LRTT. K. Krēsliņš, latviešu patriots vai kangars ?

https://www.sargs.lv/lv/sabiedriba/2021-03-11/muziba-devies-kinorezisors-un-operators-askolds-saulitis?fbclid=IwAR3QZXZYt6IsHtaxLCi5m_tIOnBGhbSXmrgiEPNr2rhi–cquYRZZ1IjUcs

Režisoram bija vēl tik daudz jaunu plānu! Viņš “Sargs.lv” toreiz stāstīja, ka tagad, kad filma “Mans zelts” būs pabeigta, tiks turpināts darbs pie viņa un Daiņa Īvāna lielās dokumentālās filmas par Neatkarības karu – “Zem viena karoga”. Filmas projekts 2019. gada pavasarī Nacionālā kino centra dokumentālo filmu konkursā guva finansiālu atbalstu, un A. Saulītis bija gandarīts, ka filmas veidošanā palīdz arī Aizsardzības ministrija.

“Tas būs stāsts par Neatkarības kara (1918-1920) Latvijas tautas cīņām par savu 1918. gada 18. novembrī “de facto” proklamēto valsti līdz Latvijas starptautiskai atzīšanai “de iure” 1921. gada 26. janvārī. Tikai retais zina, ka tā laika Latvijas armijas pats jaunākais karavīrs bija desmitgadīgais ebreju zēns Kopels Goreliks, nevis kāds Jānis Liepiņš vai Kārlis Bērziņš. Mazais Goreliks, kara romantikas iedvesmots, aizmuka no savas mammas un uz četriem mēnešiem tika ieskaitīts Latvijas armijā,” sarunā ar “Sargs.lv” 2020. gada novembrī sacīja režisors. Viņš uzsvēra, ka Neatkarības karš bija visas Latvijas tautas karš, jo toreiz par jaunās Latvijas valsts izdzīvošanu, sabiedroto valstu atbalstīti, cīnījās ne tikai latvieši, bet arī Baltijas vācieši, krievi, ebreji, poļi, leiši, igauņi, baltkrievi un ukraiņi. Tāpēc loģiski radies arī filmas nosaukums – “Zem viena karoga”.

Migla sarkanā- nolādētā !

Par Askolda Saulīša aiziešanu vai piespiedu “pārvietošanu” uz viņpasauli, mēs vēl runāsim, bet tagad par NA partijas biedru, okupācijas armijas kara lidotāju Kārli Krēsliņu. Tas taču nav arī noslēpums, ka PSRS laika lidotāji bija komunistiskās partijas uzticības ELITE un it sevišķi jau kara lidotāji, kāds bija K. Krēsliņš. Krēsliņš savu nacionālo dīvainību jau ir izrādījis vairākas reizes: ta viņš “aizmirsto briļļu” dēļ nospiedis balsošanas pogu SASKAŅAI par labu, ta viņš nejēdzīgi priecājas par Leonīda Kalniņa(komunistu un partijas skolas absolvetu) atkārtotu apstiprināšanu amatā un tagad bez vajadzības atgādina Askolda Saulīša pāragro nāvi, pierakstot klāt kādu galīgi absurdu un Saulīša nāvei neatbilstošu frāzi: “Tikai retais zina, ka tā laika Latvijas armijas pats jaunākais karavīrs bija desmitgadīgais ebreju zēns Kopels Goreliks,…” Ja mēs zinām, ka komunisms bija jūdaisma slēpts totalitārisms, tad mēs arī saprotam, ka komunists ir jūdaisma- cionisma neatņemama sastāvdaļa- latviešu tautas un visas cilvēces nāvīgākais ienaidnieks.

LRTT atgādinās komunistam Krēsliņam:

 Kopels Goreliks nebija nekāds jaunākais karotājs- Latvijas atbrīvotājs. Par viņu ir bijis jau rakstīts, bet to šodien cionistiskie izdzimumi,- latviešu tautas ienaidnieki nevēlas patiesību stāstīt. Iegaumēsim, ka bērns desmit gadu vecumā nav spējīgs novaldīt tā laika šauteni !!!  Es lasīju gan ko citu, ka Latvijas armijas karavīri bija pievākuši kādu žīdu puiku- bezpajumtnieku, kurš no bada tikko turējās kājās. Latvijas armijai tolaik pašai grūti klājās ar pārtiku. Lai palīdzētu šim puikam, viņš ar falšiem datiem tika noformēts kā Latvijas armijas karavīrs, lai dabūtu dienas pārtikas devu. Tātad, šeit nekāda runa nav par cīnītāju, bet par jaunās Latvijas armijas morāli,- tā vienkārši palīdzēja puikam izdzīvot !

Tāda, lūk, biedr Krēsliņ, ir patiesība. Tu, Kārli, savu dzīvi beigsi karātavās kā latviešu tautas nodevējs un vēstures sagrozītājs !

Bet tālāk par šo tēmu būs vēl interesantāk !!!

20.03.21

You may also like...

4 komentāru

  1. sanc saka:

    Tā lūk,Kārli,laikam kāds skapja skeletu sakustināja,ja zvirbulis no mutes skrēja.Taču nedomāji par ģeneralisimusa pakāpi,kā tā morāles padauza un kolaborante tīna? Tev jāsāk domāt par izkalpošanos zārkam,neviss velszinkam.

  2. Andris un draugi saka:

    100 procentīvd kolaborants un gļēvs nofevējs tas kauxa kresliņš, jo esot tautas maizē. deputāts, tomēr nav ne reizes iebildis par okupantu dekolonizāciju, ne pret to prettiesisko naturalizāciju!

  3. Anonīms saka:

    Nu ja! Trāpīts 10!Pirms kāda laika viņa fizionomija parādījās Facebook, bet man tāds ģenerālis ļoti jau šķita aizdomīgs, kā savējais virs? Vien jau vārds un uzvārds liecina, ka sam problēmas no bērnības ar izrunu R burta. Tāds ļoti Hollywoodisks ģenerālis! Izbijusais kgbesniks bieži vien splaudijas uz šā laika Latvijas republikas ģenerāļiem, ka viņš visu dzīvi mācījies un dienējis Soviet ar my nav kļuvis par generali, bet te Dirslaks kaut kāds man acu priekšā stāv un generals! Padomajies, ka Latvijai ir 15 generali! Tad nu tam Kreslinam Facebook norādīju, ka šī valsts ar visu jūdasa armiju ir noladejama un protams šis Dirslaks nozuda sajutis, ka viņā tiek atpazīts žīds. Tad nu tā pumpa jam arī liecina viņa izredzetibas piederību un draugi Facebook kaut kādas Sovietu zhidenes, kas īpaši apjusmo vīriešus uniformā. Nu redz tak tomēr vēsturiski šeit jau tiek izteikts, ka tai karā piedalījās žīdi no visām Polijas – Lietuvas lielvalsts teritorijām. Tad nu arī tās modernās republikas šodien ir žīdu kantori. Izteikti jau tās līdzības ir Ukrainā no kurienes arī daudzi ir ievesti Soviet laikos Latvijā, kā Raimonda Paula sieva Odesiete.

  4. tiesiskums saka:

    Andri Šķēli apsūdz par krāpšanu un noziedzīgu līdzekļu legalizēšanu
    Kriminālprocesā par iespējamām nelikumībām digitālās televīzijas ieviešanā prokuratūra uzrādījusi apsūdzību uzņēmējam un bijušajam premjeram Andrim Šķēlem, kuru tur aizdomās krāpšanā un noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizēšanā.

    Šķēle paziņojumā medijiem norāda, ka apsūdzību uzskata par nepamatotu, turklāt 2008.gada notikumus par publiska konkursa norisi un digitālās televīzijas ieviešanu Latvijā valsts apsūdzība, viņaprāt, interpretē subjektīvi.
    “Man nebija nekāda pamata domāt, ka tieku turēts aizdomās par likuma pārkāpumiem konkrētajos notikumos, jo 12 gadu laikā līdz šā gada martam nebiju ne reizi aicināts liecināt minētajā kriminālprocesā,” uzsver Šķēle.

    Uzņēmējs un ekspolitiķis Andris Šķēle dzīvē un darbā+56Skatīties vairāk
    Ievērojot likumu, Šķēle darīšot visu, lai lietas izmeklēšana noritētu objektīvi un ātri. Tāpat visas ziņas, kas ir viņa rīcībā, sniegšot izmeklēšanas iestādēm.
    Šķēle aicina iespējami ātrāk minēto krimināllietu nodot tiesas vērtēšanai.
    Patlaban plašākus komentārus Šķēle nesniegs, lai nesaņemtu pārmetumus, ka tas traucējis izmeklēšanas interesēm.
    Minētajā kriminālprocesā apsūdzēts nu jau bijušais SIA “Tet” valdes priekšsēdētājam Juris Gulbi un vēl četras personas.
    TV3 raidījums “Nekā personīga” pērn oktobrī vēstīja, ka prokuratūra ir uzrādījusi Gulbim un vēl četrām personām apsūdzību par iespējamu līdzdalību krāpšanā digitālās televīzijas ieviešanā, uzņēmumam nodarītos zaudējumus lēšot 7 585 533 eiro apmērā.
    Tiesībsargi uzskata, ka “Kempmayer” saistību pārņēmējs kompānija “Hannu Digital” ciparu televīzijas projektā tika iesaistīts mākslīgi un Gulbis izmantojis “Lattelecom” (tagad – “Tet” ;) īpašnieku un padomes uzticību.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *