A. Kadišs, Ciānas pērle vai Latvijas “kurmis” ?

A. Kadišs ? Ciānas pērle vai Latvijas “kurmis” ? Protams, ka A. Kadišs ir gan viens, gan arī otrs. Cionistiem viņš ir “pērle”, bet latviešiem melns nodevīgs provokators. Lai sāktu runāt par jel kādu LIKUMĪBU, ir jāpieprasa okupācijas varas demontāža un čekistu tiesāšana. Ja tas netiek darīts, tad tā ir pirmā un vienīgā nodevības- kolaboracionisma pazīme, kas tiesājama ar ASM !

Lasīsim un pēc tam spriedīsim- vai LRTT virsraksts atbilst realitātei. Lasīsim uzmanīgi, jo šodienas “zemes saimnieki” rakstā tā, lai prāts tiktu apmānīts, bet ZEMAPZIŅA, kura pati par sevi nav LIETAS BŪTĪBAS ANALIZĒJOŠA SUPSTANCE, tiktu piepildīta ar attiecīgu graujošu programmu.

https://www.pietiek.com/raksti/trissturis_ar_cetriem_sturiem

Man jautās, ko tad Kadišs saka nepareizu ?  Protams, viņš pamatā runā pareizas lietas ! Latvija izzagta jo pie varas ir visīstākā mafija un tā tas arī ir. Tas ir visiem redzams un nav pat noliedzams mūsu ienaidniekiem. Runāt to, kas visiem ir redzams un vainot VISPĀRINĀTĀ FORMĀ valdošo mafiju, jau nekādu bīstamību nerada un it sevišķi jau tad, ja aiz runātāja stāv ATTIECĪGI SPĒKI !   Negribu gari un plaši atkārtoties par to, ko esmu jau aprakstījis. Vairāk lasīt šeit:

Šajā rakstā norādīšu uz niansēm, kuras pierāda iepriekšējā rakstā teikto. Ar dažiem komentāriem pie viņa raksta norādīšu uz saimniekiem, kuriem viņš kalpo. Šis “kadišs” nekad nebūs par Latviju TIESISKU VALSTI, bet gan kā LATVIJAS TAUTAS VALSTI, kur noteicošo lomu spēlēs okupanti, komunisti un viņa paša pieminētie noziedznieki. Un, kas gan nelatvietim var būt kopējs ar Tiesiskumu un latviskumu…? 

Komentāri- sarakste. Atbildētājs, protams, ka ir tas pats Kadišs !

L.Grantiņš LRTT 02.02.2021. 18:33

“Bet mēs – cita varianta nav! – veidosim pilnīgi citādāku attēlu. Brīvu, drosmīgu, godīgu un dvēselēs skaistu cilvēku sabiedrību. Sabiedrību, kurā cilvēks cilvēkam ir tuvākais, nevis potenciāls infekcijas pārnēsātājs.”——————–
Un atbilde, A Kadiš, kādu Tu sabiedrību gribi celt, arī ir atrodama šajā rakstā:
“Pats dzirdēju, ka kādas lielvalsts žurnālists citēja LV prezidenta vārdu pērles kovidsakarā, kad šis visai nopietni bauru tautai paskaidroja, kuri svinēs Ziemassvētkus, bet kuri – ne. Par jefiņu ar krāsotajām olām pat nav vērts runāt.”————————–Ja Tev tā ir lielvalsts, tad pārējai normālai pasaulei tā ir slepkavu valsts. Kas attiecas uz COVID, tad tā nav afēra, bet “ciānas” afēristi to izmanto lai iedzīvotos un pārdalītu ietekmes zonas…

Uldis 02.02.2021. 18:42

“Ja Tev tā ir lielvalsts, tad pārējai normālai pasaulei tā ir slepkavu valsts.”

Kura lielvalsts nav slepkavu valsts, Grantiņa kungs?

Pat mūsu sīkvalsts ir paguvusi aptraipīt savar roķeles ar asinīm.

L.Grantiņš LRTT 02.02.2021. 19:44

Nicīgie “termini”: roķeles un sīkvalsts, parāda, ka esi latviešu nīdējs un apmelotājs, un nīst latviešus vienīgi “izredzētie” ! Bet, kas attiecas uz lielvalsti: tad no Kadiša LIELVALSTS tauta mūk un dzīvo mēslos…Un, vai tad Kadiša lielvalstī visas bagātības nepieder jebrejiem ? Tas tad arī norāda, kurai sektai pieder “īstenais” latviec Ainars.

Uldis 03.02.2021. 14:41

Šizofrēniju ir jāārstē, tas par Jūsu secinājumiem par mani.

Bet turpinot par raksta tēmu – jā, no Krievijas mūk cilvēki, bet proporcionāli ne tuvu tik daudz, cik ir aizbēguši no Latvijas. Tieši tāpēc, lai nebūtu jādzīvo mēslos.

Par Kadiša kungu un viņa reliģisko pārliecību jājautā viņam pašam, bet cik zinu, viņš ir musulmanis. Cik tas ir savietojams dalību “jebreju” sektai lai katrs pats izvērtē.

LRTT nobeiguma vārds

Mūsu katra uzdevums ir atklāti šiem čekas radītajiem mēsliem “iespļaut acīs” un pasacīt: kas viņi ir un kuriem viņi kalpo !

Saukt par šizofrēniķi savu oponentu var tikai cionists- boļševiks ! Krievijas mafiozo cionistu varzu saukt par lielvalsti– var tikai tādi, kuriem asinīs visrsroku guvis “izredzēto” gēns !

09.02.21

Lūk, Kadiša Latvijas saimnieki !

You may also like...

2 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Nu ja! Brīvības 88 krievs strādādams divos darbos sevi nonesaja tik tālu, ka no par strādāšanas katra cilvēka uzruna sāka krist uz nerviem. Tomēr pa naktīm studierejot biznesa augstskolas mācību vielu viņam daudz kas noder lietā! Tā nu ir daudziem pienacies strādāt vien parādu dēļ vai augsto maksājumu dēļ divos darbos. Mēdz pat būt tik slimi cilvēki, ka strādā pat trijos darbos. Tad nu savstarpēji ikdienā pārdevēji melš par visādām sadzīviskām muļķībām, ko sauc par dzīves iekārem. Nu gribās glaunus auto i skaistus dzīvē apartamentus. Vēl jau visādas sadzīviskās lietas, ko sauc par materiālās dzīves izdošanos apkraujoties ar visādām komforta lietām. Krievam ir firmas jautājums priekš visiem, ko jūs darāt, lai jums tas būtu? Kad tiek uzdots šis vienkāršais jautājums, tad lielākā daļa nezin, ko atbildēt. Jo patiesībā lielākā daļa dzīvo vien ikdienā pildot savas robot veidigas kustības un runā tāpat ieprogramejusi sevi. Vien runājot ikdienas par enerģijām, kas grozās zem nabas latviešu pārdevējiem savstarpēji nekā cita runājama ar nav. Tā jau nav tikai latviešiem, bet lielum lielajam vairumam saprašanas, kā izlīst šodien no tiem sūdiem kuros ir cilvēce ievilkta nav nekādas. Cilvēkam ir sava primitīva ikdiena un iepirkties veikalā kļūst jau bīstami. Ka nepanemi groziņu, tad apsargi gatavi būs sist ar stekiem. Ko jūs darāt, lai uzvarētu ļaundarus?

  2. lai galva paliek klāt! saka:

    “lielum lielajam vairumam“, kam par sūdiem, kuros ievilkta cilvēce, nav saprašanas nekādas, vajag lasīt vai skatīties, vai lasīt UN skatīties Krietno Kareivi Šveiku, jo lielum lielais vairums, vienalga, vai tie ir labie krievi, sliktie leti, smalkie franči vai mežonīgie jeņķi, paši liek galvas zem kara cirvja, cilpā vai sūdā. Bet Šveiks atgādina, ka galva jebkurā karā jāatstāj klāt:

    Vislabākais no visiem kariem
    Ir karš, kad galva paliek klāt –
    Jo, cilvēk, kad tev nav ko darīt,
    Ar to var reizēm padomāt.“

    https://www.youtube.com/watch?v=KK5pOtywpeM
    https://www.draugiem.lv/blogs/post/25-jautajumi-pandemijai_16767996

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *