešiem šī kaite ir pār pārēm, pret visu un visiem. Pacietība, iecietība, labestība, miermīlība, tas viss jau sen pārtapis gļēvā iztapībā un pazemībā ! Vai tad nu tik grūti saskatīt no kuras šlakas nāk mūsu t.s. varasvīri un varassievas. LTF spicā meitene S. Kalniete ar zināmu gandarījumu secina, ka Eiropa mūs apbrīno it kā par šo te mierīgumu, toleranci utt. šajā grūtajā krīzes laikā.

 Ja planētas vissīkākais faunas pārstāvis ir gatavs cīņai aizstāvot savu teritoriju, mājokli un sevi, savu “ģimeni”, tad latviešiem tas viss ir atņemts ar zombēšanas palīdzību. Meli, liekulība, alkatība, savtība ! ,tas viss mūsu šodienas Latvijas pamatu pamats ! Ar blēdīšanos, meliem, tukšiem solījumiem tikuši pie varas svirām šie alkatīgie nelieši savu tautu nolīdzinājuši zemāk par zāli, krauj virsū lielu čupu… . Lūk, pēc visa spriežot, par ko brīnās Eiropa. Kā vesela tauta to pacieš un ļauj sevi pataisīt par kājslauķi visiem pasaules klaidoņiem ar savu pašu “valdošo” bāleliņu svētību. Ļauj sevi aplaupīt, pārdot un nodot, bet šie (latiši) idiotiski smaidīdami klanās, gandrīz vai bučo rokas un nepārtraukti ceļ saulītē šos savtīgos, korumpētos, zaglīgos utt. darboņus.

Pilsoniska-Savieniba-1Nāk vēlēšanas un atkal tiek mainīti krēsli, spodrinātas izkārtnes, mainīti nosaukumi.

Foto: Nu taču tie paši sapuvušie, smirdošie “rāpuļi”(piedodiet), bet cita nosaukuma nepiemeklēju. Un atkal sola mūs vest uz “saulainām” tālēm. Kāpēc nesolīt, saka viens no šiem “rāpuļiem”.

 Kas tad ir šī “spicā” meitene, Sandra Kalniete ? Atcerēsimies Atmodas laikus, ar ko viņa brāļojās ? Nu, protams, ka ar visiem tiem, kuri Latviju ir novedušu līdz “šodienai” ! Un “uzvedās” ta ne lābāk kā Elita Veidemane. Otrā savā aprobežotībā, jeb pareizāk būtu teikt stulbumā, uzrakstīja par to grāmatu, bet pirmā bija gudrāka, vai tam neatlika laika… .

 Un Ģirtelis ? Likvidēja Zemessardzi. Šodienas Zemessardze nav latviešu tautas aizstāve… .Jā, Ģirtel, tavs Tēvs par tevi dažas dienas pirms nāves, ar asaram acīs, sacīja: “Es esmu savā azotē izaudzinājis kangaru… !”

Bet kas aiz tā ? Nu taču tie paši sapuvušie, smirdošie “rāpuļi”(piedodiet), bet cita nosaukuma nepiemeklēju. Un atkal sola mūs vest uz “saulainām” tālēm. Kāpēc nesolīt, saka viens no šiem “rāpuļiem”. Cits “rāpulis” deklarē:- “viss maksā tik, cik tas maksā”.

Tas pats solītājs uz žurnālista jautājumu, ko darīt, ja cilvēks par medicīniskiem pakalpojumiem vairs nevarēs samaksāt, atcērt:- sāks mirt, naudu atradīs. Un tādā pašā garā tālāk. Vēl viens no šīs šlakas būtu vērts pieminēt un tas būtu 9. maija Maskavas braucējs pēc sprāguša ēzeļa astes ar ko luncināties visu svešu kungu priekšā. Ausis jau izdalītas pārējiem šīs bēdu ielejas “valdniekiem”. Jā, uzminējāt, šis zellis GU VVF Zatlers vēl “gudri” pamāca savus tautiešus- reņģēdājus, teikdams, lai taču beidzot lietot vārdu “okupants”, samierinās, piedod, aizmirst, turpina rāpot vien tālāk paliekot arī turpmāk par “kājslauķiem” visiem… .

Interfrontes darboņi Eirokolhoza kantorī spriež ko darīt ar slāvlatvijas aborigēniem, kā nolikt pie vietas vēl nedaudz palikušos Latviešus, kurus veselais saprāts vēl nav pametis.

stokenbergs_pabriks

Foto: Varbūt kāds cer, ka šie divi, “no biezās mēslu kārtas”, kaut ko vēlas mainīt, tad maldāties. Šie divi raujas pie “siles” tikai tāpēc, lai varētu turpināt zagt kā zaguši, un lai netiktu saukti “likuma priekšā” par noziegumiem, kurus veikuši pret latviešu tautu un Latvijas valsti !

 Štokenbergs: Tu saproti, Raivi, ja Tu gribi ar mums biedroties “Vienotībā”, tad Tev jāmet galdā desmit “štukas”. Mēs jau arī neesam nekādi bagātnieki. Es personīgi pagājušajā gadā tikai knapi pusmiljonu nopelnīju… .(Jautājums tev, Štokenberg, vai neapzogot Latvijas valsti un latviešu tautu, tu būtu kļuvis par pusmiljonu bagātāks ?)

 Pabriks: Redzi, Raivi, manam čomam Štoķim ir taisnība, ja gribi tikt pie mūsu “siles”, tad kaut kas ir “jāmet” galdā ! Es, piemēram, par divām sprāguša ēzeļa ausīm “pārdevu” Krievijai Abreni. Ja Tu, Dzintara kungs, esi ar mieru par ēzeļa asti “mest Putinam uz galda Latgali”, tad “krāmē čomedānu” un nāc mūsu barā !

http://www.aisbergs.lv/?p=16809

 Latvija tomēr var “lepoties” ar šo “vis”, jo mums ir vis-vairāk miljonāru, vis-nabadzīgākā ES valsts, vis- lielākā mirstība ES, vis- vairāk narkomānu, vis-mazākā dzimstība, vis- korumpētākā ES valstiņa, un vēl un vēl vis, vis… . Bet pāri visam skan iedzimto tam-tami, dejas ap ugunskuriem un stikla krellīšu, un “ugunsūdens” “balvas” iezemiešiem.

 Ne visai sen atpakaļ šie paši “valdošie” un “vadošie” sūkstījās, ka par viņiem sliktu vien runā un raksta. Pat taisījās pieņemt kaut kādus likumus vai noteikumus šai sakarā. Šī negatīva informācija traucējot viņus (vadoņus) ražīgi strādāt, pareizāk būtu, taisīt savas tumšās rebes. Neko labu es šeit saskatīt nevaru pie labākās gribas.

 Tumša nākamība priekšā, nezinu kurp nokļūšu… . Par daudz bieza tā mēslu kārta, lai kaut ko labu saskatītu ! Cerība tomēr mirst pēdējā un ar šo cerības staru vēl eksistēju.

Cieņā, Jānis Zīverts Vetspilī.

21.04.2010

 P.S. Ļoti derētu iemūžināt šo tumšo, bezcerīgo laiku kādā kino filmā. Varbūt palūgt E. Šņores kungu, vai vēl kādu kino cilvēku. E. Šņores “Padomju stāsts” vārētu būt par paraugu.

===============================================================================================================

Kādam atkal gribēsies teikt, LRTT to vien dara, kā nosoda un notiesā tikai latviešus ! Pat ļaunāk, ka mēs šķeļam latviešu vienotību… .Tribunāla uzdevums nav nedz vienot, nedz arī šķelt. Tie, kas to saka, nesaprot, ko nozīmē vārds tribunāls. Bet dziļākā un abstraktā izpratnē, mēs esam vienojošs spēks, kurš cenšas nepieļaut dažāda kalibra drazām un kangariem pavisam iznīcināt latviešu tautu. LRTT “neaizskar” nevienu, kurš, pēc mums zināmo  civilizāciju “likumiem”, nebūtu pelnījis “Jūdasa algu” ! Krievi-okupanti: tie ir mūsu ienaidnieki, un ienaidniekam ir pavisam cits “status” nekā nodevējam, tāpēc LRTT nav nekāda “pienākuma” viņu priekšā. Ienaidnieks “man” mugurā nazi neietrieks, nodevējs gan ! Ja šodien Saeimā visi tie kangari, kuri balsoja par Abrenes uzdāvināšanu Krievijai, paceltu roku un nobalsotu par Tiesiskuma atjaunošanu Latvijā, un par čekas maisu atvēršnu, tad visi okupanti-ienaidnieki jau rīt stāvētu rindā pēc biļetēm uz “mātušku”. Un,-neviens pasaules jurists pat neuzdrīkstētos iebilst pret šādu balsojumu, jo tad automātiski tāds cilvēks zaudētu savu “jurista vārdu”. Cīnīties par Tiesiskumu ir katra jurista Svēts pienākums. Šodienas Latvijas likteni nosaka vienīgi latvieši, protams, ka viņu īstais vārds ir KANGARS !

LRTT 21.04.2010

Par komentāriem pie foto atbild L. Grantins.

You may also like...

13 komentārs

  1. knariņš saka:

    TRIBUNĀLS-vēst.ārkārtēja tiesa Lielās franču revolūcijas periodā.
    2)pirmās instances tiesa,apelācijas instance lietās,ko izskatījuši miertiesneši/Francija,Itālija u.c./
    3)tiesa dažu valstu bruņotajos spēkos
    4)paaugstinājums tiesneša krēslam Senajā Romā.
    Mums pret okupantiem pienākumu nav ,tas tiesa,bet viņiem gan pret mums un Latviju ir ko viņi ignorē.Čekas maisu atvēršana šo situāciju neuzlabos,jo okupantam nav jābūt ziņotājam ar kartiņu,viņš savā dvēselē,dzīves stilā ir ne tikai ziņotājs,bet okupants pēc būtības,kura valsts uzspiestais režīms ir mankurtizējis ļoti lielu tautas daļu,īpaši LPP/LC,TP,SC.Ja nebūtu tādu kā Vienotība,TB/LNNK u.c. Latvija sen jau būtu pievienojusies NVS.Vai LRTT ir juridiski piefiksēta?

  2. black_joker saka:

    knariņam
    LRTT juridiski ir piefiksēts pēc adreses : Tvaika iela 2, RĪGA, LV-1005, Psihiatriskās palīdzības dienests, ambulatorā nodaļa,kontaktālrunis +37167080142

  3. AG saka:

    Jā, ja tauta balsos par VIENOTĪBU, tad neko citu kā vien iznīcību tā nav pelnījusi!

  4. annamarija saka:

    Ik pa četri gadi esam aicināti spēlēt “demokrātijas” spēli, kam nosaukums SAEIMAS VĒLĒŠANAS. Spēles noteikumus izstrādājuši 4. maija režīma iedibinātāji, CEKAS un ČEKAS dzemdinātie mankurti, kam nav ne nacionālās piederības, ne vēsturiskās atmiņas. (Lai jūs nemaldina latviskie uzvārdi!) Pēc šiem noteikumiem spēlējot, var uzvarēt tikai un vienīgi tie, kas noteikumus izstrādāja. Līdz šim gan esmu gan kadidējusi, gan balsojusi. Nekad cilvēki, par kuriem balsoju, nav tikuši pāri antikonstitucionālajai procentu barjerai bet manu “balsi” pieskaitījuši kādai no iekļuvušajām. KĀPĒC?! Man atbild: lai vismaz KĀDS jūsu intereses pārstāvētu… NEPĀRSTĀV taču! Manās intereses bija SAKĀRTOTA, nevis sagrauta tautsaimniecība, IZGLĪTOTA, nevis debilizēta jaunatne, PLAUKSTOŠA, nevis izmirstoša latviešu nācija, NEGROZĀMAS Latvijas robežas, nevis Abrenes (un ne tikai) uzdāvināšana ļaunuma impērijai,LAIMĪGI UN PAŠCIEŅAS PILNI, nevis izmisuši Latviešu cilvēki…
    Tas ir labi, ka ir tāds LRTT. Pagaidām mankurti, iespējams, apsmaida mūsu centienus, taču DIEVA DZIRNAS MAĻ LĒNI, BET PAMATĪGI. Nenovēršami tiesas diena pienāks.

  5. annamarija saka:

    Piebilde.
    Esmu nobriedusi VĒLĒŠANAS BOIKOTĒT. Arī dziesminieks KASPARS DIMITERS uz to aicina. (nacionālisti.lv.)

  6. Edgars. saka:

    black_joker,savā adresē uzaicini savus līdzskrējējus citādi apbižosies,nelaid muļķi.Visi zin kas tu esi,saņem drosmi pasaki patieso savu vārdu citādi tāds nožēlojams esi.Padomā un izlemj…….

  7. Filips Bobinskis saka:

    Nez kas tiem Tvaika ielas regulārajiem piesaucējiem liek nepārtraukti šajā mājas lapā līst, ja jau tā derdzas? Mazohistiskas noslieces? Vai arī personīgas dabas naids?

    Lai arī varbūt ne visam LRTT rakstītam varu piekrist, tomēr šos cilvēkus uzskatu par īstiem nacionālistiem, līdz ar to par tādiem, ar kuriem ir vērts diskutēt.

    Kas attiecas uz piesauktajām vēlēšanām, tās tiešām nav uzskatāmas par likumīgām. LPSR Augstākās Padomes izveidotam režīmam, kas par valsts robežām uzskata 1944. gadā nospraustās LPSR robežas un par saviem pavalstniekiem – visus šeit dzīvojušos PSRS pilsoņus, nav nekādu tiesību saukties par Latvijas Republiku. It īpaši tādēļ, ka Latvijas Republikas satversmē skaidri un gaiši teikts, ka valsts vara pieder Latvijas tautai – 18. novembra Republikas pilsoņiem, bet šī režīma vara daļēji nodota minēto PSRS pilsoņu (Krievijas Federācijas tautiešu)rokās, tādejādi klaji ierobežojot latviešu nācijas pašnoteikšanās tiesības.

  8. black_joker saka:

    “edgars.”
    un kas tev tas par “vārdu” ? man ir savs niks un ja tu saprati, ka es ar te esmu iesaistīts tajā samazgu liešanā uz cilvēkiem un kūdīšanā, tad maldies……es te iepazīstos ar citiem viedokļiem tipa- minēju jau – es esmu anarhists un man jebkura valsts ir pretīga kā tāda.

  9. Kamikadze saka:

    Ko darīt? Kā “paņemt pie dziesmas” šo kangariņu saimniekus? Jāaudzē jauna neordināri izglītõta paaudze? Kā atļauties ģimeni, ja mēneša ienākumi ir Ls 100 – 250? Varbūt sākt ar garīgām vērtībām – tikt vāļā no jūdu reliģijām, massu zombēšanas līdzekļiem (MSL)? Vai braukt uz ārzemēm, bet tad, var gadīties, ka atgriezties nebūs kur…

  10. to annamarijai saka:

    atradusi īsto ‘latvieti’DIMITERU.,KURA MĀTI SLAVINĀJA KREMLIS UN PĀRGĀJA PAREIZTICĪBĀ,uz milušās kauliem mēģināja iedzīvoties.Nedod DIEVS.IDIOTI NEBALSOS,JO TAS IET KRIEVU PARTIJU LABUMĀ.Vai par maz ar krievisku Rīgu un Jūrmalu.

  11. Grāls saka:

    Ta piezime, ka par visam cucibam, kas te sarakstitas, atbild L.Grantins, ir nepatiesa. Garigi slims un nepieskaitams tips var but tikai provokators, bet ne par ko neatbild.

  12. BubA-urlu nīdējs saka:

    Uzmanīgi ar aicinājumiem NEBALSOT, jo ja nevar bezatbildīgie (ja ne provokatori) aicinātāji panākt, ka VISI NEBALSO, tad nevajg izveidot idealu situāciju okupantu “integrāļiem”, kuri visi skries balsot un tā paši savām rokām izrokot latviskai Latvijai kapu!

  13. Ernis Purnis saka:

    Pret neliešiem, kas tēlo latgaļus un letiņus, 10.06.2010 23:44

    *))), DEKOLONIZACIJU!!, 10.06.2010 23:28

    Autors: ha,ha, labi gan urla aizķerts
    Te redzams, kā domā mūsu cilvēki:

    Datums: 08.06.10. 23:54

    Autors: tam- Tā domā latg. tauta
    Datums: 08.06.10. 22:08

    -ak tizlais latgaļu ebrej, (tas gan ir pagodinājums, jo domāju, ka liekuļo, ka esi īsts maskavas ebreju salašņa, kas bailēs no krievijas iztektā antisemītisma un rasisma, gatavs uz vēdera līst, ka tik vēl nesit un par žīdu nesauc, ceri izkalpoties krievijas fašistiem, graujot Latvijas valsti, naivi domājot, ka tevi un tavējos krievu nacisti neaiztiks kārtējā grautiņā krievu pilsētās ), – nē urla, tevi ķers un tavējos divi zāģi – viens pelnīts par zemiskumu, ļaunumu un alkatību, bet otrs tāpēc, ka izskats nepatiks ru nacistiem, tāpēc, ka tev ačteles izvalbītas, ka mateļi sarkan, vai melnsprogaini un tāpēc, ka šnobelis milzīgs un līks un tu nožēlosi atkal 7 paaudzēs savu nodevību un pērkamību!
    – un tu ķiplokainā mēslu pika tad nevarēsi smirdēt, ka nezināji, ka nesaprati, jo nu tu esi brīdināts un par visu atbildīgs, pie tam – tu taču domā ka esi anonīms vai ne?

    ***))), DEKOLONIZACIJU!!, 11.06.2010 02:48

    Autors: Tā būs un tā jābūt
    Datums: 10.06.10. 22:44

    Autors: Nirnberga – 2
    Datums: 09.06.10. 00:01

    Nekas nav aizmirsts un nevien nav aizmirsts, viņi domā,ka tiks sveikā cauri, bet pat viņu bērnu bērni maksās par viņu noziegumiem pret Latviešu tautu un cilvēci!

    Re: Domas par dažiem komentētājiem
    Autors: tam Nirnberga2 un visiem
    Datums: 10.06.10. 22:40

    Patiesi vārdi un ja TOMĒR valstis, demokrātijas un valdībās neko nedarīs, TAD TO BŪSIM SPIESTI DARĪT MĒS -BALTIJAS TAUTU TRIBUNĀLS

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *