Daiņa Īvana “objektīvais” secinājums !

“Tas, ko mēs esam sasnieguši pa šiem gadiem, ir ļoti daudz !”, saka alkoholiķis Dainis.

Ja uzskatām Latvijas kā valsts pilnīgu iznīcināšanu, tad šis komunistiskais preteklis ir visu pareizi pasacījis !

Viņi ir sasnieguši ļoti daudz !

Vai tad pēc pašiem pieticīgākajiem Tiesiskuma Principiem tādi nav jānosit ? Un skat’, kā viņi, šie cilvēces deģenerāti(kalnmeieri, bunks, treļi, godmaņi mežvieti..) baidās no šīs i- vietnes un tās īpašnieka:

LJA pārstāvju tikšanās ar ģenerālprokuroru

29.janvārī notika LJA pārstāvju tikšanās ar LR Prokuratūras ģenerālprokuroru Ēriku Kalnmeieru. Pārrunāta darbība starpaugstskolu profesoru padomē. Ē.Treļs un R.Bunka izklāstīja viedokli par par prokuroru dalību VAS rīkotajās mācībās.

Ģenerālprokurors pauda nožēlu, ka jaunās valdības deklarācijā vairs nav ietverts LJA rosinātais punkts par studiju programmas izveidi operatīvo darbinieku un izmeklētāju apmācībai. V.Krams sniedza informāciju par atsevišķiem kriminālprocesuālās darbības jautājumiem.

Ē.Treļs sniedza viedokli par Linarda Grantiņa darbībām, ar kurām Grantiņš aicina nosist ģenerālprokuroru un vairākus LJA biedrus, uz ko ģenerēalprokurors pauda cerību par drīzu kriminālprocesuālo rezultātu L.Grantiņa lietā.

R.Bunka sniedza pārskatu par LJA darbības rezultātiem pēc Saeimas Zolitūdes komisijas. Nobeigumā ģenerālprokurors pauda ieinteresētību iepazīties ar LJA biedru pētījumiem tiesību zinātnē

Nu neatradīsiet jūs nevienu latvieti varas struktūrās !

Visi hazār- deģenerāti, tāpat kā Krievijā:

https://www.facebook.com/100001909877243/videos/2329155840491389/

Un kāda nelaime: “Ģenerālprokurors pauda nožēlu, ka jaunās valdības deklarācijā vairs nav ietverts LJA rosinātais punkts par studiju programmas izveidi operatīvo darbinieku un izmeklētāju apmācībai.” Jaunā valdība paraidījusi slepkavas R. Bunkas “studiju programmu” uz turieni, kur “ķeizars kājām iet” ! Un viņi, latviet, šie mēsli saprot, ka tas viss beigsies ar restēm un ASM, jo visas slepkavības un tiesu procesu viltojumi nāks gaismā ! Nāks gaismā visas Taut-frotiskās cionistu bandas noziedzības pret latviešu tautu un Latvijas valsti.

Tāpēc jau arī paša D. Īvana PAZIŅOJUMS pazudis no interneta plašumiem.

Labāku LIECĪBU par viņu noziegumiem vairs neatrast !!!

28.02.19                                 L. Grantiņš

Astrīdas Babānes liecībās Bunkas slepkavu banda ir izgaismota:

Astrīdas Babānes kundzes liecības H- 86

You may also like...

12 komentārs

  1. vilnis saka:

    Ne daudz,bet viss ir izdarīts,lai Latvijas nebūtu.
    Nezinu,ko aicinājis Grantiņš,bet,liekas,ka to izdarītu bez kāda aicinājuma,un vairāk.Nelietīgu vagaru banda.

  2. ES saka:

    Šito admin neraksti! Tūlīt būs secinājums, ka Rīgas Satiksme netiek galā ar finansiāliem maksātājiem, tie tiks dzēsti no nodokļu maksātāju rēķina, jo pie Rīgas Satiksmes kloķa ir ticis Anrijs Matiss, tas, kurš bija Satiksmes ministrs, tas, kuram vieta ir uz nārām atceroties Air Baltic nespējas procesu. Tagad šis produkts īstenos shēmu, kuru īstenoja Air Baltic lietā.
    Ne par velti šo produktu vietoja.

  3. Vilis saka:

    Admin, kāpēc neturi vārdu ?
    Ja reiz solīji, ka lūgumu nepubliskot respektēsi,
    tad – esi laipns un dari tā !
    .
    .
    .
    Admins
    Ko solu, to arī pildu, bet es praktiski esmu viens un pa starpu nāk aktuālākas tēmas…. Raksti, kādu pilnu rakstu…pieliec savu “roku” vairāk pie atbrīvošanās darba… .

  4. A.Apsīte saka:

    Labdien! Lasot dažādos komentārus un diskusijas es atcerējos,ko sacīja mans cienījamais skolotājs Kārlis Tomariņš. Par to politisko pusi es nezinu. Bet viņš reizēm iedegās par tautas tēmu un interesanti stāstīja latviešu vēsturi. Viņš sacīja,ka mums ir jāpazīst savas tautas cilvēki. Viņš brīdināja,lai uzmanāmies no tādiem,kā Pēteris Mekšs,Miervaldis Krims,Anta Bergmane,Jānis Vēveris,Jānis Rība,Aivars Garda,visus neatceros. Viņš sacīja,ka tie spēlējot latviešus,bet esot žīdi. Es viņam piekrītu,jo par dažiem,kaut ko zināju. Bet šajā vietnē,taču raksta tikai latvieši un lasa. Tad lūdzu,ievērosim pieklājību un nesvaidīsimies ar aizvainojošiem epitetiem! Esmu pieredzējusi attiecību bojāšanu. Jābūt tolerantākiem.
    .
    .
    .
    Admins
    Vēl jau kaut kas palika nepasacīts, Apsītes kundze un, proti: JA SIT PA VIENU VAIGU, TAD, LŪDZU, PAGRIEZIET ARĪ OTRU !!! Bet gadās jau, ka aizmirstas…. . Par to Rības žīdiskumu diez vai būs taisnība, bet pārējie tādi ir…. . Jūs vēl Inkinu aizmirsāt… .Domāju, ka Rību iejaucāt, lai sētu jukas…atbilde jau nav jāmeklē, tā ir tajā, ka Rību nošāva, bet pārējie dzīvo… . Un nošāva viņu tāpēc, ka bija latvietis !!! Kas attiecas uz tolerantumu: tas ir cionistu triks, lai jauktu gaisu… ! Tolerantumam ir jābūt visās lietās, bet tikai ne tajās, kas saistītas ar noziedzniekiem- mūsu tautas slepkavām !

  5. velkomisms kā valsts politika saka:

    Cik briesmīgi labi ir sveštautieši un kā
    nekrietnie latvieši viņus nepieņem:

    http://www.la.lv/adas-krasas-del-uzsplauj-virsu-latviesa-zulijena-rugta-pieredze

    Nepieņem tāpēc, ka ir savas DZIMTENES NODEVĒJI !
    Tik vērtīgie savā nabadzīgajā dzimtenē vajadzīgi
    kā ēst, bet šie skrien kā suņi uz puslatviešu kucēm
    un ar nolūku neatgriezties dzimtenēs !

  6. A.Apsītei saka:

    17.gadsimtā esot 90% Baltu rase nomirusi, pēc mēra epidēmijas un arī pēc izvešanas uz Sibiriju….To Latvijā ievazāja dzeltenā rase….. šobrīd Latvijā esot 8% Baltā rase,kurus varot pazīt no sejas….Par Rību ir liels jautājums….

  7. Anonīms saka:

    Jā,Latvijas jaunlaiku vēsture,jau ir uzrakstīta,tikai ar vienu piebildi; ka tās kropļošana un sagrozīšana turpinās. Blakus 4.maija režīma celmlaužu slavinātājiem iznirst arī tāds žīdelis,kā Roberts Kļimovičs. Viņš grib rakstīt patriotisku vēsturi,m-hm. 1988.gadā viņš Rīgā bija zināms,kā mazgadīgais narkomāns,ar iesauku:”smiltiņās dirsējs”. Tagad (pēc paša Kļimoviča rakstiem spriežot) iznāk,ka viņš bijis,teju vai galvenais revolucionārs. Protams,viņš neaizmirst arī savu žīdu brandžu paslavināt. Savukārt patrioti,un,it sevišķi bijušie leğionāri un mežabrāļi,kuri veicināja tautas atmodu,pat pavisam netiek pieminēti. Tā mēs redzam,ka mūsu pašu vēstures rakstīšana,mūsu pašu acu priekšā turpinās. Dažiem tur ierādīta īpaša vieta,bet citu-nemaz nav bijis. Vai pēc kādiem gadiem studējošie jaunieši zinās,kas bija Linards Grantiņš?

  8. >>>> 2019. gada 1. März um 20.22 Uhr saka:

    vairāk,kā 90% studējošajiem jauniešiem
    izmirstošie latvieši nav interesanti…
    Kā tāds tārps graužas smadzenēs
    viena doma – pārdot, pārdot visu, kas
    pa rokai – alkatīgi, nežēlīgi, bezkaunīgi…
    Kādi tur vēl latvieši ar savu godaprātu,
    pieticību !

  9. Māris M. saka:

    Vai pēc kādiem gadiem studējošie jaunieši zinās,kas bija Linards Grantiņš?
    —————————————-
    Tas ir atkarīgs no mums – no tiem, kas zina.

  10. Anonīms saka:

    Atdodiet žīdiem savus īpašumus!: Daniels Pavļuts uzstāj. Augsti cienītais žīd,Pavļut! Pārfrāzējot jūsu domu:”Atdodiet žīdiem visu Latviju,bez liekas tielēšanās,un lieta būs darīta!”

  11. IncParaac saka:

    Par Jāņa Rības aizstāvību – iesilst sirds.
    Neiet kopā manā uztverē, kas viņu zaimojošs.
    Kinostudijas ļaudis:”Ja būtu kāda slēpjama kaislība – to pamanītu. Par Adu Neretnieci, Dunkeru – visi zināja. Rībam – ne – ēnas.”

  12. IncParaac saka:

    No prāta neiziet fragments no R4. dzirdētā PeterJāņa stāstījuma par ulmaņlaika Latvijas Krievu partiju, kurā uzņemti – vienīgi – latviski – runājošie. Krievlaikus – partija pārlaidusi Francijā.
    Ždanoktaņkas – šodien – neviena – krieva.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *