cilvēks444. Levits izplēnēs kā pelni kopā ar dzintariem, bordāniem…

cilveks444

Kvēli Levita piekritēji gan no NA, gan JKP sektas tiražē melus, ka Levita potenciālais oponents Kramiņš ir kremlins, visticamāk, paši ir kremlini vai kādas citas sugas nešķīsteņi. Skaidri redzams, ka par Latvijas prezidentu koalīcijas varza cenšas iebīdīt Levitu, kurš atšķirībā no Kramiņa ir absolūti atrauts no izpratnes par Latvijas tautas problēmām. Bet, redz, Levits ir tīkams tiem, kas jau LC laikā izlaupīja Latvijas valsti, padarot Latvijas tautu par ubagiem savā zemē.






Toties “mūsu inteliģence” saka(atvērt):

Egils Levits ir devis neatsveramu ieguldījumu, ir vienīgais un vislabākais





Levits LC laikā bija tieslietu ministrs, bet LC bija politisks spēks, kurš sastāvēja gan no izbijušiem komunistiem, gan no VDK aģentiem, kas konsultēja LC, gan no PBLA “tautiešiem”, kā kā rūdīti kapitālisti, bez sirdsapziņas mokām, kopā ar pirmajiem metās izlaupīt Latviju pēc Latvijas neatkarības atgūšanas.

Laikam viss vēl nav sagrābts, tāpēc Levitam ir uzticēta misija nokārtot lietas līdz galam. Piemēram, piesegt ostu sagrābšanu un nokārto “kompensācijas” Ebreju kopienām no Latvijas nodokļu maksātāju maka.

Latvijas prezidentam ir jādomā latviski, viņam ir jābūt latvietim,vēl jo vairāk tikai un vienīgi Latvijas pilsonim, ja tas tā nav, tad ar Latviju un latviešiem ir bēdīgi. Par premjeru var būt arī citas tautības pārstāvis, bet par prezidentu jābūt latvietim. Tas tā ir manuprāt. Un vislabāk tautas vēlētam.

Protams, ne jau latvietim pēc pases tikai, bet pēc pašas dziļākās būtības, izejot no tā, cik daudz un pamatīgi viņš zina Latvijas vēsturi, ne sagrozītu dažādu varu rokās, bet maksimāli tuvu patiesībai, viņam jābūt līdz saknēm iekšā latviešu mentalitātes izpratnē, tāpat jāzina atšķirības pa novadiem, kultūras īpatnības, valodas nianses, iekšējo sāpi, kas nereti drosmīgi tiek slēpta.

Ideāls Latvijas prezidents vēl nav radies mūsu laikos, bet tam ir jātuvojas ar katru nākamo. Kramiņš būtu plats solis uz priekšu, bet Levits būtu solis pamatīgs solis atpakaļ dūksnājā un bezcerībā. Viņš ir tukša čaula, gramofons, kas atskaņo pareizas frāzes, bet izpratnes, bez spējas izjust problēma sar sirdi. Tukša muca, kas pati pat tālu neskan, kuru tāpēc kā sadeguši dauzīt salīduši zemiski pakalpiņi, kas tur dod, ko jaudā, lai Levits skanētu.

Bet nekā – ir dzirdami vien klusi šņācieni, kā no pārplēsta balona, kā no saspiesta pūpēža izplēn putekļi un nosēžas bez skaņas. Tukšums visapkārt. Apkārt Levitam, apkārt Latvijai. Tukšums iekšā Levitam, bet vēl ne Latvijas sirdī, jo mūsu uguns vēl deg, mēs vēl esam, Levits izplēnēs kā pelni kopā ar dzintariem, bordāniem un citiem mošķiem, bet latvieši un Latvija paliks.

Paliks Latvijas Satversme bez tā piedēkļa, Levita EGO apmierinājuma preambulas.

Tīra un lakoniska Latvijas Satversme, bez liekvārdības un kodolīga.

Labākā Satversme pasaulē, labākai valstij Latvijai, kura plauks uz zels bez naida un dusmām, bez savstarpējiem kašķiem, bez citu tautu pazemošanas, ar godā celtiem vecajiem ļaudīm, ar cildinātu jauno paaudzi, ar primāri veselības aprūpi, nevis ieroču žvadzināšanu, ar brīvību un neatkarību.

Ar savu Prezidentu, tautas prezidentu !

16.05.19





 

You may also like...

7 komentāru

  1. Tvīts saka:

    Kāds var pateikt, kad pēdējo reizi dzīvs redzēts K. Kariņa padomnieks demogrāfijas jautājumos ir Imants Parādnieks. Viņa atalgojums ir 2000 eiro bruto. Vai kāds ir dzirdējis kaut par vienu viņa darbu, ko viņš būtu darījis Kariņa valdības sastāvā ?

    https://t.co/Wc7XjiGwMD

  2. boņuks saka:

    LATVIJAS izlaupīšanā piedalās Saeima :

    http://www.la.lv/valsts-kontrole-neskaidra-privatizacijas-izbeigsana-latvija-rada-papildus-budzeta-izdevumus

    beigs tad, kad vairs nebūs ko PRIHVATIZĒT…

  3. AGedroics saka:

    Bordāns tak ir labs, viņa pipele garšīga, vai ne? :)

  4. čuguns saka:

    ASV un krievžīdu cīņa pieņemas spēkā. Pēdējā gada laikā izteiktas banku sektora reformas uz ko krievžīdi atbildēja ar Bunkus slepkavību.

    Amerikāņi atbildi parādā nepaliek. Atbrīvo FKTK vadītāju un galveno finanšu uzraugu (lasi – piesedzēju) Putniņu un maina vēstnieku Latvijā.

    Šī nav ierastā vēstnieku maiņa. Piekārtas pašreizējā vēstniece nav nostrādājusi pilnu termiņu un pēkšņi negaidīta rotācija. Pie tam, viņa pat nesagaidīs pārējās posma beigās, bet pametīs Latviju jau ātrāk. Viņas vietā operatīvi ieradīsies viens no pieredzes bagātākajiem ASV ārvalstu diplomātiem. Nopietns kadrs.

    Vēl jāatceras, ka ASV vēstniecība nesen pārcēlās no pilsētas centra uz Pārdaugavu, kur viņiem ir hektāru plašā teritorija, nocietinājumi un ēka, kas vizuāli un pēc funkcijām atgādina armijas bāzi. Nedegradējiet manu domu, es neapgalvoju, ka viņi no turienes karos, taču saku, ka viņi šeit pastiprinās un strādā nevis tikai runā. Tas latviešu tautas pozīcijām un tiesiskumam ir labs signāls.

  5. gunča saka:

    “valsts” “nevar” 30 gadu laikā noskaidrot
    savus īpašumus:

    http://www.la.lv/vk-atklaj-nepilnibas-pazemes-aktivu-uzskaite

    It īpaši, kad vēl padomijas laikā viss bija
    diezgan smalki izrevidēts un iegrāmatotots ! :))

    Tā jau ir – ja būs kartība – nevarēs zagt …

  6. "reformas" saka:

    http://www.la.lv/vk-bagatakas-ministrijas-maksa-piemaksas-nabadzigajam-jasamierinas-ar-menesalgu

    Jevreiskaja šutka:
    sper ar kāju pa ūdeni pildītu pūsli – kamēr pūslis pie kājas, tas kustas. Kā no kājas nost – momentā turpat uz vietas nokrīt zemē un paliek nekustīgi guļam :))))

  7. pretlatviskā LA ! saka:

    nabaga levīc:

    http://www.la.lv/levita-nakotne-saskeltas-kpv-lv-frakcijas-rokas
    ………………………………………..

    Tādā tonī, it kā netikšana par prezi būtu dzīvības
    jautājums, nevis niķis kāpt pa karjeras kāpnēm !!!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *