Kāda ietekmes aģenta “izgaismošanās”

www.tautastribunals.eu 1Vispretīgākais, kas piemīt civilizācijai, tā ir nodevība. Dzīvnieku pasaulē tāda perversija neesot vērojama, saka zoologi.

Ne jau velti radies aforisms:” Draugs nodeva tevi? Tas noteikti bija cilvēks, nevis suns.”

Šodienas Latvijā šī parādība “zeļ un plaukst”, jo tikai ar nodevības palīdzību 4. maija kliķe var noturēties varas virsotnēs. PēcAtmodas laikā čekisti drudžaini strādāja un strādā vēl šodien, lai visās svarīgākajās vietās atrastos viņiem uzticīgi cilvēki. Pretinieki tiek “novākti” neiedomājamos “daudzumos”. Un, ne tikai aktīvie pretinieki, bet arī potenciālie, tādi, kuri nākotnē varētu radīt problēmas šai cionistu izveidotajai kliķei.

Kapteinis, Eisters, LRTT, DP, Satversme.Bijušie čekisti nesnauž.

Lietas ar “novākšanu” tomēr norit pārāk skaļi, tāpēc, lai izvairītos no tām, visās iespējamās un neiespējamās vietās tiek sabāzti tā saucamie ietekmes aģenti- tvaika nolaidēji. Viens tāds “tvaika nolaidējs” kārtējo reizi izgaismojās. Viņš ir patstāvīgs Aivara Gardas “tvaika mašīnas” DDD “publicists”. Man ar viņu bija gara telefona saruna, kurā centos viņam apskaidrot DDD laikraksta provokatorisko dabu, bet, kā redzams, biju uzdūries šīs cionistiskās sistēmas balstam, mūsu “Kapteinim”.

FOTO: Kapteinis(šim kapteinim ir ļoti liela līdzība ar MŪSU kapteini)

Protams, es zinu arī viņa īsto vārdu un uzvārdu, bet šoreiz lai izpaliek viņa “izgaismošana”, bet ja es vēlreiz redzēšu viņa rakstu DDD laikrakstā, tad šajā i- vietnē tiks nopublicēts viņa vārds ar visu “bildi”. LRTT nežēlos nevienu provokatoru, kurš dzen tautu nelaimē. Šī aģenta “izgaismošanās” sākās ar Valda Šteina aizstāvēšanu. Protams, ka kolēģis bija jāaizstāv. Pēc paša vēlmes vai pēc “kāda” ieteikuma, to zina tikai kapteinis pats. Kādas tikai samazgas nāca ārā no šī “neatkarīgā patriota” mutes ?! Tās neatkārtosim, jo esiet jau izlasījuši. Ja nē, tad sākot no šejienes: 2013. gada 14. augusts 14.37 (Labot)

Vislabākais jau būtu, ja nebūtu jāmazgā šī netīrā “veša”. Bet apstākļi to spiež, jo faktiski visa 4. maija kliķe tikai to vien dara, kā mazgā šo netīro “vešu”, pilnībā dezorganizējot latvieša prātu. Tieši to arī dara šis nožēlojamais “Kapteinis”. Diez vai savā perversajā stulbumā viņu varētu pārspēt Gardas mīlulis A. Gedroics “iz” Daugavpils. Lai mazliet ierosinātu vienkārša cilvēka smadzenes, tad uzdosim atbildēm līdzīgus jautājumus mūsu dziļjūras “Kapitanam”.

>Viņš, lūk, saka, ka nav nekad sastāvējis nevienā partijas šaikā. Protams, protams, visas citas partijas, izņemot komunistisko partiju, kurā pats sastāvēja, ir tikai un vienīgi “šaikas”.

> Kapitans atgādina, ka latviešu tauta neesot tādu Tribunālu iecēlusi nedz ievēlējusi. Protams, ka tā ir taisnība, bet vai tad Helsinki-86 tauta apstiprināja vai ievēlēja ? Un, te nu tu, Kapitan, ieskrien ar savu komunista āmurpieri tieši sienā.

>Es(Grantiņš) esot nobarojies no vācu desiņām un alus. Desiņas, Kapitan, iznāk gan dažreiz ieēst, bet ar aliņu draugos neesmu un ar konjakiem ne tik.

> Un vai tu tai laikā, kad Grantiņam ieslodzījuma vietā veica eksikūcijas par Atmodas aizsākšanu, neriji kopā ar Gardu melnos ikrus(viens uz kuģa, bet otrs Maskavā) kopā ar krievu KGBistiem ? Izskatās, Kaptein, ka tev kremt zaudētie Padomju laiki, kad varēji savu “floti” komandēt un uzspļaut tādiem latviešīem.

> Un, kas tas tāds “oralais onānisms” ?

Nobeigumā varam izdarīt sen senu secinājumu: “Ja kādam uzkāpj uz varžacīm, tad notiek kliegšana pilnā rīklē.” Ja cilvēks ar tādu pretekļa morāli, kāda ir tev, Kaptein, sevi uzskata par latviešu patriotu, tad Einars Repše noteikti ir marsietis.

Tieši šādi nelieši, latviet, ir mūsu tautas lielākie ienaidnieki, jo viņi darīs visu, lai glābtu savu sapuvušo dvēseli. Tieši uz šādiem neliešiem balstās 4. maija noziedznieku banda. Jūs taču redzat pēc viņa komentāriem, kādas nešķīstības nāk no viņa mutes. Tas bija naida un bezspēcības izvirdums. Tieši tādi deģenerāti, kā šis kapteinis, ir A. Gardas un J. Lapinska “darba materiāls”. Šī raksta sagatavošanas laikā “atnāca” latviešu tautas “patriota” un Aivara Gardas drauga Gedroica komentārs. Tādus šedevrus viņš savā bezspēcībā sūta ļoti bieži, kaut arī zina, ka netiks apstiprināti. Lūk, komentārs:

Aivars gedroicsGudrais
90.130.170.163

Iesniegts 17.08.2013 at 20.55

Ulmanis un Munters bija pidari, kas pisa viens otru – tieši kā Raivis ar Linardu!

Cilvēki, kuri lasa un publicējas DDD laikrakstā, apķēzī sevi un savu dvēseli… .

Ir jābūt galīgi aptaurētam, lai ticētu, ka LNF kolektīvs, ar Gardu piekšgalā, vēlas Latvijas dekolonizāciju.

18.08.13.    L. Grantiņš.

You may also like...

21 komentāri

  1. Os saka:

    Publice gan, Linard,si-mesla Kapteina datus,lai zinam vinu ar visu vina smirdigo dzimtu,lai zinam ko un kur uzmeklet prieks Tautas taisniga Tiesas Sprieduma-izpildes!

  2. ANDRIS 7 saka:

    LABU VISU DIENU!
    Divas rekomendacijas.Jusu pareizi saprastas zinasanas dot talak,ka
    obligats nosacijums energijas plusmai.Provokatorisms,ka vislielakais
    launums sanaidojot mus ,un likt karot.Taisnu staju,un beidzot saprast,
    kadas grupas piederas pie BALTAS RASES.Neaizmirstiet kariem,sapem,
    kildam,nelaimem u.c. ZEMA FREKVENcE,tapec “izredzetie” strada par
    zobarstiem,kirurgiem,armijas generaliem u.c.,jo aicinajums uz sim
    profesijam ir retums,jo galvenokart ir PARAZITU ieguta energija.
    Iekavetais,RIcHARDS SAULS (wikipedia)anglu militarists,ka prototips
    musu AKMENS un SKEMBAS Richardam.SAUL(wikipedia)JUDU KENINS.Svesi vardi
    musu zeme,tie pienemti ka savi,nemaz nevajag paiet vienai paaudzei.
    Akmens skaldisana filmas sakuma.Skaldi un valdi(ROMA),akmenkali(MASONI),
    anglu judu lauva(Bralu kapi 13 ,wikimedia)SAUL(wikipedia).
    Pie bagatas kundzes,otrs SOLOMONA templis ar vannites sakralo nozimi,
    (Bralu kapi 8,wikimedia),El Segundo Templo de Solomon(YouTube) un
    t

  3. ANDRIS 7 saka:

    LABU VISU DIENU!
    Divas rekomendacijas.Jusu pareizi saprastas zinasanas dot talak,ka
    obligats nosacijums energijas plusmai.Provokatorisms,ka vislielakais
    launums sanaidojot mus ,un likt karot.Taisnu staju,un beidzot saprast,
    kadas grupas piederas pie BALTAS RASES.Neaizmirstiet kariem,sapem,
    kildam,nelaimem u.c. ZEMA FREKVENcE,tapec “izredzetie” strada par
    zobarstiem,kirurgiem,armijas generaliem u.c.,jo aicinajums uz sim
    profesijam ir retums,jo galvenokart ir PARAZITU ieguta energija.
    Iekavetais,RIcHARDS SAULS (wikipedia)anglu militarists,ka prototips
    musu AKMENS un SKEMBAS Richardam.SAUL(wikipedia)JUDU KENINS.Svesi vardi
    musu zeme,tie pienemti ka savi,nemaz nevajag paiet vienai paaudzei.
    Akmens skaldisana filmas sakuma.Skaldi un valdi(ROMA),akmenkali(MASONI),
    anglu judu lauva(Bralu kapi 13 ,wikimedia)SAUL(wikipedia).
    Pie bagatas kundzes,otrs SOLOMONA templis ar vannites sakralo nozimi,
    (Bralu kapi 8,wikimedia),El Segundo Templo de Solomon(YouTube) un
    turpat MYSTERY BABYLON Documentary,kas pierada 1914,1918,1919(brivibas,
    jeb naudas brivibas SVABODA,debesu bode,kam ir nauda,tas brivs,kam nav,
    tas nav brivs,DIVAINA SAPRASANA.GRIBAI un ZEMEI.)1939 ROMAS IMPERIJAS
    ATDZIMSANAS KARI un VISS.Musu karavirs ar vairogu ar ANGLU-JUDU LAUVU.
    Mes nezinam par ko isteniba karojam.

    VELAK VEL. TENcINU.

  4. Kapteinis saka:

    MANI SAUC VILNIS EISTERS. JA kādam ir oficiāli pierādījumi, kurus man “cenšās izrakņat no “mēslu kastes” esmu gatavs uzklausīt. Ja ir vīrišķīgas drosmes un PATIESĪBA,bez ‘varbūtības “variantiem”, kuri sagrābstīti .laikā kopš tika atvērts vāks “zaļajai mucai” uz kuras uzsēdušies” viltvāržu RTT.
    ” OC”- jūsu termiloģija neatšķirās no Gedroica, erotiskajām muļķībām. Tikai manu dzimtu, kura atrodās Sibīrijas purvos nekad neaiztiec, neaiztiec manas regalijas, jo jūa “sauszemes žurka” tās man neuzlika un jums nevienam neizdosies tās aptraipīt. Arī tas stils, kuru veidoja Tribunāla fīrers – VIŠINSKIS, arī aizgāja nebūtībā, Vai tad nevarēja , ko efektīgāku izdomāt, ka jākopē čeks metodes> Varbūt Kapteinim vēl piešūs “ekskimosu spiega statusu” . Ja es aizstāvēju ŠTEINU, tad viņa erudīcijas dēļ. Apvienot latviešus- nozīmē diskutēt, nevis tās tribūnus. kā MERKURS, DDD, ŠTEINA domu apķēzīšana.Citas tribīnes jau nav.Paliek nenoskaidrots viens jautājums: KAM TAS IR IZDEVĪGI? Ceru uz vīrišķīgu atbildi.

    Admins
    Pārlasi vēlreiz savus komentārus un spried pats par sevi, dižais Šteina aizstāvi. Un nemurgo par savu dzimtu, ja kāds tos, kas atrodas Sibīrijas purvos apķēzī, tad tas esi tu pats. Višinskis ta ir aizgājis, bet viņa sekotāji Kapteiņa pseidonīmos vēl klīst pa Latviju… .

  5. Kapteinis saka:

    Grantiņ! Tu vienkarši esi nelietis, kriminālistu “homoseksuālā ceļā” izveidots provokātors.Neuzskati ka tev ir tiesības uz PAtiesību> Tava “varenību” ceļ tev kalpojošie Zurkulēni, kuri rakņājās “tavā un tavu saimnieku” pašu pieķēzītajā mēslukastē, to revidē un ‘tavu pašu”mēslus cenšās pielipināt visiem , kuri nevēlās tev kalpot, lai nonāktu tadā pašā pazemojošā stāvoklī , ka tavi suņuki, OS un citi zemiski radījumi, kuri neko nav dzīvē paveikuši un par “varonību “uzskata sarkanās lupatas mērcēšanu klozetpodā, vai zem segas uzsplāvuši Stalina bildej un tagad pat domās pretendē uz Lācplēša ordeni. smieklīgi un nožēlojama ir tava “armija” , kura tikai melojot spējīga “apķēzīt” LATVIEŠU CILVĒKUS, kalpojot tiem , kuri tevi veidoja un “opustili” līdz šizofrenijai. Tev piebiedroties var tikai nevīrīšķīgas nelgas> Ko tu man vari ‘draudēt” ,-“ja tu publicēsies DDD, tad tevi atklāsi, BET ES PATS SEVI ATKLĀJU, jo man nav nekas tāds ko vajadzētu slēpt, kā tas ir tev. Neesmu pārliecināts, ka mani “neaizstāvēs’ mani jūrnieki- viņiem ir citādi veidi, tie ir cita kaluma cilvēki, nekā latviešu kūtīs izbarotas cūkas , kurām aug ragi un mēsli, lai ķēzītu uz latviešiem, Viss tiek fiksēts, tavu darbību, vērtē studenti priekš disertācijām, psihiatri, psihologijas doktoranti. Nav jau pēdējā diena pasaulē un taisnību nenoslēpsi Vai nu tu esi nelietis , provokatosa, vai galīgi slims! Nu tikai vālē un parādi , kas tu īstenībā esi, simtiem latvieši, kurus tu esi centies nomelnot gaida tavu “kroņa numuru”.Komentāri ir mani un viņi nebūs tādi kā vēlies tu es tavā “mesluārdītāju šaikā nebūšu nekad” Varēja jau noklusēt, bet tu esi par daudz “AIZRĀVIES” Gaidīsim zinātnisko diagnozi un Lai tu ataptos. Apturi to savu “pašpuiku šaiku” kuri, ielēkuši stāvošā graustā groza stūri un viņiem liekās , ka viņi baigi “rullē” ar mēslukasti aizmugurē un visus apslāc ar atējvedēju šlūteni> TU GRANTIŅ, VIENMĒR BIJI UN PALIKSI ZAUDĒTĀJOS!TU ZAUDĒJI KAD TEVI “OPUSTILI” UN PĒC TĀ TU VISU LAIKU PAR TOČĪKSTI UN NESPĒJI PĀR TO PIECELTIES, TU ESI PIE “pARAŠAS”” UN FAKTI VAR TIKT PUBLICĒTI! NE TUR TU IEKĀPI, NEVAJADZĒJA TUVOTIES….un AIZMIRSTI KAPTEIŅA nosaukumu.

    Godājamie “PAŠORGANIZĒTĀ TRIBUNĀLA” piesēdētāji un atbalstītāji! Redziet kapteinis VILNIS EISTERS neslēpjās, piestādiet faktus par manas biografijas “melnajiem traipiem”, pierādījumus, nevis žizofreniskus izdomājumus. Drošāk, kurš akmeni sviedīs pirmais?

    Drosmīgais Grantiņ, ko velc garumā, gaidi saimnieki- kuratoru apstiprinājumu, cenzoru izvērtējumu? Nevienā vietnē nav tāda cenzūra ka ‘meslu vedējiem”, baidies taisnību? Ja tevi kāds pazemoja, tas saprotams ka tev tieksme pazemot tos , kurus nevar pazemot> Kas nav ar mani tas pret mani, un tas ir ienaidnieks un to vajag pacensties iznīcināt, ja gļēvs un nespējīgs tad smirdina kā sesks>

    Lai nebūtu par velti “strādājis” un centies- tavs “čekas virsnieks”, izsaka Pateicību aģentam Grantiņam un viņa vadītai grupai ‘SHAIZE” par aktīvu darbību latviešu nacionālistu nomelnošanā un apķēzīšanu, par aktīvu darbību savu saimnieku KGB labā un interesēs.Iegaumē, senie romieši teica: cilvēce dalās dzīvajos, mirušajos un tiem kas aiziet jūrā- tiem MELNAIS HUMORS ir ikdienas sastāvdaļa!

    Admins
    Es taču Tev, Kapteini, neko neesmu nocenzējis. Kāpēc tad runā pa gaisu ? Cik noprotams, tad Tevi aizstāvēs kādi citi, bet ne latvieši, jo: “viņi ir citādi veidi, tie ir cita kaluma cilvēki, nekā latviešu kūtīs izbarotas cūkas…”
    Katrs tavs teikums izsaka Tavu esību !!!
    LRTT viens no galvenajiem mērķiem ir atmaskot provokatorus un, protams, arī ziņot starptauriskajām institucijām par noziegumiem, ko veic komunisti un krievžīdiskie okupanti pret latviešu tautu.
    To šī i- vietne nerimstoši arī turpmāk darīs.
    Tavi komentāri ir noderīgi tiem pašiem studentiem, par kuriem Tu runā, jo parāda nodevēja- provokatora dziļāko būtību un psihes trauksmes stāvokli.

  6. Anglis saka:

    Cik cilvēku tik viedokļu, ko rejaties, katram sava taisnība, nepieļaujami kungi, ja kāds domā savādāk, nomētāt ar akmeņiem publiskajā telpā, viens jūrniekus ved, otrs tautu vedīs, bet vai tā pienākas savstarpēji sarunāties, kā tad ar tiem jūrniekiem un latviešiem runāsiet, vai šādā pašā leksikā tas ir nepieņemami!

    Kur kapteinim var piekrist, ka komentētāji šajā vietnē neiedziļinās, ko cilvēks gribējis pateikt, bet uzreiz kabina viņam spiega statusu, čekists, komunists, provokators, tas ir nepieņemami,ka nemākam uzklausīt ar cieņu savādāk domājošus cilvēkus, visadi OS un tam līdzīgie tikai degradē šo i-vietni!

    Cienīsim viens otru un ja kaut kur nepiekrītam, nav jāgāž dubļi, bet varam diskutēt!

    Admins
    Par domu dažādību šajā i-vietnē neviens netiek “sists”. Kapteinis tika “apstiprināts” neskatoties uz visām viņa jēlībām un pretīgajiem apvainojumiem.
    Pirmkārt, Angli, šī vietne saucas Tribunāls un tāpēc šeit arī notiek “sadursmes”, kuras ir nepieciešamas, lai nonāktu pie skaidrības. Šī ir tā vieta, kur satiekas DIVI, bet projām aiziet tikai viens. No pirmā acu uzmetiena izskatās, ka notiek netīras veļas mazgāšana, bet īstenībā šeit skatāms daudz, daudz, kas vairāk – cilvēka psihe.
    Izlasot “uztrauktā” Kapteiņa komentārus, mēs varam daudz ko iegūt psiholoģijas laukā.
    Kapteinis jau arī to ir garām ejot pieminējis.
    Neuztver, Angli, to kā apvainojumu, bet ja gribi lasīt ko mierīgāku, tad ciemojies citos portālos.
    Šajā portālā notiek cīņa “uz dzīvību un nāvi”, jo uz spēli ir likts latviešu tautas liktenis.
    Pirms kāds tiek apvainots, tas tiek desmit reizes “mērīts”.

  7. čuguns saka:

    Lai nodreb nelieši un noziedznieki!

  8. Garāmgājējs saka:

    Pie normāliem jau tas kapteinis nav pieskaitāms. Tāda sajūta, ka viņš ir alkoholiķis.

  9. ### saka:

    > kapteinis

    simtiem latvieši, kurus tu esi centies nomelnot gaida tavu “kroņa numuru”.
    —————-
    Šitas jau daudz ko par tevi izsaka. Ja tu nosauktu dažus,varbūt varētu tev arī noticēt.

    Kuri simti latvieši tad tie būtu? Vai tie zaglīgie politiķi – noziedznieki ar nodevēja zīmogu pierē? Tie tiešām gaida, tas ir nenoliedzami. Bet nenoliedzami ir arī tas, ka tauta gaida viņu tiesāšanu, viņus nolād. Par to vari ik dienas pārliecināties Latvijas ziņu portālu komentāros.

  10. ### saka:

    Notiek dīvainības ar komentāru pievienošanu. Vairākas reizes izmet uzrakstu, ka komentārs satur spamu un tas netiek pieņemts. Tribunāla lapa raustās un maina burtu lielumu. Varbūt kāds datoru lietās gudrāks var paskaidrot, ko tas nozīmē?

    Admins
    Komentāri pa taisno netiek iekšā.
    Viņi ir jāapstiprina. Nekāds sakars ar burtu lielumiem un spamu nav.

  11. Kapteinis saka:

    Protams, “cīņa uz dzīvību un nāvi” Varam jau saskaitīt, cik latviešu cilvēkiem šis pašveidotais “tribunāls” piespriedis “augstāko soda mēru” vai nu nošaujot vaipakarot, atņemot cilvēkam galveno DZĪVĪBU. Piedraud kā “BANDA” noslepkavot bez tiesībām uz aizstāvību un kur nu vēl uz “apžēlošanu”. Kas viņiem deva tādas tiesības? Neviens! Paši paņēma un draud.Garamgājēj, kapteinis nav alkoholoķis, bet kā normāls cilvēks pieprasu paskaidrojumu: ar kādān jurisiskām tiesībām, kāds pašdarbnieku grupējums var izlemt cilvēku likteni, dzīvības jautājumu. Kā jūtās šo cilvēku bērni un vecāki, kad viņu tuviniekam draud atņemt dzīvību, Tā rīkojās bandīti, tā rīkojās “sarkano fašhistu” “troikas. Lodi pakausī un nav” tautas ienaidnieki” tikai šos noziedzniekus vēl gaida Nīrnberga 2.Varbūt būtu pienācis laiks atvainoties, vai atzīt sevi par nepieskaitāmiem vai alkoholiķiem, jeb tikai neveiksmīgi “pajokoja”.Tā tas šoreiz nepaliks! Ne tajā purvā “odziņas meklē”. Ja tie pretendē uz civilizētās pasaules taisnības veidotājiem , tad kas ir mezoņi un anarhistiski politbandīti?

  12. Kapteinis saka:

    Tauta gaida noziedznieku tiesāšanu tas ir fakts! Bet tā ir tautas izvēle , kas viņus tiesās, Vai TAUTAS TIESA VAI “pašdarbnieku tribunāls”, tādi tribunāli bija arī sarkanajiem bandītiem -partizāniem ! Ja jau var pasdarbnieki “tiesat” tad jau aizrāvušies var izpildīt viņprāt “taisnīgo” slepkavību, ko sauc par ASM, Nu glauni sanāk!

  13. Anglis saka:

    Sadursmes notiek, ok, bet Linard jautājums ir viens, vai šāds kapteinis ir tā vērts, lai šādi uzvilktos un lamātos, es personīgi neredzu tam jēgu, ienīst visus un visur, jau var, bet vai no tā būs kāds labums tautai, stipri šaubos, es saprastu ja te šāda veida saruna notiktu ar kādu politiķi kuri tiešām ir pelnījuši šādu leksiku, tad viss būtu bumbās, bet šāds kapteinis, kaut ko pasaka, un te sākas plika riešana, nevis kāda cīņa uz dzīvību un nāvi, protams, es varu iet un lasīt citus portālus, bet ir jāsaprot, ja tāda attieksme būs pret katru latvieti “ja kaut kas nepatīk, tad lasies” diez vai šim tribunālam būs kāds atbalsts, bet nu tas ir tikai mans viedoklis, gānīties un šūt katram klāt provokatora šilti ir mazākā mērā nekorekti, par kapteiņa rupjībām, par sūkāšanām utt. tas neliecina neko labu, bet reaģēt tādā pašā veidā uz katra knišļa apvainojumiem, man liekas ir ļoti muļķīgi, tomēr ja gribam cīnīties par Latviju un tās tautu, tad ir jāmāk pienācīgi atbildēt un nejau tur kautkādiem kapteiņiem, kuri vispār nekādu lomu nespēlē, viņam liekas, ka taisnība ir tikai viņam, lai tā būtu laiks visu noliks savās vietās un tad jau redzēs kuram taisnība, bet gāzt dubļus virsū katram kurš nedomā kā tu, ir tukša laika tērēšana…..

    Admins
    Tieši tādi “kapteiņi” ir tie, kuri jauc visam gaisu. Izlasi uzmanīgi visu, ko šis dziļjūru eksperts ir sarakstījis un tad nebrīnies, ka latvieši neiet vēlēt, vai vēlē par ušakovu. Gardas skola: esi lielākais patriots un aptaisi mazāko, rezultāts neizpaliks… .

  14. Anglis saka:

    Paskatījos, kas tad ir šis V. Eisters, redzu ka publicējies šeit tribunālā, secinu tikai vienu, Grantiņam un Eisteram noticis kāds mums nezināms konflikts, redzams, ka cilvēks nav jauns, iespējams vecuma marazms iestājies, tāpēc visi un visur kļuvuši par ienaidniekiem, varam tikai minēt, kā arī nezinu, vai tas ir šī Eistera profils facebook, bet jocīgi ka vārds uzvārds rakstīts kirilicā šajā vietnē, iespējams ka vecumā cilvēks aizmirsis par ko un kurā pusē viņš cīnās, nosaucot tribunāla komentētājus un pārējos par kvaukšķiem, liekas ļoti jocīgi, Eistera kungs, tad ko jūs šeit darijāt kopā ar Grantiņu, tagad durat dunci cilvēkam mugurā, secinājumus, lai katrs izdara pats, mans secinājums Latvietis, latvietim=Latvietis, ļoti žēl, bet mūsu sabiedrībā 80% nodevība, jau ir norma…..

  15. Kapteinis saka:

    Pateicos visiem par manas personas “izgaismošanu”- “varbūtības un zīlēšanas ” gaismā. VISS ĻOTI LATVISKI!

  16. krustojumi saka:

    Visbriesmīgākie necilvēki ir krustojumi,galvenais ar dzelteno rasi(varot būt tikai viena rase-BALTĀ rase,Izstarhovs).Jājautā, vai bija tiesa un tautas atbalsts humāni un tieši noslepkavojot Baltus(humānā – visbriesmīgākā nāve pasaulē),kad krustojumi kapteiņi noņēma zemi , piesavinājās vai pārdeva,cik Balti aizgāja nāvē?Šobrīd tikai var būt tribunāls bez tiesas (briesmu darbi ir strādāti Valmieras rajonā un visur Latvijā).Baltu tauta domā vienādi un viņiem nav 80% nodevības kā anglim.

  17. Dārta saka:

    Te citāts no raksta par Helsinku grupu:

    “Выясняется, что в России проект развивается с весны 1998 года под прямым патронажем еврейской Московской Хельсинской Группы.
    Все эти структуры создаются участниками и корреспондентами еврейской Сети, они же занимаются их поддержанием и развитием. Общественный совет МПД («милые» все лица):
    — еврей Людмила Михайловна АЛЕКСЕЕВА, Москва, Председатель Московской Хельсинкской Группы (МХГ) и Международной Хельсинкской
    — еврей Юрий Федорович ОРЛОВ, Нью-Йорк, Почетный Председатель Международной Хельсинкской Федерации по Правам Человека, член МХГ
    — еврей Лариса Иосифовна БОГОРАЗ, Москва,
    — еврей Евгений Ефимович ЗАХАРОВ Харьков Председатель Харьковского комитета по правам человека, член МХГ
    — еврей Александр Михайлович ЛЮБОСЛАВСКИЙ, Иркутск, Главный редактор Всероссийского журнала региональных правозащитных организаций «ЗАЩИТА Прав и Свобод Человека»
    — еврей Дидрик ЛОХМАН, Нью-Йорк — Москва, Директор Московского офиса «Human Rights Watch»
    — еврей Александр Соломонович ГОРЕЛИК, Красноярск, Председатель Красноярского Общественного комитета по Правам Человека, д-р юр. н., профессор.

    avots: http://krasvremya.ru/kto-stoit-za-antifa/#.UhM2e4jj_DA

    Admins
    Nu neesi, “Dārt’i”, tu namaldījusies avs, bet gan tāds pats nodevējs- provokators kā Lapinskis. Katrs tevis pasacītais vārds ir dūriens latviešu tautas miesā. Tu un Lapinskis taču visaktīvāk graujat H-86 un Tribunālu.
    Kāda Latvijas H-86 grupai daļa ar Maskavas žīdiem?
    Es dzirdēju to raidījumu, kur Lapinskis histēriski centās arī liepājniekus- helsinkiešus sasaistīt ar cionistiem.
    Skatieties, ka neaizrijaties savās nodevības gļotās, tāpat kā Kapteinis…. .

  18. Os saka:

    Sobrid katram Latvietim japrasa\ jaludz Dievam,lai ap Latvijas teritoriju-robezu ar ziddzivniecisko zemi krieviju izdotos projekts-ar Zoga uztaisisanu sadarbiba ar Lietuvu un visu ES. Lai vairs neviens dzivnieks-Cilveka veidola netiek pie Mums Musu-Maja. Vajag ari dzelzcela sliedes demontet,celus uzart un minas sarakt,lai tie dzivnieki krievzidiskie ar kapitaniem prieksgala-celu nezin uz Musu majam. Dievs plidzi Zoga projekta realizacijai. Tas bus liels solis uz augsu un talaku Austrumu robezas nostiprinasanu,kas kapitaniem nu dikti nepatik. Un jaatgadina,ka sis robeZogs ir jakopj,jaapsaimnieko un japilnveido. Nav ari saubu,ka zidisma atbalstitaji blaus,ka nevajag so Zogu un t.t.

  19. Kapteinis saka:

    Nu, ko “tribunālisti”! Nebija ne fakti ne pierādījumi par manu personu! Tikai vienīgs “čiks”. Trafarets- šablons , kuru centās piemērot man , bija derīgs Jānim Ādamsonam, robežsarga kuģa “bobika” poļitrukam, kurš sevi nodevēja par “kapteini akulu(haizivi”, tikai visu zināšanai viņam nekad nav bijis KAPTEIŅA DIPLOMS, tikai kā visiem politrukiem piespēlēja, kaut kādu nozares”profesiju” vai nu šoferu klasi, soreiz “stūrmanīti> Es biju tajā flotē,kuru šādi “vīri” apsargāja un novēroja, lai nebūtu kontakts ar ārzemniekie. es biji padomju okupācijas gados “soda flotē’, ko jūrnieki irozinēdami saca par “karalisko floti” . Tā kā arī nesaņemu Krievijas penciju, kā tur viens no “tribunala’ suņukiem norējās.Redziet, “tribunāls” konfliktē ar visiem saviem bijušajiem sabiedrotiem ar kuriem radušas domstarpības. Metode zemiska-apmelošana, nomēlnošana ar “fūrmāņu’ leksiku iesaistot bieži dzimumorganu palīdzību, nevis izdiskutēt viedokļu nesakritību> Ja kāds nepiedalās šajā zemiskajā nomelnošanas kampāņā- apķēzīšanā, tad tevi pāšu apķēžīs ar visādām izdomātām zemiskām nelietībām, un “tribunālam” tādas ir vesela kolekcija. Tā tas arī notika ar mani- “tribunāl zemiskajā “spriedumā” Es esmu pietiekoši nobriedis , lai man būtu savs, brīva cilvēka viedoklis.Lūk tāpēc ,ka mani nevarēja “atšķelt no saviem, nevis maniem ienaidniekiem, kā to varēja ar VENIŠS ČALI, no Gāliņcima- Zīvertu. Neuzskatu to par “tribunāla’ nelietību- tas tikai parāda, cik tā “kompaška” nožēlojama. Nožēlojamus “vīreļus” netiesā, jo viņi sevi jau ir notiesājuši. 90% ja VL “spices vīri” neglaudīs pa spalvai “tribunala fīreri” viņus gaida tād paša “apķēzīšanas” kampāņa, gan jau no “arhīviem” šablonblanku izvilks.Tikai , vai būs rezultāts, vai “tribunāls tiks apmierināts? Netici. ja jau mēsli plūst pa kanalizaciju, tos grūti apturēt. Vai guva apmierinājumu “tribunāls” Vai sasniedza gaidīto rezultātu? Vai “nobijās” no mēslīgās šantāžas Kapteinis, kuru “baidījakad atklās manu personu, tad ja es vēl publicēsos DDD. Es taču pats atklājos, jo man neko tādu nevar piesit, ko samazgoja šajā “mēslu kastē” Nu, nebija taču nekas, ar ko centās mani NOMELNOT. Kur šoreiz parādās VĪRIŠĶĪBA, no manas puses, jeb būtu * pasaules “brīnums” ja “tribunāls” atzītu savu kļūdu, un ‘ARPRĀTS” vēl sagaidīt”vīrišķigu atvainošanos” Drīzāk jau “suņuku” izlēcienus> KO TEIKA CENZORS,daudzi gaida. Vēl jautajums? Kāpēc nav apķēzīts žurnāls”ZINTNIEKS”, kurā publicējās “tribunāla” ienaidnieki arī Dr.Valdis šteins. Vai baidās, jeb mēslotājiem nav pa zobiem?

  20. Anglis saka:

    Kaptein, es drusku biju tavā pusē, bet palasot šo druku kļūdām bagāto komentāru, rodas iespaids, ka tu tāds nokompleksēts idiots vien esi, runā par kādiem faktiem, pierādījumiem, galu galā, ko tu esi iedomājies, kas tu tāds par pasaules nabu, lai kādam pažobeles krancim veltīt kādu uzmanību, uzskatu, ka Grantiņš jau tā pārāk daudz uzmanības tev veltījis atbildot uz tavām muļķībām, to ka tevi kāds kaut kur publicējis, nenozīmē, ka tu ko izcilu esi paveicis latvju tautas labā, uz tev uzdotajiem jautājumiem neesi atbildējis tikai rējis šeit uz visiem, tas liecina, ka pie pilna prāta tu tiešām neesi, un neuzskati sevi par ko īpašu, jo stipri šaubos, ja uz ielas būtu kādam jāpasaka visas šīs lietas, ko tu te komentāros raksti, aste tev būtu starp kājām, tādēļ nemētā te varoni, bet dzīvo savu dzīvi mierīgi un neviens tev nespiež piekrist cita viedoklim paliec pie sava!

  21. Kapteinis saka:

    Paldies “angli”> Es dzīvoju savu dzīvi un nevienu nemeklēju. lai uzspiestu savu viedokli.Daudzi parādās paši un cenšas “ievilkt ‘savā viedoklī pret citu viedokli” Es gan “angli” necentīšos izzīlēt , kas Jūs par tipāžu. Neuzprasījos uz sevišķu “uzmanību”, neesmu nekāds “narciss”.Gadījās dzīvē būt pasaulē, vieglāk pateikt kur nav būts. Tikai tadu “vīreļu” ļerzas kā pašlaik Latvijā , nav nācies piedzīvot , pretīgi, ka kāds no viņiem pievērš man uzmanību> Iedziļinieties un sapratīsiet, ka es to Ļembastu ap sevi neiesāku, tikai bija pienākusi mana kārta tikt “apķēzītam, kā jau daudzi to iepriekš saņēma. Tāda ir tā “tribunāla” būtība un “varoņu” pjedestāls. Pietiek dzenāt “varbūtības” maitasputnus.Tikai izpaliek atbilde uz jautājumu- kam tas izdevīgi? Personīgi nepazīstu Valdi Šteinu. Vienkārši paliek pretīgi, no “latviešu” bābiskās kašķēsanās,

    ANGLI ES GAN JŪS NEUZSKATU PAR IDIOTU, JO NEESMU SKATĪJIES JUMS ACĪS. CERU , KA VĒL ESAT VĪRIETIS!PAR DRUKAS KĻŪDĀM, ATVAINOJOS< REDZE KLIBO!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *