LRTT. Un atkal sēru vēsts- no mums “aizgājis” M. Bariss

Un atkal viens no  MUMS- no latviešu tautas, ir aizgājis MŪŽĪBAS LAUKOS, no sātaniskās komunistiskās kliķes izmantotajiem. Šī sātanistu parazītu banda mums nozaga Atmodu, apzaga tautu un šodien “peldas” tautai nozagtajos miljonos ! Peldas mūsu tautas ciešanu asinīs un sviedros ! Tā ir LTF, tā saucamā “inteliģence”, ar Māru Zālīti un Jāni Peteru priekšgalā ! Un  visai šai komunistu noziedznieku bandai priekšgalā ir “prezidents”- melis un liekulis E. Levits ! Vai JŪS dzirdējāt kādu līdzjūtības vārdu no šīs komunistu- čekistu bandas, sakarā ar Atmodas aizsācēju- HELSINKIEŠU, R. Bitenieka un M. Barisa aiziešanu Viņsaulē ? NĒ ! Nē, un arī nekad nedzirdēsiet, jo viņi ir tie, kuru uzdevums ir pildīt Ļeņina “tēzes”- iznīcināt visu latvisko !

P.S.

Mārtiņš Bariss “aizgāja” no mums brīdī, kad L. Grantiņš atradās kritiskā stāvoklī hospitālī. Trīs nedēļas notika ārstu cīņa, lai mani dabūtu tādā stāvoklī, kad var uzsākt slimības ārstēšanu ! Un vēl, man 06.06.21 jāierodas uz tiesu, kurā mani tiesās par valsts varas gāšanu un nacionālā naida kurināšanu ! Un tas viss pēc 1986. gada apsūdzības, kas šodienas čekistu Latvijā ir aktuāla !

www.tautastribunals.eu pamazām atsāk savu darbību. Kuram ir ko teikt, variet sūtīt, pacentīšos publicēt.

23.05.21

You may also like...

6 komentāru

  1. Anonīms saka:

    https://youtu.be/HtIHfDSrFlI
    .
    .
    .
    Admins
    Viltus ziņa no Tampa bunkura !

  2. Renārs saka:

    Vai tad kliķe godinās savus ienaidniekus? Ir pat labi,ka izpaliek liekulīgas līdzjūtības,jo izgaismojas kas ir kas.
    Lai miers Barisam,viegli viņam negāja.

  3. Lai Dievs ar mums! saka:

    Labu celavēju Tai Saulē aizgājušajiem vai aizūtītajiem. Līdzjūtība tuviniekiem. Un prieks par augšāmcēlušamies. Labu vakaru Vasarsvētkos!

  4. A--Gs saka:

    Kas tev, Grantiņ, Kovids bija piemeties, vai Rozkalns indi iebēra? :)

  5. Anonīms saka:

    Nu ja! Es par viņiem nekā neesu zinājis. Kāda Facebook komenta pirms 9.maija propogandas ieliku – Spasibo Bogu, cto Hitler dal prikaz napastj nemeckim voiskam pervimi na Sovetskuju mrazj onji prodolzajut ubivatj ljudej po sej denj – tad pēc kādas dienas man ir pilnībā liegta ieeja tai Asshole book. Aiziet vecie vīri un lielākajai daļai nekādas jēgas par viņu darbību. Tikai sandien jau lielākajai daļai viena problēma, kā dzīvot pie jaunās pasaules kārtības?

  6. bez problēmām saka:

    Nu mīļais (Anonīm)! Lielākajai daļai nekad nav bijis problēmu ne pie vienas kārtības. Rikšo vienā angļu mierā līdzi jebkurai kārtībai. It kā nebūtu bijis ne I, ne II pasaules kara, nedz arī kādu citu, vēl senāku karu un moku laiku. Lielākajai daļai, ja vēders – viņu “Dievs Visaugstākais“ – savu vēdertiesu, savu “dienišķo desu“ dabū, ir laime pilnīga.
    Tā eksistējot – ar vienu vienīgu domu – dienišķo desu dabūt, vēl kāda cita doma atnāk vienīgi tad, kad pēdējā stunda klāt. Un tad tā ir – kā visiem: kā gribas vēl dzīvot…

    https://www.brivibasplatforma.lv/200-jautajumi-par-pandemiju/
    https://www.draugiem.lv/blogs/?p=16857938&com_id=435468341

    Vai lielākajai daļai interesē, kā cilvēki pret cilvēkiem izturas? Ko nodara vai ko var nodarīt – gan ar nolūku, gan aiz muļķības. Lielākā daļa dara, ko liek, lai dabūtu dienišķo desu. Pat mūsu kādreizējie mīluļi, attaisnodami pat savus tīšos nedarbus (ja ne nelietības) ar teicienu: tādi laiki bija – citādi (bez nelietībām) vai tad varēja.

    Re, kā `A–Gs` vienā angļu mierā var iesmiet, pat ja cilvēks bijis nelaimē. Tādi paliekam. Reiz kāda skolotāja bērēs nācās būt aculieciniekam, ka cilvēki (tādi palikuši) histēriski var purēt smieklos pie kapa tādēļ vien, ka ieraudzījuši, kā vienas pārsalušas meitenes nosalušajās rokās pur puķu pušķis. Meitene (tāpat kā pārējie) pārsala, veselu stundu gaidot izvadītāju, jo izvadītājs tieši par stundu bija sajaucis bērēšanas laiku…
    Vai cilvēkiem, par tādiem palikušiem, vispār var būt problēmas? Ja liek šaut – šauj. Ja liek spļaut – spļauj.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *