Lasītājs: Latvija levitisma kloākā

Šādu sūtījumu es saņēmu, kad bija publicēts

Māris M. Jauns.lv Sandris Metuzāls raksta…

Man, piemēram, neizraisa pilnīgi nekādas šaubas, ka pieminētais “levits” ir mūsu NĀCIJAS TĒVA tuvinieks. Tāls vai tuvs radinieks, tas nespēlē pilnīgi nekādu lomu. Visi šī “mūsu” Levita ārprāta meli par savu tēvu, neatstāj ne mazākās šaubas par grāmatā minēto Levita līdzdalību Jeseņina slepkavībā. Atgādinu, ka Levits vienpersoniski(redzams, ka vienpersoniski- nelikumīgi, jo baidījās to atklāt pat manam advokātam) izdeva ES pavēli par L. Grantiņa aizturēšanu- un arī likvidēšanu 2015.  Kādai ir jābūt morālei, lai latviešu tautas slepkavu uzdotu par disidentu ? Levita ģenētiskais FONDS nav pielīdzināms latviešu etnosa ĢENĒTISKAJAM KODAM. Viņa ārējais izskats pat uz to norāda- mūžīgi nekopts un ar izteiktu valodas, un prāta aprobežotību. Viņa labākais skolnieks Kariņš, ir arī no tās pašas šlakas- abi ES cionistu bandas ielikteņi. Šo deģenerātu publiska uzstāšanās momentā izsauc ne tikai garīgu, bet arī fizisku pretīgumu.

Šodienas Latvija piedzīvo savus tumšākos eksistences mirkļus ! Visu šo pretīgumu pastiprina, ja atceramies, kā šis mēsls tika no “inteliģences” slavēts ! Un kas par pompozu inaugurāciju viņam par godu notika mūsu tautas GAISMAS PILĪ ! Un, vai tad viņa čekistu un seksa padibeņu radītā kodla(amorāla banda), kura parazitē uz tautas miesas, nerada pretīgumu ? Ko šis “ebreju”(hazāru, kuriem ar semīt- ebrejiem nav nekas kopīgs, bet ar sātanistu sektu) CILSTS pārstāvis ir veicis latviešu etnosa labā ? Ja ir, tad tikai radījis apstākļus, lai mūs fiziski iznīcinātu. Būtu netaisni, ja neatgādinātu: VISI TIE, KURI VIŅU IEBALSAJA ŠAJĀ “KRĒSLĀ”, SAVU MŪŽU BEIGS AIZ RESTĒM VAI PAT KARĀTAVĀS.

Cionistu laiks ir beidzies…ASV viņu fīreru Trampoviču padzina, Krievijas fīreram Putinovičam priekšā karātavas, bet pret Izraēlas fīreru Netanjahuju paši izraēlieši jau nostājušies(milzu korupcija un izvarošana). Tas nozīmē, ka arī Latvijas valdošā kliķe drīz tiks likvidēta. Nāk jaunais LAIKMETS, kur noziedzniekiem vietas vairs neatradīsies. Neuztrauksimies par COVID, bet maksimāli izsargāsimies no tā, jo tas ir vistiešākā veidā saistīts ar jauno APZIŅAS MATRICU.

06.02.21

You may also like...

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *