Tautas Varas Fronte- Mežvieta projekta izgāšanās

Preview in new tab

Šis Krievijas TV raidījums atvēsināja aptrakušās Mežvieta bandas smadzenes !

Tautas Varas Fronte !? Kas tā ir un kuri to radīja ? Tas ir Drošības policijas, bet pareizāk būtu sacīts, bijušo čekistu veidots INSTRUMENTS, lai radītu visvisāda veida jukas un nesaskaņas. Tieši šie čekisti jau arī ir tie, kuri izlaupījuši MŪSU TĒVZEMI un tāpēc cenšas darīt visu, lai nebūtu jāstājas KARĀTAVU priekšā par šiem ārprāta noziegumiem. Tautas Varas Frontes variants izgāzās, jo negaidīti un smagi UZRĀVĀS pat uz Krievijas Drošības dienestiem. Krievijai Latvijas čekistu švaļi vairs nav prioritāte, jo pašai draud neiedomājamas ziepes sakarā ar viņu aģenta Trampa izgāšanos, kas draud ar viņa arestu un Krievijas atslēgšanu no starptautiskās kiber-sistēmas. Bet tā jau ir cita tēma. Mūsu uzdevums ir atklāt un sasist Mežvieta KOMANDAS radītos viltus cīnītājus. Viens no tādiem ir Māris Bērziņš, kurš pēdējā laikā ļoti aktīvi sevi izrāda. Interesanti, ka pēc Maskavas “nemiera” par šo kodlu, M. Bērziņš nekavējoties pameta to.

Kāpēc es uz šo tēmu reaģēju ? Tāpēc, lai pastarpināti glābtu kādu nevainīgu un traģisku personu, proti, Gintu Vocišu no nāves. Ja es šo jautājumu paceļu, tad diez vai Mežvieta banda vairs uzdrošināsies to darīt.

Gintai Voicišai sen jau bija jāatrodas brīvībā un jāsaņem miljoniem lielu kompensāciju par pastrādāto čekistu ārprāta noziegumu pret viņu. To visu ir pierādījis jau tas pats Māris Bērziņš, kurš šo pierādījumu dēļ ir pats “paņemts pie dziesmas” un kļuvis par nodevēju, domājams, ka ne jau brīvprātīgi. Viņš zina, ka Gintai jātiek “likvidētai” un ir arī visai šai čekistu afērai piekritis. Jo, ja nebūs Gintas, tad 90% problēmu atkritīs. Gintas Vocišas nelikumīgajā notiesāšanā ir iesaistīti neiedomājams skaits Riharda Bunkas & Aivara Borovkova cilvēki, tā teikt: personāžs. Māris Bērziņš ir sevi degradējis līdz NODEVĒJA STATUSAM, tātad, jau uz šodienu pelnījis ASM(augstāko soda mēru). Viņš atklāti un nicīgi nostājas pret LR Tieslietu ministru Jāni Bordānu, kurš bija kategoriski pret Mežvieta apstiprināšanu uz nākošo termiņu par VDD šefu. To , bez Tieslietu ministrijas ziņas veica čekista Indriksona ieliktenis- Iekšlietu ministrs S. Ģirģens. Tikai tas vien jau norāda, kuriem viņš kalpo.

Un, palasiet tikai šī jaun- nodevēja uzrunu: “Mīļie tautieši. Trīsdesmit gadus mūs šķēla krievos- latviešos…”

Interesanti zināt, kurus tad viņš šajā uzrunā uzskata par saviem tautiešiem ? Šis viņa rakstītais pretlatviskais lozungs ir domāts kā biedinājums un brīdinājums visiem tiem, kuri pieprasa Latvijā atjaunot Tiesiskumu un demontēt visu okupācijas sistēmu ar visiem tās darbiniekiem- čekistu varzu, atļaujot tai paturēt latviešu tautai un Latvijas valstij nolaupīto.

Bet, kā jau raksta sākumā minēju, laiki mainās. ASV cionista Putina aģents Tramps netika pārvēlēts un iespējams, ka pat tiks aizbāzts aiz restēm. Nākamais gads mums nesīs pārmaiņas un, domājams, ka uz labo pusi. Šajā sakarā noklausieties raksta beigās ievietoto video, būs interesanti.

Pats galvenais, lai Gintai Vocišai netiktu nekas ļauns nodarīts !

Šeit mūsu sarakste, kad es pievienoju komentāru viņa rakstam, kurā viņš aicina piedalīties kaut kādā pilnīgi neizprotamā BRĪVĪBAS BRAUCIENĀ.

Linard Grantins Par Tautas Varas Frontes idiotiem jau pasaule smejas !

Māris Bērziņš pirmkārt, šim braucienam nav nekādas saistības ar TVF. Par tavu izteiksmes formu – rupjs, žultains tēviņš.

Linard Grantins Tu tiksi tiesāts, par to vari nešaubīties !

Māris Bērziņš interesanti par ko? Ar TVF man jau sen nekāda sakara nav. Tiesāsi tu vai? Par to, ka neskrienu pakaļ tavam elkam Bordānam? Neskriešu arī, jo dzīvoju šeit (atšķirībā no daža laba) un daudz labāk redzu, kas notiek. Bet Tu tiesātājs lielais esi viņu jau burtiski par Dievu padarījis, lai gan viņš ne tuvu tāds nav. Un tavs Bordāniņš tevi uzreiz nodotu tiesai, tikko tu Latvijā parādītos, tici man.

Linard Grantins Bērziņ, nesagrozi manis sacīto, jo tas ir cionistu pamatprincips, kuriem tu arī kalpo. Ja tu dzīvo “tur” un runā tādas lietas, tas tikai pierāda, ka kalpo cionistiem, jo savādāk ar lauztiem kauliem būtu iepazinies ar “manu kameru”… . Vai tu domā, ka es neatceros visu, ko man esi sacījis, kāpēc atrodies kopā ar krievžīdu Jeremējevu ? Kas attiecas uz tiesāšanu: tiesās tevi KRIMINĀLLIKUMS. Tiesāts tiksi par sadarbību ar Latvijas valsts ienaidniekiem. Tas vairs nav jāpierāda, jo to esi pasacījis pats.

26.12.20 L. Grantiņš

You may also like...

11 komentārs

  1. Andris saka:

    Nu tā jau arī ir , ka covidsektanti maskās bezmasķiniekus gatavi nozūmēt !!! :))) Tas M. Bērzīņš ir tas pats (MB) , kam bija tas portāls Mistika , kur kādreiz ezoteriķi tusēja?
    Es redzu ,Linards kolekcionē sarakstes … mjā … ieradums , jeb ..?

  2. Māris M. saka:

    “Mīļie tautieši. Trīsdesmit gadus mūs šķēla krievos- latviešos…”

    Augstāk minēto rindu popularizētājam nav nekāds noslēpums, ka tie, kurus viņš vēlas “pielipināt” klāt latviešiem un uztaisīt kaut kādu pilnīgi amorālu savienojumu, arvien ikdienā psiho, trako, rīko skandālus publiskās vietās, ja ar viņiem nerunā krieviski. Šādai parādībai arvien ir masveidīgs raksturs. Tā Latvijā arvien ir ikdiena.
    Un kur tad paliek BAIGAIS GADS? Kur paliek gadu gadiem dzirdētie nicīgie izteikumi sabiedriskajos transporta līdzekļos, ka viņi, lūk, suņu valodu nesaprotot? Kur paliek arvien vēl dzirdamie agresīvie izteikumi par fašistu un nacionālistu tēmu, ja kāds ar viņiem atļaujas nerunāt krieviski? Kur paliek kādas jaunas, Gintas Voicišas vecuma veikala kasieres asaras, jo viņu ikdienā terorizē agresīva okupantene par neprasmi sarunāties krieviski? Kur paliek tie Krievijas un PSRS karogi pie privātmājām, naktsklubos un automašīnās? Kur paliek ikgadējā ālēšanās 9. maijā gan Pārdaugavā gan okupantu apsēstajās un apgānītajās viņu rokās nonākušajās lauku mājās, kur latviešu paaudzes sviedrus lējušas? Kur paliek demonstratīvas jaungada raķetes pēc Maskavas laika? Kur paliek arvien okupantu piekauto un taisnīgu izmeklēšanu un tiesu nepiedzīvojušo latviešu ciešanas? Un kur tad beigu beigās paliek ANO 1949. gada Ženēvas konvencija par okupācijas seku likvidēšanu?
    Ar kādu netīru sarkanu lupatu ir aizsietas šo nodevīgo rindu popularizētāja acis, ja viņš to visu neredz vai negrib redzēt?

    Treknāku spļāvienu uzspļaut okupantu aprietajiem, noniecinātajiem un pazemotajiem latviešiem vairs nav iespējams.

  3. ... saka:

    Putinam un viņa miskastei ir tāda varenība * … bet no kura gala jāskatās……;-)))))

  4. Andrim 16.06 saka:

    Nu bet jums taču ir savs tīmeklis, kur ķert sīkākus kukaiņus :)
    Tā vienreiz paskatījos, tur komentāros jūs atbalsta arī Dace Pūce. Interesanti, vai tā pati, kas Jurim Pūcem mamma? Kā nu tā, pret savējiem, “aizgājējiem”?

  5. 18/11 saka:

    1. Nekad neticēšu tam, ka Trump ir nodevējs.
    2. Gadu studēju pilnīgi visu par vakcīnām un nekad neticēšu tam, ka tās ir drošas. Nebrīnītos, ja izrādītos tā, ka Gitas bērni nomira no vakcīnām un tas rūpīgi tiek slēpts.
    3. Ticu tam, ka Māris ir pārdevies, jo Latvijā vińam nebija atbalsta. Latvijā ir daudz tādu, kuri ir bezizejā vai nejūtas pieñemti, un tad notiek sekojošais, -uzrodas krāpnieki un piedāvā palīdzību.
    4. Valentīns Jeremejevs- “Pirmais uzņēmējs jaunajā Latvijas vēsturē, kurš atvēra Ķīnas Tautas Republikā ražošanu.[nepieciešama atsauce] 2004. un 2005. gadā Latvijas Republikas ekonomiskais pārstāvis Ķīnas TR.”
    Vińa sakari ar K’īnu man liek domāt, ka vińš nav nemaz tik vienkāršs, tieši otrādi,- K’īnas komunisti ir tagad milzīgs drauds Amerikai un visai pasaulei. Tātad -Tautas Varas Fronte nav nekas cits, kā vietējo komunistu čūsku midzenis, kurš ir milzīgs drauds Latvijas pastāvēšanai.
    Patiesībā, łoti viltīgs gājiens. Redziet, jūs nevienu nepārliecināsiet par Covid19 vakcīnas labajām īpašībām. Tātad, TVF izmantojot cīńu pret piespiedu vakcinēšanu, iegūs cilvēku 100% uzticību. Tad, łaunākajā variantā, jauno komunistu paaudze nokłūs pie varas. Taču ne jau vińu nākšana pie varas ir pati bīstamākā lieta, jo vińi ir tikai ielikteńi,- galvenais boss ir K’īna. Bet, ja K’īnai mēs visdrīzāk nebūsim vajadzīgi, tad vińi atdos mūs Putinam ar vieglu sirdi. Un Trump ar to nebūs pilnīgi nekāda sakara, jo vińš pats cīnās pret tādu pašu scenāriju, – komunisti ASV ir iefiltrējušies visās dzīves sfērās. TVF būs izvēlējusies pati latviešu tauta, un tādi kolaboracionisti kā Māris ir vińu laimīgā kārts. Iepūt!
    Linard, Trump nav zaudējis un nezaudēs. Vińš uzvarēs, un tad tu jutīsi kā Latvijas un citu valstu komunisti būs satriekti pēc tādas zaudes.
    Trump ir pret komunistiem un pret Putinu. Mazāk tici masu mēdijiem. Britu izlūkdienesti, Vācijā dzīvojošais komunistu galvenais ideologs- Klaus Schwab, Soross, Gates, un tik daudzi citi nelieši visus šos gadus ir visiem spēkiem centušies vińu novākt no ceła. Tad sanāk, ka Tu tici britu masu mēdijiem, kuri vienas nelietības par Trump raksta?
    Nezinu, es dienām un naktīm lasu angłu zińas, vēroju kas notiek Russia, Anglijā, Latvijā, ASV un viss ko es redzu ir tas, ka komunisti ir izgājuši no pagrīdes, postot kapitālismu vińi tagad centīsies uzspiest komunismu.
    Baidens ir ASV Trojas ēzelis , bet TVF ir Latvijas nelaime.
    Jā, es agrāk par šo TVF neko daudz nezināju. Bet, pateicoties šim rakstam ieinteresējos, kas tas ir. Un viss ko es redzu ir tas, ka to ir jāapklusina,- tie ir 200% provokatori. No K’īnas komunistiem Trump mūs spēs pasargāt, bet ja mēs paši sāksim jūsmot par komunistu ielikteńiem, vińus atbalstīsim, tad neviens mūs neies glābt.
    No visa kas tagad pasaulē notiek taču prātā sajukt var!!!!

  6. Andris un draugi saka:

    Krastmalā uzrīkotā TVF akcija bija prasts balagāns un čekists babris ar maksas muldoņām un ar rosļikovu un citiem no kremlinu Saskaņas tikai pretējo efektu panāca domājošo acīs

  7. Andris saka:

    To>> Andrim 16.06 2020. gada 26. decembris 23.39
    Nu bet jums taču ir savs tīmeklis, kur ķert sīkā…
    ***************************************************
    Es neesmu tas Andris ,kuru Jūs domājat. :))) Es esmu no pirmā un pēdējā… :)

  8. ... saka:

    ,,Tramps ir putina draugs!,,

    Draugs ir tāds indivīds,ar ko var sarunāties. Kaut vai kurlmēmo valodā,ja abi to saprot. Šajā gadījumā- Tramps nesaprot krieviski un putins
    nerunā angliski. Vai caur tulka pakalpojumu… var būt draugs… ļoti apšaubāmi.
    Grantiņa kungs, Jūs pats mūs esat mācījis – PIETURIES PIE TAISNĪBAS!
    .
    .
    .
    Admins
    Jūsu definējums par DRAUDZĪBU ir aplamāks par aplamu.
    Un ja iet runa par PAR POLITISKO- ideoloģisko draudzību kā par vienas komandas biedriem, par ko arī šajā vietnē ir runa, tad Jūsu secinājums pat nav apskates vērts.
    Un kas attiecas uz pēdējiem trim vārdiem Jūsu tekstā, tie arī pagrābti no gaisa.
    Es vienmēr uzsveru PATIESĪBU, nevis Taisnību, kas katram SUBJEKTAM ir individuāla.
    Un vēl: Es nevienu nemācu, bet vienmēr un visur izsaku tikai savu viedokli.

  9. no Rīgas saka:

    >18/11
    Es to bezmasku kompāniju gan nesauktu par komunistiem, drīzāk par anarhistiem. Ja viņu ideologs M.Šteins iestājas par visu maksas izglītību augstskolās, tas nu gan neatbilst komunismam. Un vēl viņu kļūda ir aicinājums nevalkāt maskas pandēmijas laikā, to taču katrs saprātīgs cilvēks zin. Tas, ka viņi aicina samazināt ierēdņu (parazītu, kā viņi saka) skaitu, varētu likties pozitīvi. Ja tikai viņi negribēs arī samazināt sociālo nodrošinājumu skolām, slimnīcām, pensijām… Īsti anarhisti likvidētu visu šo sociālo padarīšanu.
    Vēl par to sociālismu un komunismu. Mums kādreiz mācīja, ka sociālismā darbojas princips – no katra pēc spējām, katram pēc padarītā darba. Bet protams, bija arī bezmaksas izglītība, ārstniecība, nodrošinātas pensijas.
    Komunismā darbotos princips – no katra pēc spējām, katram pēc vajadzībām. Uzskatu, ka tā būtu utopija, jo to vajadzību varētu rasties nesamērīgi daudz. Ja nu visi sagribētu dzīvot pilīs un turēt sev mājās autoparku… Kā tas ir kapitālismā veiksmīgajam(vai blēdīgajam) mazākumam.

  10. ... saka:

    Grantiņa kungs. Trampa un putina IDEOLOĢIJAS stāv tik TĀLU,kā Saule no Mēness!!!…….
    Ja žīdi spēlē teātri,tad tas ir tikai teātris.
    Viņi jau nevienam neliek tam TICĒT…ticat jau jūs paši no sevis.
    Viena komanda ir tikai TIEM,kas GRIB ,un dara visu,lai jūs ticētu,tas arī viss. Par TO komandu. Patiesība un Taisnība ir vārdi ar VIENU NOZĪMI.
    PAŠTAISNĪBA – tas jau ir tas,par ko runājat Jūs.
    Paldies,Grantiņa kungs,visu,ko Jūs mums esat atklājis- ir Zelta Vērts Ieguvums!
    Bet Tramps ir no Tādas Komandas,kurā pūtinžīdi ir pretējā pusē ierakumiem!!!

  11. Anonīms saka:

    Nu ja! Asa diskusija par Trampu, kāda sūda pēc pirms pamošanās sapni redzēju Trampu ar savu lēdiju, kad devos viniem garām uz savdabīgu mazmajinu, kas atradās uz kalna virsotnes? Ieiedams tanī ieraudzīju savdabīgu sufladi priekš papīra kura tur protams nebija pandēmijas dēļ! Nu i laikam jau pasaulei tagad vien runas par to, kas tas Trumps ir? Sūds ar viņiem, ka tik paši tiekam cauri! Vēl 1986. gada pienācās dzirdēt info noplūdi, kad tikās Jurmala Amerikas un Sovietu politiķi, ka pār pasauli 21. gadsimtā valdis Ķīna. Paši viņi ir to varu viņiem nodevusi un baltās civilizācijas teritorijas tiek pakārtotas ne priekš baltajiem cilvēkiem. Tikai vien ķeza, ka pašiem pienākas ciest no ķīniešu cietsirdības un tā augs vēl lielāka.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *