L. Grantiņš. LTF rūpīgi koptie augļi(Latvijas iznīcināšana) !

FOTO: Vai tad policijas darbiniekiem nav jāiziet PSIHIATRIJAS pārbaudi ? Vai primātam līdzīgajā rumpī var mist cilvēka dvēsele ar tai piemītošo morāli ? Laikam jau šī KOMISIJA satāv no Dž. Orvela kontingenta !

Par NĀCIJAS TĒVA, tēva drauga pēcnācēju(atvērt) primātu Sozinovu

Nebūsim idioti un neiedomāsimies, ka tāds Sozinovs(šīzofrēniska izskata primāts) varēja Latvijā darboties bez VDD ziņas(tātad Iekšlietu Ministrijas uzdevumā) !!! Ja tas tomēr bija tā, tad visa VDD vadošā spice ir arestējama un nošaujama bez liekas tieslietu ceremonijas.

VDD priekšnieku Normundu Mežvietu, kuru kaut kāds čekista Indriksona ieliktenis(hemoroīdiska izskata kustonis) narkomāns S. Ģirģens, bez Tieslietu ministra Bordāna ziņas atkārtoti apstiprināja nākošajam posmam. Tas ir pierādījums, ka Latvijā darbojas okupācijas režīma pārvaldes sistēma. Šī banda arī ir tā, kura vēlas atlaist Saeimu, lai tādā ceļā “likumīgi” atbrīvotos no J. Bordāna un viņa JKP. Tikai tas pagaidām ir diezgan problemātiski, jo J. Bordānu piesedz ASV slepenie dienesti. Ja tas nebūtu tā, tad J. Bordāns jau pirms P. Rebenoka būtu “aizraidīts” pa vienvirziena ceļu uz turieni, kur jau atrodas vairāki simti Borovkova & Bunkas APKALPJOŠĀ PERSONĀLA noslepkavotie latvieši.

FOTO: Sozinovs ir šeit redzamo izdzimteņu “darba instruments”!

Sozinova degradēšana ir J. Bordāna panākums un tāpēc visi tie, kuri tik labi iekārtojušies šajā 4. maija KLIĶES Latvijas izlaupītāju paspārnē, izvērš pret VIŅU neiedomājamu apmelošanas kampaņu. Viens no tādiem ir deģenerāts- PUŅKGRAUZIS A. Gobzems(arī Gobzems ir pusjebrejs), kurš kopā slepkavu A. Borovkovu vēlējās izdabūt H- 86 dibinātāju no Vācijas, lai to cietumā likvidētu. VDD, ar tādu Sozinovu palīdzību, ir izveidojuši īstu LATVIEŠU TAUTAS genocīda īstenošanas mašinēriju. Šo izdzimteņu: Latvijas valsts benžu POLITISKAIS JUMTS ir Latvijas Tautas Frontes spice, kuras paspārnē varēja veidoties visas šīs cionista Godmaņa Latvijas izlaupītāju un tautas slepkavu bandas.

FOTO: Šie sātaniski komunistieki deģenerāti ir ir visu sozinovu JUMTS- glābēju enkurs “vētras”laikā. Viņi cilvēces VARDĀ bez žēlastības ir fiziski iznīcināmi- slepkavām slepkavu tiesa.

Arī šajā šausmu slepkavībā(Baložu lietā- divu bērnu slepkavībā) ir iesaistīta Latvijas tautas Frontes banda, kurai kalpo tādi Sozinovi, Bunkas, Borovkovi…. ar savām slepkavu BRIGĀDĒM.  Kāds reiz šajā vietnē komentārā rakstīja, ka: bez ASV kājnieku vienību palīdzības, ar šiem čekistu izdzimteņiem, par kuriem rūpējas NĀCIJAS TĒVS, mums galā netikt.

Kometārs: Vai Znotiņas kantors taisās Sazonam palūgt pierādīt savu miljonu legālu izcelsmi ? (LRTT; tikai ar šī viena jautājuma izskatīšanu, šo Sozonu un viņa bandu ar “pielikt pie sienas”, ja nebūtu viens bet, jo to JUMTO Mežvieta & Straumes & Ģirģena kodla !)

Komentārs PIETIEK.com Ilgāku laiku sekojot notiekošajam secinājumi ir viennozīmīgi. Kaut vai Baložu lieta – kas kliedz joprojām. Šī kontrabandas un visu citu noziedzīgo uzdevumu lielspeciālista Andreja Sozinova un viņam tieši padoto darbinieču (Čuprika, Fjodoroviha, Kevra utt. – visi viņi tur ir viena krievvalodīgo banda) veiktās absolūtās lietas safabrikācijas rezultātā visvairāk cietusī (no vakcīnas mirušo) divu bērnu māte Ginta Voiciša tika notiesāta uz 20 gadiem cietumā. Nu jau 6 gadus atrodas Iļģuciemā maksimālā izolācijā. Līdzīgas safabricētās lietas tur ir desmitiem. Sozinovs VP ir pārvērtis lietu “fabrikā”, īpaši pret latviešiem. Latvijā ir izveidota tieslietu un iekšlietu sistēmas “zonderkomanda”, kura sakoordinē un “sakārto” visas tai vajadzīgās vai pasūtītās lietas. Sākot ar prokuroriem, tiesnešiem, policistiem, ekspertiem un beidzot pat ar advokātiem – visi tie strādā uz vienu mērķi. Apgrozās milzu līdzekļi, kuru pietiek lai uzpirktu jebkuru amatpersonu, tiesībsargu, ministru utt. Tiek izmantoti arī citi ietekmes līdzekļi, sākot ar VID, un beidzot ar killeriem. Izskatās ka situācija ir novesta tik tālu, ka tiek mēģināts ko lauzt. Jānovēl veiksmi, bet tūlīt mēs redzēsim šīs sistēmas reakciju, kas tikai apstiprinās augstāk rakstīto.

Lūk, “Nācijas Tēva” tautasbrāļu antilatviskā sātanistu banda:

Bez šo sātanisko deģenerātu apšaušanas nekas nemainīsies !

Latviet, šie kropļi nav cilvēki- viņi ir mūsu tautas slepkavas ! Straumem blakus slepkavas Borovkovs un Bunka ! Nāvi, tikai nāvi, kliedz PATIESĪBA šiem izdzimteņiem purnā !

Astrīdas Babānes kundzes(atvērt) liecības H- 86

Izlasiet šīs liecības, tad sapratīsiet, ka dzīvojat Elles pašā epicentrā. Un tas ir tikai mazumiņš, kā viņa pati saka, kas viņai izdevies novērot ! Šai Ellei pamatus ir likuši Latvijas Tautas Frontes komunistiskie izdzimumi ar Jaņisu Petersu priekšgalā ! Kuru savukārt dižā latviete Eva Mārtuža, savā grāmatā “Pētera (atvērt) zvērests”, ir nosaukusi par latvju tautas PROMITEJU !

28.10.20

You may also like...

4 komentāru

  1. Armands saka:

    Nu ja! Aiz Bordana jau kaut kas stāv, bet vai aiz latviešiem ir spēki, kas viņus sargā? Vien norādu tiem nozelojamiem latviešiem, ka tieši šajos laikos ir jāsaspringst, lai attīrītu sabiedrību no šiem svešajiem izdzimteņiem. Amerikai savas intereses, bet neizmantojot savas iespējas tās vairs nebūs nekad. Vārds Nosausana daudzus biedē, bet viņus nebiedē klausīties kriminālās ziņas, ka kārtējais latviets ir nežēlīgi nogalināts. Viņi pat aicina klusēt tur, kur ir jākliedz uz visu pasauli pēc palīdzības! Mums ir tikai viens ceļš ejams – Uzvarēt tos sātana sukatajus! Tā spriedze kļūst arvien drūmaka, bet tomēr viņiem būs janogrimst elles dzelmē, jo vietas starp cilvēkiem viņiem nedrīkst būt.

  2. Made in Leviatania saka:

    Pajoliņš ar pilnu sparu, Vakcinēšanos jau dara – Čipiņš šite,čipiņš te, Vakcīniņa noder,še.

  3. Pārmaiņas saka:

    Nāk prātā dziesmas vārdi –
    Starp zagļiem slepkavām un ielas meitām sēdu.
    Tomēr gaisma tuneļa galā sāk parādīties.
    https://youtu.be/jX2oFIAt5hg
    Pilnīgi viss ir apgriezts ar kājām gaisā, tur kur jāstāv patiesībai, stāv meli, bet tur kur jāatrodas meliem ir iebāzta patiesība, saņurcīta un piesmieta.
    https://youtu.be/dvt9NwfUayQ

  4. dzejolis saka:

    Sen nav vairs vergu impērijas ļaunās,
    Un komunisma kaklakungi arī prom.
    To vietā tautas kalpu krēslos ērti,
    Sēž KAMPĒJU un IZZIRTUĻU bars.
    Tie KAUNU nepazīst, tiem ALKATĪBA māsa,
    Un TAUTA viņiem ir tikai kalpu bars.
    Kad viņi URKŠĶĒDAMI tiek pie siles pilnās,
    Tiem tikai savi personīgie „Veiksmes stāsti” rūp.
    Cik ilgi Latves tauta kaklakungu netaisnības cietīs?
    Cik ilgi tauta ļaus tiem valsti graut un tautu projām dzīt?
    Cik ilgi tautieši pa stūriem klusi kurnēs?
    Cik ilgi vēl? Cik ilgi tauta cietīs tos?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *