V. Freimantāls. Noziegumi pret latviešu tautu ir saskaņoti ar DP un SAB !

Šis(turpinājumā) ir V. Freimantāla sacītais pēc mana “aizrādījuma” par D. Trampu. Esmu nepārprotami norādījis, ka man draugu nav, jo jēdziens DRAUGS sevī satur “bīstamības” augstāko pakāpi. Draugs un ne-draugs satur tik pat platu(šauru kā naža asmens) robežšķirtni, kāda ir starp mīlestību un naidu.(Draugs zina daudzus tavus noslēpumus, kuri beidzoties draudzībai tiek izmantoti cīņai pret tevi). Es pietiekami nopietni V.F. atgādināju, kas ir Tramps un ko viņš var atnest mūsu tautai.

Ja Freimantāla kungs neapvainojās, tad ar viņa psihi pagaidām ir viss kārtībā.

Atkārtoju tiem, kuri nav sapratuši šīs i-vietnes pamat- BŪTĪBU: Šeit netiek diskutēts(pļurinātas žīd-cionistu uzspiestās muļķības), šeit tiek atmaskoti mūsu tautas slepkavas un nepārprotami pasacīts, kas par šiem noziegumiem draud. Tie, kuri grib diskutēt, var pievienoties “čekas maisu” pētniekiem…, kuri “diskute” jau trīsdesmit gadus… .

Diskusijas ir žīd- čekistu darbības instruments, lai novērstu uzmanību no viņu pastrādātajiem noziegumiem pret latviešu tautu !

L. Grantiņš

V. Freimantāls.D. Tramps- cerība latviešiem !

Protams, ka nebūs jāatgriežas nekad !

Es vienkārši nezināju par ASV prezidenta draudzību ar čekistu un komunistu Puķinu !

Es, patiešām nezināju par Trampa saistību ar Puķina Krieviju, tikai zināju, ka viņš bijis Rīgā un ticies ar Koziolu un „Jaunā viļņa“ organizātoru Jūrmalā – krievu komponistu Krutoju (esot kopīgi apsprieduši projektu par Latvijas „Las Vegas izveidošanu Zaķusalā un Lucavsalā Daugavas vidū).

Bet šis milzīgais, apjomīgais biznesa projekts esot izjucis, jo neviens neesot gribējis ieguldīt naudu šajā projektā – nezinu kādu iemeslu dēļ ! (Tas bija rakstīts internetā latviešu valodā ar fotogrāfiju (kur visi trīs stāv, Tramps pa vidu) !

Man likās, ka Tramps ir bijis Latvijā un redzējis Rīgu ! Domāju, ka viņš tiek informēts par H-86 rakstiem „Tautas tribunāla“ vietnē – un saprot, ka komunisti šeit ir pie varas !

Domāju, ka viņš tāpat kā Ronalds Reigans Krieviju uzskata par „Ļaunuma impēriju“. (Un cīnīsies pret komunistu un čekistu plēsoņiem bez žēlastības).

Domāju, ka viņš palīdzēs iztīrīt mūsu DZIMTENI no sarkanā mēra !

Tas, ka viņš ir pret latviešiem man nebija zināms. To, ka Puķins un Žerinovskis neieredz latviešus un ir izteikušies agresīvi, gan zinu !

Ja esmu licis cerības uz Trampa godaprātu velti – tas ir skumjš jaunums priekš manis !

Bet esmu vīlies visos 4. maija Latvijas prezidentos, un mana vilšanās ASV prezidentā būs vissmagākā !

Kam tad var ticēt ?

Uz ko tad varam paļauties ? (Visu mūžu esmu cienījis ASV vairāk par visām valstīm uz pasaules!) Un 1987 gadā nodibināju Elvisa Preslija muzeju Rīgā, savā mājā Līduma ielā 7. Raimonds Pauls parakstīja dokumentus 6 eksemplāros Rādiomājā – Doma laukumā. (Viens eksemplārs pie Pita Andersona – Latvijas rock,n,roola karaļa (tagad jau mirušā).

No kā tad varam gaidīt palīdzību attīrīt Latviju no sarkanajiem nezvēriem ?

Paši taču to nekad nevaram izdarīt !(Jo viņi ir organizēti, slepeni un neredzami ienaidnieki).

Pie tam viņi pastāvīgi melo un „pārkrāsojas“ ka hameleoni ! (Pie tam viņu bagātības un pieredze „pieaug“ dienu no dienas, kur pretī mēs pat par internetu un NĪN nevaram samaksāt).

Un mūsu pieredze ir tā, ka mums uzbrūk pastāvīgi un no visām pusēm !

Kas attiecas uz jautājumu vai mani nav apciemojuši DP – atbilde ir viena.

Komunistu un čekistu izdzimteņi kopš 1993. gada 18. februāra nakts mērķtiecīgi ir uzbrukuši un neļāvuši normāli dzīvot visus šos nolādētos 25 gadus !
Demolēti un uzlauzti dzīvokļi. Pastāvīgi apzagts ! Administratīvs terors no pašvaldības un policijas puses ! 100% pretdarbība visos manos pasākumos, sākot no kultūras dzīves, beidzot ar tiesnešu un tiesu izpildītāju apzinātu patvaļu !

Pat manu a/m Nisan Suny pie manas mājas logiem stāvošu atļautā vietā – aizvilka prom ar evakuātoru un neatdeva vairs (nelīdzēja nekas, neizdevās atgūt to vispār).

Ne viena diena bez uzbrukumiem un intrigām pret mani un manu ģimeni !

Provokācijas provokāciju galā !

Nepārtraukti fiziski uzbrukumi – pat daudzkārtēja dzīvokļu laušana no ārpuses, kad esmu ieslēdzies savā dzīvoklī, sava mājā ar dēlu un nepārtraukti zvanu policijai, ka man lauž durvis, lai mani nogalinātu !!! Policija nebrauc ! Viss saskaņots ar DP un SAB.

Klaja policijas bezdarbība pat tad, kad ierosinātas krimināllietas pret konkrētiem, zināmiem cilvēkiem, kuri man uzbrukuši un nodarījuši miesas bojājumus, kuri aprakstīti un dokumentēti tiesu medicīniskajās ekspertīzēs !

Negribu rakstīt par konkrētiem gadījumiem, kas izklausīsies NETICAMI un vērsīsies pret mani (viņu nolūks ir panākt , lai par šiem konkrētiem gadījumiem es publiski runātu – un tad ikviens rādīs ar pirkstu pie deniņiem uz mani – tā DP un SAB „speciālisti“ gatavo sabiedrības domu pret disidentiem un cīnītājiem pret valsts amatpersonu noziegumiem).

Nemaz nerunāsim par manu cīņu ar iekšlietu ministrijas slepkavām, kuri ŽŅAUGUŠI, situši un šāvuši tuvcīņā mani !(Rezultātā vienam pāršauta roka, otram kājā lodes ceļš 17 cm).

Viņu metodes pret latvieti, kurš runā patiesību ir drausmīgas un hroniskas!

Neviena diena pēdējo 32 gadu laikā manā dzīvē nav bijusi „NORMĀLA“. Dzīvot komunistu un čekistu pastāvīga ielenkumā ir murgs visaugstākais !

Domāju, ka ASV prezidenta padomnieki zina par Latvijas stāvokli un pilnīgo valsts atkarību no komunistiem un čekistiem !

Mana drauga un kaimiņa Andreja Lihtenberga drausmīgā noslepkavošana „kliedz un kliegs mūžīgi mūžos“ !

Mana brāļa Edvīna Freimantāla noslepkavošana tika „smalki“ organizēta, jo viņš ar manu videokameru 1993. gada 18. februāra naktī nofilmēja notiekošo Rīgas Latviešu Biedrībā ! (Viņš ari bija aktīvs atjaunotās Rīgas Latviešu Biedrības biedrs un dedzīgs Latvijas patriots, divkārtējais Latvijas čempions kārtslēkšanā, sporta meistars, inženieris ekonomists)!

Mana brāļa svētajai piemiņai veltu savu cīņu pret komunistu un čekistu izdzimteņiem !(Viņš 19. februāra rītā 1993. gadā, pl.8,05 spēja izlauzties cauri pārģērbto četru policistu sitieniem un šaušanai un konstatēt, ka pilsoņu kongresa durvis bija uzlauztas un dokumenti nozagti, par ko viņš daudziem cilvēkiem precīzi izstāstīja).

Viņa liecības tika fiksētas tiesneses Cences ārprātīgā farsa laikā tiesas procesā pret ABSOLŪTI GODĪGAJIEM Latvijas patriotiem – Rīgas Latviešu Biedrības priekšnieku Ilmāru Drulli un Rīgas Latviešu Biedrības apsardzes priekšnieku Vili Kalēju !

Visas tā laika Latvijas tiesībsargājošās valsts iestādes vadīja komunistu un KGBistu speciāli instruēti un atlasīti „priekšnieki“ !

Atkārtoju, ka līdz šodienai – 25. gadus pēc Rīgas Latviešu Biedrības varmācīgās un prettiesiskās iznīcināšanas visi ir iebiedēti un dzīvo vienās bailēs(klusējot par notikušo un baidoties par savām dzīvībām) !

Ari tiesībsargi slēpj patiesību, iznīcinot manus iesniegumus !(Brūveris, Jansons). Apsītim visu izstāstīju vārdiski, jo cerēju, ka tā viņš spēs ko panākt !(Lai neatkārtotos Laukrozes liktenis).

Lūdzu pasaules latviešus, lai kur tie atrastos, palīdzēt atjaunot taisnību, likumību un tiesiskumu Latvijā !

Mana e adrese ir : elvismuseumlv@gmail.com.

Dievs, lūdzu palīdzi !

21.04.18





LRTT piebilde: O. Brūveris un J. Jansons ir visīstākie žīd- čekistu ielikteņi !





Un tagad iekāp mazliet savas tautas Dvēselē…tāda ir tikai mums !

You may also like...

4 komentāru

  1. AGedroics saka:

    Drullis gan ir pērkams kosmopolīts !!!

  2. ael. saka:

    Es piedzīvoju līdzīgu vajāšanu, no laika, kad sāku ko komentēt internetā, no 2010. gada, varbūt ne tik skarbi kā VF. Nejaukākais bija atklājums, ka mūsu dzīvoklis sen noklausīts un pa manu pagātni sveši zābaki bradājuši okšķerējot. No vienas puses, domājams, gribēja apklusināt, lai neko nerakstu internetā. No otras puses – varbūt tieši kādi grib, lai beigās pastāstītu, kā izdarās brīvajā Latvijā…Varētu taču mierīgi novākt gan Linardu, gan Valdi, u.c.,bet svarīgi, lai pastāsta?

  3. Saulvedis saka:

    Tā kā sabiedrībai no Latvijas ostām nekāda labuma nav, tās var mierīgi slēgt un nodot ASV flotes rīcībā, vismaz mazāk krievu bandītu būs.

    https://twitter.com/DikembeSakamoto/status/987407895884165120

  4. ķirmis saka:

    Vai Hērodots par maz ir rakstījis?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *