Saules mūžu TĒVZEMEI Latvijai !

18.11.20

You may also like...

13 komentārs

  1. Jānis saka:

    Sveiciens patiesiem latviešiem okupētā Latvijā.Latvija-mūsu sapnis,brīva un tīra.

  2. Pārmaiņas saka:

    Ar migrantiem izmainot iedzīvotāju etnisko sastāvu, politika neizbēgami pagriežas liberālisma virzienā. Šajā sakarā aizvien biežāk pasaulē dzirdama Nirnbergas tiesas nepieciešamība.
    https://youtu.be/-JkYv1_OAzY

    Vēlēšanu balsojumu grafiki atkarībā no etniskā sastāva.
    no 11:00 min.
    https://youtu.be/1pXfVMzLbu8

    Ja pašiem prāta nepietiek, nekāpt uz “svešķermeņiem”, tad tas jāregulē ar tiesas lēmumu un ekonomiskām svirām.

  3. Pārmaiņas saka:

    Saules mūžu Latvijai !

    Igaunijas Konservatīvā nacionālistu partija.
    Marts Helme pret liberālajiem krāpniekiem un migrantu integrētājiem.
    https://youtu.be/tqLjH8VZwRs

  4. RB saka:

    Valsts svētkos skan aicinājumi saglabāt normālu cilvēcisku ģimeni, kam vēlos pievienoties. Ģimenes brīvprātīgi apvienojoties spēs aizsargāt sevi, tuviniekus, bērnus, īpašumu un saimniecību. Tas būs pamats jaunajai sabiedrībai.

  5. īpaš(ie)vārdi Latvijai saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=-PHTUeC65Vg

    “mums sapņot, ilgoties sen vairs nav brīv“?

    Bet sapņo.

    “Paceļu plakstus, izstaipos,
    Pa logu paveros laukā –
    Tur vēl tāpat kā aizlaikos –
    Kā pirms baroniem, cariem,
    Pirms Čakstes:

    Cep rītiņš maizīti (M. Rītiņš?),
    Kalniņš gavilē (G. Kalniņš?),
    Saulīte māca diet rakstā (I. Saulīte?).

    [..]

    Tur meitenes Spodras, Mirdzas un Zaigas,
    Margrietas, Magones, Rasa,
    Puiši Viesturi, Dari un Dzintari,
    Kalni – dzeguzēm, kaķīšiem, dainām.

    [..]

    Tur tu un es. Tur visi mēs –
    Kā (sa)vienotā traukā.
    Tur tu un es,
    Mamma Daba un visi mēs.

    Un Dzimtene –
    Mana jaukā. “

    No dzejoļa “Latviešu valoda – īpaš(ie)vārdi“

    Autors A.V. (Roze K. vai `malva` – internetā)

  6. Es saka:

    Levits savā uzrunā mudināja cilvēkus būt iecietīgiem, savilkt jostas kamēr pats tikko sev palielināja algu!! Kā tas var būt, tipiskie mūsu valsts galvu dubultie standarti, tas pat par Pūci – nolika mandātu Rīgas domē, bet tagad aizskrēja atpakaļ uz saeimu.. Kur valstī ir taisnība? Es varu iedegt svecīti par Latviju, bet ja šajā zemē kas notiktu, tad man šī valsts būtu pie vienas vietas

  7. Aelita saka:

    ->RB
    Ļoti labs novēlējums. Tikai – būtu labi, ja ģimenes tiktu atbalstītas arī valstiskā līmenī. Reiz, senos laikos satīriķis Raikins teica – kāpēc gan cietumos ir tik daudz iemītnieku? Vajag, lūk, darīt tā – lai tēviem maksātu pietiekoši lielu algu, un lai mātes varētu palikt mājās, rūpēties par māju un pašas audzināt bērnus ( nevis iespundēt bērnudārzā).
    No savas pieredzes gan varu teikt, ka rūpēšanās par ģimeni, bērniem, slimiem un veciem tuviniekiem draud ar ļoti mazu pensiju, vismaz Latvijā tā ir.
    Ir teikts – nu lai tad bērni par tevi vecumā parūpējas! Bet bērniem pašiem jau jāaprūpē savi bērni, tāpat nav viegli. Un tagad ir modē dzīvot atsevišķi no vecākiem, nav kā senāk, kad vecīši sēd uz mūriņa un bērni pienes ēdamo…
    Bet kaut kas šai dzīvē nav pareizi, rītos ir redzami raudoši mazi bērniņi, kurus vecāki stiepj uz bērnudārzu…

  8. ap ko čubināmies? saka:

    Kāds Igors Dobrijs (meklējiet netā) pa punktiem parādījis, kā iznīcināt (valstis, cilvēkus) bez kara.

    Var piekrist visiem punktiem, bet nevar piekrist, ka tas nav karš. Notiek karš! Visnežēlīgākais, kāds vispār jelkad bijis. Kad pat mediķi “strādā“ pie tā, lai vispirms radītu slimu un traku civilizāciju, liek tai (civilizčijai) agonijās mocīties un ilgi un smagi nobeigties.

    https://www.youtube.com/watch?v=SS_Oz4vL6Ss&feature=emb_rel_end

    https://irliepaja.lv/liepajnieki/ivars-krastins-nevajag-histeriski-baidities-bet-ep/

    Bet kāds Liepājas dakteris tikai deklarē, ka visām mediķu aktivitātēm ir jāpakļaujas. Un tik daudzi vēl tikai pluso un slavē, pluso un slavē. Pat to autistu radinieki slavē…

    Pat Šveika dziesmu vārdi mierinājumam vairs neder. Nu nevar vairs dziedāt, ka “vislabākais no visiem kariem ir karš, kad galva paliek klāt“. Ko šajā karā radītais bērns lai iesāk ar obligāto pošu radīto autista galvu???!!! Sist pret sienu?! Ko daudzi arī dara.

    Tad ap ko čubināmies? Jautājums visiem.

  9. Aelita saka:

    ->11.13
    Nevajag pārspīlēt, ne jau visi no vakcīnām kļūst par autistiem. Gan jau pats arī agrā bērnībā esat dabūjis kādu vakcīnu. Epidemiologiem visos laikos ir bijusi rūpe, kā apturēt epidēmiju. Nesen lasīju par poliomielīta jeb bērnu triekas epidēmiju pēc kara, kā mediķi nopūlējās un gaidīja vakcīnas izgatavošanu. Ja kovids ir bīstamāks veciem cilvēkiem, tad poliomielīts, masalas,difterija sakropļo un nogalina tieši bērnus…
    Ar kovida vakcīnu varbūt būs līdzīgi kā ar gripas vakcīnu, kad vīruss pārveidojas un ne vienmēr vakcīna palīdzēs. Tomēr jāatceras, ka kovids ir lipīgāks par gripu ( man šķiet, ka mana ģimene to pārslimoja februāra sākumā, kad vēl Latvijā it kā nebija atnācis, baigi lipīgs, sevišķi grūti bija vīriešiem, bet mums bija zāles, eikalipta tinktūra pret vīrusiem). Baidīties nevajag, bet sargāties gan un turēt mājās produktu rezerves un kādas tējas, līdzīgi kā pie gripas.
    .
    .
    .
    Admins
    No vakcīnām baidās nelieši ar zemām frekvencēm, jo tiem tās var būt nāvējošas. Pastāv arī iespēja, ka tieši ar šo vakcīnu palīdzību attīrīs pasauli no sātniskajiem elementiem !

  10. kaut kas neklapē saka:

    Kā tas jāsaprot: “tieši ar ŠO vakcīnu“? Domājat kovidvakcīnu? Kā Jūs to domājat, admin? Tad jau iznāk, ka šodien jau dzīvajā sastapos ar “sātaniskiem elementiem“: maksimā no maskas “izplūdes gaisiem“ aizsvīda brilles, pastūmu drusku nost no degungala to masku. Uzreiz bija klāt elementes, kuras pavēlēja maskas malu mudīgi stumt atpakaļ. Un tie, kam bail no bezmaskas degungala, tak jau tad bail arī no vakcīnas. Un ŠO vakcīnu tak izfunktierēja īstenie elementi. Un ne jau priekš sevis. Šo elementu dzimtās, internets stāsta, nekad neviens neesot vakcinējušies. Ne pret ko. Kaut kas neklapē.

    Tas, kā mums kuram un kad šķiet, protams, nevar būt par pamatu apgalvojumamam, kas lipīgs vai kas lipīgāks. Vai ir zināma konkrēta iestāde, ar konkrētiem pētniekiem (vārdi un uzvārdi), kas ir pierādījuši tā kovida lipīgumu?
    .
    .
    .
    Admins
    Es netaisos diskutēt ar tiem, kuri klausa, ko saka viena “tante”. Jūs esiet viens no šo tanšu cītīgiem klausītājiem…, domājams jau arī viens no tiem, kuriem Soross pie visa vainīgs, bet tikai ne komunisti- čekisti… .Kuram Tramps ir cilvēces glābējs utt.

  11. kritiskā domāšana prasa diskutēt ar visām pusēm saka:

    https://www.draugiem.lv/blogs/post/Covid-tests-ir-fiziskas-imunitates-parkapums_

    Vai Kristīne būtu tā “viena tante“ ?

    Un boļševiki, čekisti un žora ir viens un tas pats. Asins un iznīcinātkāri.

  12. Aelita saka:

    Noskatījos Kristīnes video. Domāju tā- ja cilvēki masveidā atteiksies no bērnu vakcinācijas, tad viņus atkal apdraudēs epidēmijas ar smagām sekām. Ja atteiksies atsevišķi cilvēki, tad viņi varēs tomēr būt droši, jo visi apkārtējie būs vakcinējušies un slimība vienkārši tos nesasniegs. Taisnība ir tā, ka vakcinēšanās var būt bīstama vājiem, varbūt arī veciem cilvēkiem ar pazeminātu imunitāti. Tāpēc katram pašam ir jādomā un jāizvērtē, vai viņam vakcinēties.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *