Tautas benžu konspirācija(R.Dzintars & I.Godmanis)

Ir lietas, kuras runā savu specifisku valodu. Pirms pāris nedēļām kāds lasītājs atsūtīja savus novērojumus, kas saistīti ar čekistu bandas pārvaldītas Latvijas “pārstāvjiem”. Novērojums attiecas uz simboliem, šinī gadījumā tie ir “Nameja gredzeni”. Nameja GREDZENS ir dziļi latvisks kultūrvēsturisks priekšmets, kuru nēsā tas, kurš sevi pieskaita latvietim, kuram svēts ir latviskais dzīves veids. Tāds, kuram latviskums ir apziņā ne tikai kā DZĪVES ZIŅA, bet pakāpi augstāk, kā DZĪVES DZIŅA. Tas jau ir ģenētisks process(gadu tūkstošos jau gēnu līmeni nostiprinājies process), kas izpaužas neapzināti. Cilvēks, kuram latviskums ir DZĪVES DZIŅAS līmenī, tiek šodienas 4. maija KLIĶES Latvijā pie pirmās izdevības fiziski iznīcināts.

Šeit redzamajiem latviskums bija gēnu līmenī un tāpēc tika nekavējoties likvidēti.

Šodien šis termins tiek izdzēsts no latviešu valodas, tāpat kā latviskā valsts attīstības koncepcija.

Komunistu atvase Roberts Ķīlis(izteikta šizofrēna izskata indivīds) BALTU GĒNU pielīdzināja rasisma pazīmēm !

Latviskumu nīdē viltus latvieši, kuriem ar latviešu izcelsmi ir tikai tik daudz kopīgs, ka viņi(protams ne visi) ir dzimuši latviešu etnosa apdzīvotajā teritorijā. Mēs redzam LTF melu plūdus, ka viņi, 100%tīgie komunisti, esot bijuši Atmodas aizsācēji. Mācītājs- čekas darbinieks Juris Rubenis(jebrejs no mātes puses) savā sātanismā pārspēj pašu Sātanu, paziņojot, ka viņš esot bijis tas, kurš sarakstījis pirmos H- 86 dokumentus un viņam piebalso tāds jebreju censonis Valdis Šteins.

Mēs taču tikko bijām liecinieki tam, ka “dižais letiņš” Raivis Dzintars ar savu tautas māsu un N. Ušakova draudzeni, bijušo kultūras ministri D. Melbārdi, nosvītroja no DIENAS KĀRTĪBAS Latvijas valsts LATVISKUMA attīstības koncepciju !

Foto: Nu nav tas bez nozīmes. Abi, kā zināms, ir ebreji ! Nu kapēc viņiem būtu jānesā Nameji un pie tam vēl dubultā !

Un tagad paskatieties divus “izredzētos”- divus viltus latviešus, kuri nēsā Namejus dubultā variantā. Varētu jau to uzskatīt par šīs tūkstošgades kosmisko sagadīšanos, ja mēs nezinātu viņu noziegumus pret latviešu tautu un Latvijas valsti !

Tā ir atpazīšanās ZĪME viņu starpā !

Viņu noziegumi ir DEBESĪS KĀPUŠI un sods par to būs adekvāts pastrādātajiem asinsdarbiem !

Dievs, svēti mūsu Tēvzemi Latviju un atbrīvo to no šiem sātaniskajiem izdzimumiem !

10.11.20 Linards Grantiņš

You may also like...

5 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Piesavinaties sveša būtību un saukt to par savējo ir viņu īpatnība. To jau sen esu piefiksējis, ka viņiem tik uzbāzties ar latviskumu virsū citiem, ja pašu izcelsme ir nesaprotama. Nu tās pumpas uz sejas ir viņu īpatnības. Man ar viens kaimiņš īstens latviets visur bažas ar karodziņiem un t krekliņiem, ka ir latviets. Tikai šim haltūru gauztaisīju, bet samaksāt šis nevarēja ne tai pašā dienā, ne pēc gada. Kad piedāvāju iesviest akmeni auto priekšējā logā, tad viņš momentā atrada naudas zīmi makā un veselu gadu viņš nevarēja mani atrast. Tādu radu Dzintaram ir pilna Latvija. Kā arī kaimiņš nr. 6, kas staigā mītiņos par russkij jazik v Latvije man vēl pie kreisā pleca cenšas savas judasa morāles lekcijas lasīt un pēdējais viņa šedevrs ir tāds, ka viņš ir senas vīnu darītāju dzimts izdzimtenis kopš Livonijas laikiem. Īpaši viņiem tik līst tais lomās, kur jātēlo ir tautas labiesus. Tikai vien norādīju, ka labiesi nekādi neveido IbaL ar slikteniem. Perkondieva dēliem nav nekādu darīšanu ar tiem sātana sūda kaudzes pielūdzējiem.

  2. mefisto saka:

    Rabe viņiem tos iedeva lai panēsā,jo viņi arī būvē Latviju,savu.

  3. Arii no Paardaugavas saka:

    Pieraadiijums r.dzintara latviskuma nodeviibai (kas gan lozungos tiek chakli skandinaats, tik darbos nee, bet NA balsotaaji joprojaam uzkeras) ir fakts. ka jau labus gadus NA ne ar ko neatshkhiras no citaam komer-biznes partijeleem, tik taam citi lozungi,bet arii saldi lipiigi un visu ko aborigeeniem soloshi! Galvenais ir tas, ka darbos NA spice sadarbojas ar okupantiem, neprasa vairs dekolonizaaciju, kaa dzintars sveeti soliija, pirms iekluva tikai taapeec Saeimaa!

  4. Māris M. saka:

    Vakar, 10. novembrī Latvijas “policisti”, kā ierasts, ar pieļurbāšanos atzīmēja PADOMJU MILICIJAS DIENU. Ari jaunie “miliči”, kam ar padomju miliciju vismaz teorētiski, nevajadzētu būt nekādam sakaram.

    Nožēlojami.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *