LRTT: askoldi saulīši, māri grīnblati & co!

Un tā: askoldi saulīši un māri grīnblati !

Patrioti vai nodevīgās(komunistisko plēsoņu- šakāļu) 4. maija kliķes vadīti vēstures viltotāji ?

Par ASKOLDA SAULĪŠA “varoņdarbiem” jau ir ticis rakstīts:

Un kas tad ir šis MĀRIS GRĪNBLATS:  

Vai esiet ievērojuši, ka pēdējā laikā vesela plejāde dažādu kalibru 4. maija bandas polit- kultūras darbinieku, LATVIEŠI brieduma gados, ir devušies uz “labākiem medību laukiem” ! Sākās viss ar Jāni Pliekšānu(RAINI).

Dīvaina pašnāvība- viens šāviens vēderā, bet otrs krūtīs. Šī ziņa bija lasāma nepilnu dienu…., bet pēc tam jau seko “mūsu” tiesu ekspertu SECINĀJUMS… .

Ja mēs kaut cik regulāri sekojam līdzi politiskajām norisēm Latvijā un pasaulē, tad nonākam pie slēdziena, ka A. Grūtups ir pasacījis ATSLĒGAS VĀRDUS šodienas notiekošajām slepkavību ārprātam. Lūk šie ATSLĒGAS vārdi: Arī mēs varētu tikpat skrupulozi sākt pētīt vēsturi un pieprasīt atbildību no ebrejiem. Varbūt mūsu prasības būs daudz lielākas par ebreju prasībām pret mums ?”

Visi noslepkavotie ir bijuši 4. maija KLIĶES politiskajā epicentrā. Tātad, daudz zinājuši, kas nav pieņems tiem, kuri šodien iznīcina mūsu Tēvzemi. Par tiem “pareizajiem” latviešiem labi ir “paskaidrojis” Rids Bruners:

Šis bija ievads Askolda un Māra slepkavībām, jo par dabisku nāvi šeit nevar būt ne mazākās runas… .

Tādas slepkavības ir Andra Bunkas & Riharda Bunkas & Aivars Borovkovs vadītajam kantorim ikdiena. Tiek noslepkavoti tie, kuri varētu juau nākotnē radīt problēmas šai sātanistu bandai… .

Turpinājumi sekos !

17.03.21.

You may also like...

5 komentāru

  1. Pārmaiņas saka:

    Kad krievu okupantu impērijas sabrukums jau gandrīz aptaustāms, tad kliķei jāsteidz apmest kažociņš un jāuzspodrina spalvas latviešu virzienā.
    Diskusija ar izslēgtiem komentāriem.
    E.Levita ievadvārdi.
    P.S. cīņa kas turpinās līdz pat šai dienai, nevis līdz 90tajiem kā to interpretē Levits.

    Video: “Cīņa par Latviju. Nacionālās pretošanās kustība.”
    Skaudra latiesība 35:00 – 46:00 min.
    Te Ulda Neiburga patiesība, kura pateicoties Zigmāram Turčinskim tiek nekavējoši atspēkota.
    51:00 – 55:00 min.
    https://youtu.be/IlTScQUXzNA

    Video nobeigumā 1:17:40 nevaru nepiekrist Zigmāra Turčinska teiktajam, kam seko Zigmār Zigmār kuš kuš … nu labi, tikai ļoti īsi, Zigmār Zigmār mums nav laika.

    30 viltus neatkarības gadi pagājuši, vecākās paaudzes aculiecinieki veiksmīgi izmiruši, bet daudzi naivas cerības lolojot, savas vēsturiskās liecības nogādājuši uz okupācijas muzeju, cerībā, ka tur tās būs drošībā.

    30 gadus okupanti un komunisti vairojušies fiziski un ekonomiski nostiprinājušies, vairumam okupantu izdalīta pilsonība. Un tagad jūs latvieši drīkstat pētīt savu vēsturi, varbūt pat piešķirsim finansējumu.
    Tāds vismaz man rodas pirmais iespaids, bet nākošais iespaids ir tāds, ka tiek atkārtoti mēģināts Latviju uzlikt uz sapuvušiem, čekistu – komunistu izveidotiem pamatiem.

  2. He He saka:

    Draugi lv. arī klusi”urinē” , šodien pamanīju ,ka Ulmaņa teiktais par demokratiju ir izdzēsts(koments).

  3. info saka:

    ASV prezidents Džo Baidens intervijā medijam ABC atklāti pauda, ka uzskata Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu par “slepkavu”. Vecais čekists Aivars Borovkovs, vecā čekista Andra Bunkas dēls Rihards Bunka un Ēriks Kalnmeiers ir čekista Vladimira Putina līdzdalībnieki.

    https://www.youtube.com/watch?v=w0X_cVJjha0&t=29s

  4. Andris un draugi saka:

    Tuvojas vēlēšanas, bet nav par ko balsot! Jo arī mazākā ļaunuma princips zaudējis jēgu, sava daudzgadīgā bezjēdzīguma dēļ un šodien NA praktiski neatšķiras no citām siles partijām. Arī Bordāna partija nemin ne vārda par okupantu masveidīgo naturalizāciju un totāli nepieciešamo DDD!

  5. admin ADELĪNAI saka:

    Adelīnai ! Jūsu komentārs tiks paplašināti apskatīts un ielikts galvenajā lapā zem LASĪTĀJA !

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *