L. Grantiņš. Sarkanās KLIĶES- bandas(tiesas) idiotisma izpausmes

Ir vienkārši ar veselu saprātu “nesagremojams” šīs žīd- cionistiskās Latvanijas pārvaldes sistēmas stulbums(to, ka viss ir žīd-cionistisks, variet izlasīt raksta beigās tekstu krievu valodā). Pirmkārt jau šie anti- latviskie kropļi grib tiesāt un iznīcināt to, kurš ar savām darbībām atjaunojis to, kurā šie sātanisti iesēdušies. Tas pierāda to, ka viņi māk tikai kā ērces sūkt latviešu tautas dzīvības sulu. Viņi ir tik stulbi, ka pat vēstuli nav spējīgi normāli uzrakstīt. Jau kuro reizi mani tiesā un jau kuro reizi, neskatoties uz manis sniegto norādi, pasts tiek sūtīts bez indeksa numura un pie tam vēl valsts nosaukums rakstīs latviski, kas neatbilsts attiecīgās valsts starptautiskajam nosaukumam. Skatiet paši, ir uzrakstīts: Vācija, bet blakus ar lieliem burtiem tas pats ! Tikai pateicoties Vācijas pasta centībai, tā caur GOOGLI atrada adresātu. Izsūtīta 02.10.20. , bet saņēmu to tikai 22.10.20 Un vai nav interesanti, ka uz aploksnes ir arī “apgāzti” viss atkārtots, kā jau tas sātanistu kantorī pieņemts. Apakšā labajā stūrī ir Vācijas pasta NORĀDE.

Un tad, kas attiecas uz pašu tiesu, rakstīts: uz slēgtu tiesas sēdi Abrenes iela 8, Rīga, LV-1356… .

Kāpēc žīdi nolēmuši, ka tiesai jābūt slēgtai ?

Vai esmu kāds pasaules lielākais NOZIEDZNIEKS ?

Tie ir jautājumi par kuriem nu jau netālajā nākotnē būs jākāpj uz JEKELNA SKATUVES. Atbildes noziedzniekiem netiks prasītas, jo viņu noziedzīgie darbi ir atbildes uz visiem šiem JAUTĀJUMIEM. Viņiem viss sazagtais tiks atsavināts, viņu personīgās dzīvesvietas nodedzinātas, JO TĀS IR PILNAS AR ĻAUMUMA ENERĢIJU, ko uguns var tikai neitralizēt, bet tuvinieki ievietoti darba nometnēs, lai paaudžu paaudzēs atstrādā savu “tēvu” noziegumus. Tas viss būs LIKUMĪGI, pēc TIESISKUMA morālās/augstākās pakāpes. Šiem reptiloīdiem jātiek izdeldētiem no cilvēces vidus. Šeit rakstītais nav “izsūkts no pirksta”, bet ņemts no VISUMA hronikas.

Lai nolādēti visi tie, kuri paceļ roku pret mani un LATVIEŠU TAUTU !

Šeit minētais raksts krievu valodā:


Проявление в социуме:
Разрыв связей ДНК, образно: “крест на связях” – привнесение “Святого Креста Животворящего”, как символа “разделения труда” и принципа “Разделяй и Властвуй”. На самом деле “распятие человека на кресте” означает его обречение на смерть, что было наглядно показано на примере казни Иисуса Христа на кресте, то есть поистине: КРЕСТ – есть СИМВОЛ УБИЙСТВА ЧЕЛОВЕКА;
Возникновение “Звезды СИОНА” – проекции на ортогональную плоскость Октаэдра Управления;
Дробление единой территории Земли с возникновением “государств”, “княжеств”, созданием “границ”, “таможен” и т.п.;
Дробление и раскол общества на УПРАВЛЯЮЩИХ ГОСПОД (термин “господа” – производное от “Господа Бога”), “ЭЛИТУ”, символом и опознавательным знаком которой является неограненный алмаз, кристаллическая решетка которого – правильный октаэдр, и УПРАВЛЯЕМУЮ ТОЛПУ – “БЫДЛО”, “РАБОВ”. Внедрение в массовое сознание тезиса, что “ЧЕЛОВЕК – РАБ Божий”. Создание и освящение СИСТЕМЫ РАБСТВА;
Создание “Пирамид Власти”. Возникновение “БОЖЕСТВЕННОЙ ИЕРАРХИИ УПРАВЛЕНИЯ” – “ЕВРЕЕВ” (в отличии от “общепринятого”, истинное понимание термина “евреи” означает не национальность, а принадлежность к иерархической номенклатуре управления. По этому – цари, короли, патриархи, президенты, директора и т.п. номенклатурные должности – являются ЕВРЕЯМИ, по определению, не зависимо от их “земной национальности”);
Внедрение в массовое сознание тезиса о том, что руководители государств – цари, короли, президенты и прочие “господа” – “помазанники божьи” на которых нельзя поднимать руку (т.н. “Чин Православия”);
Возникновение института посредничества “между Богом и человеком” – создание различного рода ЦЕРКВЕЙ.
Возникновение всех МИРОВЫХ РЕЛИГИЙ, являющихся искажениями Единого Учения ОТЦА. Сознательное и целенаправленное внесение искажений в Программные документы – Библию, Коран и т.п., на основе чего произошли все церковные расколы (дробление христианства на католичество и православие; раскол католичества с отделением лютеранства; раскол православия на старый и новый обряды; раскол ислама на шиитов и суннитов и т.п.; религиозные кровавые войны как между приверженцами различных религий (крестовые походы), так и между последователями различных течений в одной религии, например – “Варфоломеева ночь”).
ВЕРА оторвана от ОПЫТА (который есть критерий Истины) и превращена в религиозный ФАНАТИЗМ и ФАТАЛИЗМ.
Создание “РАЯ” – для “богоизбранных евреев” и “АДА” – для “быдла”. Внедрение в массовое сознание религиозного тезиса что “рай” и “ад” существуют “вне земной жизни”;
Возникновение мировых финансов, как эквивалента энергоресурсов. Создание системы ростовщического капитала, возникновение банков, бирж и т.п. паразитарных посреднических структур, которые живут “за проценты”, ничего не производя. http://ashinfo.narod.ru/history.html

25.10.20

You may also like...

5 komentāru

  1. Armands saka:

    Nu i par tēmu kā reiz tas po russki uzrakstītais! Sēdēju Jelgavas stacija mazliet uzlādēt telefonu kārtējo reizi, bet ieradās man acu priekšā municipālā policija. Sieviete jauna gados nestadidamas priekšā sāk man lasīt lekciju par maskas neesamību, bet es viņai pretī lekciju kāpēc jums tā maska vajadzīga? Ja esmu vesels cilvēks un ne slimoju, tad kamdēļ sabiedriskā telpā man vajadzīga maska, ja tai telpā tā jau ir maz skābekļa! Jūs vēl pie tam stāvat man acu priekšā, kā zagle un slepkava maskā, jo godīgs cilvēks sarunājoties ar otru cilvēku neslēpj seju. Tad tā sieviete parādīja savu seju un Agneses sejā varēja samainīt jūdaisma līnijas! Viņa pilda tikai Ministru kabineta noteikumus, bet, tad vien noteicu, ka man piedirst tos ministru noteikumus. Te uzradās municipāls vīrietis, kā tā jūs runājat? Savā Tēvu valodā es runāju un runāju godīgi, ka tieši jūs esat zagļu un slepkavu pakalpiņi. Vīrietis savu seju neparādīja, bet savu personību vien norāda ar uzrakstu uz krūts. Tad nu lūk tādi ir modernie policaji, kuri ir pēkšņi norūpējušies manos 45 gados par manu veselību. Viņi protams manai veselibaj grib izrakstīt plāksteri ar sodu par maskas neesamību. Tikai zagļi un slepkavas staigā maskās un visa Latvijas Republikas būtība ir tieši tāda. Vīrietim arī ar acīm nav kaut kas kārtībā. Tad nu lūk tiem policistiem pa priekšu vajag stādīties priekšā, ka viņi nav slimi ar covid vīrusu, ja staigā maskā, tad noteikti cilvēks ir slims. Mans uzdevums nav dot svētības tādiem policistiem, kuri melo un piedalās satanistu rituālos, bet nolādēt viņus pašus, kā arī visu viņu saimi. Tieši to es viņiem arī noveleju. Mans uzdevums nav dot svētību dzīvei kaimiņam nr. 6, kurš runā netīrības par maniem senčiem un staigā mītiņos ar prasībām russu valodai piešķirt valsts valodas statusu. Mans Svētais kurshu tautas pectecim ir viņus nolādēt un visām viņu dzimtām. Viņu senči šai zemē saradās ne lūgti, bet darīja ļaunu un turpina darīt ļaunu pasniedzot ļaunumu smalkā iepakojuma. Nopirku krāsainu vēstures žurnālu, lai izgrieztu foto radniecīgu, kura tēlu nogaleja komunisti. Tad nu man vēl tāds kaimiņš nr. 6 un viņu radi kaimini apkārtnē ko muldetu par to, kurš kuram ir šāvis? Kurš nu lien tai Anglijai caurumā, lai dabūtu pārvaldnieka tiesības Latvijā?

  2. šķiet saka:

    Armands laikam ar ir no tiem, kas grib samazināt cilvēku skaitu. Tu jau nevari zināt, kad esi saķēris vīrusu, simptomu varbūt vēl nav, tikai tādas iesnas, un tad vari visiem uzšķaudīt.
    Bet temats bija cits, vai tiešām pie mums tiesā lielākos noziedzniekus? Kā nupat filmā teica Puaro – vēlēties kāda nāvi vēl nav noziegums.

  3. labieši no dienvidrietumiem saka:

    No Jēzus sarakstes ar Edesas ķēniņu Abgaru (Jēzus atbilde uz Piekto Abgara vēstuli Jēzum):

    1. Klausies tu, mans mīļotais dēls un brāli Abgar! Man nu ir ap septiņdesmit divi mācekļiem, starp tiem divpadsmit apustuļi; bet visiem kopā viņiem nav tādas redzes spējas kā tev vienam pašam, kas esi pagāns un nekad neesi redzējis Mani un visus daudzos brīnumus kopš manas tapšanas par cilvēku, kopš manas dzimšanas.

    2. Bet tādēl lai tev ir labākā cerība; jo redzi, notiks un ir jau noticis, ka Es gaismu bērniem ņemšu un to pilnībā došu jums pagāniem!Jo redzi, priekš īsa laika starp še dažkārt dzīvojošiem pagāniem, grieķiem un romiešiem Es esmu atradis ticību, kurai līdzīga nav sastopama visā Israēlā. Bet mīlestība un pazemība ir nu starp jūdiem kļuvušas pilnīgi svešas cilvēka sirds īpašības, kamēr starp jums Es tās ne reti sastopu pilnā mērā.

    3. Redzi, tādēļ Es to bērniem ņemšu un jums došu, tas ir: visu Manu valstību laicīgi un mūžīgi! Bet bērniem būs baroties no pasaules mēsliem!

    4. Tu vēlētos Manu gribu savā valstī darīt par likumu. – Tas vēl pagaidām nebūs izdarāms, jo redzi, visam vajadzīga zināma nogatavošanās. Bet Mans likums nav nekas cits kā vien mīlestība. Ja tu jau gribi savā valstī kaut ko no Manis ieviest, ievies šo likumu, tad tev ar manu gribu būs viegls darbs, jo redzi, Mana griba un Mans likums ir tik pilnīgi viens, kā es un Tēvs esam pilnīgi viens.

    (Pārējās vēstules un atbildes lasīt katram pašam.

    Apakšā ilustrācijas sarakstei. Un pārdomām par izredzētajiem un “izredzētajiem“.)

    Briefwechsel zwischen Abgarus Ukkama, Furst von Edessa, und Jesus von Nazareth
    9. Auflage
    Lorber Verlag Bietigheim, 1992. (tulkojis Ingmars Zemzaris)

    https://www.youtube.com/watch?v=kI-GdQebmt8
    https://www.youtube.com/watch?v=oQ46pkatGN8&feature=youtu.be

  4. vēsture saka:

    Tā kā mēs paši dzīvojam Latvijā, gribētos ilgāk pakavēties pie apstākļiem, kādos tika radīti priekšnoteikumi mūsu Dzimtenes piramidizācijai, izlaupīšanai un kriminalizācijai. Lai cik tas šķistu dīvaini, par to savos memuāros Varas tehnoloģija diezgan vaļsirdīgi pastāstījis bijušais Godmaņa valdības ministrs un vēlākais Latvijas Ministru prezidents Māris Gailis.
    http://home.parks.lv/mees_pashi/9.htm

    Brīvās tirdzniecības ēra Latvijā sākās ar Ārējo ekonomisko sakaru departamenta dibināšanu Godmaņa vadītajā Ministru padomē. Šis departaments radies uz VDK kontrolētās MP Ārējo sakaru daļas bāzes, to pārformējot ar Interlatvijas un Rīgas videocentra kadriem (videocentra direktors bija M.Gailis). Starp citu, arī Interlatvija bija Drošības komitejas vīru caurausta organizācija, savukārt videocentram, kā atzīst pats M. Gailis, bijusi auglīga sadarbība ar Pārdaugavas grupējumu, kurā savulaik dominēja abi Laventi, V. Ļeskovs u.c. Par jaunā departamenta ģenerāldirektoru Godmaņa kabinets apstiprināja M. Gaili. Varbūt jaunās ēras sākumu vislabāk simbolizēja Tautas kontroles likvidācija un Ārējo ekonomisko sakaru departamenta ievākšanās likvidētās Tautas kontroles telpās. Ne jau tāpēc, ka Tautas kontrole tajā laikā būtu bijusi īpaši efektīva, bet tāpēc, ka lielu laiku ( t.s. pirmatnējā kapitāla uzkrāšanas periodā) Latvijā vispār nebija nekādas kontroles.

    Pats Gailis par pirmajiem darījumiem, kas nebija mazi, 17. lpp. raksta tā: “Kam vajadzēja nodarboties ar šo darījumu kontroli? Tirdzniecības inspekcijai, Finansu inspekcijai, kādam citam? Skaidrības tolaik nebija.” Skaidrs gan tas, ka Latvijas biznesa pamats tika radīts pilnīgas anarhijas un patvaļas apstākļos, kas būtiski noteica arī tā turpmāko attīstību.

    Pirmos Latvijas biznesa panākumus M. Gailis raksturo ar šādiem vārdiem: “laupīja Krieviju uz nebēdu” (14. lpp.), “sākās zelta laiki, gluži vai Klondaika” (16. lpp.), “dzīvoja tikai uz ātrās peļņas rēķina” (17. lpp.), “tur [valūtas veikalos] uzreiz sāka apgrozīties bijušie valūtas spekulanti” (21. lpp.) u.tml. Par uzņēmēju kadru kalvēm Gailis nosauca kinofilmu kantorus, restorānus un bārus. Protams, padomju laika ēnu ekonomika mūsdienās vairs nav krimināli sodāma, taču runa tomēr ir par cilvēkiem, kuri pieraduši pārkāpt likumus, darboties nelegāli, ņemt un dot dzeramnaudu (kukuļus), sadarboties ar neformālām un arī kriminālām struktūrām. Ēnu ekonomika allaž bijusi saistīta ar “likumīgajiem”zagļiem (vori v zakoņe – krievu val.), kā arī čeku un citiem izlūkdienestiem. Videobizness savukārt bija saistīts ar Padomju Latvijas pornobiznesu, organizētās prostitūcijas sākumu un t.s. točku tīklu, kas sastāvēja no dzīvokļiem, kuros nelegāli rādīja pornofilmas. Protams, tur apgrozījās arī čeka, kas līdzīgās vietās nekad neaizmirst iefiltrēt savu aģentūru, jo tās allaž pievelk dažādus disidentus un avantūristus

  5. ``trīs un četras kazas stāv uz...`` saka:

    “neatrast tev šeit Suļiko“?

    bet priekš kam tad “trīs un četras kazas stāv uz klints,
    piecas kazas stāv uz klints“? ;)

    https://www.youtube.com/watch?v=D6UhqtgksWw

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *