LRTT. Nu nav Maltas kungs, tā kā Jūs sakāt !

Latvijas Tauta !

Sena patiesība ir, jā mētelim sapogā nepareizi pirmo pogu, tad visas pārejās ir nepareizi !

Neatjaunojot Latvijas valsti 1991.gada 21.augustā notika tas pats kas ar mēteli.

Augstākā Padome, liekas ka precīzi zināja, kas ir pārkārtošanās un to arī īstenoja !

Bija tādi cilvēki, tajā skaitā arī es, kas jūsmoja par Latvijas valsts atjaunošanu.
Sākām meklēt savas zemes stūrīti, savu kaktiņu, kas piederēja mūsu senčiem uz 1940.gada 17. jūniju.

Mēs neesam aizmirsuši savu piederību un pagātni, savu tēvu, māti un tēvzemi.
Daudzi tagad ir piespiedu kārtā atrauti no savas tēvu zemes, sāk aizmirst savu tautu un senču kapa vietas.

Pārkārtošanos Latvijā organizēja un vadīja boļševiki!

Tie paredzēja savā pārkārtošanās programmā, neatjaunot Neatkarīgu valsti, bet saglabāt Padomju iekārtu, palielinot tās balstus – ierēdņu armiju līdz 300 000, atzīmēšu, ka uz 1938 gadu mums pietika 18 908 ar ierēdņiem.

Ko mēs redzam, kas notiek Latvijā pašreiz ?

Boļševiki – tie ir Komunistiskās partijas nomenklatūra un to bija 2158 no kopējā partijas skaita.

Tieši boļševiki radīja alvas zaldātiņus, brīnuma skroderu, mankurtus, kas turpinātu ienīst dr. K. Ulmaņa valdības izstrādāto tautsaimniecības modeli un Latviešu Zemnieku Savienības izstrādātiem Satversmes grozījumiem, kurus mēs atkārtoti iesniedzām Saeimai 2007 gadā.

4. maija kliķe saglabājot varu Latvijā, neatjaunoja pavalstniecības un valodas likumu, kā arī likumus par pašvaldībām, apriņķiem un Latvijas banku, tā arī neatjaunoja īpašuma tiesības 273 642 likumīgajiem saimniekiem, kurus izveda, vai paši devās trimdā.

Lai saglabātu valsts neatkarību, Žans Žaks Ruso ir teicis: “Vienīgais veids, kā noturēt valsti neatkarīgā stāvoklī no jebkura, ir lauksaimniecība. Pat, ja jums ir visas pasaules bagātības, bet jums nav ko ēst – jūs esat atkarīgs no citiem … Tirdzniecība rada bagātību, bet lauksaimniecība nodrošina brīvību.”

Dr. Kārlis Ulmanis vairākkārt atzīmēja: „Mūsu gruntniecība nav un nedrīkst būt kapitālistisks uzņēmums. Lauku mājas ir zemturu ģimenes mūža un paaudžu mītnes, un tautas dzīvā spēka mūžīgais avots. Tāpēc jāaizkavē gruntniecības, zemes un māju pataisīšana par tirgus preci un spekulācijas priekšmetu”.

Prof. O. Krastiņš iesaka: „Tirgus ekonomikas asinis, kas dod dzīvību visiem saimnieciskiem procesiem, ir dažādi maksāšanas līdzekļi, kurus likums pieļauj apgrozībai. (nacionālā nauda, ārzemju valūta, vekseļi, vērtspapīri u. c.) Ja valdība grib kontrolēt stāvokli valstī, tai vispirms jākontrolē šis galvenais makroekonomiskais dzinējspēks, Ja valdība to nedara, viņa labprātīgi atsakās no saimnieciskās varas, kas agrāk vai vēlāk nozīmē arī nacionālās politiskās varas un neatkarības zaudēšanu”.

Latvijā tiek pārkāpta Satversme.
Sakarā ar to, ka Saeimas deputāti ignorē Satversmi un nepilda savu zvērestu, mēs rosinājām Saeimas atsaukšanu.
Saeimas atsaukšanu bloķēja CVK un Valsts pārvaldes struktūras, tā kārtējo reizi ignorējot pamatlikumu Satversmi.
Cik daudz ir parakstījušies ierosinājumam par 13.Saeimas atsaukšanu mēs nezinām, jo CVK nav visus reģistrējusi.
Kamēr Ģenerālprokuratūra noskaidros, parakstītāju skaitu, aicinu ignorēt šo Saeimu un Valdību

Tikai ievēlot tautas Saeimu atbilstoši Satversmei, mēs atbrīvosimies no noslēpumu valsts, jo tas, kā zog, ir komercnoslēpums, tas, kā apzog mūs, ir valsts noslēpums!

Nobeigumā gribu atgādināt Raiņa teikto: “Kad tauta iet postā – tad pārejam nav jēgas!”

Artūrs Malta, Latvijas Lauksaimniecības Kameras(LLK) un Latviešu Zemnieku Savienības (LZS) priekšsēdētājs. Biedrības „Varu Latvijas Tautai” Valdes loceklis.

Rīgā, 2020.gada 12. decembrī. TEL.: +371 26 34 77 83; e-pasts: zemnieks@latnet.lv

LRTT viedoklis

Lūk, dižie patrioti, Saeimas “atlaidēji”, kuri cer tikt pie varas. Visi kā viens čekas izdzimumi !

Pirmkārt: Nevajadzētu tik brutāli un uzbāzīgi uzsvērt to LATVIJAS TAUTU, pirms nav notikusi okupācijas demontāža. Jebkurš pilsonis, ieskaitot E. Luni, Jums ir tiesīgs to atgādināt un pat nodēvēt par provokatoru.

Otrkārt: Kā var šodienas kolonistu vēlētāju elektorāts ievēlēt Saeimu ATBILSTOŠI SATVERSMEI ? Tas taču ir vistīrākais murgs, ko Jūs paužat !!! Un citēt Raini ir galīgi nevietā, kad vēlēšanu tiesības ir iedotas latviešu tautas bendēm ! Es, Linards Grantiņš, esmu pilnīgi pret Saeimas atlaišanu, jo tās vietu jau noskatījuši Maskavas- Telavivas marionetes ! Nedomāju, ka Jūs to neredzat un nesaprotat ! Tātad, atbilde pati uzkrīt uz mēles un tā ir tāda, kā sacīja Eduards Lunis iepriekšējā raksta komentārā.

Treškārt: Šī i- vietne Jums ir pateicīga par Kārļa Ulmaņa pareizo vērtējumu, bet viss pārējais ir provokācijas- nodevības ETALONS !

17.12.,20

You may also like...

12 komentārs

  1. -Eduards Lunis saka:

    Ir tāds vispārzināms teiciens-no slimās galvas uz veselo. Malta,kā rūdīts provokators,ir saņēmis pasūtījumu no novērst uzmanību no acīmredzamām nejēdzībām varturu rīcībā un zinot, cik populārs Latvijā ir Prezidents Kārlis Ulmanis,, izspēlē,,šo variantu…!?

  2. Anonīms saka:

    Saeimas atlaišana vai deputātu sodīšana? Viņus visus vajag sodīt un sodīt viņus tak ir par ko. Noziegumi viņiem ir daudz, bet, kā to izdarīt? Viņi groza un loka likumus tā, kā vajag viņiem un viņu kungiem. Likums? Lik – ums tiek nostiprināts, lai tautai dzīvi veidotu Smuku =Smukil. Lai tautas skaistumu pasargātu no ne labvēlības likums ir visādi jāapdomā starp Jā un Nē. Samos laikos vairs tāds nav vajadzīgs, jo būs visai pasaulei viens likums un viena taisnība elektroniskā Rīka veidā. Tas taisnības protams nebūs tāpat, kā tās nav bijis gadu tūkstošiem. Kamēr nelieši sēd labiesu vietās nekas nevar mainīties uz labu. Paši nelieši nu nemainīs latviešiem neko par labu, ja viņi netiksi sisti, tad turpinās vien nidet ārā latviešus.

  3. Artūrs Malta, VLT Valdes loceklis saka:

    Viedoklis:
    Pirmkārt, Latvijas tauta bija un ir Latvijas Pavalstnieki un pilntiesīgi pilsoņi no 21. gada! Tur es neredzu murgu! Kā Lunis paredz Padomju iekārtas demontāžu? Jebkur pilsonis, kas nav piederīgs Latvijas valstij, nevar piedalīties Saeimas vēlēšanās!!! Tiesiskā valstī visam jānotiek likumīgi! Vai Pavalstniecības likums ir atjaunots? Kāpēc Vācijā tas darbojas?
    To, ka Satversme nedarbojas, norāda uz to, ka Latvijā ir Padomju iekārta. Vai Lunis piedāvā, kā boļševiki, organizēt izvešanas brigādes? Ir Jautājums, kas to darīs un uz kurieni? Tagad lai atkārtoti zemniekus izvestu uz Sibīriju ir vajadzīgas vīzas!

    Otrkārt, ne visiem kolonistiem ir balss tiesības! Mums Latvijā ir radīti nepilsoņi.
    Kā var ievēlēt Saeimu ATBILSTOŠI SATVERSMEI ? Tas nav murgs!!! Labs piemērs ir Īrija un tā tautas kustība saucās latviski “Mēs Paši”. Kāpēc mēs to nevaram? Vai jāgudro jauns velosipēds?
    Ja, Linards Grantiņš, ir pilnīgi pret Saeimas atlaišanu, tad viņš atbalsts Maskavas- Telavivas un jeņķu marionetes, kas ir sapirkuši nolaupīto zemi! Nedomāju, ka Jūs to neredzat un nesaprotat! Eduards Lunis, kā cienīgs partorga sekotājs, vienmēr nosauc visus bez jebkāda pamatojuma par blēžiem, provokatoriem. Kur ir pamatojumi?

    Treškārt: Es Jums ir pateicīgs par Kārļa Ulmaņa pareizā vērtējuma publicēšanu.
    Lai viss pārējais nebūtu provokācijas- nodevības ETALONS, es iesūtīšu pamatojumu, kā izkļūt no boļševiku ķetnām!
    Lūnim jau tiku iedevis laikrakstu “Āres” numuri, kur bija aprakstīta Īrijas tautas kustība “Mēs Paši” un kā to pieredzi pielietot Latvijā.
    Un ceru uz auglīgu diskusiju!
    Eduards Lunis savā komentārā 2020. gada 17. decembris raksta, ka ir tāds vispārzināms krievu teiciens-no slimās galvas uz veselo. Atkal es esmu rūdīts provokators! Bet to, lai pievērstu sev uzmanību ar Vislatvijas Glābšanas komiteju, pievērst sev uzmanību un atbalsts valdošās kliķes nejēdzības par populārā Latvijā Prezidentu Kārli Ulmani, kas izdarījis apvērsumu, atlaidis Saeimu un atcēla Satversmi un tā tālāk. Vai Lunis ir protestējis, kad “nācijas tēvs” noņēma no Prezidentu sienas dr. Kārļa Ulmaņa portretu???

  4. Artūrs Malta, VLT Valdes loceklis saka:

    Admin !

    Daļēji piekrītu. Mēs jau LZS programmā visu to aprakstījām un cerams, ka Finka pareģojums drīzi piepildīsies!

    Pilnīgi pareizi. Mēs jau rakstījām par Islandes piemēru. kad Premjers sēdēja būrītie tik ilgi, kāmēr atmaksāja visu prihvatizēto
    Mums ir civillikums un Satversme, lai rīkotos likumīgi! . Atjaunojot likumus par pagastiem, aprinķiem, 9 ministrijām, sabiedriskām organizācijām un Latvijas banku, varēsim atjaunot neatkarību.
    Lūdzu rakstiet un jautājiet!

  5. -Eduards Lunis saka:

    —-Varēsim atjaunot neatkarību…!?Prātiņ,nāc mājās!
    Kad vara ir noziedznieku,tas ir,partiju rokās,jo partiju vara neatbilst satversmei kuras pat par augstāko valsts amatpersonu ieceļ neizglītotu, uz vieniem meliem tikušu pie varas un naudas žīdeli , kad visās atbildīgajās valsts pārvaldes vietās ir salikti kretīni…!?
    Un zini-mēs paši, jeb īriski -šim fein-biju aizbraucis un tikos ar viņu vadītājiem, mūsu apstākļos nez vai darbosies…
    Visu izlabos un Latviju glābs-TIKAI LATVIJAS GLĀBŠANAS SAPULCE!

  6. Artūrs Malta, VLT Valdes loceklis saka:

    Nu atcerēsimies kaut vai Jāni Vanagu, 1940 .gada zemkopības ministru Augusta Kirhenšteina valdībā!
    Palasat viņa rīkojumu no 27. jūlija:
    Zemkopības ministra rīkojums visām
    pagastu valdēm.

    Pēc izstrādājamā likuma par zemí valsts zemes fondā ieskaitāmas visā platībā zemes, kas pieder tautas ienaidniekiem un zemes spekulantiem.
    Sakara ar to uzdodu līdz 1940.gada 3.augustam paziņot Zemkopības ministrijai, kādu saimniecību īpašniekus pagasta valde uzskata par tādiem, kam visa zeme būtu atņemama, sniedzot par viņiem šādas ziņas: 1) Uzvārds Un Vārds, 2) saimniecības nosaukums, 3) zemes kopplatība, 4) iemesli, kādēļ zemes īpašnieks uzskatīts par tautas ienaidnieku vai zemes spekulantu.
    1940.gada 27.jūlijā.

    J.Vanags
    Zemkopības ministrs

    P.S. visi zemnieki kuriem bija 20 un vairāk hektrāru , bija tautas ienaidnieki. Amatnieks, piemēram kalējs, ja bija pieņēmis palīgu, tad tas bija ekspluatators – tātad arī Tautas ienaidnieks! (A.M.)

    Kabiles pagastā uz 1940. gada 3. august bija 92% tautas ienaidnieku!!! Kas tad ir tauta???

    Tagad Jānim vanagam par to ir speciāla auditorija Jejgavā Svētes iela, bijušajā Ekonomikas fakultatē, lai jaunajiem speciālistiem rādītu priekšzīmi!
    Kas šito everģēlību pielāva, jo kā zinātnieks viņš bija nulle! Bet kā komjauniets pret partiju droši to ir pelnījis!!!

  7. Artūrs Malta, VLT Valdes loceklis saka:

    Aicinājums un cerība, ka visu izlabos un Latviju glābs-TIKAI LATVIJAS GLĀBŠANAS SAPULCE?????

    Es ceru ka zemnieki atgriezīsies savās sētās un paši sev izvēlēs pagastvečus no sava vidus.

    Jā investori sapratīs, ka nedrīkst dot korumpētai valdībai, tad šī iekārta pati sabruks!!! Ierēdņi neko neražo un viņi ir savairojušies vairāk nekā 15 reizes salīdzinot ar Ulmaņa laikiem!!! Kad nebūs ko ēst, tad viņi paši savā starpā viens otru iznīcinās!!!

  8. Andris saka:

    Cik var rieties ?

  9. Pārmaiņas saka:

    Ja valodas aizgāja līdz ekonomikas fakultātei, Jelgavā Svētes ielā. Tad atmiņā atnāca bankas dibinātāji ap 1992.gadu, kuri reklamējās kā ekonomikas guru un stāstīja par to, ka pasaules praksē vēl neviena banka nav bankrotējusi. Ar to aicinot pirkt viņu akcijas bankas dibināšanai, ko daudzi cilvēki patriotisma uzplūdā par savu valsti arī izdarīja. Kad pēc gada atgriezos Latvijā, “banķieri” jau bija nozuduši un gali ūdenī. Man personīgi no tādiem neko nevajag, vienkārši vēlos visus tādus reiz redzēt šūpojamies striķī, tā pat kā viņu un vieņiem līdzīgo, veidotā valsts iekārta ir novedusi tūkstošiem Latvijas iedzīvotāju.

  10. Artūrs Malta, VLT Valdes loceklis saka:

    Nevajag jaukt banku ar augļotāju!
    Ja atjaunotu Likumu un Statūtus par Latvijas banku, tad fiskāls fiziķis nevarētu būt Latvijas Bankas prezidents!
    Salīdziniet divas bankas:
    J. Čakstes parakstītai likums par Latvijas banku: Bankas galvenais uzdevums nodrošināt naudas apriti valstī, veicināt kreditēšanu rūpniecībai, lauksaimniecībai un tirdzniecībai. Banka pakļauta Valsts kontroles revīzijai!
    A. Gorbunova parakstītai likums par Latvijas banku: Bankas galvenais uzdevums cenu stabilitāte. Banka pakļauta Saeimai!
    Kāpēc neatjaunojām Jāņa Čakstes parakstīto likumu par Latvijas Banku???
    Naudu izveda vagoniem un piedrukāja repšas rubļus – makulatūru!!!

  11. Artūrs Malta, VLT Valdes loceklis saka:

    Nebūs Latvijas lauku – nebūs Latvijas!!!

    Zeme ir prihvatizēta un ieķīlāta par enerģiski ņemtajiem kredītiem!!!

    Ko darīt?

    Atbalstīt valdošo kliķi???

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *