Vaira Vīķe Freiberga. Mūsu uzdevums realizējas

Par sātanistes VVF balvu un par ko tā saņemta ?

(atver)Latviešu tautas bende V.V.Freiberga(Kalergi balva)

Jūdaisms ir Lucifera “mācība” !

Komunisms bija nekas vairāk kā maska jūdaisma totalitārismam- žīd- nacismam !

Ložas «Lucifers» direktīva tās Latvijas filiālei

Četru gadu (2019.-2022.) plāns Latvijas protektorātam.

Nododams izpildei visu 13. Saeimas esošās, nākamās un faktiskās koalīcijas partiju atslēgas cilvēkiem.

  1. Politikā. Galvenais politiķu uzdevums – veicināt sabiedrības sašķeltību un pilnīgu dezorientāciju. Maksimāli veicināt pamatnācijas – t.i. latviešu – emigrāciju no valsts.
  2. Veselības aprūpē. Nolūkā samazināt sociālā budžeta izmaksas maksimāli veicināt vecākās paaudzes kontingenta mērķtiecīgu optimizāciju, izmantojot medikamentu cenu beziemesla pieaugumu un medicīniskās aprūpes nepieejamību. Sabiedrības maksātnespējīgo daļu (neatkarīgi no vecuma) norobežot no neatliekamās medicīniskās palīdzības pakalpojumiem.
  3. Izglītībā. Veicināt fiziski un garīgi nenobriedušās jaunatnes pilnīgu visatļautību un debilizāciju, lai attīstītu viņos necieņu un agresiju pret vecākiem un skolotājiem. Nacionālajām minoritātēm jau no pirmās klases pilnībā izskaust iespēju mācīties savā dzimtajā valodā. Skolās no 7 gadu vecuma ieviest obligātu mācību priekšmetu, kas balstīts homoseksuālisma propagandā. Eksaktās zinātnes – matemātiku, fiziku, ķīmiju – padarīt par fakultatīvām, lai nepiesārņotu pilnīgi tukšo prātu.
  4. Finansēs. Noteikt skaidras naudas izmantošanas absolūtu aizliegumu budžeta iestādēs strādājošajiem. Pārējiem iedzīvotājiem ieviest atskaišu sistēmu par katriem iztērētajiem 100 eiro. Veicināt iedzīvotāju čipizāciju, pirms tam sabiedriskajā TV izvēršot propagandu par šā soļa nepieciešamību ceļā uz valsts uzplaukumu. Lai nerastos valsts pārvaldes darbinieku menedžmenta problēma, šo kategoriju nepieciešams čipizēt pirmām kārtām. Šajā sakarā pozitīvs piemērs jārāda valsts augstākajām amatpersonām. Palielināt valsts virtuālo ārējo aizdevumu līdz 30 miljardiem eiro un nodrošināt procentu savlaicīgu atmaksu, nepieciešamības gadījumā maksimāli palielinot visus iespējamos nodokļus iedzīvotājiem un uzņēmumiem.
  5. Ekonomikā.  Nodrošināt atlikušo valsts uzņēmumu vai to daļu kotēšanu biržā un pāriešanu mūsu īpašumā. Ar nodokļu sistēmas un murgainu atskaišu palīdzību pilnībā iznīdēt mazo un vidējo biznesu. Tā vietā veicināt mikromājražotāju biznesu, to padarot par vienīgo izdzīvošanas iespēju. Pilnībā aizliegt naudas ieplūšanu no ārzemēm, sevišķi no Ķīnas, Krievijas un citām BRICS un NVS valstīm. Veicināt esošo ražošanas uzņēmumu aiziešanu no valsts. Nepārtraukti (vismaz reizi gadā) palielināt visa veida nodokļus. Regulāri ieviest jaunus maksājumus par jebkura veida enerģiju. OIK pakāpeniski pārveidot sistēmā, kuras rezultātā šis maksājums dubultotos.
  6. Valsts aizsardzībā. Turpināt palielināt (četru gadu laikā līdz 8% no IKP) militāros izdevumus. Turpināt iepirkt kaujas apstākļos nevajadzīgo, norakstīšanai paredzēto tehniku un iekārtas par cenu, kādu mēs jums norādīsim. Nepieciešamības gadījumā bez šķēršļiem nodrošināt vidējās darbības raķešu izvietošanu visā Latvijas protektorāta teritorijā, ne tikai pie austrumu robežas.
  7. Valsts pārvaldē. Nodrošināt, lai valsts svarīgākajos amatos nonāk cilvēki, kuriem nav morālu vai reliģisku aizspriedumu, realizējot šajā direktīvā definētos uzdevumus.

FOTO: Lucifera vēstnieki Latvijā !





Vēlot panākumus šīs direktīvas izpildē, un lai Lucifers Jūs svētī ! –

Gabriels Apfelbaums, Ložas Lucifers pilnvarotais pārstāvis

2018. gada 18. novembris.





P.S.

Foto: Ja šis nav velnaģimis, tad kurš vēl ? Vējoņa cerība !





Šīs direktīvas sekmīgas izpildes gadījumā nodrošināsim labāko izpildītāju prēmēšanu, izmantojot kādu no Eiropas bankām.

Naudas līdzekļi būs pieejami visā Eiropas un ASV teritorijā pēc 2022. gada, izmantojot personiskos čipus vai pirkstu nospiedumus.

Tāpat garantējam iespēju bez liekām formalitātēm jebkurā mūsu kontrolētā pasaules vietā iegādāties nekustamo īpašumu un iespēju labāko izpildītāju bērniem mācīties prestižākajās pasaules mācību iestādēs.

Protams, spēkā paliek viņiem iepriekš piešķirtās privilēģijas, tostarp valsts budžeta līdzekļu nesodīta izmantošana personīgajām vajadzībām – bez šaubām, nekaitējot mūsu interesēm.

Panākumiem bagātākajiem izpildītājiem tiek nodrošināta tālāka karjera mūsu kontrolētajās starptautiskajās institūcijās.

25.11.18

You may also like...

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *