Pārmaiņas/LRTT: Biedrs Pudniks vai tomēr Pudņik ?

Šajā vēstījumā atkal iznāca papildināt “Pārmaiņas” sacīto ! Mūs uzdevums ir atmaskot 5. kolonnas darbību ! Viņiem šodien izdodas pie vientiesīgās tautas plūkt augļus, jo valsts priekšgalā ir krimināli elementi ! Latviet, šie bandīti agrāk vai vēlāk tiks sodīti, bet šeit pieminētie izdzimumi-pudņiki & vasiļjevi & babri…, ja nāks pie varas, mēs zaudēsim savu valsti neatgriezeniski, jo viņi kalpo Krievijas impērijai !

Pārmaiņas: Kolosāla intervija, kas saliek pa plauktiņiem to, ko tik daudzi nespēj vai negrib saprast, cik viltīgi un visur esoši ir NKVD nagu maucēju pēcteči. Kā jau agrāk rakstīju RUSSKIJ MIR ir daudznacionāla sekta bez robežām, ruskiji nav tautība, tā ir piederība noziedzīgajai pasaulei, tie ir VISU TAUTĪBU KRIEVI, ko pārnestā formā mums latviešiem cenšas uzspiest Levits. Kamēr pasaulē to nesapratīs, sekta manipulēs ar melu dogmām, slepkavos un turpinās apzagt visu civilizēto pasauli.

Vakar paskatījos interviju ar Plēpi (brīvības studija #14), nu vienkārši šķērmi metas, kur tāds glumums rodas, tieksme izkalpoties un vēl ar sajūsmu to visu atcerēties.

Pudniks

by admin · 2022. gada 15. janvāris

Kaspars Pudniks

L. Grantiņš: Šeit varam iepazīties ar K. Pudnika vēstījumu man pēc publikācijas www.tautastribunals.eu

Pudniks, 2022. gada 15. janvāris: “Labvakar! Paldies par labiem vārdiem un novērtējumu manam darbam. Un tagad ieskatieties savā pasē. Un uzņemieties atbildību par sastrādāto Latvijā. Tieši Jūs esat par to visu atbildīgs, nevis es, kurš tajā laikā gāja bērndārzā. Tieši Jūs to visu pieļāvāt. Diemžēl. Ar cieņu, Kaspars Pudniks”

Par šo rakstu biedrs Pudniks izsacīja man “pateicību”:

Nesaprotu, ko varētu nozīmēt viņa vēstījums, ka man jāielūkojas savā pasē ? Tālāko teikumu, jau varētu saprast, ka man jāuzņemas atbildība par Cilvēktiesību grupas HELSINKI-86 dibināšanu un latviešu tautas aktīvās Atmodas organizēšanu, kā rezultātā Latvija atbrīvojās no Padomju okupācijas un atkal kļuva par pilntiesīgu LOCEKLI pasaules tautu saimē.

Cik saprotu, tad, pēc K. Pudnika sacītā, esmu veicis noziegumu pret Latvijas valsti un latviešu tautu. Tad seko nākošais apvainojums, ka es to visu esot pieļāvis !!! Pēc šī Pudnika domu gājiena jāsaprot, ka trīs mani aresti, eksekūcijas- kaulu laušanas, indēšanas un apstarošanas, ir bijis manis radīts PROCESS, kas veicinājis “nonākšanu šodienas situācijā” ! Rodas jautājums, kas tad ir šis Pudniks(Pudņik), provokators vai DAUNISMA upuris, ja producējis tādus murgus ?

Atbildi sniedz pierādāmi un nenoliedzami fakti. Kas tad stāv aiz visām šīm “brīvības studijām, platformām, brīvvalsts tv. u. c. varzām” ? Izrādās, ka īstenie letiņi ar Mamīkinu un Ļeģājevu(kura švaļu banda dedzināja Latvju Dainas) priekšgalā !!! Vēl interesantāk ir tas, ka visi “dažādo studiju” viesi ir seni un pazīstami Tautastribunāla “pacienti”, kuri sūdzējušies Krievijas mēdijiem, ka “Latvija ir neizdevusies valsts !”

Un, atkal ir jāatkārto, ka šī atklātā Latvijas apķēzītaju varza, putiniskas impērijas aizstāvji, nevarētu bez VDD atbalsta, pat stundu noturēties uz brīvām kājām.

Igaunijā vai Lietuvā viņi sen jau atrastos aiz restēm par sadarbošanos ar ienaidnieku un sabotāžu pret valsti ! Pēc tā visa šis TAISNĪBAS cīnītājs pilnībā nobloķēja man pieeju savam Feisbukam un izdzēsa savu VIENREIZĒJO video no Tautastribunāla vietnes. Tā arī nesapratu, vai no manis nobijās, vai saviem Kremļa murgiem ?

Šeit “mūsu” letiņa Pudnika latviskais izteiksmes veids:

https://www.la.lv/muzikis-kaspars-pudniks-pandemijas-karstuma-pazino-nav-svarigi-cik-cilveku-nesagaidis-pavasari

17.01.22

You may also like...

6 komentāru

  1. :))) saka:

    Grantiņ , Tu visus norej! Tu esi Tautas šķēlējs.
    .
    .
    .
    Admins
    Visus ? Vai tikai Kremļa pakalpiņus un tautas nodevējus ?

  2. Aelita saka:

    Grantiņam nu gan nebūtu jāuzņemas atbildība par sastrādāto Latvijā, kā šis dziedātājs teica, jo Grantiņš nav piedalījies Latvijas izlaupīšanā un cilvēku novešanā nabadzībā. Tikai – nevarētu teikt, ka mēs būtu pilnīgi atbrīvojušies no padomju okupācijas, vismaz to laiku tikumi bija saglabājušies – atrast cilvēkus, kas nav apmierināti ar varas rīcību, izsekot tos, noklausīties viņu dzīvokļus un telefonus un veikt citas vajāšanas darbības. Un tajās darbībās bija iesaistīti gan vietējie krievi, gan varai pakalpīgie latvieši, pat kultūras darbinieki, arī masu mediji. Tā tas notika vēl pirms 10 gadiem.
    Toreiz brīnījos, kā tas var būt, jo vārdos masu mediji skaisti runāja par brīvību, neatkarību, ko esam sasnieguši…
    Tikai nesen sapratu – Nato vadītājs Stoltenbergs Rīgā pateica, ka līdz 2014. gadam Krievija bija Nato partneris. Tikai pēc Ukrainas kara mainījusies nostāja. Un man kļuva skaidrs, kāpēc man pirms 10 gadiem uzbruka no abām pusēm, liekot saprast, ka man un vispār latviešiem nav nekāda teikšana, ka sīkām niecībām nav atļauts paust savas domas internetā. Priekš tā ir radītas troļļu armijas, lai rakstītu visdažādākos komentārus un izdeldētu gadījuma komentētājus no tautas. Lai neuzraksta kādu nepatīkamu patiesību.
    No krieviem dzirdēju tādu frāzi – vi snačala opreģeļitesj i potom načinaiķe oraķ! No latviešiem – tu vari lasīt internetā, tikai neko neraksti!
    .
    .
    .
    Admins
    To, ka šis PUDNIKS mani norej, norāda uz to, ka viņš ir šīs sistēmas radīts, lai nīdētu latviešus… Paskatieties, kādi pa lielākai daļai viņiem uzvārdi(pudņiki, vasiļevski, jeremejevi, borovkovi, poļaki, kļimoviči….arī bērziņi, bet tikai no tēva puses) un sapratīsiet, kurš gēns viņos ņēmis virsroku !

  3. redzēju saka:

    Tajā sabiedrībā bija Māris Šteins, kurš reiz radio pauda savas idejas. Viena no tām bija – visai augstākai izglītībai jābūt par maksu. Tas nozīmē, ka studēt varētu tikai bagātnieku bērniņi, bet talantīgiem jauniešiem no tautas vairākuma studijas nebūtu pieejamas.
    Nu protams , tiem pie varas tas būtu izdevīgi.
    Bet medijos jau tagad valda internacionālisti , visādām minoritātēm ir priekšroka. Un tie, kas tēlo nacionālistus atbalsta bagāto varu. Kas tad paliek latviešu tautas vairākumam? Nu ja , kreisie nacionālisti nedrīkst būt. To virzienu kādreiz degradēja tie, ko sauc par nacistiem. Kaut gan viņi nebija savas tautas pusē , kad sūtīja to karā pret citām valstīm.

  4. :))) saka:

    Jūs tikai kunkstiet un griežat zobus …

  5. ->13.48 saka:

    Tā ir, pret netaisnību un mafiozām struktūrām ir grūti cīnīties. It kā jau viņi izrāda reizēm tiem nabadziņiem labvēlību, iedod kādus pabalstiņus, par ko skaļi kladzina.
    Ko mēs, seniori, varam vairāk darīt? Izdarīt viņiem to nepatikšanu, runāt un rakstīt par netaisnībām, atgādināt par sevi, citādi viņi savā sulā vāroties, runā, ka nekad nav bijis tik labi, kā tagad.
    Un vēl mēs varam palādēt… Vispār nav nemaz jālād, ja kādam ir nodarīta liela pārestība, tad Visuma garīgie spēki vai Dievs var pāridarītājus sodīt. Sevišķi, ja ir izdarīti psiholoģiski uzbrukumi, garīgā plānā, izraisot cilvēkiem smagus pārdzīvojumus.
    Domājiet, bija viegli cilvēkiem, kurus padzina no mājokļa, kuriem bija jādodas uz svešām zemēm vergot, pat nezinot to valodu? Lai citi te varētu iedzīvoties bagātībā, kļūt par miljonāriem.

  6. JZ saka:

    Man ir iebildumi pret to, ka daži propagandisti Latvijas Republiku sauc par “brīvvalsti”. Kā internetā raksta kāds anonīms “Antiņš”: “Mūsdienu pārrijusies un pārbohēmizējusies, pāratbrīvojusies – pārcitādojusies “inteliģence” un pārnigerizējusies politiskā elite tagad spriedelē par “brīvību” un “neatkarību”, “brīvvalsti” (“Zvēri raka Daugavu”.)
    Domāju, ka termins “brīvvalsts” nenozīmē ne 100% juridiski “brīva, neatkarīga valsts”, ne arī “republika”. Aplūkosim dažus piemērus.
    Brīvvalsts pirms 2. Pasaules kaŗa bija Danciga. Šī daļēji autonomā pilsētvalsts pastāvēja no 1920. līdz 1939. gadam. To veidoja Danciga (mūsdienu Gdaņska) un apkārtnes teritorijas. Pirms 1920. gada teritorija atradās Vācijas impērijas pakļautībā. Dancigas brīvvalsti izveidoja saskaņā ar Versaļas līguma 100. pantu. 1939. gada 2. septembrī Dancigas brīvpilsēta beidza pastāvēt, jo to anektēja Trešais reihs.
    Vēl viena brīvvalsts – būru Oranje. 1838. gadā tika dibinātas divas neatkarīgas būru republikas: Oranjes brīvvalsts un Dienvidāfrikāņu Republika. 1902. gadā Otrajā būru karā abas valstis anektēja briti. 1910. gadā britu kontrolētās kolonijas Raga kolonija (Cape Colony), Natalas kolonija (Colony of Natal), Transvāla un Oranžas upes kolonija (Orange River Colony) apvienojās un dibināja Dienvidāfrikas Savienību (Union of South Africa). Kopš 1995. gada Oranjes brīvvalsts teritoriju dēvē par Brīvvalsts provinci jeb Frīsteitu (Free State).
    “Brīvvalstis” ir Vācijas reģioni Bavārija, Saksija, Tīringene. Brīvvalsts Veimāras republikā nozīmēja: pavalsts, kas tomēr pakļauta kādai augstākai centrālai varai, nevis neatkarīga un pilntiesīga valsts. Šī nianse ir svarīga, jo mūsdienu Latvijas Republikas satversme ir gandrīz tāda pati, kāda bija Vācijas satversme Veimāras republikas laikā.
    Var jau būt, ka jēdzienu sajaukumu rada kaimiņvalstu valodu atdarināšana. Igauniski vaba nozīmē brīvs, bet riik – valsts. Mūsdienās igauņiem vabariik jeb brīvvalsts nozīmē arī republika. Tomēr latviešiem nav nekādas vajadzības pārņemt un pārkopēt jucekli no igauņu valodas. Arī somiski viss ir skaidri un precīzi – vapaavaltio jeb brīvvalsts nav tas pats, kas tasavalta jeb republika.
    Visu brīvvalsts konceptuālo jucekli vēl papildina kautkāda interesanta Brīvvalsts tv. Aizvadītā gada aprīlī kļuva zināms, ka “Jaunās paaudzes” līderis Aleksejs Ļedjaevs veidoja jaunu televīziju “Brīvvalsts TV”, ap kuru vienojās Covid-19 noliedzēji – tā ziņoja piem., TV3 raidījums “Nekā personīga”.
    Juceklīgas teorijas tiek sludinātas interneta vietnē brivvalsts com .
    Nobeigumā varu secināt apmēram to pašu, ko kāds kritiķis rakstījis pietiek com, kaut arī es pats nespētu tik kaislīgi izteikties: “Inteliģences smadzenēs enerģiski pulsējošais debilitātes process vēlas sevi apliecināt un laužas uz ārpasauli. Tas realizējas verbāli – izdalot debilus “jaunvārdus”. Tāpēc mums ir ne tikai “komunikācijas praktiķi”, bet arī leksiskās debilitātes praktiķi. Debilu “jaunvārdu” izdalīšana ir viena no “brīvvalsts” latviešu varas inteliģences galvenajām kompetencēm un intelektuālajām kaislībām. Valoda ir prāta attīstības līmeņa reprezentante. Valoda vienmēr parāda smadzeņu stāvokli. Ja smadzenēs ir haoss, arī valodā ir haoss.”

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *