Vilors Eihmanis. Iesniegums…

Šis Vilora Eihmaņa ZIŅOJUMS iesniegts sešām iestādēm: Aizsardzības ministrijai, Ministru kabinetam, Tieslietu ministram, Ģenerālprokuroram, Saeimai un Valsts prezidentam.

No LRTT arhīva

Izvilkumi no vēsturnieka I. Roņa sacītā:

Ierakstiet www.tautastribunals.eu meklētājā Indulis Ronis un jūs uzzināsiet daudz vairāk par noziedznieku- slepkavu Jāni Maizīti. Jā, jūs pareizi izlasījāt un es “nepārrakstījos“, J. Maizītis ir slepkava.

L.Grantiņš

INDULIS RONIS

Indulis Ronis

„Ja  Krimināltiesisko  zinātņu  katedras  vieslektors  Jānis  Maizītis un  bijušais  ģenerālprokurors,  pašlaik  Valsts prezidenta  padomnieks  nacionālās  drošības  jautājumos un  Nacionālās Drošības  padomes sekretārs  Jānis  Maizītis ir  identiskas  personas,  tad  tā  ir  pilnīga  visas  Latvijas Universitātes katastrofa. Proti,  Nacionālās  Drošības  padomes  sekretārs Jānis  Maizītis ir  veicis  sistemātisku  darbību,  lai  grozītu  valsts  iekārtu,  šajā  nolūkā  noziedzīgi  noslēpjot  no  Valsts  prezidenta un  Nacionālās  Drošības padomes  vairākus  būtiskus  iesniegumus  nacionālās  drošības  jautājumos, kā  tas  redzams  arī  no  pielikuma 4.dokumenta.  Sīkāk  par  šīm  lietām  runāju  savā  š.g. 15.februāra  iesniegumā  izglītības  un  zinātnes  ministram  Robertam  Ķīlim   (pielikuma  3.dokuments),  kura  saņemšanu ,  gods  godam,  ministrija  apstiprināja  tajā  pašā  dienā,  bet  no  J.Maizīša un  citiem  Valsts  prezidenta  kancelejas  adresātiem   ne  čiku,  ne  grabu.   Pievienotajos  iesniegumos  Izglītības  un  zinātnes  ministram  nedaudz  pakavējos  arī  pie  Latvijas un  Austrumeiropas vēstures  falsificēšanu  sarkanā  un  brūnā  totalitārisma  mītu  garā.“

„3. Lūdzu  virzīt  pēc  piekritības  iesniedzēja  kriminālprasības  pret :  Valsts prezidenta  kancelejas  vadītāju  G.Daudzi un  Valsts prezidenta  padomnieku J.Maizīti (punkts 2.3.),  Valsts prezidenta  padomnieku  vēstures  jautājumos A.Zundu ( punkts 1.2.), Ģenerālprokuratūras  prokurori  L Dadzīti, ģenerālprokuroru  Ē. Kalnmeieru un  bijušo  ģenerālprokuroru  J.Maizīti (punkts 2.2.)…“

“Latvijā nav taisnīgas tiesas, nav taisnīgas prokuratūras. Toties varam redzēt, cik bagāts palicis Andra Guļāna, Jāņa Maizīša, Ivara Bičkoviča, Aivara Borovkova, Andra Grūtupa klans, dzīvojot uz cilvēku nelaimes rēķina.”

Bet šis cionistes- jebreikas- VDD štata darbinieces Santas Ezergailes drauds, ir pilnība ticis īstenots. Pret Vilora Eihmaņa dzīvesbiedri tikai veikts iebaidīšanas akts, kā rezultātā ģimene ir izjaukta. Santa Ezergaile, kad tiks atjaunots Tiesiskums, tiks tiesāta un saņems ASM, tāpat kā viņas saimnieki !

Santa Ezergaile ir jebreikas Danas Reiznieces- Ozolas(No Lemberga KODLAS) māsīca.

28.01.21

You may also like...

9 komentāru

  1. video par Latvijas mafiozo un korumpēto Jāni Maizīti saka:

    Vladimirs Putins ir zaglis, kuram neformālā okupācija palīdz zagt caur Latviju

    https://www.youtube.com/watch?v=0CRsS4V-JQ8&fbclid=IwAR1JkOZ6VrRy1Ie7f_AwyRYABesuEIpQfgJbX0hNWW878MK0D5pXL224TwI

  2. Latvijas ikdiena saka:

    Armanda Ruka vadītā Valsts policija nevēlas sākt kriminālprocesu saistībā ar Veselības ministrijas un Nacionālā veselības dienesta amatpersonu noziedzīgo nolaidību, kuras dēļ Latvija no piedavātajām 800 000 Pfizer/BioNTech Covid-19 vakcīnām ir pieteikusies uz nepilniem 100 000. Tā vietā policija ir nolēmusi, ka labāk būtu, ja notikušo izvērtētu paši vainīgie, un iesniegumu par notikušo nosūtījusi… pašai Veselības ministrijai.

  3. -Eduards Lunis saka:

    —Prieks.ka Vilors ir pamodies!
    Bet neceri, ka nebūs tāpat kā iepriekš…?
    Šajā sakarā anekdote. Satiekas divas draudzenes krievietes un viena sūdzas otrai,ka viņas Vaņku nesen esot ,, apbalvojuši,, ar triperi, uz ko draudzene atteikusi,ka nav jēgas Vaņku apbalvot,jo viņš to nodzers vai pazaudēs,,,!?

  4. fakts saka:

    Iedzīvotāju skaita samazināšanās Latvijā ir ārkārtas stāvoklis pēc būtības, jo Eiropas Savienībā ir tikai dažas valstis, kurās samazinās iedzīvotāju skaits. Tas arī raksturo, kāda vara ir Latvijā.

  5. !!! saka:

    Briselei, Londonai un Vašingtonai vajadzētu pamosties! Brussels, London, and Washington should wake up!

  6. Vilors Eihmanis saka:

    Iepriekšējais iepirkums uz trim gadiem tika noslēgts 2017. gadā. Izmaksas – 38 miljoni eiro. Uzvarēja deviņas firmas. Par stratēģisko degvielas rezervju glabātāju kļuva arī Šveicē, Ženēvā bāzētā kompānija “Gunvor”. Degvielas rezervuāri tai atrodas Roterdamas ostā Nīderlandē. Līdz 2014. gadam “Gunvor” piederēja Vladimira Putina draugam.
    Par to savā pētījumā šonedēļ atgādināja arī Aleksejs Navaļnijs. Kad Putins strādā Sanktpēterburgā pie mēra Anatolija Sobčaka, tagadējais Krievijas prezidents atbildēja par dažādu atļauju izdošanu uzņēmējiem, kuri strādā ostā. Un arī nodarbojas ar naftas produktu eksportu. Tur viņš iepazinās ar biznesmeni Genādiju Timčenko, kurš tobrīd vada kompāniju “Gunvor”. Firma tās īpašniekam ātri atnes miljardiera statusu.
    ===============================================================
    Pabriks var labot situāciju jebkurā dienā. Viņš var nākt klajā ar paziņojumu, ka Parex bankas aktīvi ir nozagti un ERAB veic krāpšanas raketi ar Dombrovskis un Kariņš.

    Šeit interesants savienojums: Roldugina brālis Latvijā – Jevgenijs Roldugins, Segei Roldugina vecākais brālis, 1970 gados apmeklēja VDK mācību skolu ar Putinu un vēlāk atgriezās Latvijas LPSR un strādāja par VDK.[11 ][12][40][c] 2020 gada 15 novembrī Rīgā, Latvijā no COVID-19 mira Jevgenijs Rodžins.[40] Rīgā, Jevgenijā Latvijā Gazprom vadītājs kopš 6 gada 2009 aprīļa, kad Gazprom atvēra savu Latvijas biroju.[40][44][45] Iepriekš viņš bija Latvijas Gaze vadītāja amatā industriālās drošības un darba aizsardzības departaments.

    Sergei Roldugin

    https://en.wikipedia.org/wiki/Sergei_Roldugin?fbclid=IwAR3S59ezKtZcek2ISafB8theH5KK5NJOg3JhxZQh45jcUDgb3p6nef-APic&utm_source=draugiem.lv&utm_medium=say&utm_campaign=post_1893894545

    Pēc tam, kad Mafija nozaga Parex aktīvus, Lietuvā pārcēlās (Arnis Lagzdiņš) uz Ukio. Oligarhi samaksāja kukuļus Putina frontes vīram Rolduginam. Tad viņi nozaga Ukio aktīvus, kurus arī sedza ERAB.

  7. kovbojs saka:

    Manī rada izbrīnu tas, ka tik gudrs un godīgs cilvēks kā Vilors Eihmanis nav ievēlēts Saeimā? Vai ar savu godīgumu nav pietiekami ērts kolēģiem?

  8. secinājums saka:

    Krievija ir uzticams NATO partneris,mēs Krievijas . Drošības sajūta,ka mūsu kara tehnika ir drošās rokās. Vai tā vispār bija jāpērk?

    Ps.Tomēr labi-,,mūsējie,,no bruņotiem spēkiem nenošaus tik daudz mūsējos.

  9. vēl viens secinājums saka:

    Kādi “mūsējie“ un kādas drošas rokas un `kara tehnikas`. Ja tagad `kara tehnika` ir arī katram kabatā un zem spilvena. Un neviens nezina, kurš kuram ir “mūsējais“. Runā kā draugs, bet rīkojas kā nodevējs. Vai arī jau runā kā nodevējs, bet rīkojas kā ienaidnieks. Cits citu nošaus vairāk, nekā to varētu bruņotie spēki.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *